- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
Potzee #89833 üzenetére
Elnézést, ezekszerint nem csak véleményem szerint, hanem valójában is elkapkodtam a szemrevételezést!
Összességében remélem számodra is megfelelő vételnek bizonyult(ha jól olvastam szüleid részére).
Mindenki másnak:
Uhh srácok, sűrű bocsánatkérés közepette Potzee kollégának lesz igaza, én voltam figyelmetlen! Megvannak az adott csatlakozok alul is!
A tv valóbban ez, mivel a doboz oldalán is szerepel, hogy l40g7b.Kiegészítés AxBattler részére! Mivel most hétfő van, ez pedig csütörtöktől indúlt, így nem vagyok benne biztos h túl sok helyen fordulna elő. Kizárólag debrecenről tudok véleményt alkotni, itt az adott napon 2ben is volt szerencsém járni(mert elfelejtettem egy alapanyagot venni és másik esett útba). A tv-t reggel 7 után mentem el megvenni, volt 6db összesen, a másik boldban fél 1kor pedig 3db-ot láttam.
Tudom, sokat nem tudtam segíteni...Annyit tudok tanácsolni, hogyha vannak más lokalizációban lévő ismerősök, őket megkérheted, hogy az adott lidlben nézzék meg, hátha. -
-
venom8888
őstag
válasz
Potzee #89847 üzenetére
Koszonom a tesztet,delutan megyek beleállitom a kosaramba. Azert kell 1 tv mert most szuletett gyermekunk,es a nappaliban rendezkedett be a felesegem a szoptataahoz,és a fejéshez is,tehat a nagy 65 ös samsung most nem sokat megy,kell nekem valami a hálóba ,hogy a netflixet tudjam nézni,mert a telefonrol nem ekészséges a szemnek minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest