Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
Topikgazda
válasz
kiszpista900 #64198 üzenetére
Lg nem igazán mert inkább IPS panel használ.
Samsungból alatta van az AU9002 felette pedig a Q70A.
Sony nem ez az árkategória,jóval drágább.
TCL C725-728. -
kiszpista900
aktív tag
Sziasztok! Olvasgattam Q60A egyik legjobb vétel volt! Tudnátok ilyen modelt ajánlani ami nagyon hasonló tudással rendelkezik? Sony ,LG esetleg másik Samsung , nem találok nagyon csak messze egyelőre:)
-
den89
tag
Sziasztok, szüleim vennének TV-t, lentebb a kívánt paraméterek.
Ezeket nézegettem első körben: Philips 50PUS8506; LG NanoCell 50NANO813PA; Samsung UE50AU9002KXXH
220.000-230.000 Ft
Tévénézés, sportműsorok, filmnézés pendrive-ról (SD, max HD)
Kb 2,5 méterről. 48-50"
Viszonylag sötét
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, általában 1-2 fő
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
-
USB
Középen
LG, Samsung, Philips
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
Csak újSegítséget előre is köszönöm!
-
Miután kipanaszkodtam magam a másik fórumban a QN90A miatt, itt érdeklődnék, hogy a Philips 55OLED706 és a hasonló árú LG OLED-ek között van érdemi különbség? Ambilight világos, távirányító is (Philips vajon QWERTY?). A képük érdekelne, illetve személyes tapasztalat a beépített média lejátszó kapcsán.
Hajlok egy cserére, de az idegeim nem élnének túl még egy totál bugos szoftvert. -
rainman72
Topikgazda
válasz
hyundaikia #64194 üzenetére
Ennyiért nem vesz 120hz-s tvt(150-200e)
Kikoptak,másképp oldják meg,vagy meg kell majdnem duplázni a keretet.
A Samsung 55Q60A jó választás.
Az edge led se problemás jellenleg a Samunál,panellottó a tvk nagy százaléka sajnos.
[Nézz bele]
Ha mégis van több zsé akkor 55Q70A.
Ott már 120hz panel lesz.
Amit ő meghatározott összeget a 150ezret egy 43"-os tvre elég,ami nem sokkal több mint egy alapszint. -
hyundaikia
csendes tag
Sziasztok! Egy kollégám szeretne új tv-t venni. Főleg filmezésre használná. A keretet 150 ezer forintban határozta meg, a méret pedig 126-139 cm.. Én javasoltam neki,hogy rakjon még hozzá lóvét,mert sajnos ennyiért nem fog kapni jó tv-t. Végül ezt találta: Samsung QE55Q60AAUXXH 55" 4K QLED
Nekem az a bajom vele,hogy edge led és 50 hz..
Szóval az lenne a kérdés,hogy max 220 ezer ft-ért van ennél jobb tv mozizásra jelenleg?Köszi a válaszokat! :)
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Tomirallye #64191 üzenetére
Ha 7906 még viszonylag új model nincs semmi info róla sajnos még itt.
Én is gondolkozok rajta de 220e környékén.
De ha megveszed akkor lesz.
Az edge led nem rosszabb sztem mint a direct led,jelenleg panellottó az egész tv ipar.
Android-al sincs gond,a frissebb tán jobb is.
Legtöbbször minden otthon derül ki mikor megveszed,de legalább van elállás.
Jelenlegi áron az 58PUS8506 vagya 65PUS7906 ami jó vételnek tünik,én is ezekből választanék ha most vennék. -
korpas15
tag
Sziasztok! PS5 höz megfelelő lenne egy LG 55UP78003LB a 200k alatti kategóriába?
-
Tomirallye
csendes tag
válasz
rainman72 #64164 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ha az 58" fölé mennék 65"re, úgy Philipsből miket ajánlanál?
Az alábbi 2 típusból melyik lenne a jobb választás?:
- 65PUS 7906 (IPS, Edge led, Android 10, 8gb tárhely)
- 65PUS 8505 (IPS, Direct led, Android 9, 16gb tárhely)
A 8506 már jóval drágább sajnos :/Van felhasználó szintű különbség TV-n egy 9-es és 10-es droid között?
A 8gb tárhely nem elegendő? Csak az appok tárolódnak rajta, amiket letöltünk?
Az Edge vagy DIrect led-es kijelzőről olvasgattam, tapasztalat alapján vélemény?A 7906 külsőleg jobban tetszik, hogy szürke és nem ezüst.
Nem mondom, hogy fő szempont, de ha számottevően nem tud többet a 8505, akkor kinézet alapján hamarabb vennénk a 7906-ot. Persze a technika jellemzők prioritást élveznek.
Valóban lehet, hogy felesleges belemenned, bár annyira fogalmatlan nem vagyok, mint itt tűnik. Részletesebb és mélyebb utána nézést igényelne, sajnos a lakásfelújítás és a karácsony közeledtével erre most elég limitált időm van... így gyorsan összeollózott információkból próbálok leszűrni konzekvenciát magunknak.Más téma, de a jelenlegi 43-as Samu szintén olyan 3.5 méteres távolságból nem túl élvezetes, ezért gondolkodom 55"-ben, ill. Philipsnél 58"-ban.
Picit a 65" méretétől megriadtunk, mert brutálisan nagynak tűnik a 43"-hoz képest.
Tudom nincs elég nagy TV, csak kis szobaÖsszegezve, ha 58" akkor a 8506, ha 65" akkor viszont passz :/
65": [link]
58": [link]Köszönöm
Üdv.:T. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Első kérdésem egy adott modell miatt lenne. TCL 50C715 (új, 150e Ft-os ár miatt lett érdekes ). Jelenleg és a közeljövőben is (az árakat illetően, persze senki sem jós...) jó választás lehet? Sajnos élőben nem volt lehetőség megtekinteni, de pár ismerősömnek mostanság segítettem/segítettetek! tv vásárlásban (65C715, 43C725, 65C728) és tetszett amit a TCL és a QLED művel. Ahogy láttam mva panel van benne, ezt hogy kell elképzelni, akár az adott modell esetén (aki látott már élőben ilyet). Jelenleg a következő páciensnél Pana TX-49FX600E van. Az IPS felejtős, VA kellene. Hirtelenjében jött lehetőség (és VA kell azonnal érzés!) miatt jött a gondolat, hogy most megéri e váltani, drágábbak lesznek e a tv-k, jó választás lehet e jelenleg és "később" is megállhatja helyét. Méret kombó is van, kell e az 55col. Lényeg hogy váltana kijelzőt, kérdés hogy most vagy kicsit később vadászni valami bestbuy-t... Aztán jön a méret... Kombós.
Mit gondoltok az adott tv-ről és a feltételek mit mutatnak?
1. Tévére szánt összeg, forintban? 150K (bestbuy kellene a kijelzőtípus csere miatt elsősorban). Ennyiért nem lehet csodát várni. Elsőnek az említett 50c715 jó döntés lehet e. Ha nem akkor mehet 200ig a következő lehetőség.
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) leginkább film, sport, játék ritkábban Series S (ha komolyabb konzol lesz akkor persze TV csere, hozzá illő).
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? javarészt, 2m, másik poziban 2,5m 50-65 col...
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? napsütött nappali, függöny van, max napközben sport miatt. javarészt este sötétben.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Egyedül szemből, néha többen 15fok max. Ami itt érdekes lehet, hogy számít e valamit fekvő helyzetben kb 30-40 centivel feljebb van/kezdődik a tv alja, a fejétől.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Smart... YT, Netflix, Képernyőtükrözés, bluetooth, javarészt androidos boxról mennének a filmek, sorozatok.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) bluetooth esetleg optikai.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? elvileg falra menne, mind1.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Ha van android akkor azt de tudom hogy szűk a keresztmetszet ebben a méretben.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Vállalható hang?
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új vagy használt garival. -
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Mi is TV csere előtt állunk, egy 39"-os LG (39LB650V) leváltására szeretnék jelölteket kérni a szakértőktől.
A 'kérdőívre' adott válaszaim (bocsi a hosszáért):
- 200-250 eFt, de ha nagyon megérné, akkor 300 környékéig elmehetünk
- KábelTV (Digi), filmek saját hálózatról, valamint Netflix (perpill.). Játék nem lesz még egy darabig.
- 2.5-3m között kb., ülőpozíciótól függően. Méretben 55"-re gondoltunk, nagyobb csak szűkösen lenne megoldható. (65" talán a nagyon max, 130-135cm-nél szélesebbre nem szeretnénk széthúzni a szekrényeket)
- Átlagos nappaliba kell, van redőny, de ritkán sötétítettünk eddig be film miatt. Maradjunk a világos/árnyékos megfogalmazásnál. Többnyire délutáni és esti szórakozás a cél.
- 2-3 ember nézi általában egy 2 méteres kanapén "szemből".
- Netflix és hálózati lejátszás a lényeg főleg FHD tartalommal (felskálázó minőség???). Hálózat AC-s WiFi, kábelt nem tudok egyelőre odahúzni. A korábbi TV-nek eddig elég volt.
- Van egy soundbar most optikán, de van HDMI bemenete is. Jack nem fontos.
- Inkább középen. A szekrény, amire megy, 110cm széles, nem biztos hogy az oldalsó talpak ideálisak lennének.
- Nincs konkrét márka és OS preferencia. Azért nem baj, ha lehet más médialejátszót (Kodi, Plex) telepíteni, ha a gyári nem lenne elég.
- A légegér tetszene, de megvagyunk nélküle. Ambilight fölösleges, mert mindkét oldalról szekrények lesznek. Azért egy legalább minimálisan érzékelhető HDR jó lenne.
- Újat vennénkAz eddigi kutakodásom alapján pl. a TCL 55C728 tetszene, a Samsung 55Q60A a talpa miatt kérdéses, de bízom benne, hogy lesz még néhány ajánlás.
Előre is köszönöm a segítséget! -
dyrus
csendes tag
Sziasztok!
1. Max. 180.000-200.000
2. Filmnézés, sport
3. 3,5 méter, olyan 55"-ra gondoltunk
4. Többnyire este, sötét szobába
5. Szemből, max négyen-öten
6. Nem létfontosságú
7. Minimum 3 HDMI, optikai csatlakozó
8. Középen
9. Mindegy, de nem tudjuk, hogy bízhatunk-e a kínaiban pl. Hisense
10. Nincsen
11. Csakis új, garanciávalElőre is köszi a segítséget!
-
bszabi84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék TV vásárláshoz.
65”, átlag felhasználás (tv, film, játék nem) keret 200e környéke.
Nappali, szemből kb 3m távról nézve.
Januárt érdemes megvárnom?
Előre is köszönöm! -
-
rainman72
Topikgazda
válasz
skill84 #64176 üzenetére
Ez tetszett "5-6m 64" körül"
65" van hivatalosan.
Már majdnem mondtam a Samsung 65Q60A-t,de Samuéknál nincs DV
Philips [link] [link] ,Sony,TCL [link] ,Hisense. [link]
Ezekből a márkákból lehet választani,meg talán még egy Lg[link] Ezt kihagynám
Sony nem jön ki 65"-ba ebből az összegből ami igazán jó lenne. -
skill84
tag
üdv!
300-350e körül
Film
5-6m 64" körül
sötét
Szemből leginkább
egyik sem
nincs
nem számít
egyiket sem
nincs
Újmint kiderült dolby visiononos kéne
-
rainman72
Topikgazda
válasz
szucsinka #64173 üzenetére
[Jobb oldali a PUS8505]
Ilyen lesz élőben is.
Ha tetszik ez a szinvilág akkor nyugodtan megveheted
Amugy a 3 év garis 58PUS8506 jobb deal 240-ért.
Vékonyabb keret,frisebb droid,eARC. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Griff55 #64170 üzenetére
Mindenen lehet javitani.
YT video nem mérvadó.
Ha mindeképp a Nano75 kell meg lehet venni nincs azza se semmi gond,csak nekem szem.szerint fakó a Philips mellett.
Itt egy kép amin bal oldalt Samu van jobb oldalt meg Philips.
De a Samu helyén akár a Nano753 is lehetne olyan a színek közötti difi.
És mér nem nagyon tudsz javitani rajta.
Ez az IPS talán a VA picit jobb,a magasabb kontraszt miatt,nem tomKinek mi tetszik ennyi.A másik oldala meg hogy a képen látszik hogy a Samut is lehet bárhogy állitani.Remélem érthető amit irok.
-
szucsinka
őstag
A philips 58pus8505 mennyire ajánlott és mennyire marad el a 8506-tol??
-
Talala
senior tag
válasz
wervirt #64171 üzenetére
Szerintem túl nagyok az igényeid a keretedhez képest. Többen nézitek, nagyobb szögben is->ide IPS kell, vagy torzulnak a szinek VA esetén. Sötétben jó feketét szeretnél->ide VA kell, IPS csak szürke lesz. 100-150-ért OLED-et szeretnél én úgy látom
. Iyen árban max 50"-ig lehet keresgélni, azt is kompromisszumosan. Szerintem gondold át az igényeket, és a keretet. Utána biztos segítenek itt a szakik.
[link] ez jutott eszembe elsőnek, de ez is felette van a keretednek picivel. MVA panel miatt talán nem annyira rosszak a betekintési szögek. -
adam1991
tag
sziasztok 200-250 körül milyen tv-t ajánlanátok xbox series x mellé játszani valamint netflixhez? 120 hz-en nem pörgök mert nem játszok online, de egy normális hdr tetszene
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Griff55 #64161 üzenetére
Nem kell.
Amugy a Nano753 nanocell létére nem egy szín bajnok IPS panellel pedig annak kéne lennie.
A képen pont nem az az Lg van
Illetve van Philips amit te fakónak látsz,az se olyan otthon beállitva rendesen.
Amugy a Nano753 VA panel 50 és 55"-ban is.
Ha IPS-t akarsz akkor:
Philips 55-65PUS7506-7906
LG 65Nano753 vagy 55-65Nano80-81.
Hisense 55-65A7GQ
Philips
Lg Nano753
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Tomirallye #64163 üzenetére
"hogy hosszútávon ad-e az élményhez, vagy megunós és kikapcsolós ahogy elmúlik az újdonság varázsa..."
Magába tud szippantani rendesen,hidd el,a videokon látottak meg valósak.
HBO GO hiába 2021 nincs minden tvn.
Philipsen is csak akkor ha androidos.
Ma még 240e az idei model 58PUS8506
3 év garival ami a legjobb vétel jelenleg a Philips palettán.
Ha pedig Samsungra esne a választás akkor az 55Q60A-t vedd,a többin kár gondolkozni.Nem rossz tvk,de vmi lenne ugyis ami miatt azokat kihuznám a listárol.
Ha nem haragszol nem kezdek bele feleslegesnek érzem
Pl Samu AU8002 jobb a Q60A stb... -
Tomirallye
csendes tag
Sziasztok!
Párommal sikerült elköltöznünk, és szeretnék az új nappalinkba egy új TV-t
Eddig mindkettőnk családjában csak és kizárólag Samsung TV-k voltak, beleértve szülőket, nagyszülőket...mindenkit, így más márkával semmilyen tapasztalatunk nincs.
Viszont egy ideje szemezgetek a Philips Ambilight-al, szeretnénk kipróbálni.
Nem tudom eldönteni, hogy hosszútávon ad-e az élményhez, vagy megunós és kikapcsolós ahogy elmúlik az újdonság varázsa.... ill. amit a promo videókon látni, az mennyire a valóság? A bemutatókon nagyon intenzív a színvilág, amit a falra vetít... nem csak egy elnagyolt vásárló csalogató?Kitöltöm a sablon kérdéseket, hátha könnyebben tudtok segíteni, ajánlani.
~250.000.-
90% Film, 10% sport (F1, Darts)
55" - 65" Minél nagyobb annál jobb, persze amíg nem megy a méret a minőség rovására.
Kb. 3.5 méterről néznénk. Ekkora távolságról nem tudom elég-e egy 55"-ös akár.
A TV mögötti fal szürke, a többi fehér. Redőny és sötétítő van, az nem gond.
Szemből nézzük, ha többen is vagyunk az v.mi alkalom miatt van, így nem számít.
Netflix, HBO, YT... bár gondolom ezek nélkül már nem lehet TV-t venni
Semmi extra
Jobb, ha középen van az elhelyezés miatt, de a szélső lábas verzió is megoldott.
Eddig kizárólag Samsung TV-ink voltak, de az Ambilight miatt szeretnénk kipróbálni most a Philipset. Egyébként LG és Sony, ami még szóba jöhetne.
Ambilight, talán qverty távirányító... de az huszadrangú
Csak újAmiket kinéztem, mint laikus:
- Philips 58PUS8505 / 8506
- Philips 58PUS8545 (214k a médiában, sehol máshol nem láttam)
- Philips 65PUS7805 / 7906 / 8505 / 8506
- Samsung QE55Q60AAU
- Samsung UE65AU8002
- LG NanoCell 55NANO813PANem tudom ennyi Philips szám közül mik a különbségek, nem igazán sikerült rájönnöm :/
Természetesen az Ambilight van prioban a többi gyártóval szemben, de azért szétnéztem másoknál is.Nagyon megköszönném, ha elindítanátok egy úton, mert hatalmas katyvasz van már fejben a sok TV böngészés miatt.
Előre is nagyon köszönöm, és ne haragudjatok, ha kicsit hosszúra és tájékozatlanra nyúlt.
Üdv.:T.Tamás
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Griff55 #64157 üzenetére
MM -ban 1 db egységről van szétküldve a jel az összes TV -nek. Kivéve a külön márka szekciókban. Az mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy egymáshoz hasonlítsd őket. Ráadásul nem tudjuk mennyire lett elkalibrálva, illetve a gyári beállítások sem jók minden TV -nél...
Nézz meg például egy gyári beállításos VA QLED TCL -t. Szép lesz rajta a piros is, ha gyárin van hagyva. Elég csak visszaállítani, ha el van kalibrálva.
-
-
Griff55
senior tag
Sziasztok!
Új TV vásárlása előtt állok és igazából 2 méret és 2 technológia között vacilálok...
LG Nanocell tv-kben gondolkodtam a NANO75 családban.
Mivel olyan 210-230cm-ről lenne nézve a tv, ezért hezitálok hogy 50 vagy 55 legyen. Az 55 félek, hogy túl nagynak hat a pici lakásban és a 130 széles tv szekrényemen mellette semmi nem fog elférni.
Ami még kérdés, hogy melyik panel típust érdemes választani? IPS-re sok oldalon azt írták, hogy nem túl acélos a kontraszt, és ha sötét szobában nézi az ember akkorr egyenesen fakó. 55 col IPS az 50 pedig VA. Kérdés, hogy itt jobbak-e a VA színei a többi gyártó VA színeivel összehasonlítva? Media marktban elég gyalázatos VA színeket láttam. Korábban volt VA monitorom, ott nem tudtam megszokni, hogy a piros színt és a bőrtónusokat egyszerűen nem tudta pontosan megjeleníteni.Kérlek segítsetek a döntésben. Persze ha van sokkal jobb ajánlatotok hasonló árkategóriában, akkor ne tartsátok magatokban
Itt belinkelek 2 képet, hogy mi is a bajom a VA panellel (balra) szemben az IPS-sel (jobbra)
-
rainman72
Topikgazda
válasz
marci06p #64153 üzenetére
Nekem van 65Nano753 IPS.
Sztem ennél a tipusnál nem ad semmit hozzá az a bizonyos nanocell egy hagyományos IPS-hez képest.
Plus még az alacsony fényerő sdr-hdr-ben csak hab a tortán
Szóval ha rám hallgatsz veszel egy 75"-at legalább ha már sz...de legyen jó nagy
Vagy választassz más márkát.
Mondjuk VA nano-t még nem láttam,ott a magasabb kontraszt javithat vmit a dolgon.
[Itt van négy 75"-os tv] gondold át -
wervirt
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok nekem ajánlani valami jót?
100-150e max.
TV és filmnézés.
2-3m , 40-55"-re gondoltam
Világos, nappal-este vegyesen
Szemből és nagyon oldalról is kb. 60-70°-ban mindkét irányban, többen
Nem kell semmi, okos TV sem feltétel.
Semmi extra
Mindegy
Mindegy, csak jó legyen.
Oldalról is szépek legyenek a színek, sötétben is közelítsen a fekete a feketéhez.
Csak új, garanciával -
marci06p
csendes tag
válasz
marci06p #64098 üzenetére
Kicsit jobban végigondoltam már én is és leszűkítettem (nagyon a nanora hajlok).
Mit gondoltok megéri-e a felárat az LG 65UP75003LF Smart LED-hez képest az LG 70NANO753PA NanoCell Smart LED, illetve tud-e annyival többet mint a nagyobb LG 75" 75UP75003LC?
Az első most 220ezer a második akcióban 300ezer. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Gambito #64145 üzenetére
Itt a három tv [link]
Az Lg 65UN85 lenne papiron a legjobb.
120hz panel,2.1hdmi,viszont mikor megjelent még nem tudott VRR-t,nem tudom azota frissült-e?
Viszont ha ez egy outlet db és csak 1 év gari van rá akkor felejtős annyiért.250-e környékén/felette újat kapsz 3 év garival.
A Samsung eleinte VA panellel jött,de időközben IPS-re cserélték.Jó lenne tudni ebben melyik van mert a VA jobb lenne
Illetve megtudni mennyi volt a pontos ára,a gari miatt,2-3 év?Plus egy év nem mind1,van problema ott is elég hozzá követni a Samu topikot.
Az Lg Nano796:
Tavalyi nanocell,belépő model.
Nincs 2.1 hdmi.
Amit irtál tipus az nem az itthoni változat,itt 793 volt.Amugy egy alap ips szintjén van,talán picivel több
Jó op.rendszer jó táv,magic remote.
Amugy az Lgk input lagja alacsony ha játékra is kell.Viszont sötétben az IPS panel kevés filmezni,minden szürke aminek feketének kéne lenni.Ezért is irtam a Samsungnál is hogy nem mind1 melyik panel van benne.Viszont az ára az jó lenne főleg ha 250e felett volt mikor vették és 3év a gari.
Amugy ha már rászánsz 200e felett is akár akkor érdemesebb lenne elmenni 250e-ig és venni egy újat,3 garival.
Ha meg mindenképpen next konzol tv kell,legolcsobban a TCL 55C728 lesz.
Na kb ennyi ami hirtelen eszembe jutott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest