- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolnárKrisz
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és a következő készülékeket néztem eddig:
Samsung UE55NU7093
Samsung UE55NU7023
Samsung UE55NU7022
LG 55UK6300MLB
LG 55UK6200PLAMivel nem értek hozzá a kérdésem az lenne, hogy ezek közül melyik a legjobb választás vagy hasonló árban, hasonló tudással(55', 4k) van- e olyan amit jobban megéri megvenni?
Köszönöm! -
roli1208
csendes tag
Sziasztok!
55"-os smart TV-t keresek, lehetőleg a legjobb ár/érték arányút. Mit ajánlotok?
Szempontok:
-Viszonylag nagy betekintési szög (2 méteres szekrény tetején lesz)
-4k felbontás
-Gyors rendszer és szép kijelző
150.000 ft körül tudnék rá szánni. -
pébé
csendes tag
Sziasztok! 6 éves Samsung 51' full hd plazma tv után szeretnék váltani. 60'-70' közötti méretben max 230 ezer Ft-ig. Amit eddig találtam egy LG60UM7100PLB ez 2019-es VA panelos de csak 60 Hz. Előny a VA panel szemből fogom nézni 3,5 méter távolságról. Tudtok ajánlani valami jobb készüléket?
-
maki001
tag
Sziasztok!
Végül a Sony KD55XF8096-ra esett a választásom.
Utolsó kérdés vásárlás előtt, hogy érdemes az 5 éves garanciát vagy az 5 éves védelmet is kérni?
Köszönöm a segítséget!
-
Üdv!
Ismerősömnek keresek 43' méretű TV-t, 120-130 ezer forintig, lehetőleg VA panelest.
Tudtok ajánlani valami típust? -
tatabike
őstag
Üdv. Kéne egy téma, hogy hogyan igazodjak el a fórumban, mert egy áttekinthetetlen katyvasz az egész. A smart tévémen lévő appok (youtube, netflix, facebook, stb...) nem hajlandóak elindulni, hanem kiírják, hogy problémájuk van a webhely tanúsítványával. Szóval ebben a témában szorulok segítségre, akár direktben, akár egy téma linkjének formájában, ahol feltehetem a kérdésemet. Mert én nem találtam ilyet. Nagyon hálás lennék érte. Köszönöm.
-
AL
addikt
válasz
AssAssynn #35290 üzenetére
Szia ! A Tévét úgy a legjobb elhelyezni, hogy szemmagasságban legyen. Ha túl közel ülsz, akkor a 130 cm sok, de minél távolabb ülsz annál kevésbe kell a nyakad fárasztani. Egy 55" ös Tv ideális nézési távja kb. 2 m . Úgy van a legjobb kép és úgy a legkényelmesebb nézni, ha nem kell tekergetni anyakad. Az a legjobb, ha leülsz oda ahonnan majd nézni fogod és úgy beállítod. Ha nincs más lehetőség, csak az az egy hely, akkor esetleg a nézési távolság (ülőhely) módosításával lehet variálni. A mostani készülékeken már nem lehet a talpat állítani, forgatni, pedig sokszor jó lenne. Az okos tévék sem egyformák, mert az olcsóbb készülékek között van olyan, amin csak a Youtube és a Netflix jön be. Azt nem tudom, hogy az Általad használt oldal milyen, mennyire befolyásolják az okos funkciók a filmnézést. Én csak a Youtubet használom. Üdv.
-
AL
addikt
Szia ! Az oled a legjobb, mert minden nézési szögből ugyanazt a képet ( minőséget ) látod és a leg élethűbb képe, színei vannak. A Qled nagy kontrasztú VA panellel van szerelve, 100 Hz. Ez főként szemből történő nézésre, filmekhez ajánlott. Az LG szintén 100 Hz, de IPS paneles, ez nagyobb betekintési szög, de sokkal kisebb kontraszt és gyengébb fekete, mint a VA panel. Üdv.
-
judek
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok 3 kiszemelt példány közül kéne választanom, Samsung QE55Q70R, LG 49SM9000PLA vagy Panasonic TX-55FZ800E.
Köszi a válaszokat.. -
AssAssynn
őstag
Hálás köszönet!
Sok mindenre választ kaptam, de néhány kérdésem még mindig áll:
1.- Ha egy 130 cm magas komód tetejére teszem a TV-t, azt mennyire lesz jó nézni? Célzok itt arra, hogy általában a tévés szekrények elég alacsonyak.
2.- Szoktam animéket nézni felirattal, amiket általában kisebb videómegosztókon (pl. indavideo, de más is akár) találok meg. Mit kell tudnia a tévének - azon belül, hogy "okos" - hogy ilyen random weboldalakat megnyitva letudja játszani ezeket a videókat? -
Sly189
senior tag
Melyik a legjobb okosTV rendszer manapság? (webOS, Android, stb.?)
-
AL
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #35284 üzenetére
Szia ! Az LG tévéket nem ismerem, csak az itt látható adatai alapján mondom, hogy az alábbi Sony jobb üzlet :
SONY KD-65XF8596B
Az LG : 50 Hz, nem valós 10 bit, IPS panel, 2 év garancia - . [link] [link]
A Sony : 100 Hz, valós 10 bit, androidos , IPS panel és 5 év garancia - 300 ezer [link]
[link]Most látom, hogy a Telekom kínálatából kell választanod, akkor valószínűleg nem jó az ajánlatom.
Remélem sikerül jól választanod !
Üdv. -
AL
addikt
válasz
Gézengúz #35285 üzenetére
Szia ! Ha a jobb felső sarokba beírod a típusszámot előjönnek az adatok és 4 készüléket össze is tudsz hasonlítani. Ha az adott számot nem találja a készülék, akkor az utolsó számjegyet töröld ki, ha kell akkor a következőt is ( pl. : 8002 - 800 ) [link]
A MU betűjelzésű Samsung készülékek 2017 - es kiadásuak, a NU betűjelzésű 2018 - as, a mostani ( 2019 - es ) RU jelzésű 55RU8002.
A UE55MU6190 2017 - es régi készülék, figyelni kell nehogy valami javított visszavitt készülék legyen.
Mindkettő készüléked 50 Hz
Üdv. -
-
AL
addikt
válasz
Gézengúz #35281 üzenetére
Szia ! Samsung 100 Hz csak 55 től van, kisebb méretben csak 50 Hz. 43 és 49 es méretben a Sonynak van 100 Hz. 49XF8505, 8577, 8596. Ez mind ugyanaz 200 körüli áron. A 43 as IPS, a 49 es VA panel. Már kevés van, mert tavalyi, az idei XG sorozat még drága. A korábbi leveleimben lévő adatokat megjelenítő táblázatban megnézheted a kiszemelt TV méreteit, kijelzőjét és azt is, hogy ? Hz a képfrissitése. Ott 60 és 120 Hz et írnak ez felel meg a minálunk használt 50 és 100 Hz nek. Üdv.
-
BeLucZ
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #35278 üzenetére
Szerintem belenyúltál a kakiba a választott LG-vel, mert ha jól sejtem RGBW...
persze javítsatok ki, ha tévedek
majdnem én is belépő paneles lg-t rendeltem, mert gyanúsan jó áron voltak
-
Sziasztok!
Telekomos kínálatból akartam 65-ös tévét venni.
Mivel értelmes áron sem valódi 100-120 Hertzes, sem oled tévé nincs, így a minél nagyobb annál jobb alapon.
Gyakorlatilag 4 tévére szűkült:
LG65UK6300MLB (havi 9) tavalyi
SONY KD65XF7596 (havi 9)tudom, hogy ez lenne a legjobb de állítólag leghamarabb 2 hónap múlva várható
Samsung UE65RU7102 (havi 10,7)utoljára Samsungunk volt, most kipróbáltam volna az LG-t
LG65UM7450PLA (havi 11,3) ez lett, Webos, IPS
Gyorsan kellett döntenem mert itt ült már egy órája az üzletkötő, most nézem, hogy lett volna még alig drágábban:
Philips 65PUS7303/12 (kb havi 12,3) nincs raktáron
Samsung UE65RU7402 (kb havi 12,4)
SONY KD65XG8196 (kb havi 14) lehet ezt kellett volna inkább? Androidos amitől kicsit tartok, VA panelt jobban szeretem de sokat megy nappal is a tévé meg este is, eddig VA volt.
Ha méretben egyel lejjebb megyek 55-re, kicsit drágábban lett volna 120Hz sony illetve samsung qled, de azért nem ennyiért, hanem havi 15 körül -
AL
addikt
válasz
maki001 #35267 üzenetére
Szia ! Ha visszaolvasgatsz mindhárom készülékről írnak jót is és rosszat is.
A Sony Androidos, ha valaki nem szereti, idegenkedik tőle az szidja, mások meg jónak tartják, mert telepíthetőek rá programok. A Telekomnál nemrég 200 ezer volt ez a Sony. Sokan vették ( itt ) és dicsérték .
[link]
A két LG RGBW rendszerű, erről azt mondják, hogy nem igazi 4K ( nem az a felbontás ). Ez is hasonló műszaki ügyeskedés, mint a 8 bit + FRC ( az igazi a 10 bit )
Az LG topickban talán többet tudnak róla.
[link]
Szerintem nézd meg üzletben, próbálgassad és amelyik tetszik azt válasszad. -
AL
addikt
válasz
AssAssynn #35273 üzenetére
Szia ! Tegnapi leveleimben és ezeken az oldalakon találsz néhány kérdésedre választ .
Itt adatokat és árakat tudsz megnézni : [link] itt egy készülék van.
[link] Itt szinte az összes kapható készülék.
Bal oldalon vannak úgynevezett szűrők, amelyek segítségével a Neked megfelelőek előjönnek. Ugyanígy szinte minden áruháznál tudsz keresgélni ( ár, méret, gyártó, stb. ) [link]
[link]
Ha egy kicsit informálódtál, szerintem menjél el egy MM , vagy hasonló műszaki áruházba és nézd végig a kínálatot. A legfontosabb, hogy mennyit akarsz költeni.
Ezen az oldalon a készülékek adatait, méreteit még részletesebben megnézheted, csak a jobb felső sarokba kell beírni a típusszámot : [link]
Itt hasznos infók vannak a tévékről : [link]
[link]
[link]
Üdv. -
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Sosem szerettem a TV-t, mindig a monitort lestem, most viszont a család miatt lehet beadom a derekam... viszont lenne jó pár kérdésem, mivel távol áll ez tőlem:
1.- Láttok-e valami változást, vagy tovább folytatódik a tendencia, hogy évről-évre nagyobb TV-t lehet venni olcsóbban (szóval megéri-e várni, ha nem sürgős)?
2.- A nappali bútorom szélessége 165cm. Ettől jobbra-balra egy-egy magas szekrény áll. Ki akarom maxolni a helyet. Mekkora tévéket nézzek ide? (Gyártók ugye átmérőt adnak meg, ebből elméletileg egy weboldalon ki tudom számolni a kijelző méreteit, csak hát erre jönne még a káva, stb.)
3.- Ugyanennek a bútornak a magassága 130cm. Szerintetek milyen lenne, ha erre kerülne rá a TV? Vagy esetleg fali konzollal lenne rögzítve és akkor ebből a magasságból indulna.
4.- Milyen márkák ajánlottak/elfogadottak vagy kerülendők?
5.- Melyek azok a tulajdonságok, amiket mindenképpen keressek vagy kerüljek?
6.- Szoktam animéket nézni felirattal, amiket általában kisebb videómegosztókon (pl. indavideo, de más is akár) találok meg. Mit kell tudnia a tévének - azon belül, hogy "okos" - hogy ilyen random weboldalakat megnyitva letudja játszani ezeket a videókat?
7.- Ahol lakom, a szolgáltató nem sok HD csatornát tud felkínálni, így valószínűleg a műsort főleg adattárolóról, netről játszanánk le. Mire figyeljek oda ez esetben?
8.- Hagyatkozhatom az eszközök alap hangszóróira, vagy gondolkozzak mindenképp egy plusz hangrendszeren?Hirtelen ennyi, köszönöm, aki vette a fáradtságot és elolvastam.
Drukkolok, hogy legyen majd egy jó összefoglaló! -
Gézengúz
addikt
7 éves Samsung EH6030-at cserélnék le, ami fontos lenne, 100Hz mint ez is vagy felette, DLNA, 4K, 46-55 col.
Csak Samsung érdekelne, mi van ilyen feltételekkel? Nem baj ha régebbi, nem baj ha használt. Ötlet? -
stilo18
addikt
válasz
BeLucZ #35270 üzenetére
Én mindenképpen a Samsungot venném, 100 Hz-es, szemben az LG - vel, ami csak 60...
Illetve a jóval magasabb kontrasztarány miatt is, ami filmeknél kifejezetten jól fog jönni.
Viszont amit meg kell említeni, ha a Samsungnál a tv gyári lejátszóját fogjátok használni akkor DTS hangsáv esetén nem lesz hang...
-
BeLucZ
addikt
Sürgős segítségre lenne szükségem, mert közvetlenül vásárlás előtt állok most úgy néz ki!
Melyik a jobb TV szerintetek és miért ?
LG 55UM7610PLB vagy Samsung 55RU8002 ?
Felhasználás:
Kizárólag filmnézés ( lehetőleg natív UHD filmek és esetleg néha NatGeo Wild HD nézése )
Melyiknek jobb a képminősége objektíven vizsgálva ?
Valóban annyira jó ez az LG NanoCell ?
LG modellnél a gyártói oldalon 100 Hz-et írnak, de DisplaySpecifications-on meg 60 Hz-et.... Ez is kicsit összezavart ezzel a típussal kapcsolatban.
Előre is köszi!
-
AL
addikt
Szia ! Ha a natív 100 Hz - es képfrissítésre gondolsz, az már csak 4K okos TV - nél van.
49 - es méret 200 ezer körül kezdődik, némelyik 55 - ös sem sokkal drágább, de 500 - 600 ezerért is van.
Nem írtad, hogy mennyit szánsz rá.
A 35090 - es levelemben is olvashatsz néhányat .
A tavalyi készülékek olcsóbbak és még néhány helyen kaphatóak.
ilyen a Sony 49XF8505, 8577, 8596 ( ugyanaz ) a 49XF9005 és az 55XF9005 mind VA paneles.
a Sony 55XF8505, 8577, 8596 ( ugyanaz ) IPS paneles
Az idei XG sorozat még drága
Samsung 55RU8002, Qled : 55Q6, 55Q60, 55Q70,
LG 55SK8100, 8500
Ebben a táblázatban megtudod nézni az adatokat ( azt is, hogy 50 vagy 100 Hz, itt 60 és 120 Hz - et írnak )
[link]
Tegnapi levelemben találhatsz infót a Hz - ekről. Sok készüléknél írják, hogy 200, 300, 400, 800, .... Hz.
Ez a megjelölés más ez már a képjavító technológiákra utal és az olcsóbb készülékeknél is láthatod.
Itt az árakat tudod megnézni : [link]
Üdv. -
Czmorek
aktív tag
Helló!
Én nem tudok semmit a mai 'okos' készülékekről.
Viszont vennénk egy új TV-t, s az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan amit tudja-e ezt:
A számítógép egy másik szobában van, azon van rengeteg film, .mkv formátumban a merevlemezen.
Tudnék-e a TV-ről ezek között böngészni, vezetékes kapcsolat nélkül?
Ha van ilyen, az milyen funkció? -
maki001
tag
-
JoinR
őstag
Hello!
TV-vásárlás előtt állok és szeretnék ha ajánlanátok valami jó ár/érték arányút.
Amit szeretnék:
- 110-140 cm képátló
- 100 Hz
Amire nincs szükségem:
- 4K
- okostv
Köszi! -
RoliHero
tag
Sziasztok!
Egyik barátom szeretne venni 4K-s tévét, leginkább PS4-re és filmezésre szeretné használni. Kinézett 3 fajtát, azonban nem tudunk dönteni, hogy melyik lenne a legalkalmasabb. Ebben szeretném kérni a segítségeteket!
A 3 kinézett tévé:
Samsung UE50RU7102
Samsung UE50NU7022
Philips 50PUS6503
Esetleg másik típus ugyanebben az árkategóriában?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:rolihero
-
AL
addikt
válasz
Pandimakaay #35260 üzenetére
Szia ! Ez is olyan, mint bármely használati tárgy. Van olcsóbb és drágább. Sok embernek tökéletesen megfelel az alap, mások meg a legjobbat akarják és persze sokszor a nevet, a márkát is meg kell fizetni.
A felbontás lehet HD - ez már a minimum, FHD - már ez is lassan eltűnik, pedig a TV adás minősége még ezt a szintet sem éri el, 4K - lassan csak ilyen tévék lesznek. 4K felbontást !K Blu Ray lejátszóró, vagy neten tudsz nézni és ezt még fokozza a HDR . Ha jó a minősége a 4K HDR filmnek, akkor gyönyörű, de ott is van igénytelen ( mint biztos láttál már rossz és jobb minőségű DVD, vagy VHS filmet )
Lassan az okos funkciók is minden tévéhez hozzátartoznak.
Van 50 és 100 Hz - es panellel szerel TV, ezeknél a gyors mozgások megjelenítésénél láthatsz különbséget. ( előző levelemben írtam róla ). Ha bemész egy nagy áruházban és sorba megnézed a készülékeket a színeknél és az élességnél is sok különbséget láthatsz. A felszereltségben is sok eltérés van ( csatlakozók száma, fajtája, a távirányító minősége stb. ) Sokáig lehetne még folytatni . Ha ezeket a szakszavakat és a feltett kérdésedet beütöd a Google keresőbe sok hasznos infó előjön. [link]
[link]
Kijelző lehet : VA, ezeknek is van több variációja, IPS, Oled . A VA sokszor csak szemből jó, oldalról némelyinek már torzulnak a színei, de jó a kontrasztja és jobb a feketéje, mint az IPS nek.
Jelenleg az Oled a legjobb, mert mindegy, hogy hová ülsz ( oldalt, vagy szembe ugyanazt a minőségű képet látod . A hangminőségben is egyre nagyobb a minőségbeli eltérés.
Az áruházak oldalain és a Gyártóknál is szokott sok hasznos infó lenni. Üdv. -
HUNgabus
senior tag
sziasztok
segítség kellene, mert kicsit elakadtam, és olyan a téma amit nem is nagyon tesztelnek,
egy futógép elé a falra keresnék TV-t 80cm körül, ami fontos lenne az az USB keresztüli lejátszás, (mkv, dts, stb ) és a telefon tükrözésének lehetősége, ( netflix, youtube )
a képminőség másodlagos, a hangszórók is, bár az legyen azért minél hangosabb hogy lehessen a gép mellett hallani,
leginkább a tényleges tapasztalatok érdekelnének, esetleg konkrét márka / típus, van itthon nagy 4k LG, Panasonic, de egyik se az igazi ebből a szempontból
köszönöm
-
Sly189
senior tag
Sziasztok!
Projektorok világából szeretnék TV-re váltani. Méretben 65-70" lenne ideális.
Jelenlegi androidos boxomat (Zidoo X9S) kitudná váltani valamelyik okosTV rendszere? Kandencia helyes lejátszás, HBO GO, HorizonGo, Netflix.Philips Ambilight-os TV-k szimpatikusak, mivel a projektor vetítési helyére kerülne a TV, ami jelenleg kb egy ~350cm képátlójú fehér fal.
Nincsennek OLED perverzióim se
árban jó lenne megúszni a váltást olyan 400k-ból.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, abszolut laikuskent kerdezem. Milyen kulonbsegek lehetnek egy 130 ezres 4k tv es egy 280 ezres kozott? Egyszer mar itt korbekerdeztem es ilyen 280 asakat ajanlottak. Ismerosomnel viszont egy 130k s tv van. Van abba is minden, youtube, hbogo, netflix 4k es 2019 es modell. Xbox one al hasznalnam illetve filmnezesre laptoprol.
Segitsegeteket elore is koszonom.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Partizan182 #35258 üzenetére
Köszi a választ!
Filmnézésre lesz csak és PC-ről fogom meghajtani HDMI-n, így valószínűleg a Sony lesz a nyerő, de még egy picit odébb van a beszerzés, csak már nagyban érdeklődöm meg olvasgatok.
-
Partizan182
senior tag
válasz
BeLucZ #35256 üzenetére
Játékra a samsung (input lag, VRR, Auto Low Latency, Game motion plus etc.), filmre inkább a Sony (jobb interpoláció, jobb felskálázás, jobb színpontosság, Dolby Vision).
De nagyon hasonlóak, azt vedd amelyik olcsóbb. Ha belső lejátszót akarsz használni akkor azzal számolj, hogy a Samu nem viszi a DTS hangot.
-
BeLucZ
addikt
Szerintetek melyik a jobb TV és miért ?
Samsung QE65Q70 vagy Sony Bravia KD-65XF9005
Köszi
-
AL
addikt
Szia ! Itt olvashatsz róla : [link]
[link]
A 100 Hz előnye a jobb mozgásmegjelenítés. A gyártók ezt szokták a tenisz, vagy a focilabdával reklámozni.
Gyors mozgásnál a gyengébb 50 Hz es tévéknél szellemképet, elmosódottságot láthatsz, a labda csíkot húzhat maga után. Ennek kiküszöbölésére vannak a képjavító technológiák.
A 100 Hz es tévéknél dupla annyi képkocka van egymás után azonos idő alatt és ezért folyamatosabb a mozgás.
Gyengébb készülékeknél a képernyő alján futó hírek ( szöveg ) összemosódik, nem olvasható.
Nálunk 50 és 100 Hz a képfrissítés. Néhány országban 60 , 120 Hz.
Amit látsz 200, 400, 800, 1200 Hz azok a képjavító technológiák.
Ha a Google keresőbe beütöd előjön néhány ismertető, még film is. Üdv. -
tween
őstag
Sziasztok!
49-es tévé vásárlás előtt állok,, de nem teljesen értem a hertz kérdést.
Szimplán csak filmnézésre használva észrevehető egy 50 és egy 100 hertzes tévé között a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest