-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Sosem szerettem a TV-t, mindig a monitort lestem, most viszont a család miatt lehet beadom a derekam... viszont lenne jó pár kérdésem, mivel távol áll ez tőlem:
1.- Láttok-e valami változást, vagy tovább folytatódik a tendencia, hogy évről-évre nagyobb TV-t lehet venni olcsóbban (szóval megéri-e várni, ha nem sürgős)?
2.- A nappali bútorom szélessége 165cm. Ettől jobbra-balra egy-egy magas szekrény áll. Ki akarom maxolni a helyet. Mekkora tévéket nézzek ide? (Gyártók ugye átmérőt adnak meg, ebből elméletileg egy weboldalon ki tudom számolni a kijelző méreteit, csak hát erre jönne még a káva, stb.)
3.- Ugyanennek a bútornak a magassága 130cm. Szerintetek milyen lenne, ha erre kerülne rá a TV? Vagy esetleg fali konzollal lenne rögzítve és akkor ebből a magasságból indulna.
4.- Milyen márkák ajánlottak/elfogadottak vagy kerülendők?
5.- Melyek azok a tulajdonságok, amiket mindenképpen keressek vagy kerüljek?
6.- Szoktam animéket nézni felirattal, amiket általában kisebb videómegosztókon (pl. indavideo, de más is akár) találok meg. Mit kell tudnia a tévének - azon belül, hogy "okos" - hogy ilyen random weboldalakat megnyitva letudja játszani ezeket a videókat?
7.- Ahol lakom, a szolgáltató nem sok HD csatornát tud felkínálni, így valószínűleg a műsort főleg adattárolóról, netről játszanánk le. Mire figyeljek oda ez esetben?
8.- Hagyatkozhatom az eszközök alap hangszóróira, vagy gondolkozzak mindenképp egy plusz hangrendszeren?Hirtelen ennyi, köszönöm, aki vette a fáradtságot és elolvastam.
Drukkolok, hogy legyen majd egy jó összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest