Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AssAssynn

őstag

Sziasztok!

Sosem szerettem a TV-t, mindig a monitort lestem, most viszont a család miatt lehet beadom a derekam... viszont lenne jó pár kérdésem, mivel távol áll ez tőlem:
    1.- Láttok-e valami változást, vagy tovább folytatódik a tendencia, hogy évről-évre nagyobb TV-t lehet venni olcsóbban (szóval megéri-e várni, ha nem sürgős)?
    2.- A nappali bútorom szélessége 165cm. Ettől jobbra-balra egy-egy magas szekrény áll. Ki akarom maxolni a helyet. Mekkora tévéket nézzek ide? (Gyártók ugye átmérőt adnak meg, ebből elméletileg egy weboldalon ki tudom számolni a kijelző méreteit, csak hát erre jönne még a káva, stb.)
    3.- Ugyanennek a bútornak a magassága 130cm. Szerintetek milyen lenne, ha erre kerülne rá a TV? Vagy esetleg fali konzollal lenne rögzítve és akkor ebből a magasságból indulna.
    4.- Milyen márkák ajánlottak/elfogadottak vagy kerülendők?
    5.- Melyek azok a tulajdonságok, amiket mindenképpen keressek vagy kerüljek?
    6.- Szoktam animéket nézni felirattal, amiket általában kisebb videómegosztókon (pl. indavideo, de más is akár) találok meg. Mit kell tudnia a tévének - azon belül, hogy "okos" - hogy ilyen random weboldalakat megnyitva letudja játszani ezeket a videókat?
    7.- Ahol lakom, a szolgáltató nem sok HD csatornát tud felkínálni, így valószínűleg a műsort főleg adattárolóról, netről játszanánk le. Mire figyeljek oda ez esetben?
    8.- Hagyatkozhatom az eszközök alap hangszóróira, vagy gondolkozzak mindenképp egy plusz hangrendszeren?

Hirtelen ennyi, köszönöm, aki vette a fáradtságot és elolvastam. :K
    Drukkolok, hogy legyen majd egy jó összefoglaló! :R

Új hozzászólás Aktív témák