- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
melike72 #29424 üzenetére
Szia ! Sajnos ezt az információt nem figyeltem. Ahogy látom, sok helyen nagyon kifogyott a készlet.
Az Extreme Digitálban van 49 es és 43 as méret, de más sorozatszámmal. A 49fx600 as csak minimális képjavítással gyengébb, mint a 633 as. A 43fx550 kevesebbet tud. Kevesebb a szolgáltatása, kevesebb az okos - netes szolgáltatása és a képjavító rendszerei gyengébbek, mint a 633 nak . Ezt még nem láttam, ezért nem tudom minősíteni. Az 550 re nem adnak 5 év garanciát, ezért ha ezt választjátok ajánlatos + garanciát venni hozzá. [link]
[link]
Itt láthatóak az adataik : [link]
Ha mindenképpen az MM ben szeretnétek vásárolni, akkor érdemes elmenni és személyesen megnézni a választékot. Üzletekben még lehet a Panasonic 43fx633 as is, mert az üzletek készleteit a neten nem jelölik, csak esetleg telefonon tudnak információt adni. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7 I9-14900HX RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest