Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morrrs
csendes tag
Sziasztok!
Az LG 43UK6400PLF [link] lehet jó választás?
Ami fontos volt nekem választásnál:
IPS, 4k, 43'', Wi-Fi, Miracast (vagy ennek megfelelő funkció)Van ennél jobb választás (jobb ugyanennyiért, vagy ugyanez olcsóbban)?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Fitzgerald
veterán
Csöcs!
Okos funkciókat tudom nélkülözni, mert számítógépre lesz kötve a tévé. Úgyhogy kizárólag 4K filmezésre kéne egy legalább 115 centis képátlójú 4K TV. Azért nem baj ha VA-s. 120-130k-ig max van valami amiért érdemes pénzt adni?
-
Márton
nagyúr
Arról van vhol lista, mely 4k modellek támogatják a 444 chroma-t pc-ről hdmi-n?
Most a 42" fhd lg-n elég csúnyák a vékony piros betűk.. Ha váltok, biztosra szeretnék menni. -
törölt tag
válasz
bagyulajuve #23769 üzenetére
Tessék, itt van az ez.
-
-
AL
addikt
válasz
-Expekt- #23756 üzenetére
Szia ! Szerintem még nem sokan vehették, láthatták ezt a készüléket, mert új és ismeretlen. Régebben a TESLA ( talán Cseh cég volt ) olcsó híradástechnikai termékeiről volt ismert, nem voltak rosszak, de ez most, mint sok másik társa Lutri . Ha megtudnád valahol nézni jó lenne, de vajon milyen a szervizelése ?
Több helyen is árulják, szinte azonos áron : [link]
Ez a Sony is hasonló ( ha jól látom ), de már nem nagyon kapható, ha tetszik keresgélni kell : [link]
[link] Ez a Sony adatairól egy tájékoztató, a Tesláról nem találtam hasonlót. Amit a forgalmazók írnak, aszerint IPS paneles és 60Hz - es ez is .
Próbáld meg a googléba beütni, hátha valamelyik külföldi oldalon találsz róla leírást.
Ha a Sonyt választod XE sorozatot keresd, mert az a tavalyi és olcsóbb . Üdv. -
bagyulajuve
addikt
Hali!
350k körül keresek TV-t elsősorban sportközvetítésekhez és ps4 játékhoz
Elképzelhető, hogy OLED tv-t ilyen árban lehet kapni mondjuk ez év utolsó negyedében? Minap volta media markt-ban, 500k körül láttam most.
LG nanocell technológiáról vélemény? Vagy inkább már oled-re várjak picit. -
BauerK
csendes tag
Sziasztok srácok.
Szüleim szeretnének venni egy 4K-s TV-t. Ami kritérium, hogy 4K legyen, min 125cm-s, ne legyen megbízhatatlan gyártótól (ne kérdezzétek) és új legyen. Na ami a dolog nehezét okozza, hogy az erre szánt keretösszeg 125k forint. Tudom én is jól, hogy ez az elég lehetetlen kategória ilyen árban, de gondoltam megkérdezlek titeket, hátha van valami tippetek és okosabbak vagytok mint én. Köszi a választ.
-
BReal
addikt
válasz
Qwertrt #23766 üzenetére
Szia!
Nem feltétlen a teljesítmény miatt nem megfelelő.
Nyilván nem szabad ebből kiindulni, de nagyszüleimnek Samu 32H5000-es modellje van. Maga a kép teljesen rendben van belépő szinthez képest, de a hangja nagyon gyér. És most nem arra kell gondolni, hogy halk, hanem nagyon dobozos, nehezen lehet érteni sokszor a beszédet. Ugye az M vagy 4 generációval újabb, tehát lehet bőven javítottak rajta. -
Qwertrt
tag
Sziasztok! Új TV-t szeretnék vásárolni, ninc különösebb extra igényem, csak HD legyen, pendrive-ról, vagy HDMI kábelen keresztül fogok HD filmeket nézegetni. LEgfőképp Samsunk márka érdekelne. Nézegettem a Samsungokat ilyen 70-80 ezertől kezdődően (sokkal töbet nem is szívesen szánnék rá), és gyakori kritika éri ezeket (pl. UE32M5002), hogy csak 2x5 Wattos a hangszórója. Nekem átlagfelhasználónak ez probléma lenne? Illetve milyen készüléket ajánlanátok 80 ezer körül?
Előre is köszönöm!
-
BReal
addikt
Ha már TV:
Nolan UHD filmek 18 EUR Prime tagsággal (Sötét lovag trilógia, Eredet). De van ott 20-22 EUR körül Da Vinci kód, Nyomd, bébi, nyomd stb. is.
-
Comes
tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok, és a kiszemelt egy Samsung 55Q6F típusú tv.
Akinek van ugyanilyen készüléke, vagy van tapasztalata erről a Tv-ről, kérem jelentkezzen
Továbbá, ami érdekelne, hogy milyen minőségű egy nem HD adás ezen a készüléken ?
Amire használnám:
Alapvetően Tv-zés :p, de a játékkonzolozáson kívül “szinte” minden
(sorozat, videó nézegetés ...)
Segítségeteket köszönöm!
-
-
oszy
veterán
válasz
bulgesz777 #23760 üzenetére
Ha csak az összeget nézzük, szerintem SRT 40FX4003
Vasárnapig 56 volt, most 62.999.- -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem pont a témába vág, de jobb topikot nem találtam. Az lenne a kérdésem, hogy a Panasonic led tv-n 2 db hdmi csati van, de kéne egy harmadik. Van erre valami trükk, megoldás, elosztó?
-
bulgesz777
tag
Sziasztok,
Mi a legjobb ár/érték arányú 32"-os TV 60e Ft alatt jelenleg? Nincs nagy elvárás, vendégszobába szánnám, nem sokat használnánk.
(USB legyen pendrive-os filmnézéshez, esetleg Scart, +Jack, az ismeretlenebb márkákat kerülném...). Segítségeteket előre is köszönöm. -
Joshi
titán
-
-Expekt-
újonc
Sziasztok! Nincs Tesla "részleg" , de ha megengeditek akkor megkérdezném a véleményeteket erről a TV-ről ár-érték arányban!
Tesla 49S901SUS UHD Android SMART LED
A 200-ig árkategóriában maradva fontos szempont az android rendszer (Digi applikációval tudnék Digi adásokat is nézni) Viszont sehol sem találtam véleményt a márkáról. A 3 év gyári gari viszont indításnak jól hangzik!
Szívesen olvasok minden véleményt a cégről/termékről!Köszönöm a segítséget!
-
blakey
titán
válasz
Drenadar #23753 üzenetére
Nem lehet márka alapján konkrétan kijelenteni, hogy melyik a jobb, típusok szerint lehet, minden gyártó esetében vannak gyenge és jó modellek. Panelek között is van különbség, 2 VA között és 2 IPS között is, arról nem beszélve, a VA és IPS közötti különbségéről. TV-kbe épített lejátszó szerint végképp nem lehet rangsorolni.
-
Drenadar
veterán
A Samsungok jobbak mint az LG? Mármint panel szempontjából?
Tegnap MM - Ben pár tvt néztem és a Samsung 7es széria megfekudt egy 4k-s mkv-tol, amit az LG gond nélkül azonnal elkezdett és szépen végig is vitte..
A Samsungnál nekem nagyon nem esett kézre ez a alig pár gombos távirányító. -
AL
addikt
válasz
Lazarus911 #23750 üzenetére
Szia ! Sajnos az LG re elég sokan panaszkodnak ( de másra is, mert mindegyik gyártónak van jobb és rosszabb tipusa ). A Sony 55xe7005 és a Panasonic 55ex633 már régebbi, tavalyi készülékek, ezekről itt, a Pana és a Sony topickban is találsz véleményeket . Az LG tudtommal idei, friss ( nem ismerem ), valószínűleg azért drága . Talán az LG topickban tudnak véleményt mondani . Ha filmet szeretnél nézni akkor inkább VA panel ajánlott. IPS panel jellemzői : jó betekintési szög, gyenge kontraszt ( a VA panelé kb.négyszer jobb ), rosszabb fekete szín, gyengébb képélesség. Az lenne a legjobb, ha személyesen tudnád megnézni őket, mert a Te szemednek kell a döntést meghoznia. Néhány MM - ben kapható mėg a Sony tavalyi jó készüléke 55xe8505 vagy ugyanaz 8577 , 266 ezer körül volt, drágábbak mint az előzőek, de sokkal jobbak, már 120Hz, VA panel, de Android ( ezt nem mindenki szereti ) . Próbáld meg az áruházak oldalain lévő véleményeket is átnézni. Üdv.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
65” 4K Tv-t keresek.
Ezt a két modellt néztem, mik a vélemények esetleg mit tudnátok még ajánlani? Max 300.000Ft-ig.
Samsung UE65-MU6102
Philips 65PUS6162Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest