- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tervezek összerakni egy komolyabb gépet, azonban nem tudom, hogy a megjelenítő eszközzel mit kezdjek, van most egy full hd-s monitorom ami 22" és úgy vagyok vele, ha már új lesz a gép akkor legyen új a kijelző is és gondolkoztam a lehetőségeken.
A kérdésem a következő lenne, van egy SAMSUNG 43" UE43MU6122KXXH UHD tv ami, nekem nagyon tetszik és jó is lenne azonban nem tudom, hogy mit jelent itt ez a Samsung maga kreálta 1300 PQI-s indexe
szeretném megtudni, hogy ez mit jelent képfrissítési időben és hogy véleményetek szerint ez monitornak megfelelő-e vagy tudok-e hasonló ár érték arányban mondani alternatívát? Másrészről az lenne a kérdésem, hogy ha én veszek egy UHD tv-t és én amikor játszani szeretnék akkor csak full hd-t akarok, akkor még a minőség ugyanolyan jó lesz-e, magyarán, hogy megéri-e gondolkoznom 4K-s tévében vagy inkább maradjak a kis mezei full HD?
Bocsássatok meg a sok kérdésért, de nem akarom elrontani ezt a döntést és ezért szeretnék inkább hozzáértőbb emberekhez fordulni segítségért!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby rádiós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Whisky topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest