Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krypton #9114 üzenetére
Hmm, most hogy mondod, már nem emléxem pontosan, mert régen nem használom. Nézz körül a beállításainál, szerintem tudja.
Közben néztem screenshotokat, a SpeedFan config -> Temperatures oldalon van egy show in tray opció lent, azt kattintsd be, hátha pont ezt csinálja.De látom ATI kártyád és Intel procid van. Én ezeket használom: ATI Tray Tools és CoreTemp. Ezek - megfelelő beállítás esetén - kijelzik ott lent a tray-ben a hőmérsékleteket, akár magonként is.
De egyébként van a Gigabyte-nak saját monitorozó programja, ami az alaplapi CD-n is rajta van elvileg. Azt is megnézheted, hátha bejön neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marathon (2025)
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest