-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu77
aktív tag
Hali!
Olyan programot keresek amivel a régi beszkennelt fényképeimet tudnám kijavítani. Van ami csak simán kifakult de van töredezett is és hiányos is. Régebben használtam egy ilyen progit ami a hiba mellől vett mintát és azt lehetett beillesztgetni. Remélem érthetően írtam... Minél egyszerűbb kéne szval nem egy photoshop-ra gondoltam.
Előre is köszönöm. -
válasz
CosmoBacsika #8998 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire megbízható, de találtam egyet: http://www.sendblaster.com/free-bulk-emailer-download/
Egy hét után ingyenes regisztráció szükséges.Hmm, most nézem, hogy az ingyenes verziójával csak 100 emailt lehet küldeni naponta. Valszeg akkor nincs szerencséd (többet is találtam, de mindben benne van a 100-as limit).
De vigyázz, a törvény bünteti, ha olyan valakinek küldesz reklámot, aki nem önként kéri (tehát nem iratkozik fel egy levelező listára).
-
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Ingyenes hírlevélküldő szoftvert keresek. Olyanra lenne szükség, amivel szépen lehet beállítani a levél külalakját, valamint egyszerre akor 5-7 ezer címre is el tudja küldeni.
KÖszi
-
harry3
őstag
válasz
Panthera #8995 üzenetére
Gondolom modern alatt nem a Firefox 0.1-et gondolta, hanem a 3.0.11-et.
Ez szerintem jó: DownThemAll!
Egy Firefox kiegészítő,minden fájlt letölt, ami egy adott oldalon van. -
Panthera
őstag
Mivel lehet letölteni egy linken található összes fájlt a legegyszerűbben?
Tudom, vannak letöltőprogramok, de a modernebb böngészők is képesek erre? -
mibog
tag
Köszi jofi81 és Sk8erPeter.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sk8erPeter #8990 üzenetére
Így igaz, ezért nem keverjük össze a kettőt!
MOD: Így még viccesebb, hogy közben szerkesztetted a hozzászólásodat
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerk.: Bocs, először hülyeséget írtam.
Még ez ajánlott lehet: [Download MMS]
(ez most nem neked akart menni
)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
menalcas #8979 üzenetére
dvdx.hu-n lehet találni ilyen leírásokat, a tiédre ez lehet a megoldás:
Szinkron és felirat hozzáadása -
Sk8erPeter
nagyúr
Egyrészt az, amiket felsoroltál
, másrészt pedig SUPER ©.
Ja, és elvileg az újabb VLC player is lejátssza ezeket: VLC playback Features -
mibog
tag
sziasztok!
valamilyen netrádiós módszerrel felrakott videókat amiknek a webcíme így néz ki:mms://live1.valami.hu/valami.wmv
hogyan lehet lementeni? nincs rá progi?
a Free Download Manager természetesen nem tölti le. -
válasz
fekeandras #8982 üzenetére
A VirtualDub nekem elég egyszerű, a WMV-t viszont csak a VirtualDubMod fogja tudni betölteni.
-
R
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8976 üzenetére
realtime, quicktime-hoz?
-
fekeandras
őstag
Egy 20perces AVI videóból kéne kivágnom 2db kb. 3perces részt.Tud valaki ajánlani rá valami egyszerűen használható, könnyen átlátható programot?Nincs kedvem tovább bénázni a windows movie maker-el.
+ vannak WMV videóim is azt is meg kéne szabdalni valamivel.Az sem baj ha más formátumba menti el.Azt már megoldom.köszi
-
menalcas
őstag
Hi all !
Keresnék olyan progit amivel, dvd alá tudok tenni +ba másik "hangsávot" szal van egy dvd van alatta 2 szinkron és én egy másik avi filmből kivágott kompett hagsávot betennék harmadiknak, hogy lehetséges ez és mivel ?
Pls help -
Patrick
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de van oylan progi, amit a társam gépére telepítve és a sajátomra... meg tudom, hogy ő mikorkapcsolja be a gépet, vagy mikor van neten?
-
gooool
őstag
válasz
Sk8erPeter #8976 üzenetére
Pont ezért akarom lecserélni,mert mondták itt nekem,hogy a kodekcsomag nem ér semmit.
Amúgy a VLC-vel szemeztem én is,de akkor ezt töltöm le,a csomagot meg törlöm.
Kösz a gyors választ! -
Sk8erPeter
nagyúr
VLC player
A kodekcsomagokat pedig felejtsd el. -
gooool
őstag
Sziasztok!
OLyan progit keresek,ami felváltaná a Media Player 10+K-Lite Mega Codec Pack duót,mivel filmnézés közben túl sok memót foglalnak le.
Szóval kéne egy jó kis progi,ami sok formátumot kezel,de igényes és keveset"eszik".Kösz a segítséget!
-
ArchElf
addikt
Valószínűleg szinte az összes első oldali találatban van válasz a kérdésedre, mert a céges proxy mindet letiltja
AE
-
Sanyix
őstag
Létezik e olyan program, ami http álcával tud tunnelezni valamilyen kommunikációt?
Egy olyan proxyn kéne átmenni, ami csak http-t enged, és abba is belenéz, tehát ssh-t nem enged, mert nem lát bele.
Viszont logmein-es távoli asztalozás átmegy rajta. Ami ugye http-n közlekedik.
De jó lenne egy könnyű kicsi http proxy szerver program is ami az otthoni gépemen futna, úgy kapcsolódnék rá mintha egy sima webszerver lenne, az meg ugye letöltené nekem a kívánt oldalt.
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy olyan progit keresek ami megy 64 bites Vistán és DVD-ből csinál DivX-et. Régen a Dr. DivX-et használtam de az nem megy 64 biten. Jó lenne ha kezelné normálisan a több hangsávot.
Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
R
senior tag
asztalon történtek rögzítésére alkalmas (desktop capture)?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kareszovics #8967 üzenetére
Ez miért olyan szomorú, ha van két program, ami valószínűleg lejátssza?
-
válasz
Kareszovics #8963 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni lejátszani mással.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sk8erPeter #8964 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom, ha nem lesz jó sírok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kareszovics #8963 üzenetére
Próbáld meg VLC playerrel.
Vagy ezzel: SUPER
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy szeretnénk lejátszani egy avi-t, de az írja ki, hogy movie x player kell neki, de ez nem egy ingyenes alkalmazás sajnos. (BSPlayer és Media Player Classic is szarakszik)
Mivel tudnám lejátszani az állományt, hogy ne kötekedjen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Knilee
tag
hello
valami olyan progit keresek amivel a családi fényképeket tudnám tárolni valami digitális fényképalbum de nem html vagy php. valami egyszerű progi kellene ha van ilyen
-
-
Froclee
őstag
válasz
Sk8erPeter #8957 üzenetére
És meddig jó ez a serial?
-
válasz
Sk8erPeter #8954 üzenetére
Az "azonnal" nálam kb fél óra volt. Türelem serial-t terem
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, már másfél órája megadtam az adataimat a helyes e-mail-címmel, de semmiféle aktivációs kód nem érkezett.
Nálad?
Bocs, t-online-os e-mail-címem van, most néztem a webes felületen, a spamek közé került.
Bár egyelőre a reg. megerősítése történt csak meg, kódot még mindig nem kaptam, de várok türelemmel. -
Az EVEREST utolsó ingyenes verziója a 2.2 verzió volt, azóta a program kereskedelmi szoftver.
Most lehetõség van a szoftver 4.6-os verziójának ingyenes regisztrálására. Ehhez a következõket kell tenni.
1. Meg kell látogatni a http://www.pro.de/aktion/com/everest német nyelvû webhelyet és ott meg kell adnunk kereszt- (Vorname) és vezetéknevünket (Nachname) valamint az email címünket és rá kell kattintanunk a "Senden" gombra.
2. Perceken belül kapunk egy német nyelvû levelet egy linkkel, amelyre kattintva érvényesíthetjük az 1. pontban megadott adatainkat.
3. Ezt követõen megkapjuk a regisztrációs kódot, amellyel a program aktíválható -
gamer0101
aktív tag
Örök hálám!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan programról amivel át lehetne fésülni egy mp3 zenékkel teli mappát egyforma zenék után kutatva? Tudom, hogy egyszerűbb, ha névsor szerint rendezem a mappát, csak egy bökkenő van...a fájlok neve számokkal indul...így a számok alapján rendezi sajnos és nem a kezdőbetűk szerint. Köszöntem!
-
Most látom online. (Bár szerintem az is csak bejelentkezéskor frissít, de egy próba cseresznye: google.com/reader
-
-
janos1988
addikt
Hellosztok.
Letezik olyan online rss olvaso, ami gep kikapcsolasa utan is online marad?
-
KTU
addikt
cserélhető lemezt szeretnék menteni, konkrétan memóriakártyát ill. utána ebből visszaállítani
ezt tudják-e a ghost progik?
igazából arra lennék kíváncsi hogy gyakorlatba működik-e a dolog
ki csinált már ilyet
lehet kérdezték már,
használtam a keresőt, lehet rossz kúlcsszavakat írtam -
Sk8erPeter
nagyúr
Közben kicsit elgondolkoztam a dolgon, körülnéztem, és rájöttem, hogy a nyomtatóm (Epson DX7450) szoftvere is van annyira okos, hogy tudja ezeket a funkciókat, jobban, mint ezek a progik...
Szóval most kellemesen csalódtam az Epson nyomtatószoftverében.De köszi, hogy írtál!
-
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8937 üzenetére
esetleg nézd meg a fineprint nevű progit. ez egy nyomtatáskezelő program. létrehoz egy virtuális nyomtatót. tud több oldalt egyre, meg rengeteg egyéb funkciója van. Lehet, hogy nem teljesen jó arra amit keresel, csak tipp, de hátha jó.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudtok olyan pdf-olvasó progit ajánlani, mint a Foxit Reader, ahol a nyomtatási méret a nyomtatási beállításoknál tetszőlegesen testreszabható (ami az Adobe Readerre nem igaz!), DE még pluszban meg is jegyzi az összes korábbi beállítást, mint nyomtatási méret (pl. hány százaléka az eredetinek), oldal elforgatása (Clockwise, órajárással megegyezően, stb.?
Elég kényelmetlen minden nyomtatott oldal(ak) után külön beállítani - azért van erre szükség, hogy külön-külön nyomtassam, mert pl. azt szeretném, hogy egy A/4-es lapon két A/5-ös méretű oldal legyen, és változó sorrendben akarom nyomtatni, pl. 1-2, ill. 7-8, 15-16. o.-ak...
De a Foxit pl. elfelejti, hogy 70%-os a nyomtatási méret, és hogy "clockwise" elforgattam...Remélem sikerült valamennyire érthetően leírni...
Lényeg, hogy megjegyezze az ÖSSZES nyomtatási beállítást a pdf-olvasó progi.Próbáltam már többet is (pl. Sumatra), de nem tudtak ilyet.
Előre is köszi!
-
sbazsi
veterán
válasz
landsoflore2 #8932 üzenetére
4 év után végre!!!
Egyébként ezzel tényleg fel tudom venni a webcam képét? -
Froclee
őstag
válasz
landsoflore2 #8932 üzenetére
4 éves hsz-re reagáltál
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8930 üzenetére
köszi a gyors választ!
Már elkeseredésemben elkezdtem ovlasni a címkének a hátulját és ott írták hogy a www.apli.hu oldalon van hozzá ingyenes szotver, úgy hogy most ki is próbálom!köszönöm a tanácsokat
-
válasz
Csabee. #8928 üzenetére
Hali!
Itt egy progi(nem free) ami nagyon jó, rengeteg szabványt ismer(matricát és printert egyaránt)
[link]
Itt pedig hogy milyen printereket, label-ket ismer: [link]
(persze ehhez tudnod kell, hogy milyen matricát is vettél, ahogy cigam is említi)De sajnos ez sem garantálja a sikert, mert ha olyan nyomtatód van, aminek a lapvezetésétől sírógörcsöt kap az ember(azaz két oldalt nem képes ugyanúgy kinyomtatni)
, akkor csak szenvedés lesz a dologból
Fire.
-
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Kérdésem lenne, nincsen olyan nyomtatóm amivel dvd-re vagy cd-re tudnék nyomtatni, viszont vettem ilyen matricát amire rálehet nyomtatni és úgy ráragasztani a dvd-re!
Igen ám.. de a méretezéssel nem vagyok tisztában, tehát egy A4-es laprólvan szó, és azon van a két korong amit majd ráragaszthatok a dvd-re. Tudnátok adni egy tanácsot hogy hogyan tudnám bepozicionálni? vagy milyen programmal?
Nincs kedvem venni nyomtatót 20.000erért meg patront.. -
localhost
Közösségépítő
válasz
glutamin #8920 üzenetére
Keresd itt: [link] a Touchpad drivert:
Device Driver - Synaptics PS/2 Port Touchpad - AMILO Notebook Pa 3515
Filetyp: ZIP Cím: Touchpad Driver
Dátum: 04.04.2008
Méret: 24,22 MB
Verzió: 10.0.12
Gyártó: Synaptics
Státusz: A kiadás célja AMILO Notebook Pa 3515
Nyelv: Supports all languages
Operációs rendszerek: [Supported]
[Supported] Windows Vista Business
[Supported] Windows Vista Business x64
...
További információk Operációs rendszer listájának maximalizálása
Operációs rendszerek: [Supported]
[Supported] Windows Vista Business
[Supported] Windows Vista Business x64
[Supported] Windows Vista Enterprise
[Supported] Windows Vista Enterprise x64
[Supported] Windows Vista Home Basic
[Supported] Windows Vista Home Basic x64
[Supported] Windows Vista Home Premium
[Supported] Windows Vista Home Premium x64
[Supported] Windows Vista Ultimate
[Supported] Windows Vista Ultimate x64
Minimalizálás Operációs rendszer listájának minimalizálása
A következo termékek használják: AMILO Notebook Pa 3515Függőleges gördítőd biztosan lesz, a vízszintesről nincs tudomásom.
-
-
glutamin
őstag
Szaisztok!
Egy FS Amilo PA3515-ös notihoz szeretnék olyan egérvezérlő programot ami virtuálisan kialakít a touch pad-en egy függőleges és vízszintes gördítősávot. Tud valaki ilyenről?
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amivel helyi hálózaton keresztül lehetne csevegni. Messenger féle progi lenne jó, de ne kelljen neki net, csak feltelepítem minden gépre a hálózaton, és név, vagy cím, vagy valami alapján lehessen üzengetni egymásnak. Esetleg, ha naplózható lenne a beszélgetés, az jó lenne.
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Erre nem tudtok valami megoldást? -
zabu
tag
Helló!
Keresek egy olyan programot vagy scriptet, ami ami valamennyire egyénre szabható. Feladata az lenne hogy egy oldalon bizonyos időközönként bepipál egy választó gombot, és kattint mégegyre.
Létezik ilyen?
köszi -
Jarod1
veterán
tud valaki biztonsági progit pendrive ra? jelszót kér, feljön egy start menü féle...
-
-
-
cirkus
aktív tag
Van olyan program, amivel egy meghajtón vagy könyvtárakon belül tudok adott filetipusra (kiterjesztés) rákeresni, és azok megtalálása után tudom őket törölni ? Azaz nem kell egyenként végigmenni a könyvtárakon és egyenként törölni az adott filéket !
-
atesss
addikt
válasz
Sk8erPeter #8900 üzenetére
Azt néztem már pár napja, de csak nagyjából, úgyhogy lehethogy elkerülte a figyelmemet.
De asszem nem is kell, mert közel vagyok a megoldáshoz !
A Commtrafic nevű programban teljes szabályokat lehet beállítani, és az már tud programot is elindítani, ha elértem a limitet.
Command + ParametersMár csak egy olyan tüzfal program kéne, amivel paraméteresen futtatva lehet letiltani - engedélyezni egy portot !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged