- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linde
junior tag
válasz
MasterDeeJay #43096 üzenetére
Google maps +1
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Olyasmi érdekelne, amivel újra tudok tölteni egy weboldalt, lehetőleg az odlal minél kisebb terhelése mellett.
Firefox és opera alatt is találtam auto refresh kiegészítőt, de sajnos terhelik elég szépen az oldalt, igy lefogva a tárhelyet.
Igazából egy reklámot szeretnék csak az egész oldalból megjeleníteni, arra nincs mód, hogy csak azt frissítsem? -
energomatt
őstag
válasz
MasterDeeJay #43096 üzenetére
Google Maps (oline).
-
A leggyorsabb offline európa útvonaltervezőt keresném.
Jelenleg Cyberstone Európa98 Atlaszt az amit használ a cég és ezt szeretném kiváltani mivel elavult a térképe.
Olyan tervező kell ami pár másodperc maxium 3-4s alatt kiadja a útvonalat. (gépek 5-6 gen intel 4 magos i5-ök 4gb ram és SSD)
Garmin féle citi navigátor lassú mint a csiga, online-t meg nem szeretnénk. Nem ingyenes kell hanem gyors és könnyen használható. -
pc360
addikt
Manapság már nem jellemző, hogy ezer féle archívummal kellene elbánni. Én csak ZIP-eket tömörítek az aláírásomban jelzett weboldalra, és érdekes módon - hiába gondolná szabványosnak az ember - ahány tömörítőprogram, annyi méretű ZIP-et lehetséges préselni. Az összes közül a 7-Zip eredménye a legkisebb (a kompatibilitás miatt az alap Deflate módszeren hagyva, Ultra szinttel). De pl. programok tömörítésénél sokszor a 7z tízszer gyorsabb (főleg, mióta rendesen multicore-osították), további súlyos százalékokat megspórolva.
Az Universal Extractor-t én is nézegettem régebben, de miután alapvető állományokat kitömöríteni bármi tud, nem láttam fontosnak a megosztását. Aztán a legtöbbünk úgyis WinRAR-ozik, legalábbis én a 7-Zip mellé én is telepíteni szoktam, mert annak a legjobb a context menüje (jobb klikkel másik mappába áthúzva is működik a szimpla, vagy akár szeparált mappákba történő kitömörítés). És akkor ott a licensz se számít, mert csak akkor bukkan fel a regisztrációra való felhívás, ha magát az UI-t indítja az ember.
A Windows build frissessége kapcsán nem csak az update-ek csorgása a különbség, de ezt kifejtettük.
-
RudyD
tag
re. A peazip kicsit más, és sokkal több formátumot támogat mint a 7zip. Nem a 7zip ellen agitálok, de akinek valami miatt az kevés annak még a peazip bejöhet az összes többi előtt. Amúgy a peazip azért "lassú" mert nem kifejezetten windows -os és windowsra magába foglalja a saját futtatókörnyezetét, ami a gtk vagy a qt. fo: Viszont ha a m$erőlteti a sajátját akkor az a rendszer része /fo.
hogy a 7z v. a pz képes-e jobb tömörítésre, nos arról vannak rendes benchmarkok. A peazip-be is azért akartam bele pár éve mert volt olyan algoritmusa ami minden másnál jobban tömörített.
Az univerzal extractor pedig csak kicsomagol, pedig ajánlani akartam.
Lényeg a lényeg, kvázi a bővítésben / újratelepítésben majd' az összes hozzászóló egyetérthet?
Az image pedig csupán általában azt az egy órát hozza le öt percre. Igaz utána ott vannak még a frissítések, de azok általában elcsorognak a háttérben is.
-
Linde
junior tag
válasz
bluemirage #43092 üzenetére
Oké köszi
-
Szerintem lassú lesz már FHD vágás alá is...
Az adatbázisban csak i5-3437U-t találtam (régi 2013-as proci) és az nemhogy egy asztali I3, de még egy mostani asztali Pentium szintjét sem éri el (Pl. G4600).
A laptopok minimum egy osztállyal rosszabbak az asztalinál. I5 --> I3 stb... De a Te kb. 4-5 éves laptopodnál ez még rosszabb és egy mostani Pentiumnál és rosszabb. Én nem javaslom, hogy küzdj rajta vágással. De a Te időd és a Te pénzed.
Ha már laptopon akarsz vágni, akkor ahhoz hobbiszinten is egy erősebb laptop kell, vagy az asztaliak közül egy mostani I3-8100, vagy egy régebbi, használt I5-6500, I5-7500-as. És akkor ez még az alap és ehhez min. 8GB RAM, de inkább 16GB, és jó lenne egy GT1030-as videókártya is bele később, de inkább GT1050.
Részemről az OFF-ot befejeztem, mert ez nem a milyen számítógépet vegyek c. topik
Elnézést a többiektől. -
Linde
junior tag
válasz
bluemirage #43090 üzenetére
I5 3470u nem jó akkor?
-
-
Linde
junior tag
válasz
bluemirage #43088 üzenetére
Oké, utána nézek
-
Kezdőknek a megfizethető Corel Pinnacle Studiót javasolnám. Most azt hiszem a 21-es verziónál tart. Szokott lenni belőle magyar 31-32 eFt.Házi használatra készült. Anno sokat használtam V8, V9, V14...
A cégnél, ahol dolgozom... full kezdő ügyintéző hölgy használja a 18 vagy akárhányas verzióját és nem nagyon kellett betanítani rá...Szóval azzal kezdtem én is, de már sok éve Sony Vegas (illetve most már annak is más neve lett...).
De a Vegas és a Adobe Premier drága és bonyolult is kezdőknek...
A Cyberlink Powerdirector pedig a két világ között helyezkedik el... szerintem. Az is remek program, fejlett és gyors motorral és még viszonylag egyszerűen kezelhető. -
pc360
addikt
Attól függ, mi a cél. Ha csak körbevagdosnál képeket, esetleg színeket állítanál, vagy egy-egy vörös szemet tüntetnél el, arra jó a FastStone Image Viewer. Ha rajzolnál, akkor Paint.NET, GIMP, Inkscape stb.
A videó kapcsán nehezebb a kérdés. Nem nagyon van ingyenesen jól használható, esetleg a Windows Movie Maker vagy a VSDC Free Video Editor játszik.
-
pc360
addikt
Mit szeretnél szerkeszteni?
myke01: Nem kell neki semmi külső progi, csak az MS saját keretrendszere, ami tök alap. És pont azért, mert nyilvánvalóan azon alapul. Ebben semmi extra nincs, Win 10-en pl. alapból telepítve van. Inkább az a fura, hogy eddig semmi sem kérte nálad. Amúgyis lassan ideje a rendszer-cserének, de addig is minden fájdalom nélkül telepítheted a szükséges Framework-öt.
-
Linde
junior tag
Melyik szerkesztő progi most a népszerű és ingyenes?
-
myke01
senior tag
Kicsit OFF:
Telepítettem az alábbi jelszókezelő programot ,pontosabban futtatni akartam a portable verzióját , tehát nem telepítettem ,csak kicsomagoltam egy mappába ,és onnan futtatnám ,de az alábbi üzenet fogad :
Mi a francért kell egy portable programnak egy 'külső' másik prg. a futtatásához ?
Érdekes módon eddig egy sem igényelte ezt -
Linde
junior tag
Üdv. PC-n levő filmet szeretnék nézni smart tv-n, milyen program tudja kivitelezni?
-
Jarod1
veterán
üdv!
létezik olyan program amivel ilyen stílúsú szöveget csinálhatok?
-
törölt tag
Sziasztok. Olyan lehetőleg ingyenes képszerkesztő programot keresek, amivel képre tudok irni szöveget hasonlóan, mint a https://imgflip.com/memegenerator nevű oldalon. A lényeg, hogy a szöveg a képeken olvasható, ha van a betűknek "kerete" és a paint ilyet nem tud. Funkcionalitásban nem kellene, hogy többet tudjon, mint a windows beépített paintje. Előre is köszönöm a segítséget. Szép estét! Áldott húsvéti ünnepet kívánok!
-
pc360
addikt
válasz
DrDobos #43065 üzenetére
PDF-be? Talán ezek segítenek:
• Icecream PDF Converter
• Icecream PDF Split & Merge
• PDF Split and Merge -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ha van ilyen, ami több dokumentumot tud egybetenni, szépen egymás utánElőre is köszönöm a segítséget.
-
pc360
addikt
* Mindehhez pedig a SyncBackFree az egyik legjobb eszköz - hogy mégis legyen programajánló.
-
dqdb
nagyúr
z image mentésről is megvan a véleményem, hiszen ha mégis szükséges az újratelepítés, úgyis az aktuális builddel érdemes kezdeni a dolgot, nem pedig egy előző lementett verzióval, hogy aztán azt órákon át update-elgesse.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Készüljön mentés az adatokról, lehetőleg automatizálva és rendszeresen, valamint a programok beállításairól, de átlagos otthoni felhasználók esetében a teljes rendszermentésnek sok értelmét nem látom.Az első lépések egyike legyen a speciális mappák (dokumentumok, képek, videók, ...) áthelyezése a C: meghajtóról, ezt a Windows a bevezetésük óta támogatja a jobb klikk > Tulajdonságok alatt.
Ha egy alkalmazásnak létezik portable változata, érdemes azt használni, így újratelepítéskor elég csak a linkjét visszamásolni, minden adat és beállítás megmarad (van egy mappám tele ilyen alkalmazásokra mutató parancsikonokkal, így sok-sok portable alkalmazás "telepítése" egyetlen másolást igényel csak a Start menü mappájába). Ha az alkalmazás saját adatprofillal bír, akkor érdemes azt a mappát a C: meghajtóról áthelyezni, hogy újratelepítéskor elég legyen csak a symlinket létrehozni (böngészőhöz és levelezéshez az első áthelyezéssel egy időben batch fájlokat hoztam létre, így gondolkozni sem kellett azóta, hogy mit és hová). Ha az alkalmazás lehetőséget ad a beállításainak exportálására, akkor minden nagyobb változtatás után érdemes azt kimenteni (van olyan text editor, amit olyan 8-10 percig tart beállítani, így ott azonnal mentek). Ha ilyen nincsen, akkor registry exportálásokkal is lehet boldogulni (bár sokszor nehéz a lényeget kiválogatni egy combosabb méretű .reg fájlból).
Ha ezek megvannak, akkor egy átlagos mai gépet az alap szoftverek (Office vagy pótléka, médialejátszók, pár kreatív alkalmazás, védelmi szoftver, böngésző, levelezés, chat kliensek) telepítésével és bekonfigurálásával a nulláról SSD-vel legfeljebb 1 óra alatt készre lehet vágni. Legalábbis nekem ennyi ideig tartott pár hónapja egy SSD csere miatti újratelepítés a laptopomon (persze utána még hosszú órákon keresztül ment a munkámhoz szükséges dolgok telepítése, de az másik történet).
Ja igen, a fenti leírtakat úgy tartom be, hogy az elmúlt 10 évben 2,5-3 évnél sűrűbben nem telepítettem újra egyetlen gépet sem (akkor is hardvercsere miatt), és még így is megéri szerintem előre gondolkozni.
-
pc360
addikt
Igen, komolyan. A 7 úgyis lejárt lemez (másfél év még, és kuka), a fent lévő szoftvereiről pedig mit sem tudunk. Ezért írtam azt, amit. A 10 normális szoftverekkel nem egy XP, aminél lassulással kell számolni. Az image mentésről is megvan a véleményem, hiszen ha mégis szükséges az újratelepítés, úgyis az aktuális builddel érdemes kezdeni a dolgot, nem pedig egy előző lementett verzióval, hogy aztán azt órákon át update-elgesse. Persze, a backup nem árt, de ez már végképp nem kapcsolódik a témához.
A defrag meg eleve halott ügy, pláne, hogy se régi, se új gépben nincs értelme HDD-re pakolni a rendszert. Ahol már csak defraggal lehet épkézláb működésre bírni a rendszert (de mint jól tudjuk, a defrag még placebó-effektestül se képes erre), ott SSD-re kell váltani. Ezen nincs mit ragozni.
A PeaZip amúgy egy lassú vacak emlékeim szerint. Helyette ott van a 7-Zip, ami jobb tömörítésre képes (7Z és ZIP esetén is), vagy a Bandizip, ami meg kényelmesebb.
-
RudyD
tag
válasz
w.miki #43035 üzenetére
Hasonló esetben a tcup.eu szokott egy lépés lenni nálam.
(csak mert a ninitere senki nem reagált.)
+1 a pdfforge-ra, de ezt is próbálják durvítani hogy pénzük is legyen belőle, de az sf.net -én akad jó alternatíva, hamar.Másik kedvenc megközelítés a portableapps.com.
Illetve ami még mindenhonnan hiányzik, az a peazip.org tömörítésre,
Illetve a nomacs.org , csak türelmes géphez értő embereknek. - képnézegetésre. -
RudyD
tag
Komolyan, akkor már tisztességesebb azt ajánlani hogy rakjon fel egy linuxot. Bár bevallom nálam a mint kde is hasonlóan viselkedik pár hét és óvatos használat után. Itt a helyes válasz nszvsz, rendes backup és reinstall.
Lehet még próbálkozni defraggal, driver frissítéssel, miegyebekkel, pucolással, aztán megint defrag, meg 3x csökkentett mód, de a végén az esetek 90+% ban a vége úgyis reinstall.
Friss reinstall és adatvisszaállítás között pedig egy image mentés, hogy a következő kör már gyorsabb legyen. -
moma
őstag
Milyen program, ami... ahogy gépelek kimondja hangosan real time. Van ilyen? Olyasmi mint a google translate pl. csak folyamatosan beszél nem csak szavanként ha megnyomom
-
dqdb
nagyúr
válasz
w.miki #43039 üzenetére
PDFprinter-t is tudnátok ajánlani?
A Windows 10 beépített PDF nyomtatója esetleg? Angol Windowson Print to PDF néven fut, magyarul nem tudom a pontos elnevezését. Ha nálad nem látszik ilyen a nyomtatók között valamiért, akkor így lehet feltenni.Ha csak Wordben/Excelben/egyéb Office termékben vagy LibreOffice-ban szeretnél PDF-be menteni, akkor nyomtatni sem kell, a Mentés másként alatt támogatott a PDF-be történő mentés.
-
milu
aktív tag
Olyan programot keresek, amivel a gépen lévő fájlokhoz könnyen címkét lehet rendelni és a címkék szerint tudom keresni a fájlokat.
Milyen programot ajánlotok? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel monitorozni tudom a memória(ram) használatomat? Arra gondolok, hogy mutattná, hogy a gép használata során hány órakor mennyi ram volt használva.
Köszönöm
-
pc360
addikt
válasz
w.miki #43039 üzenetére
Nézd meg az O&O-t, és annak leírását, abból kiderül.
PDF printer ügyben nem vagyok otthon, nem használok ilyesmit.
Esetleg PDFCreator, de nem teszteltem még. -
w.miki
veterán
PDFprinter-t is tudnátok ajánlani?
Jók ezek a w10 tweakerek is, csak mit kell bennük állítani, azt nem tudom. -
pc360
addikt
válasz
w.miki #43035 üzenetére
zene - foobar2000
PDF - SumatraPDF
kép - IrfanView, FastStone Image Viewer
tömörítés - WinRAR, alternatívaként 7-Zip vagy Bandizip
takarítás - CCleaner, Revo helyett GeekUninstaller
lejátszó - MPC-BE (ez pont nincs még fent az oldalon, percek kérdése)Ami kellhetnek még a Win 10-hez, azok ezek. A többit, meg ahogy említették, ki tudod böngészni az oldalról.
bluemirage: A NeszeTools-on azért sokkal többmindenre van progi, és eleve több, mint kétszer annyi.
-
válasz
w.miki #43035 üzenetére
zenelejátszó: foobar2000, ami az utóbbi években elterjedt... általánosságban.
Egyébként a fórumtárs oldala ajánlott.
Az itteni tapasztalatok alapján készült, ellenőrzött és kipróbált dolgok vannak. Nincs túl nagy választék egy-egy témára, de pont ezért jó... de a kevés között is neked kell megtalálni, hogy neked melyik kell.A ninite-n nagyobb a választék. Használtam én is, és néha még most használom is, ha másnak kell telepíteni valami
Nagy előnye, hogy gyorsan le lehet tudni a dolgot egy szűz gépnél, de a végeredmény is olyan. Sajnos mindenből a legújabb van (ami nem mindig jó) és sajnos abból is telepítős van fenn amiből a portable jobb döntés lenne. Pont ilyen egyébként a foobar2000 is. Abból is elég és tökéletes a portable, bár ott a gyári telepítő is tud portable verziót felrakni.
-
w.miki
veterán
Win10re telepítek pár alap alkalmazást.
Tudnátok néhányat ajánlani?
Zenelejátszó? Kicsi, egyszerű, mint a Winamp 2.91 volt.
PDF megnyitó, és nyomtató alkalmazás?
Képnéző: XnView, FastStone
WinRar, Revo Uninstall.
Gomplayer, Kodi
Kell még valami? -
pc360
addikt
válasz
Snooker #43031 üzenetére
A Win 10-ben egyszerű duplaklikk az ISO-k mountolása (és a kiadás a kiadás), ha nem lett a fájltársítás nagyon elkonfigurálva (alapértelmezetten az Explorer-nek kell átdobnia a fájlt). Más képfájl formátum pedig már sok éve évek óta nem készül. De a Virtual CloneDrive-val (ez az új oldaluk) se jársz rosszul, habár kicsit fölösleges a fentiek fényében. De az legalább tiszta program. Egzotikusabb vackokra (pl. NRG) meg a WinCDEmu lesz jó.
-
Cs1csó
titán
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen virtual drive programot? Ma töröltem a Daemon toolst mert bejelzett az avast, hogy valami gebasz van vele (10+ év használat után), majd nézelődtem és nagyon sok helyen írták, hogy full vírus az egész. Próbáltam a windows saját virtual drive programját működésre bírni, de sajnos nem jártam sikerrel.
-
brd
nagyúr
'szom a szerk'limitbe.
Inkább így írd be:
CoordMode, Mouse, Screen
!Tab::
MouseMove, 86, 766, 15
ReturnKülönben a koordináták az aktuális ablakban értendőek. Bár lehet az is a célod, ha azt szeretnéd, hogy az aktuális ablak fölé másszon a pointer. A fentivel egyébként elveszted az Alt+Tab funkcionalitást. Meg lehet oldani, hogy maradjon, de arra most nincs idegem, hogy kidebugoljam, hogyan.
-
brd
nagyúr
válasz
Willie #43028 üzenetére
AutoHotkey, abban pedig a következő scriptet futtatod állandóan:
!Tab::
MouseMove, 86, 766, 15 (függőleges koord.|vízszintes koord.|mozgatás sebessége - így látod a mozgást is, nem csak ott terem hirtelen).
ReturnBár az Alt+Tab nem a legjobb választás, mert azzal programot is váltasz...
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ahol billentyűkombinációval át lehet vinni a kurzort az egyik megjelenítőről a másikra? Az a problémám, hogy a cégnél a notebook kijelzője más felbontású, mint a monitor és emiatt nem tudom mindenhol áthúzni a kurzort.
Ezért gondoltam arra, hogy makróval valahogyan átvinném mindig a kurzort, mondjuk alt+tab kombinációnál a kurzor is menjen át a másik kijelzőre.
Remélem érthetően sikerült megfogalmaznom, előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv.
-
dqdb
nagyúr
válasz
tordaitibi #43026 üzenetére
A Windows 10 beépített képnézegetője tudja ezt: dupla klikk az egyik képen a mappában, ezután a jobb felső sarokban a ... menün elérhető a diavetítés. Az imént néztem meg, a videókat és képeket is megjeleníti.
-
-
pc360
addikt
válasz
myke01 #43023 üzenetére
• Enpass
• KeePass
• Password Safe
• SafeInCloudMindnek van Androidos és egyéb kliense is. A KeePass-nak 2 változata is van, mindkettő ingyenes, funkciógazdagságban térnek el kicsit. Az Enpass és a SafeInCloud a legmodernebbek, amik már alapértelmezetten tudnak a saját felhőiden keresztül szinkronizálni az egyéb kliensekkel. A KeePass-hoz és PassWord Safe-hez ehhez külön plugin kell. Az utóbbi a leginkább fapados program, és pl. ezt használom, és manuálisan húzgálom a Dropbox-omon át a PC és a telefon közt az adatbázis fájlt.
-
myke01
senior tag
Egy hordozható (portable) programot keresek , ami a jelszavaimat tudja kezelni egy offline adatfájlból , tehát Internet kapcsolat nélkül működik. LastPass Pocket-et használok/használtam ,de az sajnos offline üzemmódban nem engedi szerkeszteni/törölni/hozzáadni (a) jelszavakat
. Tehát valami olyan prg. kellene ,ami létrehoz egy különálló adatbázis-fájlt , amiről akár lehetne biztonsági másolatot is készíteni .
-
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
bluemirage #43018 üzenetére
Ez csak próbaverzió sajnos
-
Cs1csó
titán
válasz
szupersanyi #43017 üzenetére
Itt egy jó kis weboldal:[link]
-
válasz
szupersanyi #43017 üzenetére
GépElek
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1271&k=41Mobilról csak így tudok linkelni...
-
szupersanyi
aktív tag
Régebben tanultam 10 ujjas gépírást Gepiras2000-en, de sajnos egyre kevésbé megy, ezért kicsit gyakorolnom kellene. Sajnos ezt a programot sehol sem találom, csak a próbaverzióját. Mit ajánlanátok helyette?
-
Melyik program az, amelyik
- tetszés szerinti számú mp3 fájlt,
- egy beállítható hosszúságú átfedési időszak figyelembevételével,
- összemixel,
- és lejátszás nélkül egy új mp3 állományba lement.Mixelni tud pl. a VirtualDJ program is, de ez sajnos valós időben játssza le és menti el az összemixelt zenét, de nekem olyan progi kellene, ami nem 1 óra alatt végez 10-15 szám összemixelésével, hanem 5-10 perc alatt összemixeli és ki is menti az egyórás mixet.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! S7 topikban olvastam a SABS nevű appról, elvileg asz adhell utódja. Valaki rövidem le tudná nekem írni, hogy mire szolgál? Arra rájöttem, hogy rendszer appokat is lehet vele tiltani. Reklám blokkoló funkciója vagy valami más van esetleg?
-
asuspc96
senior tag
Helló,
Ez az oldal megbízható 3D watermark készítésben ?
https://www.watermark3d.com/Vagy van ennél jobb módszer, hogyan tudnám levédetni a modellemet ?
3D nyomtatóm nincs, szóval mindenféleképpen külsős céggel kellene megoldani...
-
gyulank
addikt
felbontás egyforma, a képsebesség nem. De úgy kéne megváltoztatni, hogy a hossza ne változzon! Konkrétumokat kérnék, mert próbálkozni már próbálkoztam.
-
gyulank
addikt
mp4 fájlokat akarok konvertálás nélkül egybefűzni. A cat úgy fűzi egybe, hogy a helyet elfoglalja, de az első fájl játszódik le, tehát annyi az idő. Avidemux helyenként zöld foltokat csinál meg kimerevedik a kép. Vagy 20-at akarok egybe.
-
válasz
bluemirage #43009 üzenetére
Nyugodtam írjál, legfeljebb viseled a következményeit...
A hőskorban a Radmin volt és slussz-passz, ha jól emlékszem orosz programozók műve volt.
De már lejárt lemez valóban. -
válasz
Zola007 #43006 üzenetére
Eddig nem akartam írni...
Mi nagyvállalati környezetben az ősi' VNC használjuk továbbra is.
Szerintem is tudott haladni az idővel. Kevés sávszél mellett is jól használható... ahogy régen. De van hozzá normális mobil oldali támogatás.
IT-s, rendszergazdai oldalon még mindig elterjedt, de az újabb IT-s kölykök inkább már teamviewer-t használják.Azt mondják, hogy az újabb és az utóbbi időben divatosabbá vált teamviewer több szolgáltatást nyújt. Nem tudom
Lehet, hogy így van.
Én privátban is a VNC-t használom. -
Zola007
veterán
Melyik most a legmegbízhatóbb remote desktop progi?
-
Motaba78
addikt
Sziasztok,
Az Executed program list-en kivül ismertek olyan programot ami kilistázza mikor mit használtak a gépen?Előre is köszönöm
-
pc360
addikt
válasz
Rodzser Mór #43003 üzenetére
Én a Better File Rename-et ajánlottam, privátban is azt küldtem, ezért tehát arról is beszéltem.
-
Rodzser Mór
senior tag
Amit írtál, a GentibusCD-re vonatkozik? Mert ott nekem nem jön be így, ahogy írtad. Vagy nagyon béna vagyok.
Közben találtam egy ilyet:
Snap2HTML
http://www.snapfiles.com/get/snap2html.htmlNagyon frankó html-t generál. Lehet benne keresni, valamint névre, méretre, módosítás dátumára rendezni.
És ingyenes ráadásul. A template fájlt át lehet írni (aki ért hozzá) és akkor lehet változtatni a kreált html file-on.
Nagyon úgy fest, hogy ennél maradok, mert nagyon pöpec! -
válasz
bluemirage #42996 üzenetére
Köszi még1x a tippet! A 2. pause nem is kell, W10 alatt nem okoz gondot, az xcopy megvárja míg beolvassa a lemezt. Egész jól bevált, csak lemez cserekor automatikusan kézzel be is csukom a tálcát
-
Melack
veterán
Sziasztok! Win10-re keresnék olyan alkalmazást, ami egy adott mappából mutatj a képeket és videókat slideshow szerűen. Aki használná 70 felett van, és tényleg csak erre kell neki. Megnyom egy gombot, és már játsza is le a képeket/videókat. Tudtok ilyet javasolni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest