Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Willie
üzenetére
Állítsd be a taskbart auto-hide-ra, így nem látszik mi fut éppen (ha nem viszed rá az egeret), a játékból pedig egyszerűen ki tudsz lépni a desktopra Alt+Tab kombóval. A desktopra meg vagy nem teszed ki az ikont hanem manuálisan indítod a programot, vagy ha kiteszed, akkor adsz neki egy munkahely kompatibilis ikont és átnevezed valami másra ami nem is utal a játékra.
-
brd
nagyúr
válasz
Willie
üzenetére
AutoHotkey, abban pedig a következő scriptet futtatod állandóan:
!Tab::
MouseMove, 86, 766, 15 (függőleges koord.|vízszintes koord.|mozgatás sebessége - így látod a mozgást is, nem csak ott terem hirtelen).
ReturnBár az Alt+Tab nem a legjobb választás, mert azzal programot is váltasz...
-
pc360
addikt
válasz
Willie
üzenetére
Ezek egyedi cuccok, ezért azzal tudsz próbálkozni, ami adott. Ha a Win update nem segített, akkor még megpróbálható a Win 7-es, FN gombok kezeléséért felelős szoftverek telepítése Win 7 kompatibilitással. Ha úgy sem, akkor úgy marad, vagy lehet valami Linux-szal kéne kipróbálni (pl. Manjaro), ha úgyis csak netezés folyik rajta.
-
cigam
titán
válasz
Willie
üzenetére
Kapcsold ki, hogy az egér felébreszthesse a gépet.
-
cigam
titán
válasz
Willie
üzenetére
Én az EasyScreenShot-ot használom. Az egész oldalt el tudja menteni(nem csak azt ami látszik, és kijelölhető terület is. PNG-be ment.

-
dokee78
félisten
válasz
Willie
üzenetére
Kerestük a legjobb torrent klienst
Várok véleményeket majd.Én elvagyok a 2.2.2 verzióval évek óta.
-
LonGleY
veterán
válasz
Willie
üzenetére
Vagy ott van még a Tixati. De mindet próbáltam, lassabbak. Van, amelyikben van letöltés közben is mappázás, de ezzel kifújt. Én is visszatértem a legújabbhoz. Nekem semmi bajom vele amúgy, nem tudom milyen használhatatlanságra gondolsz. A telepítője gány, tele van adware-rel, ezt jól tudjuk, de azon kívül nincs baja. A felületéről kikapcsolhatók a reklámok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Windows 10
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Bocsi, nem próbáltam most ki, pár hónapja használtam, de most nálam se megy.