- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
jaffa 2843 #43198 üzenetére
Hangszerkesztő: Audacity
-
Sziasztok!
Egy egyszerű magyarul tudó zenevágó progit keresek laikusnak. Zenéket kellene összevágni, összeilleszteni.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, egy programra lenne szükségem ami folyamatosan görget nekem, facebookon akarok legörgetni több száz oldalt ami kézzel nos fárasztó lenne.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresnék amivel a meglévő videóból ki tudod vágni részeket és ezek a kivágott részeket össze illesztve új videót készíthetek pár képpel megtoldva.
Windows 10-re kéne a program.
-
rétisün
veterán
válasz
King Unique #43187 üzenetére
jogos, igazad van, említenem kellett volna ezeket is.....
windows 10, egy shift+delete törlés volt egy elég méretes mappát érintett. azóta nem volt írás azon a partíción/vinyón, remélem az említett két progiram valamelyike segít.
köszönöm még egyszer!
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #43187 üzenetére
Hopp ezen én is túlsiklottam nagyon nem mindegy. Reméljük windows-ról van szó végülis az esetek 98%-ban arról ha lehet hinni a statisztikáknak.
-
King Unique
titán
válasz
rétisün #43183 üzenetére
Ilyenkor szokás megadni, hogy milyen OS-ről van szó, milyen törlés történt stb. Ha Windows, akkor opció a Recuva és egyéb adatmentő programok. Ha normál törlés történt, akkor a fájlok a méretüktől függően a lomtárba kerülnek, ahonnan manuálisan is visszaállíthatók. Ha shift + delete módszerrel lettek törölve, akkor már nem. Az esetben undelete programok, illetve az előbb említett adatmentő szoftverek kellenek. Ha adatmegsemmisítés történt többszörös felülírással pl. az Eraser programmal, akkor meg (otthon) kb. sehogy...
Na meg az sem mindegy, hogy mi történt azóta. Vagyis a törlés után lettek-e új fájlok másolva a régiek helyére, azaz felül lettek-e írva stb. A mentendő drive-ra pedig nem tanácsos ilyenkor írni, ahogyan a másik válaszban is említették. Illetve az adatmentő programok is rendszerint felhívják erre a figyelmet már a telepítéskor.
-
rétisün
veterán
sziasztok,
sikerült letörölnöm néhány fájlt, amit nem kellett volna
tudnátok ingyenes adatvisszaállító progit ajánlani? keresgéltem már, de a legtöbb program nem ingyenes, hiába úgy hirdeti magát......
-
w.miki
veterán
DVD 2 AVI (vagy mp4, vagy flv, vagy youtube) 4 dummies konvertáló programokat tudnátok ajánlani néhányat?
Ami kis méretű, de jó minőségű konverziókat készít, anélkül, hogy a user értene a beállításokhoz. -
csferke
senior tag
válasz
TomMusic #43179 üzenetére
Szia!
Semmi csicsa, mindent tud amit kell.
Rainlendar
Igaz, ez egy kicsit csicsásabb de esetleg nézd meg -
TomMusic
őstag
válasz
macilaci78 #43176 üzenetére
Na megtaláltam a számomra tökéletes programot:
Kana Reminder.
Semmi csicsa, mindent tud amit kell. -
Met
nagyúr
válasz
macilaci78 #43174 üzenetére
Ezt nem próbáltad?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TomMusic #43175 üzenetére
4 tray minimizer el tudja rejteni az óra mellé az alkalmazásokat. Diákmelós koromban használtam, mikor passziánszt, inkognitó ablakot kellett eldugni a főni elől.
-
TomMusic
őstag
válasz
macilaci78 #43173 üzenetére
Az ötlet jó, de én nem találtam gyakorlatilag semmilyen funkciót rajta. Illetve jó lenne, ha le tudna menni az óra mellé (ne foglalja a helyet a tálcán).
-
macilaci78
nagyúr
QR kódot szeretnék szerkeszteni, egy url-t nyisson meg a telefon.
A QR Droiddal odáig jutottam, hogy névjegyként akarja elmenteni az url-t. -
TomMusic
őstag
válasz
macilaci78 #43167 üzenetére
Win7....
-
válasz
macilaci78 #43164 üzenetére
Autohotkey "f1.ahk" fájlt hozd létre, ennyi legyen a tartalma: "F1::" (idézőjelek nélkül). Indítsd el az f1.ahk-t, bárhol F1-et nyomsz semmi sem fog történni.
-
TomMusic
őstag
Hali,
Tud valaki valamilyen végtelenül egyszerű emlékeztető programot? Csak annyit kéne tudnia, hogy beírok egy szöveget, és azt megjeleníti beállított időpontban. Valami háttérben futó, nulla erőforrású..
Neten amiket most hirtelen találtam, azok végtelenül túlbonyolítottak.
Csinálni akartam magamnak ilyet, de hát időhiány...
Előre is köszönöm! -
pc360
addikt
válasz
macilaci78 #43164 üzenetére
Tiltsd le, vagy szedd ki a gombot!
-
macilaci78
nagyúr
Melyik az az irodai alkalmazás, ami az F1 billentyűre nem a súgót hozza elő?
Excelben ügyködök sokat és gyakran kapáslövésnél az F2 helyett az F1-re nyomok és már unom. A membrán alá betennék egy darab post it-et szigetelőnek, ha másra úgysem jó ez a gomb. -
válasz
Redneck #43158 üzenetére
A ketto eppen hogy NEM zarja ki egymast!
Pl. nalam 2 pc es egy okostelo, ha telefonon keszitek egy fotot az a 2 pc-n is azonnal megjelenik ha be van kapcsolva es netelerese van. Azaz fizikailag is letoltodik a merevlemezre. Telefonnal is beallithato ha van elegendo tarhely hogy ne csak az elonezeti kep hanem a teljes meretu fajl ott legyen. -
detroitrw
addikt
Sziasztok
A kerdesem az lenne, hogy letezik olyan progi ami egy kepen levo szovegrol megallapitja hogy milyen betukaraktert (ariel, times nyu, ...) tartalmaz?
Szal nem egyszeruen ocr erdekelne(sot az nem is lenne lenyeges)
-
Redneck
nagyúr
válasz
tordaitibi #43156 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ezzel még nem tudtam meggyőzni. Neki az a jó ha fizikai adathordozókra rak el mindent.
-
válasz
Redneck #43149 üzenetére
Szerintem nem lehet kikerülni az online tárhelyet, én is kérdeztem hasonló témában itt, fájlszinkron ügyben. Próbálkoztam is de nehézkes,. Nekem okostelefon és két, helyileg máshol lévő pc között kellett volna. Maga a szinkron tökéletes volt de manuális segítség nélkül nem ment, pl. a munkahelyemen nem tudok belenyúlni a routerbe így nem tudok a telefonomnak MAC alapján fix ip-t adni, már itt elbukott az automatizálás.
Ha minden eszköze Apudnak netképes, akkor a legkényelmesebb és automatikus megoldás egy felhőtárhely.
Én nemcsak fotókra, a Mega tárhelyet használom a 3 eszköz közott, bármelyik mappa megadható, a Dropbox kevéske és csak a saját könyvtárát favorizálja. Csak képekre meg tényleg a legjobb a Google fotók. -
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
Videó és audio szerkesztő, vágó programok keresek. Úgy emlékeztem, hogy van ezzel kapcsolatos topik de most nem találtam meg.
Tehát szeretnék tippeket kérni, lehet ingyenes és fizetős is. -
pc360
addikt
válasz
turbokappa #43151 üzenetére
Böngészőbe épülő, X tudású, többnyire reklámcélokat szolgáló alkalmatosság.
De ha rákeresel, akkor találsz témához kapcsolódó topikot.
A funkciója jelen esetben az lehet, hogy lekezeli a Spotify-os linkeket, és egyből indítja a lejátszást. De elég tolakodónak írják...
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok
spotify webhelper ez milyen progi?
Köszi a választ. -
Redneck
nagyúr
Vettem hogy érted, csak nem tudom miért kéne online fotótár. Én se tudok neki mit mondani, a klasszikus mappás pakolást nem akarja. Az a baja hogy Win10-en gagyi az alap, a korábbi verziókon jobb volt szerinte. Nem tudom, sosem használtam.
Logikus amit szeretne, de lehet ez a megközelítés Windowson annyira nem divat.
-
pc360
addikt
válasz
Redneck #43145 üzenetére
Értem, hogy mire lenne szükségetek, de én meg a lehető legközelebbi megoldásokat küldtem. Nem tudok ilyen fotós alkalmazásról, hogy még szinkronizáljon is. Se zenésről, se videósról.
Normális fényképnézegetőt tudok, meg normális szinkronizálóprogit. A rendezés a személyen múlik, vagy pedig egy olyan online szolgáltatáson, mint a Fotók, vagy a Flickr.
-
Redneck
nagyúr
Köszi a gyors választ! Szerintem félreértettél, offline dologról van szó. A helyi eszközök közt akar másolgatni, de nem mappákban turkálva, vagy egy logikátlan MS felületet használva.
Azt szeretné hogy a csatlakoztatott eszközről beolvassa a képeket, és másik adott helyre importálja őket. Mindezt egyszerű, felhasználóbarát, magyar nyelvű felületen. Ezért hajlandó fizetni is, kérdés van e ilyen program.
Szerk:
Értem hogy a SyncBackFree jó erre, de kifejezetten fotós/videós alkalmazás kéne. -
pc360
addikt
válasz
Redneck #43143 üzenetére
Fájlszinkronizálásra pedig: SyncBackFree
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Apukámnak szüksége lenne egy magyar nyelvű, ingyenes, vagy max pár ezer forintos fotórendező programra. Sajnos a Win10-es alap nagyon gagyi, logikátlan. Olyan kéne amivel egyszerűen lehet a fotókat szinkronizálni a különböző háttértárak (SD kártya, külső HDD, belső HDD) között.
Tudnátok javasolni valamit? Előre is köszönöm!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Youtube-DLG-vel már nem tudok coub videót letölteni. Letölt egy mp4-es fájlt de üresen. Updatelem Youtube-DLG-t de akkor se jó. Options-ban kell valamit állítani vagy nem is lehet már coub videót letölteni?
-
Cs1csó
titán
Esetleg: Autodesk Flow Design
-
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel lehet fizikailag korrektul legaramlatot szimulalni.
Egy szamitogep haz levegoaramlasat szeretnem modellezni minel pontosabban.
Tehat szuksegem lenne arra, hogy a lemodellezett gephaz, es belso alkatreszek alapjan kiszamolja, hogy merre haladna a levego. Kell tudni azt, hogy X fordulattal forgatok egy modellt (ventilator), akkor az mennyire fogja megmozgatni a levegot, es mi tortenik, ha a szembe aramlo levego talalkozik, stb.Elony, ha ingyenes es linuxos, de nem feltetel.
Kossz!
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan ingyenes vagy fizetős program, amivel meg lehetne csinálni azt, hogy 3 különböző .mp4 videót egybe lehetne rakni de úgy, hogy a 3 videó egyszerre játszódjon le a képernyő különböző pontjain egy videón belül?
-
pc360
addikt
Na szóval.. Az a lényeg, hogy a GeekUninstaller nem monitoroz semmit. Össz-vissz annyit csinál, hogy a tipikus mappákban, a normál uninstaller lefutása után utánanéz a dolgoknak adatbázis alapján, és a tipikus helyeken. Ezek a helyek pedig a következők:
• AppData
• Program Files
• ProgramData
• Registry
• asztali ikon
• start menü ikonNincs benne semmi mágia, és biztonságos használni - ezért is ez kerül mindig ajánlásra. Ott kell csak odafigyelni, hogy mit töröl, amikor egy gyártótól több programunk is fel van telepítve, és csak az egyiket szedjük le, pl. Adobe cuccok. Ennyi.
A fenti eltávolítások bőségesen elegendők. Volt már pl., hogy a Geek tudott rendberakni egy beragadt Comodo IS telepítést nálam. Ha ezen felül marad bármi, az igencsak szemét programra vall, és azt eleve nem lenne szabad használni. A Geek a tiszta megoldások mellé kiváló, és a Revo félékkel semmi pluszt nem nyer az ember. A Revo max az ilyen Win XP-től származtatható takarítási mániát elégíti ki, ergó a placebó-mirígyekre van hatással, de a való világban az égvilágon nincs semmi értelme. És inkább okozhat galibát az egyszeri felhasználónál, minthogy nyerjen egy tized másodperc indítási sebességet, vagy bármi egyebet is a takarításával.
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #43129 üzenetére
Nem jól gondolod, nagyon jó az amit Met ír. Tehát van egy programod amit el akarsz távolítani akkor nem csak simán a programok és szolgáltatások közül törlöd vagy ha van saját eltávolítója azzal, hanem már egyből a GEEK uninstallert indítod, ha elindítod a GEEK uninstalleres eltávolítót látni fogod hogy előbb az is normál módon az adott program eltávolítóját fogja használni DE ami nagy különbség hogy VÉGIG MONITOROZZA a folyamatot és az eltávolítás végén a megmaradt elemeket látja és törölni is tudja.
-
GEPESZ66
veterán
-
C. s.
addikt
Köszi szépen! Így már van értelme.
A GeekUninstaller miért jobb a Revónál? Még nem hallottam róla, régebben a Revót ajánlotta valaki, de annak már 1-2 éve. Ritkán használok ilyesmit, mert leginkább a Sandboxie-t használom (abba telepítek), így eltávolításkor nincs sok gondom, de azért néha jól jön egy kis segítség.
-
pc360
addikt
válasz
GEPESZ66 #43122 üzenetére
Használni sem érdemes, nemhogy megvenni.
Helyette: GeekUninstaller ingyenes verzió.
-
GEPESZ66
veterán
Úgy néztem,hogy a Revo Uninstaller most 50%-al olcsóbb.
Érdemes ennyiért megvenni?
Gondolom,hogy ez élettartam licenc?
Vagy szokott olcsóbb is lenni? -
pc360
addikt
Ugyanazon okból, amiért a YouTube is tiltja a letöltéseket. A szerzői jogokon túl azért, hogy az oldalt használd a további tartalmak / propaganda / reklámok miatt - és az is így tegyen, akinek megosztanád. Az más kérdés, hogy a YouTube éppenséggel kijátszható, de ez hivatalosan nem támogatott. A Chrome Web Store-ból és a Play-ről is törlik az ilyen letöltő- és alternatív lejátszó appokat.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ingyenes lejátszási lista-készítő program, amibe csak bemásolom az elérési utakat, és összekeveri nekem? (Nem szeretem a zenelejátszó véletlen sorrendben való lejátszás funkcióját.) Illetve, ha nincs célszoftver, hogyan oldhatnám meg ezt a "létfontosságú" problémát? (Tudom, hogy hülye kérdés, de tényleg érdekel.) Már valami szövegszerkesztőre is gondoltam, de tudtommal az nem keveri össze a sorokat.
(#43072) Jarod1:
A másik lehetőség, hogy vektorgrafikus programot használsz. Ingyenes (munkára is) az Inkscape, fizetős az Adobe Illustrator, meg egy sor más.
Ne lepődj meg az Inkscape alacsony verziószámán, régóta ismert és megbízható program, nem ismeretlen újdonság. -
gabor128
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok olyan letöltő progit, amivel le tudnám szedni a híradót az egyik oldalról magamnak?
[link]
Már mindennel próbálkoztam de nem megy. Screen capture-t meg nem akarok használni, mert belerondít a képbe és kedvem sincs 1 órát várni, amíg végigmegy a video.Kösz!
-
válasz
choco01 #43112 üzenetére
Online OCR, magyar nyelvet is ismeri, google-ban "online ocr"-re rákeresve van még pár oldal ezen kívül is. Nekem 1x volt eddig rá szükségem, tökéletesen felismerte a magyar szöveget.
-
-
pc360
addikt
válasz
choco01 #43110 üzenetére
Ahhoz, hogy szerkeszteni, kiegészíteni tudj szkennelt szövegeket, mindenképpen digitalizálásra - és így OCR programra - van szükséged, úgyhogy jó helyen jársz.
Esetleg még 2 alternatíva: Nitro és OmniPage. De mindenképp ki kell próbálni őket, sok év alatt sokat változtak. Anno az OmniPage is jó volt, azt még használtam is.
-
pc360
addikt
válasz
choco01 #43108 üzenetére
Pl. EPSON a Google alapján. Mondjuk ilyen gyors keresés alapján a jelzett terméktípusok már nem mostaniak.
Itt van egy összehasonlító táblázat Sprint és Professional verziók közt. A támogatott nyelvek számában is van különbség, szóval nem árt megbizonyosodni arról, hogy a magyart a Sprint is ismeri-e. A 12-es verzió pedig biztosan.
-
pc360
addikt
A magyar oldalán más fájlt ajánl fel. Nem tudom, hogy az az UA verzió jó-e a nyelvünkhöz, ezért gondoltam kipróbálni, de arról a linkről, amit emailben küldtek, egy hibás fájl töltődött le, legalábbis Win 10-en se ikonja, se nyekkenése.
Úgyhogy marad az, amit az előző hozzászólásban írtam.
-
pc360
addikt
válasz
choco01 #43102 üzenetére
A virágbolti verzió (12.x) nem ajánlott, az új (14.x) jobban dolgozik. A próbaverzió limitációi: egyszerre csak 3 lapot dolgoz fel, összesen max 50-et, mindezt 15 napon belül. Letöltés: ABBYY_FineReader_14_Corporate_Trial_UA.exe (404 MB)
-
choco01
addikt
Hali.
Jelenleg melyik a legpontosabb OCR program magyar szövegekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged