- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
43200 - 43101
55159 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:14 Téma összefoglaló
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Egy egyszerű magyarul tudó zenevágó progit keresek laikusnak. Zenéket kellene összevágni, összeilleszteni.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh #### -
spe88
senior tag
Létezik olyan program egy flash-et futtató weboldalról le tudja húzni a videókat?próbálkoztam pár megoldással, többek közt ezzel is, de az swf fájlt nem találta meg a kereső a forrásókdban valamiylen okból kifolyólag.
Valami tippetek lenne? Ezen az oldalon próbálkoztam.
Köszönöm
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül! -
AD4MINATOR
nagyúr
-
pc360
addikt
-
kmisi99
addikt
-
Dluinet
nagyúr
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, egy programra lenne szükségem ami folyamatosan görget nekem, facebookon akarok legörgetni több száz oldalt ami kézzel nos fárasztó lenne.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresnék amivel a meglévő videóból ki tudod vágni részeket és ezek a kivágott részeket össze illesztve új videót készíthetek pár képpel megtoldva.
Windows 10-re kéne a program. -
rétisün
veterán
jogos, igazad van, említenem kellett volna ezeket is.....
windows 10, egy shift+delete törlés volt egy elég méretes mappát érintett. azóta nem volt írás azon a partíción/vinyón, remélem az említett két progiram valamelyike segít.
köszönöm még egyszer!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !! -
Cs1csó
titán
Hopp ezen én is túlsiklottam nagyon nem mindegy. Reméljük windows-ról van szó végülis az esetek 98%-ban arról ha lehet hinni a statisztikáknak.
-
King Unique
titán
Ilyenkor szokás megadni, hogy milyen OS-ről van szó, milyen törlés történt stb. Ha Windows, akkor opció a Recuva és egyéb adatmentő programok. Ha normál törlés történt, akkor a fájlok a méretüktől függően a lomtárba kerülnek, ahonnan manuálisan is visszaállíthatók. Ha shift + delete módszerrel lettek törölve, akkor már nem. Az esetben undelete programok, illetve az előbb említett adatmentő szoftverek kellenek. Ha adatmegsemmisítés történt többszörös felülírással pl. az Eraser programmal, akkor meg (otthon) kb. sehogy...

Na meg az sem mindegy, hogy mi történt azóta. Vagyis a törlés után lettek-e új fájlok másolva a régiek helyére, azaz felül lettek-e írva stb. A mentendő drive-ra pedig nem tanácsos ilyenkor írni, ahogyan a másik válaszban is említették. Illetve az adatmentő programok is rendszerint felhívják erre a figyelmet már a telepítéskor.
-
rétisün
veterán
-
Cs1csó
titán
-
Dluinet
nagyúr
-
rétisün
veterán
sziasztok,
sikerült letörölnöm néhány fájlt, amit nem kellett volna
tudnátok ingyenes adatvisszaállító progit ajánlani? keresgéltem már, de a legtöbb program nem ingyenes, hiába úgy hirdeti magát......war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !! -
w.miki
veterán
DVD 2 AVI (vagy mp4, vagy flv, vagy youtube) 4 dummies konvertáló programokat tudnátok ajánlani néhányat?
Ami kis méretű, de jó minőségű konverziókat készít, anélkül, hogy a user értene a beállításokhoz.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu -
TomMusic
őstag
-
csferke
senior tag
Szia!
Semmi csicsa, mindent tud amit kell.
Rainlendar
Igaz, ez egy kicsit csicsásabb de esetleg nézd meg -
TomMusic
őstag
Na megtaláltam a számomra tökéletes programot:
Kana Reminder.
Semmi csicsa, mindent tud amit kell.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani. -
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
4 tray minimizer el tudja rejteni az óra mellé az alkalmazásokat. Diákmelós koromban használtam, mikor passziánszt, inkognitó ablakot kellett eldugni a főni elől.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Vegyetek egeret! https://hardverapro.hu/apro/logitech_mk235_hu_vezetek_nelkuli_billentyuzet_es/friss.html -
TomMusic
őstag
Az ötlet jó, de én nem találtam gyakorlatilag semmilyen funkciót rajta. Illetve jó lenne, ha le tudna menni az óra mellé (ne foglalja a helyet a tálcán).
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani. -
macilaci78
nagyúr
QR kódot szeretnék szerkeszteni, egy url-t nyisson meg a telefon.
A QR Droiddal odáig jutottam, hogy névjegyként akarja elmenteni az url-t.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Vegyetek egeret! https://hardverapro.hu/apro/logitech_mk235_hu_vezetek_nelkuli_billentyuzet_es/friss.html -
macilaci78
nagyúr
-
TomMusic
őstag
-
mezis
félisten
-
TomMusic
őstag
Win7....
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani. -
vgyuri
őstag
Autohotkey "f1.ahk" fájlt hozd létre, ennyi legyen a tartalma: "F1::" (idézőjelek nélkül). Indítsd el az f1.ahk-t, bárhol F1-et nyomsz semmi sem fog történni.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
TomMusic
őstag
Hali,
Tud valaki valamilyen végtelenül egyszerű emlékeztető programot? Csak annyit kéne tudnia, hogy beírok egy szöveget, és azt megjeleníti beállított időpontban. Valami háttérben futó, nulla erőforrású..
Neten amiket most hirtelen találtam, azok végtelenül túlbonyolítottak.
Csinálni akartam magamnak ilyet, de hát időhiány...
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani. -
pc360
addikt
Tiltsd le, vagy szedd ki a gombot!
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu -
macilaci78
nagyúr
Melyik az az irodai alkalmazás, ami az F1 billentyűre nem a súgót hozza elő?
Excelben ügyködök sokat és gyakran kapáslövésnél az F2 helyett az F1-re nyomok és már unom. A membrán alá betennék egy darab post it-et szigetelőnek, ha másra úgysem jó ez a gomb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Vegyetek egeret! https://hardverapro.hu/apro/logitech_mk235_hu_vezetek_nelkuli_billentyuzet_es/friss.html -
Met
nagyúr
-
detroitrw
addikt
-
tordaitibi
veterán
A ketto eppen hogy NEM zarja ki egymast!
Pl. nalam 2 pc es egy okostelo, ha telefonon keszitek egy fotot az a 2 pc-n is azonnal megjelenik ha be van kapcsolva es netelerese van. Azaz fizikailag is letoltodik a merevlemezre. Telefonnal is beallithato ha van elegendo tarhely hogy ne csak az elonezeti kep hanem a teljes meretu fajl ott legyen. -
pc360
addikt
-
detroitrw
addikt
Sziasztok

A kerdesem az lenne, hogy letezik olyan progi ami egy kepen levo szovegrol megallapitja hogy milyen betukaraktert (ariel, times nyu, ...) tartalmaz?
Szal nem egyszeruen ocr erdekelne
(sot az nem is lenne lenyeges) -
Redneck
nagyúr
Köszönöm a tippet, de ezzel még nem tudtam meggyőzni. Neki az a jó ha fizikai adathordozókra rak el mindent.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. -
turbokappa
senior tag
-
tordaitibi
veterán
Szerintem nem lehet kikerülni az online tárhelyet, én is kérdeztem hasonló témában itt, fájlszinkron ügyben. Próbálkoztam is de nehézkes,. Nekem okostelefon és két, helyileg máshol lévő pc között kellett volna. Maga a szinkron tökéletes volt de manuális segítség nélkül nem ment, pl. a munkahelyemen nem tudok belenyúlni a routerbe így nem tudok a telefonomnak MAC alapján fix ip-t adni, már itt elbukott az automatizálás.
Ha minden eszköze Apudnak netképes, akkor a legkényelmesebb és automatikus megoldás egy felhőtárhely.
Én nemcsak fotókra, a Mega tárhelyet használom a 3 eszköz közott, bármelyik mappa megadható, a Dropbox kevéske és csak a saját könyvtárát favorizálja. Csak képekre meg tényleg a legjobb a Google fotók. -
Redneck
nagyúr
Humble Bundleön 16-17€ a Magix csomagja, van benne Vegas 14 Pro Edit. Anno sokat Vegasoztam, az elég korrekt cucc, főleg ennyiért.
AD4MINATOR
nagyúr
kieg. előzőhöz:
( Amiket szeretnék csinálni majd: gyorsítás, lassítás, pin-point, feliratok, zene alávágás, stb. Nem akarom széteffektezni de talán az alap ingyenes változatok mégsem lesznek jók így nyugodtan jöhet közepes/komplexebb de még nem totál pro progi tipp is ) -
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok,
Videó és audio szerkesztő, vágó programok keresek. Úgy emlékeztem, hogy van ezzel kapcsolatos topik de most nem találtam meg.
Tehát szeretnék tippeket kérni, lehet ingyenes és fizetős is. -
pc360
addikt
Böngészőbe épülő, X tudású, többnyire reklámcélokat szolgáló alkalmatosság.
De ha rákeresel, akkor találsz témához kapcsolódó topikot.
A funkciója jelen esetben az lehet, hogy lekezeli a Spotify-os linkeket, és egyből indítja a lejátszást. De elég tolakodónak írják...
turbokappa
senior tag
Sziasztok
spotify webhelper ez milyen progi?
Köszi a választ.A semmiért vállalom a felelősséget! -
pc360
addikt
A Picasa volt még valami ilyesmi, de pont a Google Fotók vették át a helyét. Nem tudom, hogy offline abból az első feltöltést követően lehet-e valahogy profitálni. Majd még vakarom valami alternatíván a fejem.
Redneck
nagyúr
-
pc360
addikt
-
Redneck
nagyúr
Vettem hogy érted, csak nem tudom miért kéne online fotótár. Én se tudok neki mit mondani, a klasszikus mappás pakolást nem akarja. Az a baja hogy Win10-en gagyi az alap, a korábbi verziókon jobb volt szerinte. Nem tudom, sosem használtam.
Logikus amit szeretne, de lehet ez a megközelítés Windowson annyira nem divat.
pc360
addikt
Értem, hogy mire lenne szükségetek, de én meg a lehető legközelebbi megoldásokat küldtem. Nem tudok ilyen fotós alkalmazásról, hogy még szinkronizáljon is. Se zenésről, se videósról.
Normális fényképnézegetőt tudok, meg normális szinkronizálóprogit. A rendezés a személyen múlik, vagy pedig egy olyan online szolgáltatáson, mint a Fotók, vagy a Flickr.
Redneck
nagyúr
Köszi a gyors választ! Szerintem félreértettél, offline dologról van szó. A helyi eszközök közt akar másolgatni, de nem mappákban turkálva, vagy egy logikátlan MS felületet használva.

Azt szeretné hogy a csatlakoztatott eszközről beolvassa a képeket, és másik adott helyre importálja őket. Mindezt egyszerű, felhasználóbarát, magyar nyelvű felületen. Ezért hajlandó fizetni is, kérdés van e ilyen program.
Szerk:
Értem hogy a SyncBackFree jó erre, de kifejezetten fotós/videós alkalmazás kéne.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. -
pc360
addikt
Fájlszinkronizálásra pedig: SyncBackFree
Redneck
nagyúr
Üdv!
Apukámnak szüksége lenne egy magyar nyelvű, ingyenes, vagy max pár ezer forintos fotórendező programra. Sajnos a Win10-es alap nagyon gagyi, logikátlan. Olyan kéne amivel egyszerűen lehet a fotókat szinkronizálni a különböző háttértárak (SD kártya, külső HDD, belső HDD) között.
Tudnátok javasolni valamit? Előre is köszönöm!
pc360
addikt
-
tknof1871
őstag
Üdv! Youtube-DLG-vel már nem tudok coub videót letölteni. Letölt egy mp4-es fájlt de üresen. Updatelem Youtube-DLG-t de akkor se jó. Options-ban kell valamit állítani vagy nem is lehet már coub videót letölteni?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió -
Cs1csó
titán
-
Bici
félisten
-
Cs1csó
titán
Esetleg: Autodesk Flow Design
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel lehet fizikailag korrektul legaramlatot szimulalni.
Egy szamitogep haz levegoaramlasat szeretnem modellezni minel pontosabban.
Tehat szuksegem lenne arra, hogy a lemodellezett gephaz, es belso alkatreszek alapjan kiszamolja, hogy merre haladna a levego. Kell tudni azt, hogy X fordulattal forgatok egy modellt (ventilator), akkor az mennyire fogja megmozgatni a levegot, es mi tortenik, ha a szembe aramlo levego talalkozik, stb.Elony, ha ingyenes es linuxos, de nem feltetel.
Kossz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html -
Cheesus
senior tag
-
pc360
addikt
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan ingyenes vagy fizetős program, amivel meg lehetne csinálni azt, hogy 3 különböző .mp4 videót egybe lehetne rakni de úgy, hogy a 3 videó egyszerre játszódjon le a képernyő különböző pontjain egy videón belül?
-
pc360
addikt
-
Cs1csó
titán
-
pc360
addikt
Na szóval.. Az a lényeg, hogy a GeekUninstaller nem monitoroz semmit. Össz-vissz annyit csinál, hogy a tipikus mappákban, a normál uninstaller lefutása után utánanéz a dolgoknak adatbázis alapján, és a tipikus helyeken. Ezek a helyek pedig a következők:
• AppData
• Program Files
• ProgramData
• Registry
• asztali ikon
• start menü ikonNincs benne semmi mágia, és biztonságos használni - ezért is ez kerül mindig ajánlásra. Ott kell csak odafigyelni, hogy mit töröl, amikor egy gyártótól több programunk is fel van telepítve, és csak az egyiket szedjük le, pl. Adobe cuccok. Ennyi.
A fenti eltávolítások bőségesen elegendők. Volt már pl., hogy a Geek tudott rendberakni egy beragadt Comodo IS telepítést nálam. Ha ezen felül marad bármi, az igencsak szemét programra vall, és azt eleve nem lenne szabad használni. A Geek a tiszta megoldások mellé kiváló, és a Revo félékkel semmi pluszt nem nyer az ember. A Revo max az ilyen Win XP-től származtatható takarítási mániát elégíti ki, ergó a placebó-mirígyekre van hatással, de a való világban az égvilágon nincs semmi értelme. És inkább okozhat galibát az egyszeri felhasználónál, minthogy nyerjen egy tized másodperc indítási sebességet, vagy bármi egyebet is a takarításával.
Cs1csó
titán
Nem jól gondolod, nagyon jó az amit Met ír. Tehát van egy programod amit el akarsz távolítani akkor nem csak simán a programok és szolgáltatások közül törlöd vagy ha van saját eltávolítója azzal, hanem már egyből a GEEK uninstallert indítod, ha elindítod a GEEK uninstalleres eltávolítót látni fogod hogy előbb az is normál módon az adott program eltávolítóját fogja használni DE ami nagy különbség hogy VÉGIG MONITOROZZA a folyamatot és az eltávolítás végén a megmaradt elemeket látja és törölni is tudja.
-
GEPESZ66
veterán
-
Met
nagyúr
Eleve a Revo-ból vagy a Geek-ből kell indítani az uninstallt, így először lefut a törölni kívánt program uninstallja majd a Revo/Geek saját maradványtörlő/keresője.
https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=23muM9Ktbr6Y és használd a következő kedvezménykódot: 23muM9Ktbr6Y -
GEPESZ66
veterán
-
C. s.
addikt
Köszi szépen! Így már van értelme.

A GeekUninstaller miért jobb a Revónál? Még nem hallottam róla, régebben a Revót ajánlotta valaki, de annak már 1-2 éve. Ritkán használok ilyesmit, mert leginkább a Sandboxie-t használom (abba telepítek), így eltávolításkor nincs sok gondom, de azért néha jól jön egy kis segítség.
-
Cs1csó
titán
-
TRob1
veterán
-
pc360
addikt
Használni sem érdemes, nemhogy megvenni.
Helyette: GeekUninstaller ingyenes verzió.
GEPESZ66
veterán
Úgy néztem,hogy a Revo Uninstaller most 50%-al olcsóbb.
Érdemes ennyiért megvenni?
Gondolom,hogy ez élettartam licenc?
Vagy szokott olcsóbb is lenni? -
pc360
addikt
Ugyanazon okból, amiért a YouTube is tiltja a letöltéseket. A szerzői jogokon túl azért, hogy az oldalt használd a további tartalmak / propaganda / reklámok miatt - és az is így tegyen, akinek megosztanád. Az más kérdés, hogy a YouTube éppenséggel kijátszható, de ez hivatalosan nem támogatott. A Chrome Web Store-ból és a Play-ről is törlik az ilyen letöltő- és alternatív lejátszó appokat.
C. s.
addikt
-
pc360
addikt
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ingyenes lejátszási lista-készítő program, amibe csak bemásolom az elérési utakat, és összekeveri nekem? (Nem szeretem a zenelejátszó véletlen sorrendben való lejátszás funkcióját.) Illetve, ha nincs célszoftver, hogyan oldhatnám meg ezt a "létfontosságú" problémát? (Tudom, hogy hülye kérdés, de tényleg érdekel.) Már valami szövegszerkesztőre is gondoltam, de tudtommal az nem keveri össze a sorokat.
(#43072) Jarod1:
A másik lehetőség, hogy vektorgrafikus programot használsz. Ingyenes (munkára is) az Inkscape, fizetős az Adobe Illustrator, meg egy sor más.
Ne lepődj meg az Inkscape alacsony verziószámán, régóta ismert és megbízható program, nem ismeretlen újdonság. -
gabor128
aktív tag
-
vgyuri
őstag
Online OCR, magyar nyelvet is ismeri, google-ban "online ocr"-re rákeresve van még pár oldal ezen kívül is. Nekem 1x volt eddig rá szükségem, tökéletesen felismerte a magyar szöveget.
-
ollie
MODERÁTOR
-
tordaitibi
veterán
-
pc360
addikt
OCR = optikai karakterfelismerés. Ha egyszer digitalizálta a szövegeket, akkor azok le is menthetők a kívánt formátumba. "Csak anyit csinál hogy tudsz benne keresni". Ezt nem tudom, honnan vetted, de közel sem fedik a valóságot.
choco01
addikt
Mert néztem hogy van ahol az OCR csak anyit csinál hogy tudsz benne keresni, de nekem olyan kene ami gyakorlatilag a szoveget atemeli egy word dokumentumba az eredetihez hasonló elrendezéssel..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com -
pc360
addikt
Ahhoz, hogy szerkeszteni, kiegészíteni tudj szkennelt szövegeket, mindenképpen digitalizálásra - és így OCR programra - van szükséged, úgyhogy jó helyen jársz.
Esetleg még 2 alternatíva: Nitro és OmniPage. De mindenképp ki kell próbálni őket, sok év alatt sokat változtak. Anno az OmniPage is jó volt, azt még használtam is.
choco01
addikt
-
pc360
addikt
Pl. EPSON a Google alapján. Mondjuk ilyen gyors keresés alapján a jelzett terméktípusok már nem mostaniak.
Itt van egy összehasonlító táblázat Sprint és Professional verziók közt. A támogatott nyelvek számában is van különbség, szóval nem árt megbizonyosodni arról, hogy a magyart a Sprint is ismeri-e. A 12-es verzió pedig biztosan.
choco01
addikt
-
dqdb
nagyúr
-
pc360
addikt
-
choco01
addikt
-
pc360
addikt
A magyar oldalán más fájlt ajánl fel. Nem tudom, hogy az az UA verzió jó-e a nyelvünkhöz, ezért gondoltam kipróbálni, de arról a linkről, amit emailben küldtek, egy hibás fájl töltődött le, legalábbis Win 10-en se ikonja, se nyekkenése.
Úgyhogy marad az, amit az előző hozzászólásban írtam.Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu -
pc360
addikt
A virágbolti verzió (12.x) nem ajánlott, az új (14.x) jobban dolgozik. A próbaverzió limitációi: egyszerre csak 3 lapot dolgoz fel, összesen max 50-et, mindezt 15 napon belül. Letöltés: ABBYY_FineReader_14_Corporate_Trial_UA.exe (404 MB)
choco01
addikt
Hali.
Jelenleg melyik a legpontosabb OCR program magyar szövegekhez?

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com -
margithid
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
43200 - 43101
55159 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Windows 10-re kéne a program.
tudnátok ingyenes adatvisszaállító progit ajánlani? keresgéltem már, de a legtöbb program nem ingyenes, hiába úgy hirdeti magát......

(sot az nem is lenne lenyeges)
Nem adom fel, előbb-utóbb találok neki egyszerű megoldást.