-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Ebben van egy csomó jó eszköz a színállításhoz és egyebekhez (pl. red eye remover). Az IrfanView még egy PNG mentését is képes elcseszni - tényleg semmi másra nem jó, mint gyorsan nézegetni, vagy ha nem érdekel a képminőség, akkor JPG-t croppolni.
-
Kempetlen
tag
A ShareX inkább csak képekhez jó. Azt OBS Studio-ban biztos, hogy alap, hogy mindent felvegyen. Kb. nem is kell semmit konfigurálni, csak hozzá kell adni a Source-hoz a Display-t.
-
pc360
addikt
Itt van egy feature lista és összehasonlítás a SyncBack programokról.
Ha a telefon mappáját lekezeli, akkor külső winyóra is minden további nélkül menni fog a szinkronizálás vagy türközés, hisz utóbbi semmi különbséget nem jelent a többi, betűjellel ellátott meghajtódhoz képest. Amúgy is millió protokolt kezel.
Egy appot tudok, ami az automata kérdést is tudja P2P alapon:
Resilio Sync (leírás és letöltés) + Play appEz mindig üzemelne, ha mindkét masina egyszerre a netre csatlakozik. Amint a teló felmászik a wifire a helyi hálózaton belül, máris elvileges LAN sebességgel közlekednének az adatok a teló és a külső HDD közt. Béta korában próbáltam, amikor még BitTorrent Sync volt a neve, azóta nem tudom, mennyire stabil a stabil.
Személy szerint nem szeretek ilyen programokat állandóan futtatni, főleg telefonon, inkább a beavatkozást igénylő megoldásokat szeretem. Illetve a SyncBackFree-ben biztos, hogy jobban beállíthatók a szinkronizálásra vonatkozó szabályok.
-
Mustármag
őstag
-
maestro87
őstag
Camtasia Studio
De nem ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest