-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Sub-ZeRo #98253 üzenetére
Sajnos itt Angliában ez az Acer monitor már 42+k-ért megy, nem fér bele a keretbe. Olcsón találtam LG 22MK430H-t, azt vettem végül. Sajnos ez is 30k fölött volt, de nem sokkal. A netes tesztek szerint korrekt belépő szintű gamer monitor, majd meglátjuk. Ennyi pénzért tudom, hogy nem lehetnek nagyok az elvárásaim, nyilván nem fogja egy 50 vagy 100+k-s kategóriájú monitor szintjét hozni. Nem is fotósmunkára kell, néha kocagamerkednék rajta, abszolúte nem hardcore szinten.
Ez az egész monitorvásárlás most kényszerpálya nálam, rendeltem eGPU-hoz való cuccokat, és kiderült, hogy nem lesz kép a laptop saját kijelzőjén, meg nem is érdemes azon használni, így előrehoztam a monitorvásárlást. Szívom a fogam rendesen, ez nem volt előre bekalkulálva
Még ide sem ért a cucc, de már megbántam, hogy belefogtam az egész projektbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest