- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sajnos a GW2760 pwm-es, bár szerintem elég magas frekvencián dolgozhat, mert én abszolút nem érzékelem, amíg nem rázogatom a kezem a képernyő előtt direkt a pwm-et keresve. Tudom, általában nem látható, de én azért több pwm-es monitornál is "éreztem" a vibrálást, ennél nem. Utánhúzást csak akkor vettem észre, amikor kipróbáltam rajta egy játékot, amit egyébként 120Hz-es TN-en szoktam játszani. Filmezésnél sosem tűnt fel, nem hiszem, hogy azzal gondod lenne. Ha eddig TN monitorral dolgozva nem okozott gondot a színhűség, akkor ezzel sem lesz gondod, az tuti, főleg ha kalibráltatod. Az enyém nincs kalibrálva, de az általam látott TN monitorokat azért jócskán felülmúlja az én megítélésem szerint. Ugyanakkor azt azért érezni rajta, hogy kívánná a kalibrálást, az IPS-ek színei észrevehetően pontosabbak kalibrálás nélkül is, mint ennek.
Szerk.: A gw2760 dobozán fel van tüntetve az extrák közt, hogy 8bit, ami szerintem 6bit+FRC meleltt pofátlanság lenne, egyelőre erről többet nem tudok nyilatkozni. Számomra szépnek tűnnek a színátmenetei, főleg ha figyelembe veszem a megszokottnál 3x nagyobb kontrasztot. Úgy hiszem, valódi 8 bites lehet, de megpróbálok utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged