- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sajnos a GW2760 pwm-es, bár szerintem elég magas frekvencián dolgozhat, mert én abszolút nem érzékelem, amíg nem rázogatom a kezem a képernyő előtt direkt a pwm-et keresve. Tudom, általában nem látható, de én azért több pwm-es monitornál is "éreztem" a vibrálást, ennél nem. Utánhúzást csak akkor vettem észre, amikor kipróbáltam rajta egy játékot, amit egyébként 120Hz-es TN-en szoktam játszani. Filmezésnél sosem tűnt fel, nem hiszem, hogy azzal gondod lenne. Ha eddig TN monitorral dolgozva nem okozott gondot a színhűség, akkor ezzel sem lesz gondod, az tuti, főleg ha kalibráltatod. Az enyém nincs kalibrálva, de az általam látott TN monitorokat azért jócskán felülmúlja az én megítélésem szerint. Ugyanakkor azt azért érezni rajta, hogy kívánná a kalibrálást, az IPS-ek színei észrevehetően pontosabbak kalibrálás nélkül is, mint ennek.
Szerk.: A gw2760 dobozán fel van tüntetve az extrák közt, hogy 8bit, ami szerintem 6bit+FRC meleltt pofátlanság lenne, egyelőre erről többet nem tudok nyilatkozni. Számomra szépnek tűnnek a színátmenetei, főleg ha figyelembe veszem a megszokottnál 3x nagyobb kontrasztot. Úgy hiszem, valódi 8 bites lehet, de megpróbálok utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Építő/felújító topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yettel topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest