- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
Sziasztok!
Újra monitor kereső körön vagyok.
Rokonnak kell játékos monitor, ami megfelel a következőknek:- olcsó
- jó gyors (inpot lag, utánhúzás)
- keveset fogyaszt
- fullHD
- 20-23 col
- előny lenne, ha nem PWM-es lenne, de ez nem feltétel.
- további előny, ha van rajta 2db bármilyen digitális bemenetKöszi!
Másik kérdés, hogy az általatok ajánlott DELL U2312HM feketéje milyen? Szemből filmnézésre mennyire jó? Inkább keressek VA panelest?
Ugyanezzel a monitorral kapcsolatban érdekelne, hogy mennyi a fogyasztása. Neten mindenféle adatot találtam 22W-tól kezdve 70W-ig. A DELL hivatalos oldalán nem találtam róla infót.köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
KAMELOT
titán
válasz korcsi #33995 üzenetére
Tessék! Akkor itt miért írnak IPS-t?
De viszont amit te is linkeltél ott meg TN panelt ír és más oldalakon rákeresve is TN panelosakat írnak.
Akkor az nem éri meg a pénzt. Akkor marad a BenQ GL2460 140euroért. Legalább spórolok 60eurot.
Köszi az infót, jó, hogy utánanéztél.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
KAMELOT
titán
Miért csalnék ÁFA-t? Az, hogy valaki cégre vesz valamit az miért áfa csaló? Ha valakinek van ilyen lehetősége miért ne vásároljon így. Lényegében én befizetem az áfa-t csak majd pár hónap múlva visszaigényelem. Rengetegen vásárolnak cégre autókat. Ott azért nem 30euro az ÁFA hanem több.
Le is írom neked. 205euro a monitor áfa nélkül 171euro.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Sziasztok! Acer B243PHLAymdr monitorról valami vélemény van?
Számomra azért lenne jó mert.....
1. helyi üzletben ÁFA nélkül tudnám vásárolni
2. IPS panel, DP port is van rajta
3. 3 év garanciaV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chapel
addikt
Az UltraSharp Dell monitorok közül válogatnék, de mivel a keret nagy úr, így b tervként, esetleg innen valami 70k-ig?
Fotófeldolgozás és játék az elsődleges felhasználási terület, 24" minimum és persze 1080p.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
zenke
aktív tag
Srácok, szerintetek egy 1éves Dell U3011 mennyit érhet? Next Business Day gari van még rá 2015.05.10-ig.
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
priti
addikt
-
Tesztelo.hu
senior tag
Talán kicsit off, de jobb helyet nem találtam:
Benq FP 241 WZ monitorom van, jópár éves, és a minap halvány, vékony (kb. 1 pixel vastag), vízszintes csíkok jelentek meg rajta, egymástól kb. 5 cm-re. A Benq logónál is láthatók, tehát nem videokártya vagy kábelhiba.
Szerintetek javítható lehet? Esetleg tipp szervizre? -
törölt tag
Hali! Mi a véleményetek erről a monitorról? HP L1710. Használja, használta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz kretenallat #33970 üzenetére
Léteznek IPS paneles, "húzott" 120Hz-es monitorok, csak nehézkes a beszerzésük, elég drágák, és meghibásodás esetén méginkább nehézkes lehet a garanciális szervízelés intézése, mert ugye Koreába kéne visszapostázni hozzá.
Régóta szemezek ezzel a Catleap-pel, talán egyszer be is vállalom a kockázatot, hogy megrendeljek egy ilyet annak ellenére, hogy nem láttam még élőben, és érdemi tesztet sem találok róla sehol. Ha erre sor kerül, mindenképp közzé fogom tenni a tapasztalataimat ebben a topikban
-
kretenallat
senior tag
lenne egy butuska kérdésem. létezik 120hzes monitor nem TN panellel?
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
félisten
Köszi mindenkinek!
-
I3EI\ICE
aktív tag
A PWM-je a Prad.de tesztje szerint 240Hz-en megy.
A tftcentral morzsányi információja szerint 8 bites.
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sajnos a GW2760 pwm-es, bár szerintem elég magas frekvencián dolgozhat, mert én abszolút nem érzékelem, amíg nem rázogatom a kezem a képernyő előtt direkt a pwm-et keresve. Tudom, általában nem látható, de én azért több pwm-es monitornál is "éreztem" a vibrálást, ennél nem. Utánhúzást csak akkor vettem észre, amikor kipróbáltam rajta egy játékot, amit egyébként 120Hz-es TN-en szoktam játszani. Filmezésnél sosem tűnt fel, nem hiszem, hogy azzal gondod lenne. Ha eddig TN monitorral dolgozva nem okozott gondot a színhűség, akkor ezzel sem lesz gondod, az tuti, főleg ha kalibráltatod. Az enyém nincs kalibrálva, de az általam látott TN monitorokat azért jócskán felülmúlja az én megítélésem szerint. Ugyanakkor azt azért érezni rajta, hogy kívánná a kalibrálást, az IPS-ek színei észrevehetően pontosabbak kalibrálás nélkül is, mint ennek.
Szerk.: A gw2760 dobozán fel van tüntetve az extrák közt, hogy 8bit, ami szerintem 6bit+FRC meleltt pofátlanság lenne, egyelőre erről többet nem tudok nyilatkozni. Számomra szépnek tűnnek a színátmenetei, főleg ha figyelembe veszem a megszokottnál 3x nagyobb kontrasztot. Úgy hiszem, valódi 8 bites lehet, de megpróbálok utána nézni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszi Mindenkinek a válaszokat!
Az első kérdésemre pont megfelelőnek tartom a javasolt Benq monitort.
Jelenleg egy DELL TN-film-es moitorral még nem panaszkodott senki, hogy hibás színnel adtam volna le valamit, viszont sejtem, hogy ez főleg a szerencsémen múlt.
Még annyit kérdeznék, hogy a BenQ GW2760HM PWM-es, vagy analóg szabályozású? valódi 8 bites, vagy 6+2 bites? Illetve azt, hogy utánhúzást tapasztalt-e valaki közületek nála?A második monitorral kapcsolatban viszont első kérdésem, hogy létezik kifejezetten olcsó 1920x1200-as felbontású gyors típus, ami energiatakarékos?
Ha erre NEM a válasz, akkor javasoljatok ilyet sima fullHD felbontásban!Köszönöm!
-
szaszlaci
addikt
válasz szaszlaci #33918 üzenetére
Válaszolok akkor magamnak, Acer V243PWL.
IPS (6+2 bit, azt hiszem), 1920x1200, azaz 16:10 (!), 24", LED (PWM, de 260 Hz). És bár nem nagyon lehet kapni, de relatíve olcsó.Egy P-MVA és egy jobbfajta S-PVA után (Samsung 214T) állítom, hogy nincs mit szégyenkeznie. Alapvetően borzalmasan világos, még ECO módban is, ajánlott levenni. A fehérpont is nagyon hideg, javasolt állítani. (Szemre hirtelenjében így csináltam, szeretem az alacsony hőmérsékletű, szinte pirosas képet: cont: 0, bright: 25, red: 55, green: 46, blue: 42)
Bevilágítás nem vészes, de azért van, bal alsó sarokban főleg.
A képeken zömöknek látszik a készülék, de egyáltalán nem az, az asztal és a káva alja között pedig 64 mm van, tehát nem emelkedik fel méterekre, szerencsére.A többinek utána lehet nézni, itt egy orosz nyelvű teszt.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
I3EI\ICE
aktív tag
Filmezésre én is tudom ajánlani a BenQ GW2760HM-et. Nagyon mély feketéje van, és nagyon energiatakarékos (én is 20-22W-ot mértem a számomra optimális fényerőn). Színhűségben viszont kompromisszum egy jó IPS-hez képest. Sajnos ebben szerintem meg kell hoznod egy nehéz döntést: vagy nagyon jó fekete (VA panel), vagy nagyon jó színhűség (IPS).
-
félisten
-
-
félisten
Sziasztok!
Két darab monitort szeretnék beszerezni a nyári hónapok során:
1.) 27 col körüli fullHD monitor kifejezetten szép képpel. Elsődleges felhasználás filmezés, vagyis kiváló feketét szeretnék, és a gyorsaságára se legyen panasz. Második falhasználás grafikai munka. Itt nem kell DTP-re gondolni, csak 3D, de mivel videókkal és texturákkal is foglalkozom, fontos a jó színhűség.
Csak végső esetben elegendő a 23-24 col. Fontos, hogy alacsony fogyasztású legyen.2.) Játékos monitor, net, programozás, illetve második képernyő a grafikai munkához (csak eszköztárak mennének rá, színhűség nem számít). Elsődleges szempont az input lag minimális szintje, és a lehető legalacsonyabb fogyasztás. Fontos az alacsony ár is.
Lehet fullHD mindegy mekkora méretben, de szívem szerint 1920x1200-as felbontásút választanék, ha létezik ilyen a fenti feltételekkel.Mik az ajánlott monitorok e két célra?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
hát, hogy nem olyan szép a képe, mint a régi 1280x1024 monitoromnak, de semmit nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz BomiBoogie #33951 üzenetére
méretre nekem ezek lennének a legmegfelelőbbek.
egyébként, ahogy visszaemlékezek mi a régi suliban ilyen felbontás monitorokat használtunk, de azon kívül, hogy nem négyzetet, hanem téglalapot bambulok,mást nem vettem észre#KeepFightingMichael
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz guftabi96 #33949 üzenetére
Nekem van tapasztalatom ilyen 1366x768-as wide montorral, tényleg kevés rajta a pixel meg ugye elég kicsi az egész. Volt viszont egy 5:4-es 1280x1024-esem is, az sokkal szerethetőbb és gyakorlatilag semmi kompromisszummal nem jár.
Szóval vagy Full HD széles vagy az 1280-as teljesen jó.
-
El Kebir
őstag
válasz guftabi96 #33949 üzenetére
"de az a 768 nem kevés?"
igen, szvsz nagyon kevés, kispénzből inkább használtat vennék, nem ilyen új, de "gagyit". (egy régebbi 1280x1024-es jobb azoknál, gyakorlatilag mindenre, még a wide tartalomak is szinte ugyanolyan méretben jelennek meg rajta)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
guftabi96
addikt
sziasztok
max 25e kategóriába milyen monitort ajánlanátok? (egy ezressel se fér bele több)
tudom 5k-val többért már van full hd, de az nagy, és a keretbe sem fér bele.
18"-19" kategóra termékei közül választanék. Ebbe a kategóriába ugye szinte az összes monitornak 1366x768-as felbontással rendelkezik. Eddig nem volt wide monitorom, de az a 768 nem kevés?
eddig 19" monitorom volt, de annak a képernyője nagyjából szélességre és magasságra is hasonló méretekkel rendelkezett felbontása pedig 1280x1024 volt, ezért kicsit idegenkedek ettől a felbontástól.
most egy Philips 196v3lsb5 monitorral szemezek. Ez jó választás lenne, mert akkor ég most megrendelem#KeepFightingMichael
-
LaleeeSan
tag
Monitort vennék és itt a fórumon látom, hogy a Dell U2312HM -t ajánljátok.
Kérdés tényleg annyira jó vagy mindenkinek fizet a Dell ?
Komolyra fordítva a szót a HD 7770 vga -hoz meg ehhez a monitorhoz mindegyik fajta Displayport mini -> Displayport kábel jó, vagy van valami különbség?Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz < CyberBob > #33945 üzenetére
Én sem vártam tőle mást természetesen
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
< CyberBob >
őstag
válasz Nyugdíjas #33941 üzenetére
Nem csoda ha nem lett sikertermék. Egy 23 colos vagy nagyobb méretű full hd monitort normál (pixel mentes) nézési távolságból nem lehet elérni a hosszú kezűek meg gyorsan elfáradnak. Asztali vonalon nem sok értelmét látom az érintésvezérlésnek, de legalább olyan hasznos mint a 3D.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Khelben
nagyúr
válasz Nyugdíjas #33941 üzenetére
A kézlevágás jut eszembe, valahányszor valaki véletlenül hozzáér a monitoromhoz. Egyszerűen zavar a koszos monitor és egy ujjlenyomatot is észreveszek rajta. Úgyhogy számomra nem lesz nyerő ez az érintős mizéria. (Telefonból is most keresek gombosat mert elegem van a pucolgatásból, csak egyelőre nem gyártanak olyat ami mindent tudna amire szükségem van. De előbb-utóbb eléri a kritikus tömeget a gombot visszakérők száma.)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, ez van most az ST2220T helyett. Gondolom sejted, hogy ember nem szagolt még feléje 70-80k közt nagyon nyerő volt az ST2220T,de ez az uj cucc... Még ha baromi nagyon jó is, hát...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Isual
veterán
válasz BomiBoogie #33939 üzenetére
gondolom az érintőképernyő
@karandip: Elég kevés jó minőségű érintőképernyős monitor van, 16:10-es talán még nincs is, meg egyébként is jóval drágábbak. IPS-es régen volt a Dell ST2220T, 70-80k körül, de már nemigen látom seholse. Van a Dell-nek egy 23"-es multi-touch IPS-es kijelzője, 200k-ért. Hát nem is tudom...
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
karandip
tag
Üdv!
Van egy kiszemeltem: Dell UltraSharp U2412M, ehhez hasonló érintőképernyős monitor létezik? -
szurilo1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki néhány boltot mondani Budapest belvárosában ahol egy U2312HM-t össze tudnék hasonlítani működés közben más monitorokkal?
Bocs ha nagyon offtopik vagyok, máshol talán méginkább az lett volna a kérdés.
Szurilo
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz stranger28 #33931 üzenetére
Köszönjük.
-
stranger28
addikt
válasz BomiBoogie #33928 üzenetére
én jobban szeretném magam kibontani
Visszacsomagolják ám mielőtt küldik.
-
SRII
őstag
válasz BomiBoogie #33928 üzenetére
igen annak az öröme semmihez sem fogható, szépen lassan minden hónapban megrendelek egy dolgot és már alig várom a következű uniboxot.
Tehát akkor a kalibráció nem fontos? vagy ezt én otthon is el tudom végezni?
A frissességre pedig azért tértem ki mivel van 2012 vagy 2013 évjárat nem?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
hi! Ismét kérdéssel fordulok hozzátok.
itt a tapasztalatok alapján játékra és egyéb tevékenységre nagyon sokan érveltek ár arány tudás miatt a
Dell UltraSharp U2311H típusú monitor mellett, nem kétséges tehát hogy ez lesz a választásom, 2-3 nap múlva megrendelem, az lenne a kérdésem hogy a kalibrációt kötelező vagy inkább másképp fejezem ki magam érdemes megcsináltatni?
esetleg ha kalibrációt is kérek akkor ugye látják ha pixelhibás vagy valami nem okés a monitorral és akkor azt ugye nem küldik ki?(ez lenne a józan gondolkodás )
Én minden rendelésem telefonon is leegyeztetek , így milyen évjáratú modelt rendeljek? gondolok itt arra hogy esetleg minél frissebb újabb ?[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
stefi76
tag
Tegnap keresgéltem a neten egy esetleges monitorvásárlás miatt és próbáltam kihámozni, melyik a lehető leggyorsabb válaszidős, folytonos - crt-t a legjobban megközelítő - képet prezentáló monitor jelenleg és közben találtam egy érdekes weboldalt. Nem tudom ismerős ez itt, ha jól értelmeztem, az Nvidia-nak van valami LightBoost nevű új megjelenítést javító alkalmazása, de kártya illetve monitorfüggő:
Itt meg a tftcentral oldalán a teszt:
[ Szerkesztve ]
-
szurilo1
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom a legtöbbet ajnározott monitor most épp a DELL U2312HM. Nekem is tetszik, rendben is lesz, de azért most már csak megkérdem, hogy tényleg nincs most semmi más ami megközelíti de nem drágább monitor? Persze kérdés, hogy miben. Általános felhasználásra gondolok. Film, játék, web.
Esetleg ez?: LG IPS237L-BNSzurilo
-
guftabi96
addikt
sziasztok
iponról fogunk rendelni sz.gépet, és szeretnénk, hozzá valami olcsóbb monitort.
A keret 25e. Azt vettem észre, hogy ebben, az árkategóriában nem lehet dvi csatlakozós monitort. (vga: msi r7770 1gb, gddr5) elvileg a vga-hoz tartozék egy dvi->dsub átalakító
főként netezni fogunk, néha egy-két régebbi játék.
A keret nagyon véges, a monitorra max ennyit tudok szánni.
Amire kell, arra egy ilyen is elég lesz
A kérdés, hogy ebben az árkategóriában melyik 18,5" monitort érdemes venni?#KeepFightingMichael
-
szaszlaci
addikt
Találkoztatok már ezzel a monitorral az életben? Acer V243PWL
Eddig nem igen szimpatizáltam a márkával, de 40-ért árulja egy tag aprón, amin megakadt a szemem.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bálint85
senior tag
válasz petata #33912 üzenetére
75 hz -et meg a display port tudja?
akkor nem értem miért írtak a DVI -hez 75hz -et:
DVI-hez (75Hz-nél valójában 74.6Hz-en fut a DVI korlátja miatt)
Displayporthoz (75Hz-nél 75.000Hz-en fut)FIGYELEM: A Windows 72Hz helyett 71Hz-t ír ki, de nem kell megijedni, 72Hz-en fog menni a monitor (pontosabban ~71.928Hz-en)
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Jimy83
aktív tag
válasz BomiBoogie #33907 üzenetére
Ezzel semmi bajom meg vagyok elégedve vele , és eléggé olcsón jutottam hozzá ano . Annyira nem érdekel a nagyobb felbontás , a szebb képminőség/színek miatt vennék , illetve a nagyobb méret /bár ezzel úgy vagyok hogy max 30"-ig mert nincs akkora helyem / . Vater akarna monitort ezért is gondoltam egy új beszerzésén , ő meg megkapná ezt .
Bár ahogy most körülnéztem a neten az árakat látván lehet hogy jegelve lesz a project[ Szerkesztve ]
-
TeZZ
csendes tag
Köszi!
Teljesen egyhangú volt a válasz, de én is efelé hajlottam!Mindenhol jó, de mindig elzavarnak.
-
Bálint85
senior tag
adott egy Dell 2311H monitor.DVI csatin van összekötve a géppel. fel lett téve a 75hz frissítés és közben ugrál a kép oldalra.1920 x 1080 felbontáson megy a monitor. miért van ez, elvileg bírnia kellene nem?
egyik kolléga adta PH-ról.http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
KAMELOT
titán
válasz BomiBoogie #33909 üzenetére
Pedig ebből az jön le. És írta, hogy játékra. Habár a HD7870 nem lesz elég. De 2x 7870 már igen.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BomiBoogie #33907 üzenetére
Gondolom a 2560x1440-es felbontás végett szeretne egy 27-30as monitort venni. 27-es neki csak Full HD.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Jimy83
aktív tag
Üdv , régi monitorom szeretném lecserélni ő lenne
27-30" körüli milyen IPS paneles , ledest ajánlotok ? Játékra kéne elsősorban , és filmnézésre , árba pedig max 70 ezer Ft . -
Nyugdíjas
nagyúr
-
TeZZ
csendes tag
Sziasztok!
Utánaolvasgattam itt a fórum fő hozzászólása alapján, hogy milyen monitort érdemes venni.
Ez alapján jutottam el arra az elhatározásra, hogy egy Dell monitort szeretnék vásárolni, méghozzá a sokat dicsért U2312HM-met néztem ki, mivel a szempontoknak teljesen megfelelt:
- FullHD felbontás
- display port: csak ilyen csatlakozóm van, méghozzá mini display port. bármi romlást szenved a jel ha én ezt HDMI-re akarom konvertálni?
- IPS panel
- ára épp a fájdalomküszöböt nyaldossaFeltűnt közben a piacon az S2340L ugyanezen az áron, a következő különbségekkel:
- AH-IPS panel: nem tudom, hogy megéri-e inkább ezt választani, erről nem nagyon leltem infot, hogy mivel tud ez többet mint az e-IPS. Meg tudnátok nekem ezt mondani?
- fényes a felülete: ez javítaná a képminőséget??? Persze csillog mint a veszedelem (tesztek szerint).
- könnyebb (asztal elbírja... ) & kevesebb az energiafelvétele (azon a pár Watton nem veszünk össze)A két monitor összehasonlítva:
http://bit.ly/Yul5FfMit tanácsoltok, melyiket érdemesebb irodai munkára használni (hosszú távon kell bámulni).
köszönöm előre is!
Mindenhol jó, de mindig elzavarnak.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Ha munka miatt 3 darab monitort szeretnek, de MIN 2-t (most is kettovel dolgozom) es a valasztasom az ajanlott U2312-re esett , akkor FHD beallitas mellett, 2 vagy 3 monitoros, kiterjesztett jatek melle melyik a beugro dvga kartya?
7850-70 eleg lehet, vagy bele kell tolni a 79xx-et?
Szeretnek elore tisztan latni, inkabb most legyen tobb (vagy marad minden a regiben), mint kozben felebredek es sirok - rivok, hogy jajj, mennyit buktama dvga cserejen.
Koszi, elore is,
A -
bandus
veterán
ha nagyobbra szeretném cserélni a dell u2212hm monitoromat, mit ajánlanátok most helyette? 24-es talán elég lenne.
illetve mennyirét tudnám ezt eladni, 99%-os állapotban (értsd: poros az alja), minden papírjával, tartozékával, garanciával, dobozával együtt (2012. márciusában vettem).
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)