-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Igazából én is ahogy használgatom ezt Dell-t, egyre jobban azt gondolom, hogy nem rossz ez annyira, főleg ha van némi fény a szobában, csak ne akarjon az ember tökéletes feketéket 88.000-ért egy ips monitortól.
A régi monitorom fehér-je sárgának tűnik ez mellett, a betűk sokkal élesebbek, a weboldalak meg minden kicsit szebben néz ki az újon, némelyik weboldal, vagy program, mintha 3D-sebb lenne mint a régin
Az SDR fényereje 400 nitnek van írva, nem tudom lemérni, de el tudom képzelni, mert a régi 300-as és sötétebbnek is tűnik a G2724D-hez képest.
A nagy felbontású videók és képek tényleg nagyon szépek, jobban néznek ki, mint a régin, meg az hogy ennek nincs kerete az is emel kicsit a látványon, a réginek még volt 1,5-2 cm keret.
Nekem nem volt pixelhiba sem, úgyhogy végül is elégedett lehetek.
Az egyetlen hátrány, hogy ha sötétben akarna valaki filmezni, vagy sok fekete van egy képen főleg a sarkokban, akkor látszik a glow...
De világosabb környezetben ebből semmi sem látszik, és főleg kamerán keresztül látszik élőben nem annyira sötétben sem.
Ezt az egyet kell elnézni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged