- Gaming notebook topik
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Igazából én is ahogy használgatom ezt Dell-t, egyre jobban azt gondolom, hogy nem rossz ez annyira, főleg ha van némi fény a szobában, csak ne akarjon az ember tökéletes feketéket 88.000-ért egy ips monitortól.
A régi monitorom fehér-je sárgának tűnik ez mellett, a betűk sokkal élesebbek, a weboldalak meg minden kicsit szebben néz ki az újon, némelyik weboldal, vagy program, mintha 3D-sebb lenne mint a régin
Az SDR fényereje 400 nitnek van írva, nem tudom lemérni, de el tudom képzelni, mert a régi 300-as és sötétebbnek is tűnik a G2724D-hez képest.
A nagy felbontású videók és képek tényleg nagyon szépek, jobban néznek ki, mint a régin, meg az hogy ennek nincs kerete az is emel kicsit a látványon, a réginek még volt 1,5-2 cm keret.
Nekem nem volt pixelhiba sem, úgyhogy végül is elégedett lehetek.
Az egyetlen hátrány, hogy ha sötétben akarna valaki filmezni, vagy sok fekete van egy képen főleg a sarkokban, akkor látszik a glow...
De világosabb környezetben ebből semmi sem látszik, és főleg kamerán keresztül látszik élőben nem annyira sötétben sem.
Ezt az egyet kell elnézni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Philips FHD monitor ELADÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest