- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacy027 #36997 üzenetére
Figyelj józan paraszti ésszel ezelőtt x hozzászólással leírták már neked windy is hogy a gép jó volt amit elvitt tőled és ez is jó ami nálad van.. valószínűleg csövezéssel, áthelyezéssel történt hiba amit 3 kókler szerelő közül akit kihívtál elszúrt valamit vagy éppen te amikor feszegetted a csöveket vagy gázt engedtél ki vagy nem tudom éppen mit csináltál... józan paraszti ésszel egy abszolút laikus fejjel én megértettem.. te miért nem érted meg?Innentől senki nem fogja neked itt megoldani a problémádat, hanem hívj ki egy szakembert és nézesd meg vele, tetesd át vagy hagyd itt új csövezéssel vagy a fene tudja...Azzal hogy itt azt bizonygatod hogy nálad nem jó a dolog azzal senki nem tud egy fórumon, topikban mit kezdeni, mert a szakemberek Windy, ashla, Klímás már leírták a véleményüket feljebb többször is... tehát marad az hogy a telepatikus megoldás helyett hívj ki egy valódi szerelőt, ne a szomszédot,nézesd meg újra, vagy nem tudom.Megérti mindenki hogy gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hardcore café
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest