Hirdetés
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#42706048 #33666 üzenetére
"ha felteszel egy hülye kérdést, hülye választ fogsz hallani, remélem hogy megérted és nem kell kétszer mondani..."
by akb
a kérdésed bőven kimerítette a hülye kérdés fogalmát, nem fogom ettől kellemetlenül érezni magam, már bocs
ha esetleg tudnál segíteni, elakadtam:
meddig tartott a 30 éves háború? ((( :junkhead
tisztában vagyok vele, azzal is h az adott mester nem kókler volt, csak a szokásos pörög a business szindróma, nevét nem tudja, 40-45 fokban kellett előtetőben megoldani a szerelést, galambsz@rban, nem egy élmény valóban ( : de tudta, megnézte, elvállalta, azt is tudta nem sos, csak legyen benn a víz és csatorna, csak azt nem értem ilyenkor mi jár a fejükben, h a pH@raszt annyira hülye h azt sem látja ha fordítva lejt a 110-es cső?
kinézett lakásban fürdőben nincs ablak, hátlra szellőzőt nem lehet tenni, elöl volt gyárilag is az ajtó fölött, hát kivitték oda, de a lehető leghosszabb úton, lehető legtöbb könyökkel, személyesen nem is néztem, sokadlagos volt, de képeket nézve nagy eséllyel 50-es csőben extraként ( : aztán képeket nézegetve nyilván ezt nég összekötötték a konyhai elszívó csövezésével is, ami szintén sok méterre van a kivezetéstől, kb egyik sem ér semmit, de legalább álmennyezetet is raktak az egész fölé, amit ledobáltak üveggyapottal, úgy hogy a lakás fölött is van laks
jobb is h klímát nem raktak be, azzal is csak a gond lenne, ha megvesszük jövőre úgyis kell egy kis felújítás, akkor megcsinálom a csövezések helyét, csak csövet kelljen beletölno és az egységeket felszerelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Akciókamerák
- Nyaralás topik
- Gaming notebook topik
- Opel topik
- Minden ami hőszivattyú
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Stabil pályára állt az Android 16
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest