Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szintén ez a téma vált aktuálissá számomra. A célösszeg 5k.
Segítségeteket előre is köszönöm.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Habzsi-Dőzsi
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egérvásárlásban.
Jelenleg Genius 425 laser egeret használok, de tönkrement a görgője. Meg voltam vele elégedve, vagy 5-6 évig kiszolgált. Az új eszköz felhasználási területe egyaránt irodai alkalmazások és játék lenne. Körülbelül 5e-7e Ft-ra gondoltam.Mit tudnátok ajánlani?
Üdv, Habzsi
Magellan Polar-X kerékpár ELADÓ Sürgős
-
spidersoft
senior tag
Sziasztok!
A4Tech BigThumb (WOP-49) egerem van (a képen WOP-49Z van, ez enyém fröccsöntésileg ugyanez, csak mindkét scrollja fekete, ami ugye lényegleten), de szeretnék már egy újat, mivel hosszú távon (8-10 óra meló, utána itthon 5-6 óra nem-meló) már kényelmetlennek érzem -- valszeg mert öregszek
Ahogy elfigyeltem az egérhasználatomat, a következő dolgokkal van bajom:
- csuklóból a levegőben kell tartanom a tenyerem, mert egyébként leér az asztalra és ráhúzum az egeret, így egy kicsit hosszabb kéne (úgy másfél-két centi megoldaná a gondot);
- az ujjaim tövét magasba kell tartani, mert máskülönben az ujjbegyeim nem találkoznak az egérrel, második perccel meg elég kényelmetlen kattintani, szóval kicsit magasabb volna jó, úgy egy-másfél centivel;
- mikor épp nem esik jól a levegőben tartani (vagy épp elfárad), a kisujjamra folyton felszalad az egér, szóval valami olyan kéne, aminek van polc a kisujj számára;
- a nagyujjal hasonló a helyzet, bár annak ezen van egy kis tartóka, de ez annyi, mint halottnak a csók.Ami szerencsés lenne:
- ne legyen rajta mindenféle gomb az útban (ahol nem nyúlok hozzá, ott nem baj, ha van)
- lehetőleg legyen a harmadik gomb a scroll (és ne legyen bivalykemény a középső gomb, vagy legyen kiszerelhető belőle a hátráltató rugó, mint ebből )
- drótos legyen, semmi wireless.
- nem kell rá kijelző meg hasonló csicsák, még felirat se muszáj
- nem kell haccázezer dépéi, nem kellenek súlyok hozzá (ha plusz vasat találok benne úgyis szétszedem és kivágom belőle)
- ne legyen huszonharminc ezer forintHa valakinek van valami ötlete, azt előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
szitya01
csendes tag
Sziasztok.
3D-s tervező programmal rajzolok nap mint nap 8 órát szinte, és az elmúlt egy hónap alatt eléggé fáj a csuklóm néha. Egy hónapja kezdtem dolgozni. Nyilván a sok egerezéstől.
Ti milyen egeret ajánlanátok a tervezéshez.
Köszi. -
nyunyu
félisten
Most vettem eszre, hogy pirosan eg az egerem tetejen levo LED.
Ezek szerint ehes a kicsike.
Egesz jol birta, elvileg 85% korulire vannak toltve az altalam hasznalt Eneloop akku (1.2V*2Ah)gyarilag, ezzel elment 10 napot, atlag napi 8-9 orat nyuzva.MX Revo tobb, mint 2x ekkora kapacitasu LiIon akkujaval (3.6V*0,9Ah) 50-60 ora nyuzast birt csak...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Prison85
senior tag
Nem tudok hozzászólni a vezeték nélküli egerekhez így nem akartam beleokoskodni, esetleges rossz tanácsot adni. Egyet viszont nekem is be kellene szereznem (olcsót és strapabírót), mert esténként jó lenne az ágyban fekve netezni a tv-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
zugnom
csendes tag
Explorer
[ Szerkesztve ]
A ma a tegnap holnapja ! :) \ \ \ \ \ Kék Lagúna :'(
-
scream
veterán
Hali!
~10k ig keresnek MS 2.4GHz-es vevovel ellatott vezeteknelkuli ragcsalot.
Melyiket erdemes megvenni? ExplorerMouse a legjobb valasztas erre a celra ?
-
nagyúr
Sziasztok!
kis segitséget szeretnék tőletek kérni.
van 2 kiszemelt egér.
G7 vs G500lehet,hogy buta kérdés,mert egyértelmü melyiket kell vennem,
de én azért meg kérdezem.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Prison85
senior tag
válasz planbmokus #6086 üzenetére
Alátámasztom a véleményed, miszerint a Razer egerek (DA, Imperator, Mamba) háta púpos, nekem is szokatlan volt. Ami eleinte nagyon zavaró, az a hüvelykujjnál lévő "lakkozott" műanyag, ami hagy némi kívánnivalót maga után. Néhány játékban eltöltött óra után azonban ebbe is bele lehet törődni, de ilyen fatális hiba nem volt az előző Trust egeremnél sem, ami árát tekintve töredéke volt az Imperatornak. Mára azonban teljesen megszoktam ráadásul az oldalsó gombok állíthatósága kompenzálja ezt a hátrányát. Az egér púpját pedig kiküszöböltem egy Vespula paddal ami a csuklótámasz révén épp kényelmessé teszi.
Az utolsó mondatom pedig életem eddigi legnagyobb bölcsessége
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
planbmokus
senior tag
válasz Prison85 #6084 üzenetére
Nem értettelek félre, sőt!
Én is sokat tanakodtam, hogy kipróbáljam-e az ismeretlen KOVA-t vagy maradjak az A4Tech-nél megismert formánál, és vegyek egy DeathAdder-t. Végül úgy voltam, hogy pixel-es srácoknál kipróbáltam mindkettőt, és arra jutottam, hogy a DA is ott zavar, ahol az A4T, a háta közepén, ami magas. Hozzáér a tenyeremhez, és egy játék közbe kb 5-6 x nyúlok le 15 perc alatt, hogy megtöröljem a kezet. Itt jöttem rá, hogy nekem direkt fingertip-egér kell. Nézegettem az Imperatort is, de az 5600dpi-vel én is úgy voltam, hogy minek-hova? Bár én is Highsense-el játszok, 3200-re van beállítva a Kova, és nekem pont ez a dpi szám, ami tökéletes. Hozzá is szoktam, hogy csuklóból játszok és nekem ez így sokkal kényelmesebb, hogy kis mozgásból tudok 180'-ot fordulni.
Ez annyit takar, hogy kb 6 cm mozgást végez az egér maximum a padon, az alatt még viszonylag szépen is lehet célozni. Viszont az 5600 2-3 centije alatt egy 24"-os monitoron sem lesz az ember fejlövésbajnok, ha csak nem Imperatorral született.
Az utolsó mondatodnál szebbet nem tudtam volna fogalmazni
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
nyunyu
félisten
Ehh, szednem szet az egeret, hogy megnezzem, milyen halk&puha mikrokapcsolo jo bele, erre nem T5 csavarral van osszerakva az Explorer Mouse
Ertem en, hogy ez standard csavarnyuzomeret a mobiltelefon buheratorok kozott, de tegye fel a kezet, akinek van otthon ilyen.
-
Prison85
senior tag
válasz planbmokus #6083 üzenetére
Ne érts félre: nem ócskázni akartam a márkát, csak eléggé megosztja a közvéleményt, de ez így van a Razer-rel is. Mindenesetre én sokáig tanakodtam, hogy vajon mit vegyek: Roccat Kone vs Razer Imperator és végül az utóbbi mellett döntöttem. Kb egy áron vannak, de rájöttem, hogy nincs szükségem a súlyokra, világító csíkokra és egyebekre. Sokkal többet jelent számomra a programozható gombok távolságállítása és ezt rengetegszer használom is egy-egy játék alatt. A magas dpi-k pedig ugyancsak nem hatnak meg. Megy a verseny és már nyomják az 5000+ dpi letapogatást, de ki tudja ezt használni? Én kipróbáltam az Imperatort 5600-ot és egy tüsszentésre átugorja a monitort. Beállítottam kényelmes 1200-ra és így már meg is lehet fogni Lehet, hogy csak én vagyok gyenge Sokkal többet számít egy jó minőségű optika, amit nem lehet kiakasztani egy-egy hirtelen rántással és nem veszíti el játékban a fonalat, amikor rád rontanak és egy pillanat alatt meg kell fordulnod. A dpi a marketing mértékegysége - nálam
-
planbmokus
senior tag
válasz Prison85 #6082 üzenetére
Van akinek nem jött be, tény hogy a régebbi Roccat-ekkel sok hiba volt. Nekem még egyik olyan probléma sem jött elő, amiket ott leírtak, (se görgő, se duplaklikk, se beremegés, se fagyás, se gombhiba).
A gyártó oldalán le van írva, hogy a KOVA-t fingertip-hez ajánlják.
Szóval, aki tenyerel az egéren, az egy Deathadderrel jobban jár -ezt tény!Ez előtt egy A4-Tech AEXL-747H egerem volt, a Kova ehhez képest mérföldekkel érzékenyebb, pontosabb és gyorsabb. A Left 4 Dead 1-2-es számlálóimon látom, hogy amióta megvan a Kova, kb 15-20%-ot javult a célzásom, mindezt úgy, hogy az A4Tech-nek elméletileg nagyobb felbontása van, mint a Kova-nak. (Természetesen tudom, hogy az A4T interpolált 2000-ről 3600-ra, a Kovában meg ténylegesen 3200-as érzékelő van.). Nagyon sokat számít.
Nem más véleményére támaszkodom, mert az szubjektív. Lehet kifogni egy-két gyenge modellt, így egy-két negatív kritikát is, de ez mindenhol így van. Lásd: XFX 58XX széria, vagy az állítólagosan teljesen elcseszett Arctic Cooling Freezer Extreme. Nekem egyikkel sem volt bajom... Valószínűleg nem fogtam ki a gyengét.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Prison85
senior tag
válasz planbmokus #6081 üzenetére
Sorry, elnéztem. Még a világításra is külön gombok vannak és nincs hozzá szoftver. Sokáig gondolkodtam én is a Roccat Kone egéren, de végül egy Imperator mellett döntöttem, de Kova-t legfeljebb az ellenségemnek vennék - ha felvetne a pénz. Ha viszont nem hiszel nekem, miszerint egy kalap ...., akkor itt van is egy vélemény, Roccat tulajok topicja-ban pedig még találsz pár hasonló értékelést. Ráadásul a garanciaszerviz is hagy "némi" kívánnivalót maga után és ezzel kapcsolatban is olvashatsz a számos panaszt.
Persze természetes, hogy te a Kova pártját fogod, hisz ahogy látom neked is ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
válasz planbmokus #6079 üzenetére
Kova helyett Razer Deathadder-t vagy Logi MX518-at ajánlanám Kova a futurisztikus vonalvezetése miatt sokak számára zavaró lehet. Az látványos élek néhány óra játék vagy hétköznapi használat után kényelmetlenné válhatnak. Többen jelezték továbbá, hogy a szoftver nem tökéletes és előfordulhatnak fagyási problémák. DA és MX518 kiforrt technika, évek óta az élvonalban harcolnak. Pad: Sphex jó ajánlás, esetleg egy Steelseries Qcq-t vagy Roccat Taito-t fontolóra vennék.
babicsbalu: tudok valakit PH-n akinél hamarosan lesznek bontatlan DA-k bolti ár alatt. Ha érdekel írj Pü-t. Továbbá lehet, hogy félreértettem: egér+pad 15k vagy a keretbe férjen bele a bill is?
[ Szerkesztve ]
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Napokban behalt az egerem bal gombja. Kb 4 éves volt de az asszony 8 hónapos metines játékát nem bírta tovább
Milyet ajánlotok az olcsóbb árkategóriából? Mekkora dpi legyen a minimum?
Nem kell nekem komoly de azért gagyit se akarnék venni Max 3ezret szánok rá.Köszi!
-
zugnom
csendes tag
Sziasztok jó állapotban lévő egér billentyűzet eladó együtt vannak.
(Logitech Cordless S500 Desktop)-Vezeték nélküli mind 2
-Elem több hónapig birja
-Lézeres egérAzért adom el mert van másik egerem meg billem
Akit érdekel PM be jelezzen.
[ Szerkesztve ]
A ma a tegnap holnapja ! :) \ \ \ \ \ Kék Lagúna :'(
-
nyunyu
félisten
Megjott a "dragaszag".
Meglepodtem, hogy brutto 8.4k-ert diszdobozos Explorer-t kaptam, nem OEM-et.
Elsore fura az eger, joval konnyebb, mint az MX Revo.
Viszont minden gomb ott van, ahol lennie kell, es alatamasztja az ember gyurus+kisujjat is. Ez nagyon nem erossege a Logitechnek, Perf MX-en probalkoztak ezen javitani, de sokkal jobban elqrtak az eger bal oldalat, igy keresztbe kell fogni az egeret, nem egyenesen -> megint lelog az ember fel tenyere rola
Par negativum elso ranezesre:
-SOKKAL hangosabbak a gombjai, mint az altalam boszen szidott kinai Omron mikorkapcsolok.
-Sima GP NiMH akkut adtak hozza, raadasul fel sem volt toltve. Sebaj, multkor beruhaztam par alacsony onkisulesu Eneloopra. (Perf MX-hez eleve Eneloop volt csomagolva)
-Tappancsai kevesbe csusznak, mint az MX Revora aggatott teflon HyperGlide MS1-ek.
Perf MX-hez beszerzett HyperGlide G5 viszont pont jo ra, ugyhogy egal. Mondjuk a HG vastagsaga miatt furan all a dokkolojan, de a toltest nem zavarja.
-Nem ertem, miert a nagyito van gyarilag hozzarendelve az elso huvelyujj gombhoz a standard mouse5 helyett. Bughalmaz SetPointtal szemben ezt siman be lehet allitani, ugyhogy nem olyan nagy gond.
-Gorgo balra-jobbra billentest nem lehet semmire sem allitani, csak vizszintes scrollra. Igy alig 5 gomb all rendelkezesre a gorgovel egyutt.
-Konnyu gorgot meg szokni kell, tulsagosan hozzamnott a SmartShift...Sajtofotokon lathato kek diszkivilagitas szerencsere csak akkor kapcsol be par masodpercre, amikor leveszed a toltorol, egyebkent nincs fenyar.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz baluka26 #6074 üzenetére
Hát így elég sokféle szóba jöhet ...
Pár jobb :
Microsoft SideWinder X3 ; Microsoft IntelliMouse Explorer Platinum ; A4Tech X-755K ; Genius Ergo 555 Laser
Nézelődj : itt
-
baluka26
nagyúr
Sziasztok
5ezer forintért egér? Kicsit játkhoz kell, de azonkívül csak netezés
Vezetékes legyen. Köszi a választThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nyunyu
félisten
-
Drughi
addikt
Én most a razer imperatoron gondolkodok, de ott van az orochi is drót nélkül.
Padot most vettem, méghozzá egy razer goliathus-t. Kényelmes, jól tapad és olcsó.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
h_143570
addikt
Udv,
lassan haldoklo (aku es dokolo) Logitech MX Revolution egeremet szeretnem modernizalni.
Foleg munkara, de idonkent jatszanek is foleg RTS, illetve kozepes mozgas igenylo FPSekkel.
A vezetek nelkuliseg jo lenne ha megmaradna, de nem feltel.
A tartosag fontos lenne.
Az erzekel lehetoleg legyen megbizhato, foleg alacsonyabb DPI beallitasokkal.
Inkabb a nehezebb, nagy tenyerbe illo valtozatokat preferalom.Illetve kellene egy jo kis eger pad ajanlat is az eger melle.
Mit javasolnatok?
-
nyunyu
félisten
Letezik, hogy 8.4k az OEM Explorer Mouse?
Mivel ennyit booooven meger, rendeltem egyet, ugyis doglodik az MX Revo kinai mikorkapcsoloja...
Mar csak arra kene rajonnom, hogyan lehet a gorgo balra/jobbra billentest okositani, mert az IntelliPoint nem engedi azokat kulon gombnak definialni.
Meg az 5 eves Ergo4000 billzetemet is lecserelem, na vajon mire? Ergo4000-re
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
válasz 13rainiaC #6059 üzenetére
Razer Deathadder-t én is beraknám a listába és az MX518-at szintén. Lachesis külsőre bejön, de a nagy mérete miatt sajnos nem nekem való. Logitech-ek a hosszú és jó garancia miatt szimpatikusak, Imperator pedig a személyes kedvencem, de nyilván ebben van "némi" elfogultság, hamar megszerettem. Esetleg aprón még találsz bolti ár alatt Logi G9-et, ha szóba jöhet használt egér is. X7 pedig árkategóriájában -szerintem- verhetetlen.
dudika10: kis szerencsével ki lehet hozni. Nekem az Imperator + Vespula olcsóbb volt, mintha boltban csak az egeret vettem volna Ráadásul ez is bontatlan és garanciális Csupán résen kell lenni
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz 13rainiaC #6059 üzenetére
MX518 szerintem még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú egér.
G500 is jó.
Razer DA is elég jó.
El kell menni és meg kell nézni, hogy melyik kényelmes neked. Ha pesti vagy akkor a Pixel-nél ezt megteheted például.gooool: Lachesis+Destructor hogy a fenébe fér bele 15k-ba? Inkább 25k körül van, nem?
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
13rainiaC
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni valami jó kis "gamer" egeret, de őszintán szólva nem tudom mit válasszak, mert van pár jelöltem. A tanácsotokat kérném.
Íme a jelöltek:
Logitech G5
Logitech G500 (nem tudom melyik logitech a jobb, dpi-ben a g500 magasan jobb de az áruk mégis hasonló)
Razer Lachesis
Razer Imperator
A4tech X7 széria egyikeSzerinetetek ár/érték arányban mi lenne a legjobb?
Előre is köszönöm a válaszokat.
13rainiaC
-
Prison85
senior tag
Én Razer Deathaddert vagy Logi MX518-at javasolnék + a már sokat emlegetett Steel Qcq-t, esetleg Roccat Taito. Aprón találsz bontatlan egereket bolti ár alatt (én is itt vettem bő 30%-kal olcsóbban)
Lachesis pedig állítólag a "nagykezűek" fegyvere így nálam eleve ki volt zárva, holott nagyon dögös Eléggé megosztja a közvéleményt...
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Canyon 1000dpi-s lézeres egerem és a Tesc@-s egérpadot vmi minőségibb és játékra alkalmasabb párosra.
Szóval játékra kellene vmi jó kis költséghatékony,de időtálló megoldás,mind egérben,mind padban(Razer,SteelSeries,Roccat).
A keret a kettőre nem sok,10-15K.Köszönök bármiféle segítséget!
Üdv, Balázs
-
válasz SURFACE #6050 üzenetére
Nem játékra. Csak néha. Az sem fontos, hogy lézeres legyen, de a görgő négyirányú legyen, és plusz kettő gomb kellene. Az nagyon fontos. és nem ártana az elemről működés sem...(tehát wireless).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
bul07
nagyúr
egeret keresnék csak épen nem igazán találok magamnak megfelelőt, jó mondjuk ez nem teljesen igaz mert találtam majdnem jókat csak túl drágának tartom őket
SideWinder™ X8
G700
MX Revolution Laser
mondjuk ezekkel is van kis bajom mert én jobban örülnék AA ceruza elemel üzemelő egérnek
mert ezek a belső akkumulátorosok sokkal rövidebb ideig üzemelnek egy töltéssel mint 2DB AA elemel üzemelőkhogy milyen egér kellene is nekem
a fenti egerekre hasonlítson,vezeték nélküli ,DPI 1000felet legyen, és AA elemel üzemeljen, az ára minél olcsóbb
létezik egyáltalán ilyen egér( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MX1000 nem egy rossz példány, írtam is róla egy bemutatót Logout-on. Egyetlen egy bajom van vele, hogy egy hétnél tovább sehogysem húzza ki egy töltéssel. A töltője bölcsős, sajnos műra már megkopott, mert régen elég volt beledobni, de most már igazgatni kell, mire veszi a töltést. Pontosnak pontos, nem laggol, még ha a vevő és adó között épp kacathegyek vannak is. Körülbelül 3 méterig nem lehet érezni lagjelenséget, ez felett már kezd gyengülni a dolog. Ahhoz képest, hogy 800 dpi-s, az érzékenységre sem lehet panasz, hirtelen rángatásra hirtelen mozdulatokat tesz, annyi és oda, amennyit és ahová kell. Csak kicsit drága, és nem húzza sokáig egy töltéssel (viszont két óra alatt teletölti magát).
Kérdésem: milyen egeret ajánlotok maximum 400 pénzért? Fontos, hogy a kötelező gombokon kívül a görgőt lehessen négyirányba dönteni, és legalább kettő programozható gombja legyen plusszban. Vezetékes és zsinórmentes egyaránt érdekel. Vezetékmentes esetében picit több is lehet, de akkor elemes legyen, ha lehet, nano méretű vevővel.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
SURFACE
csendes tag
válasz BullZeye #6033 üzenetére
Hát azért ez nem így van! Nagyon sok egerem volt: mx510 , mx518 , G5 , ms habu , razer diamondback 3g , razer deathadder , ms 1.1 , ms wm1.1 illetve játszottam G500 és razer lachesis. Úgy hogy sztem tudom mit beszélek , szóval nem azért mondom mert az van most ^^
"Viszont nem tűnik túl jónak ez a Xai, kivéve ha valakinek pici nőies keze van, nekem nincs."
Egyáltalán nem pici... ugyan olyan nagy mint a vetélytársaiAz egérpad pedig az igaz , hogy egy idő után összekoszolódik ... , de attól még nem lesz rossz.
A műanyagpadokat én meg egyáltalán nem favorizálom... túl kicsi , egér talpát is szétkoptatja (én pénz biztos nem adnák ki új "glide-re")
A pad is egy idő után kopik ( első egérpadom anno steelpad 4D volt ami úgy szétkopót , hogy az egér pontatlan volt rajta) , bár nem tudom , hogy a mostaniak milyen strapabiroak ... , de drágák is nagyon , qck padok pedig olcsóak és több méretbe is kaphatóak.[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
MX1000ről mi a vélemény ? Mennyire pontos ? Töltő van hozzá ? Mennyi ideig bírja az elem/akksi ?
-
Prison85
senior tag
válasz attiati #6037 üzenetére
Attiati: sajnos nem ismerem részletesen az egereket így nem tudom, hogy melyik rendelkezik programozható gombokkal.
Amiket én ajánlanék az 5k körüli keretben:
-A4Tech X7 széria számos modellje belefér ebbe az árba-Trust GM-4600 (én egy régebbi Trust modellt cserélek most és maximálisan elégedett voltam vele mind kényelem, megbízhatóság illetve pontosság szempontjából)
-használtan PH-n hozzájuthatsz kis szerencsével 5000Huf körül a Razer Diamondback-hez vagy egy Logitech MX™518-hoz
Már lejárt az 5 perc időlimit és nem tudtam az előző hozzászólásom módosítani
-
Prison85
senior tag
válasz Killer93 #6036 üzenetére
Már döntöttem és megrendeltem. Rzr Imperator + Vespula páros mellett tettem le a voksom, az irányításról pedig egy Merc Stealth fog gondoskodni (berendezkedtem FPS-re )
Ám megnyugtató, hogy nem igényel különös gondoskodást a pad. Korábban olvastam, hogy a szövet alátétek (ahogy te is írtad) tisztán tartása kicsit macerás és ez bizonytalanított el, ezért is fordultam hozzátok. Köszönöm a tanácsokat neked és dudika10-nek Némi játékban eltöltött idő után beszámolok az új "vadászgörényemről" és az "alomról" egyaránt. Remélem nem fogok csalódni
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
sziasztok
kb 5k-s keretből szeretnék egy egeret:
- legeslegfontosabb szempont a kényelem (négyszögletes tenyerem van)
- vezetékes legyen
- szeretném, ha programozható lenne, ha belefér egyáltalán ebbe a keretbe
- sokat netezek vele, rengeteget fogom
- néha játék (stratégia, fps)
- márka mind1, csak tartós, és minőségi legyenTöbb ajánlat is érdekelne, különösen, ha állítható egy egy gomb funkciója.
Egyébként milyen kialakítású egeret kellene vennem ahhoz, hogy ne pirosodjon be a csuklóm alsó részén a kisujj felőli húspárna?
[ Szerkesztve ]
-
Killer93
csendes tag
válasz dudika10 #6035 üzenetére
Semmi különösebb tisztítás nem kell neki!!!Egyszerűen csak letörlöd!
Nekem volt már több márkás egerem és egérpadom
Viszont ha szövet felülete van, az már kicsit nehézkes.
Egérpadok közül, ajánlani tudom a Razer exactmat x controlt!!
Egerek közül pedig a Logitech G5-öt és a Razer diamondback 3g-t!!!Ha lehet privit írj, mert hamarabb észre veszem.....
-
Prison85
senior tag
Hosszas keresgélés után azt hiszem megtaláltam a számomra megfelelő egeret. Sokáig a Roccat Kone-nal szemezgettem ám a választásom végül az Imperator-ra esett ráadásul találtam is olcsón itt PH-n. Egy Vespula-n fog csúszkálni és ehhez kapcsolódna a kérdésem is. Eddig nem volt komoly padom így nem tudom, hogy milyen módszer vagy eszköz a legmegfelelőbb ennek tisztán tartására. Tudnátok segíteni?
-
BullZeye
veterán
válasz SURFACE #6032 üzenetére
Értelemszerűen azt favorizálod amid van a qck pad viszont valóban jó, viszont macerás tisztítani, és hamar koszolódik, és minden meglátszik rajta. Viszont nem tűnik túl jónak ez a Xai, kivéve ha valakinek pici nőies keze van, nekem nincs.
Így értelemszerűen valami nagyobb lenne jó, ami most tetszik az a Logitech Performance Mouse MX, viszont picit irreálisnak érzem az árát.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
SURFACE
csendes tag
Szerintem jelenleg a piacon a legjobb egér a SteelSeries Xai + hozzá egy SteelSeries QcK+
-
A Zéé
addikt
A WMM4000-nek csak egy programozható gombja van bal oldalt, a jobb oldalon nincs.
Nekem Wireless Mobile Mouse 6000 van, ennek van mindkét oldalt egy-egy programozható gombja. Nano vevős, az egy darab elemet elvileg 10 hónapig használja. Nekem 1 hónapja van meg, napi 6-8 órát legalább megy, és idáig még bírja.
Just a simple Lineman...
-
NewRemn73
csendes tag
megegy szavazat a logitech mx518-nak
a lachesis nem mindenkinek jon be nagyon egyedi formaja miatt -
czanga
őstag
Kérdésem csak annyi lenne, hogy érdemes lenne e lecseréljem a ganius navigator 620 laser-emet egy logitech m505-re? Teljesen álltalános felhazsnálásra kell, csak mac alatt fura az egér, pedig kompatibilis elvileg. Nem tudom, hogy ettől elvonatkoztatva a logi mivel lenne jobb?
-
dudika10
veterán
válasz R.Attila #6027 üzenetére
1 szavazat az MX518-ra. A garancia miatt és mert jó egér akármilyen öreg is legyen.
Az MS mondjon le. Fél év után elszállt a bal mikrokapcsoló a WMO-ban. Jó, nem mondom, hogy túlzottan kíméltem, sőt, de akkor is. 20 perc volt mire mindent szétszedtem és újat raktam bele.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
R.Attila
tag
Sziasztok lassan 4 éve MX518 tulajdonos vagyok semmi bajom nincs vele.
Van egy haverom aki két egér között vacilál
-Logitech MX518
-Razer Lachesis BansheeSegítséget tippeket javaslatokat várom.
Üdv!_
-
vadani
tag
sziasztok
Egy érdekes kérdésem volna amire sehol nem leltem választ, van a logitec m705 marathon és az m705 wierless változat, elméletileg mind2 ugyanúgy a pici vevőkével van felszerelve és színét tekintve nem talál kült vagyis de, a marthonhoz jár cd pluszban legalábbis a logitech oldala szerint a kettő más kódú és 1000 ft kül. is van. Valakinek ötlet? előre is köszönömjanissary
-
nyunyu
félisten
válasz BullZeye #6024 üzenetére
Gorgo balra-jobbra billentesere gondolt, mint szabadon konfiguralhato +2 gombra.
Egyebkent a mai cikkben bemutatott M510 majdnem olyan formara, mint az LX8, viszont ennek is bal oldalon van az elore+hatra gombja, nem szimmetrikusan, mint a ketbalkezes LX8-on.
Esetleg konkurencianal is erdemes korulnezni, mind a WMM4000-nek, mind a WM5000-nek ketoldalt van a negyedik es otodik gombja.
Hmm, IntelliPoint-ban nem lehet szabadon allitani a gorgo balra/jobbra billentest, max kikapcsolni a vizszintes scrollt.
Ejnye, igy -2 gomb a hasonlo kaliberu L egerekhez kepest.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
BullZeye
veterán
Ha nincs görgő akkor meg nem tudok görgetni ... és argepen van lx8, de sztem logitechnek, hogy gariban cseréljék már nincs hétfőn tudom felhívni őket. de nem tetszik mx620. Minimum 5 gomb kéne hogy legyen rajta, (görgő le, jobb, bal, és előre-hátra a 2 oldalt)
-
BullZeye
veterán
Üdv
Tönkre ment a Logitech LX8 egerem, és félő, hogy ilyet nem fogok már kapni, mert nem gyártják. Az árkategóriájában (6-8k) milyen Logitech egér van ami wireless és LX8hoz hasonlóan van jobb és bal oldalt gomb ami böngészőben előző-következő oldal (history)? És minimum akkora mint LX8, mert már ez is éppenhogy nem pici a kezemhez.
-
tronnyeg
csendes tag
válasz dudika10 #6020 üzenetére
Igazad van, viszont egy kábelt egyszerűbben javítasz meg otthon (már aki ért hozzá) mint egy adó/vevőt Nem mondtam hogy baj lenne a vezeték nélküli egerekkel, viszont az 5 ezres árkategóriában nem hiszem hogy jó választás lenne. Vannak persze játékra is használható wireless-ek, de az már nem az 5k-ba fáj. 5-10e-ért a legjobb választás szerintem egy vezetékes optikai. Magasabb árkategóriában már vannak jó minőségű vezeték nélküliek, amiknek nem csak az adó/vevő minősége, de az optikája is rendben van, hiszen hiába csúcs a rádiós működés, ha az egér szeme egy rakás...
A jó optikájú, és megbízhatóan működő wireless-ek számomra abba az árkategóriába tartoznak amit nem adnék egy egérért.
Én ezért beszélném le a kérdezőt egy 5 ezer forintos rádiós egérről.[ Szerkesztve ]
"the cake is a lie..."
-
dudika10
veterán
válasz tronnyeg #6018 üzenetére
Ez tök baromság. Előbb törik el a kábel mint elromlik az adó/vevő hidd el.
Sokan kötnek kompromisszumokat, hogy "korlátlanul" használhassák az egeret, nincs is semmi baj a vezeték nélküli egerekkel, billentyűzetekkel. Egyedül játékra nem ajánlott részemről (ez alatt nem a singleplayer-t értem easy-n), minden másra tökéletes.Olyan egeret viszont nem lesz könnyű találni amilyet a kolléga keres.
Az 1600dpi az összes jobb vezeték nélküli egeret kilövi kb.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
NewRemn73
csendes tag
hasznal valaki razer abyssust?... es tudna velemenyt mondani
-
tronnyeg
csendes tag
válasz dudika10 #6017 üzenetére
Igen a lényeget nem néztem Bár én személy szerint nem erőltetném ezt a vezeték nélküli dolgot, hacsak nincs valami nagyon nyomós érve mellette, ugyanis ami el tud, az valószínűleg el is fog romlani idővel, és a vezeték nélküli adó/vevő, plusz az ezzel járó jelkódolás plusz egy ilyen dolog a sok között
"the cake is a lie..."
-
tronnyeg
csendes tag
Szia! Gigabyte-ot nem ajánlom egérben. Nem valami precíz az érzékelője. Ha jól emlékszem a legutóbbi PH-s egértesztben is eléggé lehúzták. Ha el tudsz menni 10k-ig akkor Logitech MX518. Ez saját tapasztalatból mondom, és a PH-s tesztben is "Különösen Ajánlott" címkét kapott. A hagyományos optikai egerek között az egyik legjobb. 1800 dpi, nagyon kényelmes (nekem legalábbis), precíz, és szinte lehetetlen úgy megrántani hogy elszáljon a kurzor. Én játékra vettem, de minden máshoz is tökéletes, pl Photoshop-olni is nagyon szeretek vele.
[ Szerkesztve ]
"the cake is a lie..."
-
tronnyeg
csendes tag
Ez sajnos nem igaz, mivel driver nélkül használom.A Win sima usb/ps2 kompatibilis egérnek érzékeli. Vagy pedig hardveresen van bennt valami , viszont amikor víszintes egyenesből szeretnék kitérni felfele vagy lefele, minden akadás nélkül sikerül, még a legfinomabb mozdulatra is. egy szoftveres valami szerintem nem tud ilyet. Szerintem az egér kialakításának, és az érzékelő szerencsés elhelyezésének köszönhető ez.
"the cake is a lie..."
-
dokee78
félisten
Melyik a jobb játékra?
A4Tech XL-747H v.s. A4Tech XL-750BH[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
Hali!
Vezeték nélküli egeret kellene vennem ami:
optikai vagy lézer
legalább 1600dpi
4-5 gombos
viszonylag nagy (Microsoft WM méretű jó lenne)
árban mondjuk 5-10k között vanÉn eddig egyet találtam: [link]
Valami más van még ami megfelelne?Ja és leginkább általános használatra. (nem igazán játszom...)
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz forintuser #6010 üzenetére
Logitech MX518?
örök klasszikus.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
forintuser
őstag
Sziasztok.Szigorúan FPS-játékra milyen egeret ajánlotok?Vezetékes legyen,árlimit olyan 10k körül.Nincs gyártóbojkott,bár a jelenlegi a4tech picit gyengélkedik.Köszi a válaszokat.
Holnapkészítést vállalok.
-
scream
veterán
Hali!
Keresnék G15 illetve G9 helyett egy wireless bill + egér párost. nem feltétlen kombónak lennie.
A max. keret rá 23k,ebből kéne kijönni. Főleg munkához kéne (grafika,weboldalszerkesztés,AutoCAD) így nem nagyok kéne neki ugrálnia ...
Miket ajánlotok ?
-
tronnyeg
csendes tag
válasz tronnyeg #6005 üzenetére
+
Ami még feltünt, hogy ezzel az egérrel lehet a leg egyenesebb vonalat húzni paint-ben. Még 400 dpi-n is amikor elég sokat mozog a kéz, és nagy a hibalehetőség, tökéletesen egyenes a mozgás, ergo játék közben forduláskor nem mászik el a kurzor felfelé v lefelé. És ez nem valamiféle beakadás, mert akármikor lehet irányt változtatni.Íme, minden vonal szabadkézi, és még csak nem is koncentráltam hogy egyenes legyen, csak húztam ahogy jólesett balról jobbra.
[ Szerkesztve ]
"the cake is a lie..."
-
tronnyeg
csendes tag
Nah megvan a logi mx518.
Ha tudtam volna hogy ez ilyen jó, legelsőnek is ilyet veszek Üveg padon rángatom, de még nem sikerült kiakasztani max dpi-n sem!!!Szóval aki egérvásárlás előtt áll, és a 10 ezres kategórában nézelődik, mindnképp fontolja meg.
"the cake is a lie..."
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Szeretnék egy új egeret, a minél kedvezőbb ár fontos, maga az egér az alábbiaknak kéne megfeleljen:
-vezetéknélküli legyen(ne bluetooth)
-hosszú üzemideje legyen egy töltéssel/elemmel (hónapok)
-hagyományos méretExtra gombokra meg csilivilire nincs szükségem, csak arra, hogy ne kelljen sokat tölteni, mert a mostani két 1700mAh-s AAA elemet megeszik másfél hét alatt, nagyon rossz az energiagazdálkodása.
Márkafétisem sincs, ami árban a jobb és jobban megfelel a kritériumoknak, az nyer. Nano vevő sem lényeges.
Ehhez kapcsolódik, hogy láttam Tesco-ban Etech egeret (márka weboldalát nem sikerült megtalálni), ami 3 hónap üzemidőt ígér, nano vevővel, erről van valakinek tapasztalata?
Köszi a segítséget!
-
Jibjab
csendes tag
Sziasztok! Új egeret szeretnék vásárolni. A keret maximum 13 ezer lenne. Főleg rts-el játszok, ezért nem kell nagyon sok DPI, inkább a kényelem számít és utána a pontosság. Ne legyen nagyon nehéz, és pontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest