Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kiralytom #94096 üzenetére
Szerintem semmi olyan Razert ne vegyél, aminek a nevében benne van a HyperSpeed. Ez az olcsósított, elemes széria, ami előző genes alkatrészekből építkezik, és előfordulhatnak gyermekbetegségek. Válassz a (#94092)-ből, és akkor biztos nem határ fos féltéglát veszel.
A legkönnyedebb klikkjei a Vaxee-knak vannak, szerintem ennek kéne lennie a de facto sztenderdnek, de puhának ezeket sem nevezném.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
válasz kiralytom #94096 üzenetére
Figyelj oda a kifele kanyarodó jobb gombjára.
Nem biztos, hogy kényelmes lesz.Én nem bírtam megszokni a V2Pro-t, nem volt hova tennem a gyűrűsujjamat, nem tudtam rendesen hüvelyk+gyűrűsujj közé csippenteni az egeret.
Annyira feszült a gyűrűsujjam, hogy a nap végére kikészült a kezem, így 2 hét után vennem kellett egy másik egeret helyette.DA V3-on már nem szimmetrikus a bal és a jobb gomb formája, azon nem áll el az egér jobb első sarka az egér oldalától, lenne hol fogni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz kiralytom #94093 üzenetére
DA V2Pro-nak az optikai kapcsolója lényegesen kellemesebb, mint a mostanában sztárolt Kailh GM8.0, aminek a keménységétől+hangjától én konkrétan agyfaszt kaptam az új egeremben.
Azóta sikerült beépíteni a Kailh Silent kapcsolókat az Origin One X fő gombjai helyére, most elég rálehelni a jobb gombra ahhoz, hogy duplán kattintson
Viszont sokkal kellemesebb lenyomni, meg hangja sincs.Azt még ki kéne találnom, hogy az oldalsó, hajlított lábú Kailh Red dotok helyére hogyan tudnám beépíteni őket, mert túl rövid a lábuk.
Meg a görgő alá is ~3mm-mel magasabb gomb kéne.Közben vettem mégegy Origin One X-et, hogy legyen tartalék, ha netán valami balul ütne ki a gomb+görgő modding során.
(Pl. szétesett a 0.8mm vékony PCBre szerelt akku csati, így most csak USB madzagon megy az egér, wireless nem kap delejt az akkuból )[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kiralytom #94090 üzenetére
G-Wolves Skoll SK-L
Pulsar Xlite V2
Zowie EC2-C/EC1-C
Vaxee Outset AX
Vaxee Zygen NP-01
SteelSeries Prime (vezetékes)
ASUS ROG Gladius III (vezetékes)[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget/ajánlást szeretnék kérni.
1. Mennyi a keret? - kb 20-25eFt
2. Használtpiac játszik? - Igen , lehet használt is
3. eBay, külföldi rendelés játszik? -Igen, jöhet külföldről is akár.
4. Mire használnád az egeret? - Játék: dota 2 , esetenként fps (de nem számottevő jelenleg!)
5. Hogyan fogod az egeret - Palm
6. Mekkora kezed van? - nagyjából 20 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - Alacsony sensitivity
8. Egyéb igények:Jelenleg egy Microsoft Comfort 6000 -em van (amigy égyébként rendben volt évekig, igaz nem játszottam) . Az ívelt fomához ragaszkodom , nagy favoritom volt a Intellie Mouse Explorer 3.0 amíg ki nem vezették (aztán pár éve visszajött, ahogy látom) .
Volt a kezemben ma egy Razer Deathadder v2 ami csalódás volt, gyenge anyaghasználat és ami kifejezetten zavart NAGYON PUHA VOLT A KATTINTÁS. Nem tudom, hogy egy Razer Deathadder V2 X HyperSpeed szintén ilyen puha kattintással van-e szerelve.Nem bánom ha wireless, de nem ez a legfontosabb szempont.
Kaptam kölcsönbe egy Deltaco DM 430-at , ami megfelelne DE egy picit kicsike a maga 122mm-es mélységével.
Az oldalsó/alternatív billentyű minimum 2-t szeretnék , hogy legyen de nem bánnám, hogy 3 vagy akár 4 is lenne.
Feladtam magamnak a leckét. Ezért kérem a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
G502 X, Basilisk V3, Glorious model I
vélemények, tapasztalatok? Melyiket vennétek, miért?
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz nyunyu #94086 üzenetére
TTC gold esetleg? ha nagyon simát akarnál akkor kailh red csak abból nincs 13mm-es tudtommal, amit talán meg tudsz oldani ha veszel egy 12mm-es és teszel alá egy 1mm-es sima... valamit.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nyunyu
félisten
Milyen 13mm-es encodert érdemes venni, ha rühellem az egeremben lévő kattogós TTC Whiteot, és simábban járóra cserélném?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz revonz #94084 üzenetére
Akkor már Basilisk V2, az "csak" 92 gramm, és majdnem szabadonfutó görgő.
De a legjobb az lenne, ha ezt a funkciót nem erőltetnénk, és akkor hatványozottan könnyebb lenne korrekt ergót ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz grizlisandor #94079 üzenetére
Kíváncsian várjuk az eredményt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
dqdb
nagyúr
A Maxgaming svéd cég, azaz EU-n belüli. A posta azért nem hozta ki, mert csak.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
Ha online kifizetted volna a 499 védelmi pénzt, akkor se vitték volna ki.
-
grizlisandor
veterán
Itt van a Maxgaming-től a csomag, de a Posta nem hozza ki, csak értesítőt hagyott.
Munkahelyem a szállítási cím, kollegiális kapcsolattal rákérdeztek, hogy azért nem hozták ki, mert külföldi a csomag, és lehet fizetős.Bezzeg először csak úgy kihozták.
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Szeretnék vezeték nélküli gamer egeret választani, de nem tudom melyik alternatíva lenne a legmegfelelőbb számomra.
1. Mennyi a keret?
40.000 (max 50.000 Ft)
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Játék főleg 80%, 20% irodai munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
claw néha palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1000-1200 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
két oldalsó gomb, gyors görgetést sokszor használom (logi mx anywhere 3) egér van az irodában, otthon logitech mx518 játékra, de sajnos a vezetéke kezdi megadni magát és szeretném kipróbálni a vezeték nélküli egereket.logitech g502 x mennyire gázos? Használtam már nehezebb egereket nem gond.
Szempont lenne a kényelmes használat töltögetés nélkül (logitech powerplay esetleg?) -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sajnos eljutottam arra a pontra, hogy inkább már a sub-40 gramm mozgat csak jobban. Az Xlite V3-at kivéve, az vevős lesz mindenképp, talán az új, EC1 méretben. Wireless netezni/melózni f@sz@ lesz.
Úgy fest, hogy egy HSK Stardust lett a main, de tudjuk, hogy ez hová vezet...
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nyul105 #94064 üzenetére
Nagyon sok egérhez adnak ilyen kis zacskócskát vagy mit, az tökéletes erre. Amúgy nálam a két fő gépnél kis összehúzható szájú szövetszütyőkbe rakom őket estére, és így még ki is néz valahogy.
"de a mikroszálas jó megoldás."
Azt a billentyűzeteim PET porvédőire szoktam teríteni, hogy azok se porosodjanak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
79 gramm, szóval nem spanyolviasz, és tökfölöslegesen lukacsos.
-
ricogsm
őstag
Keychron M1 Wireless Mouse Is Available Now At $45!
Hátha valakit érdekel.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
nyul105
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Telemegy hamar porral."
Ilyeneket jellemzően azok írnak, akiknek még soha nem volt efféle cuccuk artósabban. Itt van hat lukacsos, és nem igazán körülményesebb őket tisztán tartani, mint a teli burkolatosakat. Háromhetente, egyhavonta belefújsz kettőt sűrített levegővel, kéthavonta átdörgölöd egy finom kefével, de félévente, esetleg évente egyszer szét is szedheted, hogy 5 perc alatt átmenj rajta, ha nagyon alapos akarsz lenni.
-
Sonja
nagyúr
válasz Synthwave #94060 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt, de nem a görgő alatti a fontos, sőt! Épp ez az, hogy a görgő az csak görgő legyen. A fontos a middle mouse button, amit lehessen az oldalsó gombra beállítani. Itt a mostani Logitech G400 beállításom.
Tehát az oldalsó, alsó gombra van a middle mouse button beállítva, amit aktívan használok a böngészőben, és játéknál pedig a közelharcra (ütés, rúgás). Ha ezt be lehet állítani a programjában, az úgy nekem jó!
Ez a G-Wolves Skoll SK-L egér még tetszik is, de félek a lyukas egerektől. Telemegy hamar porral.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A görgő alatti gomb nem könnyíti meg. Plusz izzadós kézhez jobb a lukacsos, főleg nyáron. Ezért is mondanék egy G-Wolves Skoll SK-L-t vagy egy Pulsar Xlite V2-t, de ezeken nincs a gögő alatt gomb.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Milyen 13mm görgő encodert érdemes venni TTC helyett?
Valami kevésbe racsnisat szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
Alzán ma indult az Alza napok, egér kategóriára is érvényes.
Egy példa Logitech PRO X Superlight 38690 kuponnal, árukereső check alapján jelenleg a legolcsóbb ár.
Szét kell nézni, lehet vannak még jó árak...Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
Én nekem is az volt. Amazonon kapni az utódját még MX518 legendaryt. Olyan 15ezerbe meg is lenne, csak még 15 rájön a szállítás és vám.
Amúgy vicces, mert itthon nem is olyan rég futott ki az mx518 legendary tavaly ilyenkor épp.A Wiki oldal szerint amúgy a G400 utódja a G400S volt majd azt a G402 Hyperion Fury váltotta fel. Azt még kapni nem is olyan drágán.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Logitech_products
Redditen sokan Razer Basilisk V3-ra váltottak G400-ról, és nem bánták meg, de az most nagyon drága lett itthon 38 ezer. Januárba még 28 volt, pedig azóta inkább erősödött a forint mint gyengült.
Youtube: Knobber
-
Sonja
nagyúr
Szeretném lecserélni a jó öreg (12 éves!) Logitech G400 egeremet. Még működik, de már érezni rajta a kort (kopott, fényes), és kezdi megadni magát (recseg és ropog). Néha nem úgy veszi a kattintást, mint kellene. Ez a műanyagtól van, jobban meg kell már nyomni a bal gombját. Japán omront használok benne már régóta, de kicseréltem próbából egy új japán omronra (Van tartalékban! ), de akkor is ezt csinálja. Szóval csere kellene. Gondolom ilyen tartós egeret már nem igen lehet venni (Vagy igen?! ), de hasonlóan kényelmest szeretnék!
1. Mennyi a keret? - Nagyon max 30eHUF-ig elmegyek!
2. Használtpiac játszik? - Nem!
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - Nem!
4. Mire használnád az egeret? - Játékra és mindenre, all-in-one. Viszont casual gamer vagyok.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - Palm, méghozzá teljes! Csupa izzadság szegény Logi mindig.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. - 19cm, araszom 22cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - 2000dpi, de néha ezt is kevésnek érzem.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - A szoftware fontos, hogy ne legyen bugos. Mindig átállítom a görgő alatti 3. gombot az oldalsóra, tehát ez fontos nekem! A másik pedig, hogy jó lenne, ha a görgő szélesebb lenne. Sajna a mostani Logitech G400-on túl vékony, kényelmetlen. Ha van rajta LED (sajna szokott már ), akkor azt lehessen teljesen kikapcsolni a picsbe.Egyelőre egy Razer DeathAdder V2 találtam, ami tetszik. Viszont fogalmam nincs, ez egyáltalán ajánlott-e vagy sem.
Tudtok ajánlani valamit ezek alapján?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nyunyu
félisten
1. Mennyi a keret?
Értelmes ára legyen.(<25k)
2. Használtpiac játszik?
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
ÁFÁs számla kell róla.
4. Mire használnád az egeret?
Főleg munka, kisebb részt játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm/claw hibrid
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 centi. araszom 22.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
2000dpi környéke
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Lehetőleg wireless, IME3.0 formavilág, halk gombok, nem recsegő görgő.
Mostani Ninjutso Origin One X-et kicsinek érzem, meg falra mászok a gombjaitól.
Kailh GM 8.0, 4.0 kizáró ok.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz jaffa 2843 #94046 üzenetére
Írtam.
Zaied
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Zaied
addikt
válasz MasterMark #94043 üzenetére
MasterMark
Le szokták írni, hogy max milyen közel lehet az egérhez.F.B.I.
Corepad, Hyperglide, Esports Tiger, BTL
Van EU-n belül is, árba nem biztos hogy sokkal olcsóbban kijössz aliról.Szerintem is a pad a legkevesebb, ha már van egy QCK...
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz jaffa 2843 #94039 üzenetére
Én is ezt mondtam . Mindegy, most kap elsőre egy G305 3d nyomtatott burkolatot, mert izzad a keze.
Talpat van értelme cserélni? SS Qck padja van.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Fiamnak szeretnék ajándékba egy vezetékes egeret, nagy FPS fan (CSGO, OVERWATCH).
Jelenleg Logi G305-t használ, az teljesen jó neki, méretben, fogásban.
Olyan 15K-ig bezárólag mit ajánlanátok? Rival 3-at néztem, jó megoldás lenne vagy zsákutca?
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
zserrbo
aktív tag
Évekig egy Logitech G403-as egeret használtam itthon, de szétkopott, szó szerint kivájták az évek alatt az ujjaim a fogásnak a helyet az anyagban , így váltottam egy Zowie EC2-C-re (25k-ért).
18,5-es tenyerem van. Alapvetően palm fogással fogom, de néha átcsap koncentrálásnál claw-ba. Ilyenkor váltok az 1-3-2-es ujjelosztásról 1-2-2-esre. Én a A G403-on nem szerettem az utóbbi időben, hogy a tenyerem közepénél nagyon kidudorogik, kissé nyomta már. Amúgy meg voltam mind a görgőjével, mind a gombjaival elégedve. A kábelével viszont egyáltalán nem.
Először kipróbáltam egy Steelseries Prime mini-t. Nekem rövid volt egy picit, de ami jobban zavart a fő gombjai keménysége és kicsivel hangosabb volt a G403-omnál. Az oldalsó gombjai pedig szerintem zavartak volna, mert kicsik és a formájuk miatt picit vágták az ujjam.
Aztán kaptam kölcsönbe egy Vaxee NP-01s egeret. Ez kényelmesebb volt, de enyhén még rövidnek éreztem. Ez nem gond, mert az NP-01 gondolom már jó méretű lenne nekem. A görgője talán a leghangosabb volt a többi közül, de minden más tetszett. Viszont bizonytalanság miatt inkább itthonról akartam rendelni.
Rövidre fogva, próbáltam még G305-öt, de ugye az nem palmra van, meg egy Razer deathadder v2 x hyperspeed-et az egyik boltban, de annak nagyon nem jött be, hogy az orránál szélesedik. Lecsúszottak róla az ujjam jobb oldalt. Melóban egy Tt Ventus X Optical RGB-osam van, de az ugye más liga.
Végül így lett egy Zowie EC2-C egerem. Formára tökéletes. A felülete időnként kicsit csúszósabbnak hat (sajnos ekkor már nem volt meg a többi h összehasonlítsam). A fő és oldalsó gombjait jó érzés lenyomni. A görgője hangosabb a G403-asomnál, de talán a másik kettőnél halkabb. Itt rendesen érezni a fokozatokat, amit szoknom kellett. Zowie Camade bungee-val használom. Picit nagy bele ennek a kábele, de megtartja. Régebbi 3360-as szenzor ide vagy oda, de összességében nagyon elégedett vagyok ele.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Mindenekelőtt gratula a téma összefoglalóhoz, nagyon igényesen, részletesen össze van rakva
Asztali számítógéphez keresek egeret. Ujjbegyes fogással használom a mostanit (Logitech M185). Általános dolgokra használom, jellemzően böngészés, Office programok.
A gond, hogy mostanság sokat dolgozom este, s a kattintgatástól nem tud aludni a Feleségem.Szóval olyan egeret keresek, amely:
- nagyon halk (a görgő és annak kattintása is)
- hosszú, legalább 1,2m, de inkább legalább 1,5m vezetéke van
- olcsóKülföldi és használt beszerzés is szóba jöhet.
Elsősorban vezetékes megoldásban gondolkodom, sok a mobil és BT eszköz a szobában, ráadásul a számítógép klasszikus módon van betolva a számítógép asztal erre kialakított részébe (nem túl modern megoldás, de helyhiány miatt nincs másra mód). Emiatt viszont a BT adapter messze esik, el van dugva, ezáltal rendszeresen küzdök az interferenciával. Azt nem tudom, 5-ös BT-vel is fennállna-e a probléma.
Ha akad olyan billentyűzet+egér szett, amit ár/érték arányban jó szívvel ajánlotok, azt is örömmel veszem (a billentyűzetet is cserélnem kellene), a lényeg hogy halk legyen, és olcsó
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
Szellem.
nagyúr
válasz Synthwave #94023 üzenetére
Nekem anno volt egy Pulsfire Core egerem (még kezdő koromban) és szerettem. Főleg a szoftvere miatt, mert faék egyszerű és mindet be lehetett állítani rajta ami kellett.
Plusz szerettem játszani az egérrel. Egy bajom volt vele, hogy nekem rövid volt hosszúságra, de a számomra pontos volt.
Kíváncsian várom a tesztet, ha lesz. Biztos jóra sikerültek. -
MODERÁTOR
Razer DA V3 pro minőségben hogy áll meg a Lamzu mellett? gondoltam rápróbálok, hogy milyen. Formára és méretre tutira jobb mert nagyobb.
A Lamzu akku idejével továbbra se vagyok elégedett. Meg ez a Varmiloval való összeakadás roppant mód idegesítő.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Drenadar #93923 üzenetére
Egyébként a héten bezsákoltam egy Wine Red Hien XSOFT L-t és tetszetős, szóval lehet, hogy vasárnap összedobok pár sort. Attól függ, hogy mennyire süt majd a nap, hogy a moslék telefonommal értékelhető képet csinálhassak.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy megjött a HyperX PulseFire Haste 2 és Haste 2 Wireless.
Nem tűnnek rossznak, főleg az 53 grammos vezetékes nem.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Knobber #94020 üzenetére
A Verbatim szerintem maradjon meg az adathordozóknál.
-
Knobber
aktív tag
Surefire Martial Clawról hallott már vlki vlmit? Vagy magáról a Surefire márkáról. Állítólag a VERBATIM cég gamer periféria márkája.
Nyilván belépőszintet képvisel, de reviewek alapján dícsérik.
Itthoni boltokban ilyen 10k az ára.Youtube: Knobber
-
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #94018 üzenetére
Még van időm elállni ha mégse ok a dolog, nem szeretném hetente töltögetni.
Másik furcsaság amit észrevettem és nem tudok másra gondolni, hogy pl cod alatt beragad 1-1 irány a játékban, teljesen meghülyült a billentyűzet. Előtte ilyen hibát nem tapasztaltam. Ha futott a drivere akkor fokozottan jelentkezett, ha kilépek belőle akkor kicsit jobb.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-FreaK-
veterán
Nem nagyon.. tehát kb. úgy 5 óra használat alatt ment le 20%-ot? Az sok.. viszont mivel ebben nincs chip, ami mérné a pontos aku kapacitást, ezért csak tippel a szoftver, így erre nem nagyon kell adni amit kiír. Próbálgasd még, próbáld megnézni mennyit megy egy teljes feltöltés/merüléssel.
-
MODERÁTOR
Az mennyire normális, hogy cca 2,5 nap alatt 20%-ot merül a lamzu? anno a logi prox-et min 3-4 hétig nem töltöttem. Ja és ezt úgy napi 2 óra játék mellett.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Logi MX Master 3S-nél normális, hogy nehéz a középső klikk? Gyakorlatilag látom, ahogy feszül az alkarizmom. Egyelőre iszonyat csalódás ez az egér.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
lamazonia
tag
Logitech kérdésem lenne:
mx3 master s, otthoni thinkpad p16, windows, bedugom, felismeri, egyből felugrik egy installer hogy telepithetem a logitech software-t, amivel configolhatom a gombokat.cégnél, thinkpad x1 carbon, windows, bedugom, felismeri ugyan, használni is tudom, de a bydefault telepitő nem jön elő.
van ötlet hogy azt honnan tudom nem netről elővarázsolni? //binárist egyelőre nem futtathatok a gépen.Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
Zamma
őstag
Ugyanaz a tag aki a Huano Silentes linknél van tesztelt kismillió egyéb kapcsolót is [link] , itt magában a Huano Silent [link] . De egy másik link is volt abban a poszban amit linkeltem, gyakorlatilag virtuálisan van hangja a Huano-nak - konkrétan szenved vele a pali hogy megmutassa hogy van egy minimális hangja... [link] Hangról ennyit.
Linkeltem az alis bolt oldalát is a postban, itt van újra: [link] . A Kailh Silent tudom hogy olcsóbb, de hogy mennyit bír, majd Zaied megmondja.... Ár/minőségről ennyit.
Szalacsi Sándor után szabadon: [link] . -
MODERÁTOR
válasz chatran #94009 üzenetére
A műanyag az csillogó pink, a talp fehér, nekem tetszik feketét nem akartam megint.
Nekem is lelóg a kisujjam, nem hiszem, hogy tudnék akkora egeret venni amin nem így lenne.
Üvegtalpat viszont tuti rendelek hozzá.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
chatran
őstag
Jó a színe. Ennek milyen a talpa, csillogó rózsaszín? Én maradtam a klasszik kék-fehér verziónál.
Ami nekem negatívum így elsőre, hogy lelóg a kisujjam az egérről és súrlódik az egérpadon. Nem vagyok egy nagy egerésző, de az eddigi egereimen (IMO 1.1a, IME, Abyssus, Model O, Ninjutso Katana Superlight, G305, MS Pro Intellimouse, CM MM710) ezt nem vettem észre.
Nekem teljesen jó a felülete, nem csúszós, a Katana-é is nagyjából ilyen volt. Mondjuk nem izzadós a tenyerem szerencsére.A hivatalos oldalon lévő firmware-eket érdemes feltenni?
A Lamzu oldalán rákérdeztem csetben, azt írták, hogy nem szükséges, de nem részletezték, hogy miért.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Megjött a rágcsáló (out of box első benyomások)
pro
- könnyű
- szép
- nagyon jó a gombok nyomáspontja és a görgő is
- a doboz nagyon igényes és a tartozékok hasznosak, jó, hogy van gyárilag grip és tartalék ptfe talp
- gyorsan lehet állítani a dpi-t
- igényes az usb kábel és a receiver
- a driverében nagyon részletesen lehet állítani mindent
kontra
- kicsit csúszós a fogása (ezért is kell a grip)
- a legnagyobb negatívum számomra ezek a kula minőségú ptfe talpak, nagyon gyatrán mozog a Raidenen. Ha a lamzu talpa egy bmw akkor a prox-en lévő superglide egy bugatti.
- kicsit talán lehetne nagyobb, de ez igazából nem negatívum[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
FireKeeper
nagyúr
endgame xm2we-n kívül van olyan egér a piacon ami:
-wireless
-nem sajtreszelő
-claw gripre jó forma
-optikai switch-es?néztem a pulsar x2-t meg az atlantist is, tetszenek, de őszintén szólva meguntam duplaklikkes kapcsolókat cserélgetni ezért mindenképp optikai kapcsolós egeret szeretnék, viszont az endgame-ről hallottam hogy olyan bevonata van ami könnyen koszolódik.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
CriticalHit
őstag
válasz grizlisandor #94003 üzenetére
Ahogy az elvárható. Remélem tesztelt, hibátlan modellt küldenek és nem követik el kétszer ugyanazt a hibát.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
grizlisandor
veterán
válasz CriticalHit #93958 üzenetére
Jött az értesítés, hogy küldik a "Replacement order"-t.
-
Ukraan
aktív tag
válasz Synthwave #93951 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A vége az lett, hogy lemondtam a Bluetooth-ról és rendeltem egy G305-öt. A kinti, 40 eurós ár még otthoni viszonylatban is jónak mondható, szerintem. Az Orochi v2 (ahogy Zaied is írta) tényleg drága.
Második (harmadik) számú egérre többet nem akartam költeni.
Az önvegzálás részt kihagyom ...
Meglátjuk, mit mutat majd a kis Logitech...
BÚÉK!
-
Zaied
addikt
A kailh silent kocka kapcsoló a huano silent meg téglatest. A gamer egerek 99%-ba a főgombok téglatest kapcsolók, a görgőklikk megy egy kockakapcsoló. Ha elfér isten igazából teljesen mindegy mot raksz be. A 3 lábúnál a 3. láb csak tartó funkciót lát el, le is lehet vágni. Ugyan ilyen elven a 2 lábút berakhatod a 3 lábú helyére, ha elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest