Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamasz
tag
Heló!
Lassan vennék én is egy új egeret, (a mostanit már lassan agyoncsaptam )
Szóval sokat játszok, szinte csak fps-t ezért is gondoltam hogy talán egy normálisabb egér jó lenne.
Azért nincs sok pénzem rá, /szerintem nem az egéren múlik/ ezt néztem ki:
A4TECH X-710FSde pl egy ilyennel is megelégednék: LOGITECH M115
kb 3000-4000 ft-om van rá, valami más ajánlat? Ebben az árban is szerintem lehet kapni jó egereket vagy tévedek?
Köszi -
picur220
veterán
válasz asadasad22 #4894 üzenetére
Ez 8k+posta
Mi bajotok a vezetéknélküliekkel? Nekem az van jelenleg, de inkább csak netezésre használom. Kicsit mondjuk szar, nem mindenhol szeret a jel átmenni
Ez az A4tech ennyire jó? Esetleg ennyiért lézereset is adnak, vagy azokat inkább kerüljem?[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Azt megtaláltam, hogy a logitechnél nano-nak hívják a kis vevőegységet, és megtaláltam az egeret is hozzá, nem a legolcsóbb. Esetleg ilyen kis vevőegységgl gyárt még valaki egeret?
-
mexel
veterán
Tud valaki olyan egeret, vagy főként egér+bill kombót aminek az usb-s adója nagyon kicsi? Logitech egereknél láttam olyat, ami az usb csatin kívül csak kb fél centit lóg ki. Azért kellene, hogy a netbookból ne kelljen kiráncigálni, és ne is nagyon akadjon bele semmibe. Az viszont jó lenne ha valami olcsóbb kategória lenne. létezik ilyen, vagy tud valaki ilyet akár egér vagy akár bill+egérben? Azt sem tudom a logitechnek melyik a legolcsóbb ilyen egere.
-
veterán
válasz picur220 #4891 üzenetére
5-ért találhatsz A4tech XL-750BF-et. Klasszikus egérforma, jó méret(nekem), púp a hátán és kerek hátsó.
Ez után a Razer Diamondback 3G-re kényelmileg egyszerűen nem tudtam átállni, így az eladósorra kerül, pedig az is jó kis cucc egyébként - akinek kézre áll.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Szerintetek játékra milyen egeret válasszak, a keret kb 6-7k, nem tudom mi van ennyiért. Nem kell halál pontos, mert nem vagyok nagy gamer. Vezetékes v anélküli legyen? -
nyunyu
félisten
ASus az egér is csak nem tudom hogy konkrétan milyen.
Regebben Asus logoval ellatott Logitechet adtak a laptopjaik melle, lehet, hogy azota valtozott.
Plane, hogy az eeeBox-hoz valami keken vilagito egeret adtak, ami formailag az MS WMM4000-re hasonlitott.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz fulcrumakos #4887 üzenetére
Amihez adnak vevő egységet, az tuti nem bluetooth-os?
Altalaban a BT-sekhez is adnak vevot, hatha nincs a laptopba/asztali gepbe integralva.
BT-t hasznal:
Apple:
-Mighty Mouse
-Magic MouseLogitech:
-MX900 (MX700 BT tesoja volt 6-7 eve)
-Cordless Desktop MX5000/valamelyik DiNovo Media Desktop (->MX1000 BT valtozata, de kulon ilyen eger nem kaphato)
-Cordless Desktop MX5500R (->MX Revo BT valtozata, de kulon ilyen eger nem kaphato)
-V470 Cordless Laser Mouse for BT
-Bluetooth Mouse M555b (V550 Nano BT tesoja)Microsoft:
-Mobile Memory Mouse 8000
-Wireless Laser Mouse 8000
-Bluetooth Notebook Mouse 5000 / Notebook Mouse for Mac
-Wireless Notebook Presenter Mouse 8000Razer:
-OrochiFutottak meg markakat nem tartom szamon.
-
fulcrumakos
csendes tag
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki egy gyors összefoglalót írni a vezeték nélküli egerek technológiájáról?
Bluetooth-os egeret szeretnék (beépített bluetooth van a laptopomban), eddig azt hittem, hogy minden vezeték nélküli bluetooth-os. De ha jól gondolom most, akkor nem.
Amihez adnak vevő egységet, az tuti nem bluetooth-os?
Köszi,
Ákos -
dave118
senior tag
Logitech LX8 ról van valakinek véleménye? Elég jó áron van. Nem vagyok hardcore gamer de azért szoktam játszani (gyakni az ellent fun dolog). Vagy inkább maradjak a madzagos egereknél? (jó lenne vezeték nélkülire váltani). Ja és ha ez számít főleg hüvelyk-kisujj egerező vagyok, nem pakolom rá a tenyerem. 4-5 k ig bármilyen ajánlásra vevő vagyok. Előre is kösz
... Ami ami, az az.
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Szerintetek mire érdemes lecserélni egy Logitech G5-öt? (vagy szülinapra kérni mást)
Amiket nézegettem:
Logitech G9
Razer DeathAdder
Vagy esetleg másnak valami ötlet?
Köszi -
proof88
addikt
ejj-ejj... basszus. Jó lenne ez a Logitech V550 Nano. De vásárlás után vettem észre, hogy nincs középső gombja (a görgő lenyomása arra való, hogy a fokozatmentes és a fokozatos görgetés között váltsak, van benne ez a lendkerékféle görgő ...). Amúgy a görgő mögött van egy gomb, végül is most arra állítottam be, hogy középső gombként funkcionáljon, mondjuk az alapból az alkalmazások között váltogató gomb.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Asus laptophoz milyen egeret adnak? Mert sehol nem láttam még.
Üdv: Fishor
-
charg
tag
Hali!
Egy kis segítség kellene.
Logitech VX nano vagy Microsoft mobile mouse 4000?
Melyiket vegyem?
Esetleg más is szóba jöhet, de a nano receiver fontos lenne.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
G9emet cserélném valami jófajta egérkére. Ennek a fogását egyszerüen nem tudom megszokni. Mit tudtok ajánlani ami felérhet vele de nem ilyen kényelmetlen?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
cellpeti
nagyúr
Na üdv!
Megjött a Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0,nagyon faja! Razernél azért nem jobb!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hole
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék játékra venni egy új egeret. Én egy Razer DeathAdder-re gondoltam hozzá pedig egy SteelPad Qck+ egérpadot. Szerintetek ez így jó választás, vagy valami mást érdemes venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
proof88
addikt
ááááááá én is belefutottam ebbe, hogy az egér szóra kerestem, és nem találtam a topikot (még szerencse, hogy egy topik végén is ott volt valaki, aki így járt... miért nem nagy Egér topik vagy ilyesmi? )
-
veterán
válasz forceberg #4847 üzenetére
Na megvan a 3g!
A két oldalára került már öntapadós szivacs, hogy ne csússzon. Ezt tudtam a képek alapján, hogy kelleni fog... De így egész jó a fogása, bár kicsit furcsa több év A4tech X7 fogdosás után.
A görgő fényét majd azért csökkenteni fogom![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Szatesz
őstag
Vettem most egy roccat egeret meg billt ilyen szettbe..Szerintetek ez a legjobb jatekos egér?
Vagy milyet erdems venni mert Coperheadot cserelem le erre.....>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
deatom
tag
vagy hasonló árban van a G9 is
[link]
ti melyiket választanátok?[ Szerkesztve ]
-
deatom
tag
Helóóó!
erről a Razerről mi a véleményetek?
RAZER Lachesis Banshee
[link]
előre is köszi.)[ Szerkesztve ]
-
jangus
csendes tag
annyi kikötés még, hogy vezeték nélküli!
-
jangus
csendes tag
hali!
Új egeret szeretnék venni és ő rá gondoltam:
[link]
Tapasztalatok vélemények?!
Mi a különbség a sima és az OEM között? (azon kívül, hogy 2kval drágább)
Esetleg valami más ajánlat?
Kikötések: lézer, 5-6 gomb, hasonló ár -
nyunyu
félisten
Logitech RX300-on ugyan nincs elore/hatra gomb, DE a billentheto gorgoje SetPointtal atkonfiguralhato.
Esetleg RX250, bar az nem olyan kenyelmes.MS IMO1.1A nekem annyira nem jon be formailag, meg a 400dpi-s optikaja felett is eljart az ido.
Jobb oldali elore gombjaval nem birtam megbaratkozni, szerintem rossz helyen van.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Milyen egeret ajánlotok notebookhoz netezni, ami nem drága (lehetőleg max 3000Ft-ért de legvégső ár max 5000Ft)? Annyi elvárásom van, hogy legyen ratja görgető és előre-hátra gomb.Üdv. Fishor
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz cellpeti #4854 üzenetére
Élettartam: több mint 1,000,000 óra
Birom az ilyen marketing bullshiteket.
Gyakorlatban meg minden egerben kihal 2-3 ev utan a bal gomb, miota mindenki kinai mikrokapcsolot hasznal a dragabb japan helyett.
BTW, feltuno a formai hasonlosag az Arc Mouse-zal.
Vajon ez is ugy keszult, mint a piros szinu Cordless Desktop MX?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Erről mi a vélemény?
-
Zalaymate
senior tag
No hát nagyon a DeathAdder tűnik a legjobb választásnak, a kérdés viszont az, hogy nincs egérpadom.
Kellene valami. Ajánlana valaki nekem valamit? Nekem erről fogalmam sincs!
(= Zala =)
-
Zalaymate
senior tag
No hát körbenéztem és ezeket találtam:
[link] illetve [link]Na most szerintem autóban nem lesz a legkényelmesebb ezzel irányítani egy beépített gépet, illetve elég nehezen fogod tudni megoldani, hogy ezt szétszedd és beépítsd, mert a gravitáció miatt ugye totál vízszintesen kell álljon. Én inkább el tudnék képzelni egy TuuchPad-et (olcsón beszerezhető, USB-s, könnyű beépíteni, jól kezelhető) vagy akár egy konzolt ha szétszedsz és azt építed be, annak sok a gombja és a joysitck-al meg helyettesíthetnéd az egeret.
De ha mindenképp hanyattegér kellene, akkor szerintem érdemes Vaterán, vagy itt az apróban körbenézned valami régi használt után.
De van saját topicja is a hanyattegereknek, ott jobban tudnának ebben segíteni: Trackball Topic
Bár az a topic nem pörög annyira...(= Zala =)
-
-Rahan-
tag
FPS és mindenféle egyéb játékra és általános munkára szeretnék vásárolni magamnak egy kiváló egeret, melyet bal kézzel is használok, most egy Razer Copperhead-em (kék színben) van, meg vagyok vele elégedve. Alapvetően bal kezes vagyok, de a nem túl nagy pontosságot igénylő játékokhoz és munkáknál a jobb kezemet használom, ezért a hossztengely mentén szimmetrikus egeret akarok vásárolni. A Razer cégnek megnéztem a pillanatnyi termék kínálatát a Mamba és a Lachesis tetszik, de a Mamba mintha nem lenne a hossztengelye mentén szimmetrikus, valaki próbálta már bal kézzel is hosszabb ideig használni, milyen?
A lényeg, hogy ki mit tudna ajánlani, nem ragaszkodok a Razer márkához, valamint vezetékes és vezeték nélküli változatok egyaránt érdekelnek. -
veterán
válasz cellpeti #4843 üzenetére
DB 3G lesz, elvileg hétfőn megkapom. Ha jól informálódtam az érzékelője azonos a DA-val, viszont nekem a 3G jobban tetszik.
Jó pár év után fogok az A4tech X7 szériából átnyergelni. Mióta kijött az X7, csak olyat vettem eddig.
Sorban az X7-eim:
X-708, X-750F, XL-750BF Red flame és XL-750BF Snake.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
No hát ezeket találtam neked gyorsan, bár segített volna, ha megmondod mire kell pontosabban (ha szétszedni akarod, gondolom valamibe szeretnéd beépíteni...?)
Megbízhatóak és van rajtuk elég gomb neked:
Logitech TrackMan Wheelilletve vezeték nélküli:
Logitech Cordless TrackMan OpticalSzerintem ha valami moddingolt gépbe kell, találsz noname olcsóbbakat, de ha használni szeretnéd sokat, akkor lehet, hogy megérik ezek neked az árukat!
(= Zala =)
-
Songo
senior tag
Sziasztok nekem trackball ügyben kellene némi tanács.
Külső nemérdekel mert szétfogom szedni
Optikai vagy lézeres, nagy golyóval. legalább a jobb + bal gombon kívül legalább 3 programozható gomb. esetleg a görgő sem árt.előre is köszönöm.
-
cellpeti
nagyúr
Az LX8ashoz szerintetek bármilyen vevőegység jó lehet?
-
cellpeti
nagyúr
válasz forceberg #4839 üzenetére
Én nekem volt egy olyan időszakom,hogy minimum 50k-t elnyomtam egérre(én hülye )
Volt nekem sima DiamondBack,MX510,MX518,Razer Copperhead(ez volt a legdrágább), Razer DiamondBack 3G,Razer DeathAdder(6k volt,használtan).
Amik nekem bejöttek az az MX510,MX518, Razer DeathAdder(csendes gyilkos a beceneve,vagy mi a szösz)
MXek nagyon kényelmesek. A Razerbe egyedül a DA-nak volt "akkora púpja" ami nekem kényelmes volt. Ez volt a legolcsóbb egerem,de kiválló rágcsáló,szép nagy,tehát azért ezt is mérlegelni kell. Én egy Razer Mantis Speed padon nyomtam vele. Mivel notira váltottam eladtam,ezt már leírtam. 1évig használtam,semmi gondom nem volt vele. Sztem DA!
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz cellpeti #4832 üzenetére
Ismeri valaki a Logitech LX6?
Ehhez nincs semmilyen vevő egység?Oldschool 27MHz-s L vevo, max lotav 3m, fix 60Hz adatatvitel, oriasi lag.
(Ha legalabb fastRF lenne, akkor hebe-hoba FPS-ezni is lehetne vele, ezzel total eselytelen.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is úgy voltam vele, hogy MX-518-at veszek. Csakhogy két programozató gomb édeskevés ma már egy 8-10k-s egértől - nekem. Gx-ek kilőve, lézert nem akarok.
Főként a formája miatt venném. A Diamondback 3G-nél a forma az egyedüli, ami elgondolkodtat. X7-esem van(már a többedik) nem kényelmetlen a forma, de a hüvelykujj alatt nincs "anyag".http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
harry
veterán
válasz Zalaymate #4837 üzenetére
Hát "régi", na és. Mondjuk én nem nevezném annak, az mx500 inkább. Haverom nagy gamer, ő anno is egy régi MS optical nem tudom milyen egyszerű egérre szavazott. Ebben is van mindenféle, nagy felbontás ami állítható, sok gomb, jó forma, sok év gari, jó ár... nincs lézer álltható súly, sok led meg mittomén... szoftveresen nem ismerem, mennyire programozható, milyen profilok vannak, vagy hasonlók - már ha ilyesmi szempontok is lennének.
Lényeg, szerintem mindenképp gondold át, hogy egy 'újabb', drágább modell ténylegesen megéri-e a különbséget, vagy csak jobban tetszik és ezért fizetsz még + pénzt... Nem mondom, hogy nincs/nem kell jobb, biztos van, aki "ki tud használni" egy komolyabb egeret, funkcióit, na de ezt nem árt előre eldönteni. Én így elsőre szinte biztos nem-et mondanék, főleg az áruk miatt, de azért utánajárnék a témának, hátha meggyőznek valamivel - vagy nem.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz Zalaymate #4829 üzenetére
És mi a baj az mx518-cal?
Ez azért egy igen komoly egér, mikor kijött a széria, volt 13k körül vagy fölött is, már amennyire emlékszem. Én játékra valószínűleg ennél maradnék, bár azért valóban, átnézném a kínálatot, de gyanítom az újabbak drágábbak is, a sok feature-ből meg kétlem, hogy sokat kihasználnék.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
cellpeti
nagyúr
Nem tudja valaki milyen vevőegység jár az LX8-hoz,mert találtam itt a PH-n,de nincs hozzá vevő.
Logitechnél lehet rendelni,csak nincs közte a vevőegységeknek.Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Az előbb voltam a Győri Árkádba, azon belül meg a Saturnba.
Mennyi jó csaj van ott!!!Na szóval voltam kint és tapiztam LX6-ot! Olyasmi mint az LX8 és hát...jóféle,jóféle
Ilyet veszek majd!G9et nem ismerem,nekem sose tetszett a "súlyozható" egér. Legyen egyszerű,de nagyszerű!
-
Zalaymate
senior tag
válasz cellpeti #4832 üzenetére
Köszi! Nekem is az tetszett eddig is, örülök, hogy megerősítettél ebben. Mivel még németországban vagyok, és csak Dec. 14-én megyek haza, így van addig még időm nézelődni.
Köszi a segítséget!
Még annyi, hogy egy Logitech G9-hez képest mennyivel gyengébb illetve jobb a DeathAdder? (Jelenleg Logitech van és végletekig meg vagyok elégedve a minőséggel.)
(= Zala =)
-
cellpeti
nagyúr
válasz Zalaymate #4830 üzenetére
Köszönöm szépen! Még meggondolom,mert a nem csak rajtam múlik a választás.
Most az RX1000 és LX8 között vívódok.Nekem volt mind2 féle egerem. A DiamondBack 3G-t 1 hónap után eladtam,mert nem komáltam és egy DeathAdder-t vettem. Kegyetlen jó egér sztem. Imádtam. Mikor notira váltottam,akkor adtam el,de hiba volt. Vigyázni kell milyet veszel,mert van benne valami műanyag kis pöcök ami ha letörik ki lehet dobni az egész egeret.
Elég olcsón lehet kapni,pedig brutál egér sztem!Én a DA-ra szavazok!Ismeri valaki a Logitech LX6?
Ehhez nincs semmilyen vevő egység? Vagy ez vezetékes? Vagy BT-s? Tudtok ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Zalaymate
senior tag
válasz cellpeti #4828 üzenetére
Hi!
Nekem RX1000-em van és egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve. 2 éve van meg, akkoriban még 7K-volt, most már mennyi? 3? Szerintem 4K alatt simán megéri, mert strapabíró, egész kényelmes is szerintem és pontos, na meg nekem a lakkozott fa asztalon van, egérpad nélkül és nincs semmi ugrálás, kihagyás!
Egyszerű egér, de hosszú távra használható, megbízható darab!
(= Zala =)
-
-
veterán
MX-518 G500 közül melyik? FPS játék, PS, CAD a felhasználási sorrend.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cellpeti
nagyúr
válasz The_dog #4824 üzenetére
Az nem csak MAChez jó egyenlőre az Apple Magic? Vagy neked MACed van?
Harry: volt nekem ilyen egerem és imádtam is. De laptopon nem fogok játszani(játszanék,csak kevés hozzá),ezért strapabíró egeret keresek ami kényelmes és jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
The_dog
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az a kérdésem lenne, hogy Apple Magic Mouse-szal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Tényleg olyan szuper, mint mondják?
-
harry
veterán
válasz cellpeti #4822 üzenetére
Gondolom, de azt a saját kérdésemre válaszolva írtam, a szülőknek keresek egeret A helyedben ahogy írtam is, az mx518-nál maradnék. Ez ekkora tenyérben, alulról: [link] Én játékra vezetékeset vennék. Mármint ha komolyan el vagy merülve, és főleg fps-ben, és nem zavar a vezeték. Meg talán olcsóbb is.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz Zalaymate #4818 üzenetére
Én maradnék szerintem a jó MX518-nál. Igaz nem nézegettem, milyen új egerek vannak, vagy azok mit tudnak, de egy szint fölött szerintem teljesen hülyeség úgyis. Ilyet újonan már 8.500Ftért vehetsz (bár mintha már láttam volna 7 alatt is...).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
No hát hogy kijött eme gyöngyszem a mai napon (COD MW 2 ) szeretnék valami komolyabb egerentyűt.
Most egy Logitech RX1000-et használok, ami nem éppen nagy szám, de a dönthető görgőtől képtelen lennék megválni.
Szóval mondjatok nekem valami egeret, ami nagyon kényelmes, és játékra lett kitalálva és persze amit ajánlotok. Jó lenne 10K környékén, de meghallgatok minden ötletet!
Köszi!
(= Zala =)
-
harry
veterán
Sziasztok, szeretnék egeret venni ilyen paraméterekkel:
Rádiós, átlagos használat (szülőknek, net, dokumentumok), optika/lézer (jé, mi más), pár extra gomb, és ezek függvényében természetesen egy alacsony ár.
Milyen márkát/típust javasoltok? Milyen árban vannak az ilyen egerek, 5k körül...?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
nyunyu
félisten
Az lenne a kérdésem,hogy tudja valaki mire való az A4tech XL-755k egeren az oldalsó nagy piross gomb ?
Weblapjukon le van rajzolva.
Mint a telefonokon elharapodzott D-pad/minijoystick, 4 iranyban billen+benyomhato.(Wow, ralicitaltak Logitech-re MX Revon csak elore-hatra huzogathato, fel-le nem. Persze amilyen hulye helyen van, egyaltalan nem hasznalom )
[ Szerkesztve ]
-
szymre
csendes tag
sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy tudja valaki mire való az A4tech XL-755k egeren az oldalsó nagy piross gomb ? Mert én ugy látom az XL-755k és az XL-750K egér között ennyi a különbség de ha van más is akkor kiváncsi lennék mi az! Ha azonban ennyi a különbség akkor érdekelne, hogy mit tud az oldalsó gomb. Ja és szerintetek XL-755K-750K vagy Genius Navigator 535 Laser?
Játékra kellene online fps
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: szymre[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Tudnátok olyan vezeték nélküli egeret mondani, amely bordó színű? Régóta keresek már ilyet de nem találok, ha billentyűzettel együtt van az sem baj, csak vezeték nélküli legyen és bordó színben. Mondjuk én nem találtam, sajnos.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
mhorvat
senior tag
Nagyon profi az egér (és az egérpad is). A plusz markolat nekem elég kényelmetlen, ami alapból rajta volt az igen kényelmes, jó széles. Köszönöm a segítségeteket, remélem sokáig fog szolgálni a kicsike.
-
mhorvat
senior tag
Rendben, köszönöm a segítségeket! Elvileg holnap megyek egy G9-esért és egy SteelPad QcK Miniért. Ha megvan, írok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ford topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest