Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Froclee #4490 üzenetére
Vazz tod mióta keresem ezt??
fireproof! Az IME3-as 250-en elvan, egyes darabok 500-on, de vigyázz mert az összes USB portot felhúzza és ugye ami rá van aggatva az is gyorsul, nem feltétlenül fogják bírni, végül is nem véletlenül 125MHz-n megy az.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Tomekk.
aktív tag
Melyiket vennétek laptop mellé? LOGITECH VX Revolution vagy LOGITECH V450 Nano Nekem a második a pici vevőegység miatt jobban bejön, viszont sokkal kevesebbet tud, szal nemtom melyik legyen.
-
válasz fireproof #4486 üzenetére
Az USB frekijét is lehet emelni, alapból 125MHz, xp és talán win 2000 alatt egy átírással ezt lehet állítani, egyes egerek (pl az IME3-asom) szépen mennek emelt órajellel, az 1000MHz olyan magas h nincs értelme vele foglalkozni, 250MHz vel már szépen mennek ezek, vagy akár 500-al. Amúgy ahogy emeled a frekit úgy lesz egyre pontosabb. Én ezt olvastam. Sajnos win7 alatt nem tudom ezt emelni pedig 2db IME3-asom is van.
Ezzel lehet ellenőrizni, hogy valóban változott ez a 125MHz.[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Tudnátok ajánlani valami jó kis Gamer egeret ami azért nem csillagos ég árban ?
-
kaik21
tag
Valami Bill+Egér kombót 15k-ig ajánljatok már.(nem kell full gamer de felbontásban min. 1200es legyen).THX
Feel me, Lick me, Love me....
-
nyunyu
félisten
6x6mm-es negyzet alaku mikrokapcsolo
Ilyesmi: Omron B3F-1000
Ez valamivel kemenyebb, mint a puhabbik D2F-F szeria, viszont nem olyan kokemeny, mint a -F nelkuliek.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
-
Beszabadulok ide és kérdezek! Az összes MS egér omron puha mikrokapcsolóval van szerelve? Tudja valaki? Kimondottan arra lennék kíváncsi h Ő neki milyen a mikrokapcsolója, azaz h puha or nem puha. Üdv NyuNyu!
-
nyunyu
félisten
válasz D®. GeNy@ #4472 üzenetére
Komolyan a laptophoz kapott Asus optikai egérnek nincs semmi hangja
De abban nincs is olyan gyors erzekelo, mint a fejlettebb egerekben.
Akkor ezek szerint te is hallod a sajátod "zümmögését"?
2 centirol igen, 10-rol mar boven elnyomja a katodsugarcso, meg a szunetmentes trafojanak a zummogese.
-
D®. GeNy@
aktív tag
Ha fülelek az egér felé, kb 10cm távolságból is hallom azt az éles folytonos hangot.
Ezzel hiába megyek gariztatni, mivel az egér jó, csak zavar a hangja...
Komolyan a laptophoz kapott Asus optikai egérnek nincs semmi hangja, igaz az "csak" 800DPI-s.Akkor ezek szerint te is hallod a sajátod "zümmögését"?
[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
nyunyu
félisten
válasz D®. GeNy@ #4469 üzenetére
Hmm, 2 ev alatt meg nem tunt fel, de az MX Revo szenzorat is hallani, ha kozelrol fuleled.
Hiaba, a masodpercenkenti 6000 kepkockahoz 6000Hz-s orajel kell, az meg hallhato tartomanyba esik, ha nekiall rezegtetni valamelyik lazabb tekercset.
Lehet, hogy kifogtal egy kevesbe jol osszerakott egeret, amiben kevesebb ragaszto jutott az elektronikara.
-
fLeSs
nagyúr
üdv.
tudnátok egy olyan egeret ajánlani, amivel a kb. 5 éves Logitech MX300-at le tudnám váltani?
ez nekem tökéletesen bevált, és csak azért váltanék, mert a bal gomb már nem az igazi (és ugye MX300-at már nem lehet kapni).
előre is köszi.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
D®. GeNy@
aktív tag
Egy óriási zavaró dolgot véltem felfedezni az MX-518-ban!
HA vkinek ilyen van, akkor esetleg nézze már meg, lehet h. az enyém selejtes?
A fülemet az egér optikai szenzorához téve (felfordítva) iszonyat éles folytonos hangot hallok, ami este elég zavaró, de még nappal is lehet hallani úgy is, ha nem fordítom fel az egeret, csak közel rakom a fülemet hozzá...
-
D®. GeNy@
aktív tag
Hi!
Megjött az MX-518 és a Steelseries QCK...
Hogy én miért gondoltam, h. az egér és egéralátét tök felesleges dolog???
Olyan kényelmes, és pontos, hihetetlen! Végre nem kell korrigálni az egeret, h. oda menjen, ahova akartam.
Bár a DPI váltogatás sztem marketing dolog (nálam) mert a 800DPI fölötti értékek esetében számomra olyan gyors az egér mozgása, h. követni nem tudom.
Szóval 600 és 800DPI-t használok maximum. Az egér kattintása sztem' átlagos, nem is túl hangos, de nem is túl halk. Barátném 1500Ft-os egere halkabb, de pontatlanabb is
Az egérpad "isszonyat" jó, a 150Ft-os textil után olyan, mintha a vajon húzogatnék egy forró kést.Bár van egy negatív élményem! Mivel vegyész leszek lassacskán, így a pontosság és precízség sajnos szakmai ártalomként jelentkezik. Az egér jobb és bal gombján (az egér kábel felé eső részénél) van egy pici pontszerű "karcolás"
A görgő "érdekes", csak nálam van döntve picit balra úgy, h. a jobb oldalán pici rés van, míg a bal oldala simul a vázhoz?
Kb ennyi észrevétel, csak ajánlani tudom!
-
nyunyu
félisten
Nezegetem a Logitech weblapjat, ugy tunik kijott a vezetekes MX400 utodja.
Valtozasok elso ranezesre:
-hyperscroll gorgo
-800 helyett 1000dpi-s lezerUgyan MSRP-re centre ugyanannyit irnak a weblapjukon, viszont magyar nagykerben 2k+faval dragabb
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan vezeték nélküli egeret ajánlani, ami kis méretű, mini usb-s vevőegysége van és 5-6 ezer körül kapható?
A válaszokat előre is köszönöm! -
dudika10
veterán
válasz Ronnie12 #4459 üzenetére
Az EX110-ről be tudok számolni. A billentyűzetet és az egeret max. 3 méter távolságból használom, így tökéletes mindkettő. Általában viszont 20 centire vannak a vevőtől, így játékra is tökéletesen alkalmas a billentyűzet, az egeret viszont nem használom játékra, mert nem a legpontosabb.
Neten böngészni tökéletes az egér is, viszont mivel két elem kell bele igen nehéz. Akkuval használom, az egér nem írja túl sokáig, viszont a billentyűzet ilyen szempontból kiváló.
A billentyűzetnek letörnek a kihajtható lábai amik megemelik a hátulját, ezt szinte mindenkitől visszahallom akinek ilyenje van.
Összegezve: a bill nagyon jó, az egér viszont nem az igazi.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen egér+billentyűzet kombót érdemes vásárolni mostanában 10-12 ezer forinting bezárólag. Nézegettem a Logitecheket, de az iPonos tesztek eléggé leszolják az EX110, Delux 650 modelleket. Nekter mi a véleményetek?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz D®. GeNy@ #4444 üzenetére
MX-518 + hyperglide/skatez + Everglide Titan pad (ezt mindenkinek csak ajánlani tudom).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
kb 10 éves az egerem mx500
Legfeljebb 6.5 eves.
2002. oktobere ota kaphato...10 evvel ezelott mai ertelemben vett optikai egerek sem nagyon voltak, legfeljebb olyanok, amik csak a sajat, speci mintas egeralatetukkel mukodtek.
Aztan hiaba huztad vizszintesen az egeret, ha alatta az alatet atlosan alltElso modern, speci alatet mentes MS optikai egerek (IntelliMouse Explorer/IntelliMouse with IntelliEye) csak 99 vegen jelentek meg, mig Logitech 2000 tavaszan dobta piacra az elso optikai egereit, aztan fel evre ra azok vibratoros tesoit.
Csak tudnam, miert bukott akkorat az iFeel szeria, hogy azota sem probalkozott senki hasonlo megoldassal?Bezzeg joystickokba, gamepadekbe, kormanyokba lassan 8 vibramotort raknak...
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
1. Nyomdaiparnak annyi köze van az FPSekhez mint hajdúnak a harangöntéshez.
2. Az MX500 tényleg jó egér, DE:
1. Vista alatt kínlódni kell az unsigned driverekkel hogy 125ms-nél jobb pollingot kapjunk (125-ön használva meg nincs különbség egy régi wireless egér -pl. MX1000- meg közte, ugyanúgy "riceg" a kurzor vagy a célkereszt)
2. Aki nagyobb DPIs egérhez (pl. DA) van szokva az bizony látja hogy már 1024x768as desktopon is kicsit kevésbé simán mozog vele a kurzor, az a 800 DPI nem vmi sok.
3. Nincs hozzá normális driver a Logitech termékfilozófiája miatt (a régi cuccokat nem támogatjuk, vedd meg az újat) ezért pl. MMORPGkhez nem igazán jó a makrózás hiánya miatt.A fent említett desktop méret (játékfelbontás) mellett az 1800 DPIs DA tökéletesen elég, de nem zárom ki hogy pl. 1600-as felbontás mellett már kevés, mint a 800DPI az 1024-hez. Viszont az LCDk sajna még most is több ms-es response time-al rendelkeznek, szemben a CRTk 000000.x-ével, szal én a magam részéről nem vagyok hajlandó LCDn FPSezni, ezért ezt nem tudom letesztelni. ("kempelős" stílusú játéknál nem annyira zavaró a response time, de "speed"esnél pl. Quake Live, UT3 annál inkább)
Nem csak a kényelem számít az egérnél, sőt nekem inkább már az hogy 1-0.5 mm-ert mozgatva az egeret a padon, a kurzor mennyire képes lekövetni a mozgást. Elvileg minél több DPIs annál inkább. Ebből következik hogy minél inkább low sensi-vel játszik vki annál kevésbé van szüksége csúcs egérre.
Én azt szeretem ha fél egérpadnyi utat megtéve az egérrel csinálok 180 fokos fordulatot az FPSben. Ha ennél low sensibbre veszem akkor nehéz gyorsan fordulni, az csak "kempelős" játékstílushoz jó szvsz. Ha gyorsabbra akkor a pixelpontos lövések kivitelezése válik nehézzé.A 300 legjobb játékos se 100 HUFos egérpadon, 1000 HUFos egérrel vált azzá.
Mikor kijön egy FPS akkor elsősorban a reflexek meg a hardware technika (egér, egérpad) dönti el a rangsort.Ahogy betanulják a játékosok a pályákat úgy kap egyre nagyobb szerepet a HW helyett a "tanult" technika, vagyis hogy tudd mikor hova kell menni, merre figyelni, hogyan játszani az adott mapon, hova dobni a gránátot, stb.
Aztán a cheatek megjelenésével már csak az számít kinek van jobb, és mivel a mai FPSek is tizenéves enginekre épülnek amiknek a forráskódja évek óta elérhető ezért nagyon hamar meghackelik az összes FPSt.
Tizenezer HUFos perifériák csak a balkáni fizukhoz képest drágák. Ráadásul itthon 35 ezer HUF ugyanaz az egér ami az USAban 13 (razer mamba) a fizetések meg ott 5x-10x magasabbak (takarítóé 5x, tanáré, diplomásé 10x).
Szal nem Nigériából kell kiindulni ... és Magyarország ma sajnos ott tart.Teflon szalag utoljára az MX500as generációhoz kellett, az újabbak talpa eleve teflon ... legfeljebb a színében van különbség (DA: fehér, G9: fekete stb)
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
grunge
addikt
veszel egy 518ast, ismerős lesz a külseje én pont igy tapizos modszerrel vettem irdatlan régen az IE3.0-át. ha elszáll, az uj kiadás lesz helyette. én a dpi-t ugy tojom le, ahogy van. ha jol emlékszem az ie3.0 400dpi-s. a cs-sek krémjének elég volt hogy szétnyerjék magukat vele, és arra is, hogy az MS ujra kezdje gyártani a gémerek nyomására, igaz feljavitott paraméterekkel. (mintha olvastam volan erröl régebben..) node tényeleg az egyik legfontosabb dolog hogy kényelmes legyen! nekem nagy kezem van, és ez jött be jobban fogásra. az évek során emg leszürtem hogy iszonyat pontos és strapabiro, megbizható.
a másik régi lerágott jo téma a "rántás". és msot nem a főzésról van szó szerintem ha az ember 20G körül hadonászik a pocokkal, az konkrét harci eszközként használja valaki fején azt a szerencsétlen egeret, nem egy padon
bezzeg a hősidókben, mikor még a logi gaming mouse-al nyertek cpl-t igen az a görgős volt az! pár barátom még ma is használja.[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
zeros
tag
OFF??
Nekem ez az egész egér mizéria kezd büdős lenni..
kb 10 éves az egerem mx500 és volt a kezemben azóta pár újabb drágább egér, és kb semmi különbséget nem tapasztaltam.
juhhéj 40000 dpi-s egér..
De mire jó? hol használod ki azt 4k dpi-t?
a nyomda iparban is 600 dpi-t használnak, és grafikus ott is úgy dolgozik h. rázoomol a képre..
FPS játékoknál talán van értelme a nagyobb pontosságnak.. de 4000DP könyörgöm olyan mint ha egy mesterlövész Balantongyörökről próbálna meg egy debreceni csávót fejbelőni...
Szerintem inkánbb a kényelem a döntő.. a balkezeseknek nehéz a dolguk, mert nem nagyon kapható balos egér (én jobbkezes vagyok)
volt pl. olyan egerem (mamba) amit itt egyhangúan mindenki agyon polirozott itt (a miatt vattem meg) 1 óra használat után dobtam el a rágcsálót ami 13 ezer péz volt.. nem ma.. kb 5 éve..
fájt tőle a csuklóm és a könyököm akkor még az 1500DPI volt hű ez a minimum egér és ááá...
Többek közt ezért szeretem az itt folyó lufi vitákat..
amint a piacra dobnak valamit 100ak okoskodnak róla, pedig max képen látták, vagy egy barátomnak volt.. miért kell nagyzolni fellengzeni ilyen piti témákban is??
Amúgy tudom h. egy napofájú K vagyok és mit keresek itt... de mindenki nézzen magába..
aki felháborodik az GONDOLKOZZON egy picit.Egérpadok.
Sokat számiít 1 steelpad, vagy icemat, vagy szabvány egérpad. igen kellenek a telfon szalagok...
Annak aki reggeltől estig játszuik és tele van lével (de leginkább az ősei vannak teli) és írigylésre méltó h. a mai helyzetben ez hatalmas gond bír lenni..
Szerintem aki otthon játszik és nincs a világ toplistán a 300 legjobb közt annak nem számít, hogy mijen az egere, egérpadja... (a futottak még kategóriában senki senki sem kap elismerést)
ok lehet, h. kicsi a monior, vagy lassú gép.. de akkor úgy sem leszel topos.
FPS en kívül másra szerintem nem igazán van szükség a csillió dpi-i egerekre, hisz a monitorok sem sem tudnak annyit...
1 szónak is 100 a vége menny be a boltba tapizd meg és amelyik kényelmes vedd meg..
az h. mennyire tartós csak évek múltán derül ki... van 3-4K forintos 2k DPI-s egér is ami jó és van 10K+ árban 2-3K DPIs egér ami használhatatlan és szétesik 3 hónap alatt...
az MX 500 kiba jó egér, de már rég nem gyártják.. (ha elkopott biztos nagy bajban leszek h. mit vegyek)
Köszi P. -
tytyty
tag
[OFF]"Innovatív,súlyozható is."
Meg van benne bifidus essensis ,meg gyémánt szint ad a proteineknek és nem utolsó sorban calgonizálhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Innov%C3%A1ci%C3%B
Jó érv,de egy picit semmit mondó. Amugy van pár szép magyar szó is aminek van értelme.
Remélem nem voltam sértő,nem annak szántam.[/OFF]
Amugy valóban jó kis egérnek tünik.
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz D®. GeNy@ #4449 üzenetére
A Razereket nem próbáltam, a Roccatok nekem nem jöttek be, nehezen csúszik meg súrlódó hangot ad.
De ezek a razerek szövetek, vagyis nem fém mint az enyém.
Én mindenképp az elsőt venném, 3 ezer HUFért vette állítólag a haverom, és majdnem olyan jó mint a fém eXactmatom. (ami kb +10 ezer HUF volt anno).[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz zippofcy #4446 üzenetére
Először is köszi a segítséget!
Igen, 350Ft-os szövetmaszlagról van szó ... Az egérválasztás megtörtént, MX-518 lesz, olcsóbb is és nekem nem ér annyit a G5 (most a tulajok megkövezhetnek)
Egyedül az egérpad még húzós, mivel lenne 3-4 kiszemelt, és tényleg fogalmam sincs, melyik lenne ideálisabb.
STEELSERIES QcK+
ROCCAT Taito
ROCCAT Sense Adrenalin Blue (ez nagyon megtetszett )RAZER Goliathus Speed
RAZER Goliathus Control - e kettő között nem tudom, mi lehet a különbség...Az utolsó kettő elég drága, tehát csak akkor áldoznék rá pénzt, ha a felső 3 kiszemelt nem bizonyul jó választásnak vagy ajánlotok egy 6. típust
Lényeges dolog az egérpadoknál a vastagság? Némelyik 1.32-1.35-2.00-3-6mm vastag...
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
Szvsz most ez A legjobb egérpad amit ember megvehet [link]
"Gunmetal coating" - ez nem úgy hangzik mintha a talpak elkopása után a műanyag egértest legyalulhatná
-
-
zippofcy
senior tag
válasz D®. GeNy@ #4445 üzenetére
Ha hagyományos szövetegérpadon azt a 100 HUFos szörnyűséget érted akkor azt nem javaslom 1000HUFnál drágább egérhez.
G5 vs. MX518 témában: [link]
Lényege: a 400DPIs különbség nem igazán észrevehető, de ha nehéz egeret akarsz akkor a G5öt válaszd a súlyok miatt (szvsz parasztvakítás minden súly)
Meg vmi "func 130"-on (gondolom egérpad lehet) a G5 nem trackingel normálisan a textúrázott oldalán ("hit or miss problem)Meg "I have an MX518. If the G5 just had a second side button, I'd buy it in an instant."
Vagyis a G5ön eggyel kevesebb oldalsó gomb van. (havernak van G5-öse de a talpak totál elkoptak róla ezért érdemben nem tudtam kipróbálni ... kb 2 ezer HUF lenne rá talpakat venni)Szerintem mindenképp a második opció (főleg mert az első kombó lehet nem is műxik).
A Steelpad QcK az egyetlen szövet egérpad amit hajlandó lennék használni, de persze korántsem próbáltam még mindet (A Roccaté szvsz szar )
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok játék célra? (FPS)
G5 Laser
MX-518
Sharkoon FireGlider?Vagy esetleg nézzek más típusokat?
Előre is köszi...
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
DA mászik el legkevésbé emelgetéskor, még a G9 is magasabbról trackingel.
Másfél év használat után annyira lekopott a fém egérpadon a talpa hogy alá kellett raknom kétoldalas ragasztót (Tesa Powerstrips) az annyit emelt rajta hogy most már minimálisan felemelve se trackingel.Egyébként jól bírja a kiképzést, kopás sehol nincs rajta, talpat meg kb. 2 ezer HUFért lehet venni hozzá de minek mikor a ragasztó ingyér volt itthon
Ja havernak sikerült szerkolnia olyan cloth padot ami már majdnem eXactmat színvonal, Steelseries QCK. Azért a fém még mindig jobb (bár valszeg a talpat is jobban koptatja, régi MXeim a pad egyik oldalát totál legyalulták miután elfogyott alóluk a talp, még jó hogy két oldalas a pad)
-
zippofcy
senior tag
Kb. másfél éve használtam a DAm, de haverom vett egy G9et nemrég. Szóltam neki hozza el és kipróbáltam a Razer Exactmat fém padomon.
Először kényelmetlen volt a formája, de magam is meglepődtem rajta hogy fél nap alatt megszoktam.
Pedig teljesen más a fogása mint akár a DAnak, akár az az előtt levő Logitech MXeimnek.
(DAval együtt próbáltam egy Kraitet is anno 1 teljes napig, de a fogását se tudtam megszokni, meg keves gomb is volt rajta. Pedig minél kisebb és könnyebb egy egér annál jobb FPSre szvsz ... szal így végül a DAt vettem)Úgyhogy végül rendeltem egy G9et USAból, 13500 HUF volt postával. (15 ezernél többet nem vagyok hajlandó kiadni egérre )
Szal szerintem jobbkezeseknek:
10 ezer HUF körülért DA. (azért a balgomb duplakatt hiba lehet még a mostaniaknál is széria úgyhogy csak óvatosan)
Ha van rá pénzük mindenképp a G9.Haverom Roccatjának görgője eltört szal azt nem javaslom, amúgy se éri meg a plusz pénzt DAhoz képest szvsz, akkor már inkább G9.
Aki nem hiszi próbálja ki ... ja és Roccat cloth padja se jó, nagy az ellenállása meg hangos is. De hát én minden cloth padot rühellek, az eXactmathoz képest mindegyiknek nagy az ellenállása.
Ja G9nek szövetes zsinege van, be kell törni mert újonnan elég merev.
DA zsinórja teljesen jó, Copperhead és azelőtti Razerek madzagját nem bírtam megszokni (ezért nem is vettem őket, meg a nem jobbkezes egereket se bírom)[ Szerkesztve ]
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
A hozzáértők segítségét szeretném kérni, mivel rágcsáló vásárlás előtt állok!
A keret max 7-8K, és ha lehet lézeres legyen (bár ha ilyen árban az optikai jobbnak bizonyul, hajlok afelé is )
Elsősroban Játékra lenne (Lan-Party...stb. néha neten is, de NEM professzionális szinten ) Fontos az igen precíz mozgás (FPS párti vagyok) és a kényelem is nem utolsó sorban!Előre is köszönöm a segítséget!
U.i.: Jobb kezes vagyok
-
Daert
őstag
Valaki tudna nekem egeret ajánlani?
Amire kell:játék
Amilyen legyen:
-2 oldalsó gomb,amiket a game options menüpontjában szabadon tudok kalibrálni.
Talán inkább optikai mint lézeres,tekintve hogy 7K-nál többet nem szándékozom érte kiadni.
Amit kinéztem és tetszene azt sajnos már nem találom magyarországon,vagy ha igen akkor is horror áron.:
A4tech X-748K vagy
A4tech XL-748K Vagy
Most egy MSI "Gamer" GS-502 egeret használok de az oldalsó 2 gombot nem tudom használni game alatt,max a hangerő vezérlésére
Ha bárkinek van építő jellegű ötlete,kérem ossza meg velem. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Elképzelhető. Nem tudom, miért akarsz megválni a jó öreg 3.0-tól. Low sense-re etalon.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én nem kérdeztem meg. És volt utána egy ""is.
De nem sértődtem meg.
-
grunge
addikt
válasz Synthwave #4428 üzenetére
én is arra gondoltam a LOD-nál de itt csaknem
bejöt az 1.1-is, csak elveszne a kezem alatt. a 3.0-nak számomra tökéletes a fogása is. kipróbálnék azért egy DA-t is...kiváncsi lennék h mennyivel másabb...meg hogy miylen hamar kopik le az a 'megmarkolászást hatékonyan segitö' izé a felületéról.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hali beléd.
Bizony, mint fennen említettem, MS egérz bíring strapa. 3.0 igen zsíros (volt is), de ha egy picit olcsóbbat akar az ember, akkor WMO 1.1/IE 1.1. Ugyanaz az optika van mindháromban, csak a műanyag borítás más.
LOD: Level of Detail?
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz mindfreak #4416 üzenetére
mi az a LOD problem?
(#4426) [oWn]f4te: üdv itt is én az IE 3.0-ra szavazok, már vagy 5 éve nyuzom nagy megelégedéssel! a logis cimbik már vagy a 2-3ik egerüket temették el, nekem meg csak most jár le az 5 éves ms gari pedig ez kapott az élettől. ha vennék valami ujat, akkor 3.0 uj kiadás lenne, vagy egy DA.
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csaba105 #4412 üzenetére
Ha PRECÍZ egeret szeretnél, inkább Microsoft. (WMO 1.1/IE 1.1/IE 3.0) Ha nagyon ragaszkodsz a Logitech-hez, akkor mindenképpen MX-518, esetleg MX-310, ha még kapsz valahol olyat. Szép emlékek fűznek még a Razer Diamondback-hez is, egy új 3G-s verzió szintén nem lehet rossz alternatíva. Csak drága.
Ár/érték király: MS Intellimouse 1.1 (azért nem a WMO, mert ezen van +2 gomb). Iszonyat precíz, elnyűhetetlen. Az az agyondícsért G5 meg meghülyül egy-egy sebesebb mozdulatnál...
Veszel hozzá valami jó kis Everglide padot+skatezt, oszt' még úgyis olcsóbb, mint a "Mighty G5" .[ Szerkesztve ]
-
mclaren-d
aktív tag
csak meg kell szokni
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
nike_
addikt
Esetleg ez nem lenne jó?
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Egér kéne nekem, olyan 9-10k-ig, + hozzá egy pad olyan 2-3k-ig. Game-re.
Elég kicsi kezem van, de noti egér nem kell, viszont a mostani MS-es alap egérnek kb. jó a mérete.
Milyet ajánlanátok?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Razer deathadder vagy a Gigabyte GM-M8000 a job egér? Nekem elég nagy kezem van szóval a méret nem gond
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
diegho
nagyúr
mikor megvetted az egeret feltelepítettél valami programot hozzá vagy csak bedugtad? na amit feltelepítettél azt szedd le...
@Bagira01 én volt hogy napi 7-8 órát nyúztam és semmi baja, bár utóbbi fél évben egy halom szemét alján volt, kb 2 hete kotortam elő, de tökéletesen működik most is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bagira01
veterán
Ezen kívül más laser 6000-et nem ismerek Mint látod előttem írtak, lehet használtam da-t venni jó áron, csak kérdés ezek mennyire amortizálódnak? Kopás az nem akkora gond, csak ne legyen műszaki gondja
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
diegho
nagyúr
válasz Bagira01 #4400 üzenetére
Laser 6000-ből van valami új verzió vagy mi? Mert, ha ez ugyanaz, mint ami 3 éve is volt, akkor még a létezését is felejtsd el, pontatlan játékra, nem tudja lekövetni a nagyobb rántásokat. DA megéri a 10k-t simán. Én itt vettem a fórumon bontatlanul 8k-ért majdnem 2 éve és perfekt. Amennyiben esetleg egy arany középutat szeretnél, akkor MS IME 3.0 8k alatt megvan és egy nagyon jó egér, bár továbbra is azt mondom, hogy a DA megéri a 10k-t, a legjobb egér eddig, amivel dolgom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Melyik a kedvenc autód?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest