Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz DonAttilas #78098 üzenetére
Az egyik kicsi a másik meg nagy.
Kicsit több infó kéne. Az összefoglalóban megtalálod mikre vagyunk kíváncsiak.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
DonAttilas
tag
Sziasztok, ha az árat nem nézzük tudnátok nekem egy összehasonlítást írni Logitech G305 és Asus Rog Gladius II Wireless között? Mik a fő különbségek? Úgy adódott hogy egy áron tudnám beszerezni a kettőt és nem tudom hogy biztosan megéri-e a drágábbat választani?
Leginkább az érdekelne hogy 1ms-es válaszidő elméletileg csak úgy érhető el ha usb 2,4ghz mellet bluetooth-on is kapcsolódik és sajnos ezek a bluetooth-s dolog annyira nem kedvelnek engem se a tv-hez se a laptopomhoz nem tudtam eddig kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Ha lesz egy kis plusz a zsebemben és ne adj isten elküldik, akkor lehet átveszem. Tetszett súlyra nagyon az O-, de nekem túl alacsony volt, meg szimmetrikus.
szerk.: Egyébként mindig Logi párti voltam, még mindig működik a régi Q3-as MX510-em, csak az alkalmazásváltó gomb halt meg, pedig soha nem használtam(nem mintha kéne ). Ott van tartalékban a pajti.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Sehol sincs, szerintem ide sem ér magyarországra, de mondom ráér .
szerk.: Közben G403 Hero-ról váltottam EC2-B Divina Blue-ra. Aprón elkaptam egyet 15-ért egy G-SR paddal 1.5év garanciával. Előtte volt egy Glorious O-, de nekem a szimmetria nem tetszett. Előtte meg egy EC2-A, ami a szívemhez nőtt. Próbáltam már az Divina Blue S2-est is, ami nagyon kényelmes volt ugyanúgy, de hosszútávon a szimmetria megint távol állt tőlem. Megláttam az EC2-B-t ugyanolyan színben és rácsaptam. Most egyelőre nem szeretnék cserélgetni, nagyon jó kis egér ez.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Nyeheh [link]
-
Dhampir
félisten
(#78078) Sz4bolcs
Nem "finnyáskodás" kérdése, hanem már kissé kopottak a csuklóim, nem bírják úgy a lapátolást. :-(
(#78079) csicso82
Köszönöm szépen a jó ajánlatot, amint tehetem, megnézem valahol.
-
gery14
senior tag
válasz Cs1csó #78082 üzenetére
Ja mikrókapcsolót cseréltem a kínai omron-t japánra ezen nem tudom mi nem volt érthető
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz ribizly #78077 üzenetére
Mint írtam fps- tarkov ,cod , bf 5 amiket tolok. A paracodot mint karkötőt ismerem csak egérnél nem. De egy picivel a G102 szint fölé mennék :) a sican is cseréltem teflon talpakat meg omron-t is japánra.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
hoto4320
tag
Sziasztok!25-30 ezer körül szeretnék egeret venni. Fingertip-en fogom az egeret, a kezemet közepesnek mondanám, 20 cm hosszú, 10 cm széles, szóval 120x60-as egér lenne az optimális. Logitech G403-at használok, de vmi újat kipróbálnék. Újat szeretnék, és hazai vételnek örülnék. Csak Multi FPS, e-sport minőségű érdekelne. Egyébként semmi bajom a G403-al. Pont ilyen méretben nehéz választani inkább nagyobb legyen kicsit vagy kisebb? Köszönöm szépen a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Dhampir #78070 üzenetére
A G102-est ajánlottam volna de azon vannak oldalsó gombok, az Abyssus-on nincsenek (nekem is az van Abyssus 2014-es változat)
Szerintem nem nehéz egyáltalán a talpai jól siklanak DE olvastam valahol hogy a burkolat alatt van egy kis súly de attól garanciavesztés nélkül nem lehet megszabadulni.
AMúgy a linken amit küldtem - árukereső - ott van róla kép sőt 3D-s tehát körbe lehet forgatni az egeret.
Valószínűleg a következő egerem is ez lesz, van hasonló (tehát ami szimmetrikus, kicsi, minimál gombos) de az Qva drága talán a Zowie-nak van 20k körül ehhez képest 12k-ért nem drága a Razer és ami fontos (a Logitech gagyi programjára utalva) kiváló szoftver van hozzá én azt is nagyon szeretem:
- polling rate módosítás, érzékenység módosítás, fény ki-be kapcsolás, makrózás, játékokra profilokat lehet elmenteni, statisztika stb. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
válasz Demertin #78074 üzenetére
G-wolves Hati (Talpat érdemes rajta valami jobbra cserélni).
Glorious Model O (Csak a matt! Figyelni kell melyik kábellel adják, mert az első pakknál a kábelek elfáradtak hamar)
Razer Viper (éppen 26k, ha még az belefér).Elsőre ennyi.
-
gery14
senior tag
válasz ribizly #78073 üzenetére
Teflontalp ok paracord minek túlélni ?
ja még néztem glorius model d-t is.[ Szerkesztve ]
-
Demertin
tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret? 25e Ft
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. Mire használnád az egeret? Főként FPS játékok (Tarkov, CoD)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1400-1600 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Oldalsó 2 gomb legyen és lényegében ennyi. Előző két egerem egy Zowie ZA12 és egy G403 voltak. Előbbit lepasszoltam, mert nyertem a logitechet. Mindkettővel meg voltam elégedve (főleg a Zowieval), utóbbi most adta meg magát. Azért nem veszek ZA12-t, mert valami újra vágyom (aztán ha nem jön be, akkor veszek egy ZA12-t vagy valamelyik újított verzióját, ha van). -
gery14
senior tag
Sziasztok. Rog Sicam cseréném le. Keret max 30k. használt is lehet. Palm -a fogásom fps-t játszom 2 oldalsó gomb legyen ha van dpi állító és jó programja sem baj. A sicátol egy kicsit lehet nagyobb de szeretem ezt a méretet is.
Amiket néztem:
Glorious Model O. Logi G Pro Hero )Logibol jöhet ajánlat, Razer DeathAdder Elite(RZ01-02010100-R3G1 , SteelSeries Rival 310 , Asus ROG Gladius II Origin. Kingston HyperX Pulsefire Surge RGB (HX-MC002B) ezeken kívül persze jöhetnek ajánlatok. Az érzékenység kb 700-1000DPI max általában 800DPI.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Dhampir #78068 üzenetére
1. mekkora a kezed
2. milyen fogással fogod - palm-claw-fingertip grip (palm-hoz ergonomikus a többihez inkább szimmetrikus egér javallott.)Pl. Razer Abyssus 2000 vagy v2 2000 (van belőle pár variáció az Essential-nál a többi annyiban mindenképpen jobb, hogy azok gumírozott oldalúak.)
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Kellene egy egyszerű, ám pontossága révén akár játékra is alkalmas sallangmentes, "univerzális" felhasználást lehetővé tévő egér.
Lényeges, hogy csak két gomb és a középső görgő legyen rajta.
Egy Microsoft Classic IntelliMouse egeret váltana, ami a baloldalán még két darab plusz gombbal is rendelkezik. Ennek a két oldalsó gombnak kissé zavaró a jelenléte, még akkor is, ha letiltásra kerültek.
Egy-két áruházban már szétnéztem, de a sokféle kirakott jószág között első blikkre megfelelőt nem leltem.
Milyen megfelelő típust ismertek és javasolnátok?
-
frelife
aktív tag
válasz ribizly #78064 üzenetére
Hát a 24k is lélekhatár volt alzásan. A basilisk v2 meg 35k. Neiem a g502 vezetékes,fém görgővel. Eddig gumis görgő volt mindegyik egerem. Eleinte kényelmetlen volt a fém görgő. Gondolom mivel új igy bejáratós. Keménynek éreztem a görgetést,féltem hogy elcsuszik az ujjam a görgön. Olyan érzés mint amikor azt hiszed hogy csuszik az ujjad,ingered van megnézni,megmosni hátha segit. Nem kapaszkodik meg a görgetés alatt. Igen,valoban a gumis jobb,de szerintem hozzá lehet amugy szokni. Pár óra játék után másképp érzem. Nincs késztetésem hogy lecseréljem. Az hogy gumizhato e utolag csak egy kérdés volt. De nem akkora a baj hogy most rohanjak vissza vinni. Elálhatnék a vásárlástól 14 napig.
Igazábol a görgő egy gombal szabadon futóvá kapcsolható,nyilván nem fogom használni de ott semmi ellenállás nincs,igy azt gondolom hogy azt kell megszokni hogy normál görgetésnél határozott,kicsit erősebb huzást/tolást kell végezni egy gumirozott görgövel szemben. Amugy maga az egér és összes gombja szépen egyben van,jol öszzerakott,kézre áll,jok a gombok nyomáspontjai,nem sok,nincs hosszu gomb lenyomás.
Igen,az ilyen egérhez vagy hozzászokik az ember vagy abszolutt elutasítja.
Nincs tapasztalatom,de ennek most adok egy esélyt. -
ribizly
veterán
válasz MaTpr0F #78065 üzenetére
Kinek mi? Én nem tudnám használni a full fém görgőt.
Anno a G500-amon is volt rajta gumiréteg, de már az is határeset volt. Amikor kb. 2 éve először kezem közé került egy G502, akkor az volt az egyetlen olyan része, amin nem tudtam túllépni. De ezt már Logitech-ék is látják, hiszen máshol nem így van.
A Basilisk V2 viszont egyértelműen jobb egérnek tűnik a G502-től.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz frelife #78063 üzenetére
Az a gond, hogy az új Urage egerek eddig nem nagyon fordultak meg itt senki kezei között. A régi beidegződéseket, meg nem fogja senki egyik napról a másikra megváltoztatni, így egyelőre akármennyire is úgy tűnik Hama is elindul a helyes irányba még nem lesz egyik sem ajánlott. Majd kiderül. Addig is kerülni érdemes.
Kézméret és preferált fogás nélkül nem lehet semmit sem ajánlani.Visszatérve a G502-höz.
Csak a görgővel van gond?
Elvileg a G502 Hero wireless-nek már gumis a görgője, ha csak ez a gond. Többi paraméterét tekintve azonos.
Vagy ott van a Razer Basilisk V2. Ha már ez a méret és forma a keresett.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
frelife
aktív tag
Hát gondoltam hogy az urage hulladék, de eddig nem volt ennyire drága egerem,fogalmam sem volt mekkora a különbség, nem tudtam mennyit számit a szenzor és a válaszidő :D
A gépem az brutál jo. De nem gondoltam hogy ennyit számíthat egy egér vagy billenytyűzet vagy más periféria. Illetve sejtettem,csak sporoltam a pénzt innen. -
Zaied
addikt
válasz frelife #78061 üzenetére
Egyrész ami az ajánlóba van az ugyan az mint ez csak a heroba hero szenzor van...
A hogyan kérdezz nem véletlen lett kitalálva.
De ha te próbáltad és kényelmes volt neked akkor meg értelmetlen a kérdés.
Lehet van 3 ember a fórumba aki vett hero egeret azok meg nem olvasták, így várhatod a választ is
A uragek hulladékok, annál bármi jobb az ajánlóba. Lehet az újak jók de senki nem merte még kipróbálni meg értelmetlen is egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
frelife
aktív tag
Igen. Igazad van
Csak azt gondoltam rutinbol megy az ajánlás. :)
Hogy ha leirom hogy Logitech G502 Hero,akkor vagy olyan tud vállaszolni akinek van,vagy olyan aki keze alatt megfordulhatott,akár teszt erejéig.
Nem mértem tenyeret,fogásra pont jo.
Játékra veszem,főleg FPS. Cod,Apex,Battlefield.
Ami kérdés lett volna az a minőség,megbizhatóság,optika,szoftver érdekelt volna. Nos az ajánlott egerek listájában nincs.
Mindegy is,mert már megvettem,igazábol nem bántam meg,a fém görgőhöz meg hozzászokom. Kicsit az Urage egerem után más. Mostanra van benne vagy 8 ora teljes játék,igy szokunk egymáshoz.Elnézést,legközelebb megdelelően fogok kérdezni.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Szesz1984 #78057 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Mivel nagy mancsom van, nagyon kényelmes volt palm griphez. Nem sok gyűrűs ujj támaszos egér van a normális gyártók palettáján. Súlyra elég combos a többi egérhez képest (engem egyáltalán nem zavart), nem tudom nálad ez mennyire befolyásoló tényező.
Anyagminőség/összeszerelés A++ kategória. Ha kilövöd az rgb-t, akkor az üzemidő is drasztikusan megnövekszik.
A szoftvere nem az igazi, de attól használható.
Hogy adnék-e érte majdnem 40 ropit? Határozottan nem, de ez megint egyéni meglátás kérdése. -
Zaied
addikt
válasz frelife #78058 üzenetére
Egy rész összefoglalót olvasd el kérlek, abban benne van hogy hogyan kell kérdezni ha új egeret akarsz.
Ha kinéztél egy egeret ami amúgy jó, de nem mondasz semmi plusz infót nem lehet neked mondani hogy vedd vagy ne vedd.A görgőt begumiztathatod csak nem fog elférni a házba... Úgy emlékszem próbáltad akkor nem zavart? De lehet hogy magát a görgőt is cserélheted, de ugrik a gari. Meg más hasonló manőverektől is...
[ Szerkesztve ]
-
frelife
aktív tag
wgy hülye kérdés, mivel senki nem vállaszolt, igy megvettem a g502 hero egeret, de a görgö fém, lehet ezt utolag gumiztatni? mert hogy maga az egér meg jó.
-
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok.Egy olyan kérdésem volna,hogy Asus RoG Spatha egérről esetleg valami tapasztalata van e valakinek?Volt szerencsém kipróbálni,kézbevenni és nekem nagyon kényelmes,habár a görgő mintha kicsit mélyre lenne süllyesztve.WoW-hoz kellene,de a másik amit néztem, a Razer Naga Trinity nagyon nem volt kézre álló és az oldalsó 12 gomb se nagyon esett kézre.Az asusnál viszont mintha a kezem alá tervezték volna Van most egy hardveraprón,38k 2év garival,minden tartozékkal.Ez nennyi re jó ár tekintve a bolti 53k-56k árakat.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Béke! -
ribizly
veterán
Nem tudom volt e már, de itt egy kis modding egyszerűen:
[link]Nem feltétlenül kell ebből azért kipróbálni, de vannak érdekes apró ötletek benne.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Jól jön az még, ha az egyikben besz@rik valami komolyabb. Vagy modding-ra simán jó. Így van nekem pl full silent switch-es darabom. De ha pl az egyikben megdöglik a vezérlés vagy a görgő, akkor ez egy egyszerűbb és gyorsabb javítás elsőre, mint forrasztgatni.
-
nFlex
tag
Igen most látom hogy ez a g102 g203 szinte egyforma.
Nagy kedvenc az mx518. 7-8 évig nyüstöltem. -
nFlex
tag
Üdv. Két egér közül /ez van készleten/ melyiket vegyem?
Ez az árkategória tökéletes.
Hama 113787 uRage 10K
Logitech G203 ProdigyMelyik szenzor lehet jobb?
A logitechre többen írják hogy picike.
Egy régi mx518-at váltana,azért azt a teljesítményt hozni kellene,max 400dpi nyomom. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Asus UX300 Pro egeret. Nagyon elégedett vagyok vele, de nem találtam külön programot hozzá. Van olyan Asus vagy esetleg univerzális egér program ahol lehet a gombokat programozni és a DPI számszerűsítve változtatni?
Előre is köszönöm a választ!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zaied
addikt
válasz ribizly #78043 üzenetére
Van egy g203 mam, kaptam hogy csináljam meg. Ugye abba 3 csavar van, az illető ezt nem tudta és 2db csavar kicsavarása után úgy gondolta hogy szét bírja szedni. Lelövöm a poént sikerült én nem tudok új házat nyomtatni, de esetleg a belső az elvileg jó ingyen vihető ha érdekel.
-
Cs1csó
félisten
válasz gyulank #78039 üzenetére
ez valami 1-2 ezer forint ótvar egér, mivel megszoktad elvagy vele, de ha mondjuk egy minőségi egérpadon használnál pár hétig pl. egy ZOWIE GEAR FK1-et már semmi pénzért nem térnél vissza rá.
Saját tapasztalat, volt pár ótvar egerem és ezekről váltottam egy Razer Abyssus-ra, na ég és föld mind:
- görgő
- kapcsolók
- szenzor
- anyaghasználatEz még nem is a legmenőbb egerek egyike csak egy minőségi darab vannak nála drágábbak vagy akár jobbak is.
-
gyulank
addikt
Nekem egy Genius GM-04003A egeret kell optikai kerekes egérre cserélnem. Ez nekem azon kívül, hogy összevissza teker, jó, szóval ebben az árkategóriában keresek. Sőt, ezelőtt egy mégolcsóbb Genius egerem volt ami halk is azt jobban szerettem, de annak is ez lett a baja.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
Kéne egy lista optikai enkóderes egerekről.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
-
ribizly
veterán
válasz Sz4bolcs #78026 üzenetére
A későbbi batch-nél meg az oldalgombok lettek furák kicsit, meg a kábel merevebb.
Egyébként 100%-ban egyetértek. Paracord Nálad van rajta? Mert ha nincs, akkor azt látod meg mindenképpen!
A RVM-et meg ugye meglátjuk.Egy Finalmouse UL2-t kéne beszerezni óccón még.
-
Sz4bolcs
senior tag
Vettem egy mm710-et emagról, valszeg régi batch. Kapásból a szorítós fix-szel kezdtem. És akkor ránéztem a g102 és g204-emre, és elgondolkodtam, hogy aki lesajnálóan húzza a száját erre a két olcsó egérre az meg is érdemli, hogy mindenféle konstrukciós problémával szopjon. Illetve hogy van az, hogy amit Logi kihoz 8000 Ftból, az valahogy nem nagyon sikerül 15000 Ft felett..
Szóval újra felértékelődött a szememben ez az egér.
Majd talán a viper mini.. -
izee
őstag
válasz capulet75 #78024 üzenetére
Csalódni fogsz: kizárólag pontos és gyors egerek vannak az ajánlóban
ajánlott egerek listája
PL: Logitech G305 és jobb egere lesz mint nekedIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
capulet75
addikt
Sziasztok.
Feleségemnek kellene egy egér. Én MX Master2-t használok, valami hasonló minőség, csak kicsit kisebb. És szó szerint csak egy kicsivel, mert a "kis egerek" azok mind nevetségesen kicsik. Nincs semmi extra elvárás, wireless, legyen gyors és pontos. Ár nem számít.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
Vanir
veterán
A Viper Mini csavarjai nem a talpak, hanem az alsó matrica alatt vannak: [link]
-
izee
őstag
válasz Sz4bolcs #78000 üzenetére
[https://www2.razer.com/eu-en/store/gaming-mice] https://www2.razer.com/eu-en/store/gaming-mice
Hungary is választható, laza 43€ lesz a posta. Vagy 99€-tól ingyenes, csak vegyen az ember kettőt
Aki siet, annak adok telószámot Hátha rugalmasabbak a postával.Árukeresőn szétnéztem a 90€-os Razer Viper áráért. Osztás 90€-val, szorzás 50€-val, némi egészséges várakozás, mint az első hóesésre és a kedvenc bolt is adni fogja itthon.
Titkon én is reménykedtem mint egy buta, hogy 12k áron esetleg feltöröm érte a malacperselyt, de ebből csak aprón lesz majd annyi.(#78005) ribizly Videósoknál (elsősorban stream) kéne kutakodni partnert után.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ribizly
veterán
válasz Sz4bolcs #78003 üzenetére
Ha esetleg van valakinek használható kuponja is Razer-ékhez, akkor összeállva elég jó áron tudnánk hozzájutni. Ha nincs szállítási költség (ami 2 db-nál már nincs), akkor ~16.750,- körül jön ki darabja.
Egy -20%-os kuponnal ez igen kellemessé varázsolható.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest