Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
frango13
aktív tag
[oWn]f4te figyelmébe ajánlom ezt a videót.
Remélem máskor nem tesz ilyen elhamarkodott kijelentést a BF3-ról. Komolytalan?...ugyan...ilyen teamwork van "nálunk":)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MarioAna #12095 üzenetére
Akkor nagy pad kell. Ami mindig jó. ^^
Puretrak Talent
Everglide Titan MonsterMat
SteelSeries QcK Heavy (esetleg QcK+, de én a Heavy-t venném)
QPAD CT Large
Razer Mantis Speed
Razer Goliathus Alpha Speed
Allsop Raindrop Gigapad XL
Corepad C1 largeEzek zsír padok.
(Amúgy ez a másik topikba való.)
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
frango13
aktív tag
-
MarioAna
senior tag
válasz Tothgera30 #12094 üzenetére
Szövetpadot, jelenleg egy QcK mini van, így tefloncsíkkal amikor nem karcol akkor megfelelően csúszik, csak kicsi (CS-ben állok át lowsensre, aztán kell hozzá egy fél asztal )
Ezek közül lesz:
Gigabyte GP-MP8000 40*30
Revoltec FightMat XL 40*30
Roccat Taito 40*32 -
jaffa 2843
Ármester
válasz WolfheartGR #12088 üzenetére
találtam jobbat és dizájnosabbat
kétoldaló ragasztóval mikroszálas szemüvegtörlő csíkot ragasztottam rá. nagyon jó tapintása van és fekete#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Az 1.1-em alá gondolkozok egérpadon (ha már a Zowie EC1-ről lemaradtam , pedig nem csípem annyira ezt a mostani egeret ), vmilyen szövet lesz úgy néz ki, viszont a tefloncsíkos megoldás annyira nem jött be: méretrevágás...és mindig felválik egy kicsit a széle, leesni nem esik, nem is akad, csak érzem, hogy néha "karcol".
Ilyen hyperglide jó neki? -
Mr.Face
csendes tag
válasz WolfheartGR #12086 üzenetére
Átolvastam, mindent megfontoltam, pénzhez picit hozzátettem és vettem egy Abysuss-t.
-
cellpeti
nagyúr
-
WolfheartGR
őstag
válasz jaffa 2843 #12087 üzenetére
Leukoplaszt.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
jaffa 2843
Ármester
ehelyett van valamilyen homemade megoldás a csúszós velületek ellen? olyan ami az egér felületét nem teszi tönkre, nem roncsolja. (gondolok itt a különféle ragasztók műanyagra gyakorolt hatásáról)
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
WolfheartGR
őstag
válasz Mr.Face #12085 üzenetére
Szervusz!
Az első hsz áttanulmányozása erősen ajánlott, ott szerintem találsz is választ a kérdésedre. Esetleg ha valami bizonytalanság felmerül benned az olvasottak után, nagyon szívesen látunk a topikban."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Mr.Face
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék tőletek kérni, szeretnék venni egy egeret, általános felhasználás mellett játékra fps, rts használnám. Árban körülbelül 5-6 ezret szánnék rá, persze ha van valami ami nagyon megéri akkor mehetünk feljebb is egy pár ezrest. Mindenképpen újat szeretnék, használt nem jöhet számításba, emellett a technológia nem számít gondolom a vezetékes még mindig tutibb ilyen célokra. Márkahű nem vagyok egyáltalán.
Köszi szépen a segítséget!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz frango13 #12083 üzenetére
Nem szabad rációt várni. Inkább a régebbi modellekből jól felstócolni otthon.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
frango13
aktív tag
válasz Synthwave #12082 üzenetére
Lachesis forma( -1.5;2cm a hosszból), bal oldali 2 gomb(rendesen rögzítve, nem lötyögősre), max 90gramm, 3.5G optika, zöld villany , normális driver. Ez 15K alatt van veszem is...
Ha csinálnának frissített DB-t venném azt is. A tipikus hibákat kijavítanák, meg kicsit minőségibb anyagokra cserélnék a részeit, szerintem még most is lenne rá kereslet. Inkább tennék ezt, minthogy ilyen TRON meg hasonló gyönyörűségeket alkotnak...
:)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz frango13 #12081 üzenetére
A konzol király dolog. Csak ahogy te is mondtad, nem FPS-re. Én is NES-vel kezdtem anno.
Az újkoriak közül pl. azon vannak a legjobb japán RPG-k és beat'em up-ok (PS3), szóval valamikor valahogy kénytelen leszek szerezni egyet.Áh, a Quake-et nem lehet megunni. Nekem 8 év alatt sem sikerült.
Az utolsó, még komolyan vehető FPS a CoD 4 Promod volt. Azóta pedig eltelt egy kis idő.
Ja, egy új Diamondback 3.5G-t mondjuk. Vagy egy Krait 3.5G-t.
-
frango13
aktív tag
válasz Synthwave #12080 üzenetére
Jó a konzol csak nem fps-re. A legnagyobb probléma, hogy konzol fejlesztést adnak ki pc-re...Van olyan ahol a pc-s verziónál még a gombokat se cserélték ki a menüben pl. ott világít az a,b,x,y .
Amikor én is elkezdtem gammázni ps-el meg xbox-al még játékteremben játszottunk. Suli után befizettünk 1-2 órát azt cs. Megittunk egy kólát vagy csajozni is lehetett ott. Villogtunk, hogy tekkenbe kinek van a legtöbb pontja. De jó is volt...
Meg 2003-ban mikor kijött az ET. Milyen faszákat waroztunk(magyarok elég erősek voltak akkoriban).
Amúgy a mostani fps műfaj leépülése elég szomorú. COD2,4, quake, et még tényleg játszható és kijön a skill. Sok ember számára elérhetőek mert kicsi a gép és net igény és van ami még ingyenes is(csak egy idő után megunja az ember). A legújabb cod meg vicc. De komolyan én nem is értem. Tipikusan az a gamma, amit játékteremben játékgépen játszol...
Ha így folytatódik akkor szerintem visszatérek az mmok világába casual szinten. Ott tényleg látom a fejlődést a minőséget és az akarást valami új, jobb megalkotására.
Ohh de nagyon off vagyok...Razernek kéne villantani valami új egeret már nem?Valami jó kis infrás csodát.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz cellpeti #12078 üzenetére
Ennek mi köze ahhoz, hogy maga az engine komolytalan? Attól, hogy ha sokan vagytok és lehet fun a járművek miatt (ami tényleg fless BF-vonás, meg ad egy war-feelinget), vagy éppen 100-8-as statot szedsz össze, még nem jelenti azt, hogy jó vele lőni. Szerintem nem jól érted, amit írtam.
frango13: Meg sem próbáltam. Sajnos az útóbbi években az FPS-ipar nem túl szívderítő irányt vett (leginkább az X360 és PS3 megjelenése óta).
-
Steve(AMD)
tag
válasz superecneB #12073 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz cellpeti #12074 üzenetére
Mióta nem lehet vele normálisan lőni. Eszméletlen bobbing, egér-problémák, tudtommal nincs *.cfg se (én legalábbis nem találtam). Komolytalan.
Attól még néha lehet fun.Ez egy gyűjtőfogalom. A manapság megjelenő FPS-ek szinte mind ilyenek - sajnos.
superecneB: De nem skippel pixeleket.
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz Steve(AMD) #12064 üzenetére
Hívd, fel a magyar Logitechet, készségesen segítenek, nem kell hozzá a doboz, ha az egéren rajta vannak a szükséges infók: P/N meg egy másik szám.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
cellpeti
nagyúr
-
frango13
aktív tag
válasz jaffa 2843 #12069 üzenetére
Már javítgatják, úgyhogy az egérlag már elég kicsi(sprint közben és lépcsőzésnél volt a legrosszabb). A negatív gyorsulást meg le lehet csökkenteni. 125Hz,400DPI max. Én is így vagyok kénytelen játszani...
-
Tothgera30
Ármester
válasz cellpeti #12066 üzenetére
Szerintem meg fogod unni. Utóbbi időben ilyen lakkfestéseket nézegetek, csak hát mire kijönne, többe lenne mint maga az egér. Úgy meg már nem éri meg eladni, szóval szerintem a fehér IME 1.1-met beáldozom ha tudok szerezni még egy fekete 1.1-est.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
cellpeti
nagyúr
válasz Tothgera30 #12063 üzenetére
BF3asat akarok a hátára. 2x7cm-eset, de még előtte megcsinálom PS-ben, és meglesem, hogy milyen.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz superecneB #12062 üzenetére
3/11-en. Lefelé nincs gond.
1-2 pixel adott esetben egy headshot vagy PS-ban maszkolás, kiválasztás elvétése.
640-be, 800-ba játszom - CS-sek, Quake-esek 90 %-a is. Másba se szoktak nagyon 1024 vagy 1366 / 1400 felé menni.
A 11/11 az OMG - ettől még használhatja úgy.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Steve(AMD)
tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek, ha garanciáztatni akarok egy Logitech egeret,
a műanyag dobozára szükség van?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
superecneB
őstag
-
cellpeti
nagyúr
válasz Tothgera30 #12060 üzenetére
üdv, én most akarok rá matricát rakni
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tothgera30
Ármester
MS 3.0.-ám újra origi formában, persze csak külsőleg. Ha lenne jó idő, kalapácslakkal le is fújnám, de hát így nem kockáztatok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nyunyu #12055 üzenetére
"Gagyi egerek eseten."
Pl. MS 3.0-át vagy DB 3G-t nem nevezném gagyinak.
"Itthon sosem volt gond a koppig felhuzott Win sebesseggel, pedig gyakorlatilag az osszes egeremet igy hasznaltam az elmult 10 evben."
OMG.
Gabesz128: Ha nem csináltál ilyet, akkor szerintem ne a G500-on gyakorlj (mégis pénzt fizettél érte). 3 éves Logitech gari? Szokták cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Gabesz128 #12056 üzenetére
Ha mar szetszeded, akkor nem artana bele rendes japan mikrokapcsolokat tenni, ha mar a Logitech tizenegy-ket eve ezen sporol
Normalis paka+forrasztani tudas nem art hozza, kulonben hamar szet lehet egetni az eger elektronikajat.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Gabesz128
csendes tag
Hello!
Van egy Logitech G500-as egerem. A problémám, hogy a bal gomb a nyomásra ugyan reagál, de a nyomvatartást gyakran önkényesen megszakítja. A kérdésem az, hogy ezen egy szétszedés/tisztítás segít -e? Vagy meg tudom -e házilag cserélni a jobb és bal egérgomb érzékelőjét?
Kösz -
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #12041 üzenetére
A Win-csúszka állítás felfelé nem jó a pixeltévedések miatt
Gagyi egerek eseten.
Melohelyi laptophoz kapott miniatur Gagyibajt M7000 2-3 pixeleket ugralt maximumra huzott csuszkaval 800dpi-n.
1600-on meg rosszabb volt, feleig huzott (=default) csuszka mellett is tevesztgetett.Miota 1000dpi-s MX Revot hasznalok, azota pixel pontosan tudok dolgozni.
Itthon sosem volt gond a koppig felhuzott Win sebesseggel, pedig gyakorlatilag az osszes egeremet igy hasznaltam az elmult 10 evben.
Mondjuk a tavaly hirtelen felindulasbol 3 honapig hasznalt MS Explorer kivetelevel mind Logitech volt[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Érkezik a logi G400-am, mit kell tudnom? érdemes felrakni a logi programját?
beállításokról valahol találok info-t?Köszi
-
agemate
addikt
válasz WolfheartGR #12052 üzenetére
Az lep meg igazán, hogy a Trust MI 2950R nevű egeremnél nemhogy jobb, de talán gyengébb teljesítményt is nyújt, pedig az aztán tényleg nem volt egy komoly darab. 500dpi-n használtam, a vindózos csúszka 3/4-ig volt tolva. Imádtam.
Érdekes, hogy az új egér csak vindóz alatt pontatlan, FPS multikban király és jobb, mint a Trust volt. Nade nem egésznap lődözök, nincs annyi időm, legyen pontos vindózban is.
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz agemate #12051 üzenetére
Biztos meghálálja a padot. Belépőszintű egér, szerintem nem gáz. Lehet egy nap kinövöd a tudását, akkor válts. Ha továbbra is elégedetlen vagy vele akkor vidd el valakihez kipróbálni, hogy nála is jelentkeznek e az általad sérelmezett problémák. Ha igen akkor vagy gari, vagy márt túl is nőttél az egér képességein. Ja igen, ne váltogasd a felbontását, egyet használj. Inkább a játékban piszkáld az érzékenységet. Winben pedig középen hagyni.
Ismerek olyant aki csont nélkül bedarált vele anno. Szerencse, hogy nem vett jobbat így is elég durván tolta.[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz WolfheartGR #12050 üzenetére
Megtörtént. Elolvastam az első hozzászólást teljesen és mindent annak megfelelően állítottam be. Holnap érkezik egy Steelseries QcK Mass Pro pad, lehet, hogy azért vagyok kissé elégedetlen, mert az 5 éves IKEA-s szövetpadot raktam az új egér alá is?
Ennyire csak nem gáz ez az X7, vagy igen?
-
agemate
addikt
-
WolfheartGR
őstag
Megjött az IME 3.0-ám. Hogy ez milyen rohadt kényelmes! Annak ellenére is, hogy erről is lelógok pöppet. Fogásra jobb mint az MX518-asom. Gatyába kell rázni a drágát. Esetleg valaki aki tud segíteni néhány dologban legyen kedves jelezze felém. THX!
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Vettem egy X-710BH egeret az A4Tech-től. Van rajta DPI váltó gomb és azt tapasztalom, hogy minél magasabbra állítom, annál pontatlanabb az egész. Gyorsan mozog a kurzor, de pontatlan. Most akkor hogy van ez? Mi az ideális? Valaki felvilágosíthatna! A magasabb v az alacsonyabb DPI érték a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
rvs
aktív tag
válasz superecneB #12028 üzenetére
Értem. Akkor nem elég, hogy kevés anyagot fröccssajtolnak bele, még ez is. Azért danks je.
-
zone
őstag
Az Ikari megérkezett. A felülete jó tapintású, remélem nem fog hamar kopni, az alján elég méretes csúszkák vannak. A kattintás kicsit hangosabb/mélyebb, mint a G5-nek, de sokkal jobb, hogy nem olyan magas. Most 1-1,5 óra játék után azt mondanám, hogy nem fárasztó a fogása, bár még meg kell szokni, a gyűrűs ujjam néha leér az egérpadra, az a része lehetne kicsit hosszabb vagy magasabb. A G5-ön lévő hüvelykujjnál lévő bemélyedés hiányzik. Default low profilon a pontossággal nem volt bajom, a gombok könnyen lenyomhatóak. Könnyű egér, de nehéz emelni, mert jobban rá kell szorítani, hogy ne csússzon ki a kezemből.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kukamatyi #12036 üzenetére
Attól függ, hogyan fogod az egeret. Ha claw / fingertip grip, akkor simán jó 5 ropiért az Abyssus. Ha tenyeresen, akkor DA-val jobban jársz. Ha DA v1-et veszel, arra figyelj, hogy az 1.40-es Firmware legyen rajta.
Néhány jó pad:
----------------------
QPAD CT
QPAD XL
Everglide Titan
Razer Mantis
Puretrak Talent
Allsop Raindrop-ok
Razer Goliathus
SteelSeries QcK (inkább a Mass és Heavy)nem szövet/hybrid:
---------------------------
fUnc 1030 v. 1030 Archetype
fUnc F-series
X-Ray Thunder 8 v. 9
SteelSeries S&S
Razer eXactMat
Icemat 2.0
SteelSeries Experience I-2 (ez gyakorlatilag egy Icemat 2.0)hoffman_: Akkor a géppel valami nagyon nincs rendben, mert működnie kellene rendesen. Kb. 60%-os "performance"-val használod az egeredet. A Win-csúszka állítás felfelé nem jó a pixeltévedések miatt, a Windows-os egérgyorsítás meg halál. Lehet, hogy egy Win-reinstall megoldaná.
-
hoffman_
nagyúr
Sehogy. 1600dpi-n nekem megfelel, oldalsó gombok alapértelmezett kiosztása Win alatt nekem tökéletes, játékban nem használom, szenzit Win alól állítom, ha kell, de nem kell, stabil 7/10-es beállítás jó game és desktop felületen is.
A driverek szétbazzák a szenzit, és nem reagálnak az állításra sem, nincs kedvem velük szöszölni, jó ez így.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kukamatyi
tag
sziasztok!
sajnos a 2-3 nappal ezelőtti üzlet nem jött össze(már rég elkelt a cucc,csak nem volt érvénytelenítve ) ,ezért most újabb tanácsot kérnék...
van fenn egy abyssus 5000ért...
megéri -e az árát?vagy inkább várjak és próbáljak kifogni egy deathadder v2-t? 8-10k körül már láttam itt...10 fölé már nem akarok menni....
és milyen padot javasoltok ezekhez?
általában fpst tolok(cod,bf)segítséget előre is köszi
[ Szerkesztve ]
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív):------ http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----15 eurónál ingyenes kiutalás....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Butcher-HUN #12034 üzenetére
X3: Nagyobb rántásokat nem szereti. Ha játszani kell, ennyiért inkább használtan néznék valamit (az első hsz. alapján). Szépeket ki lehet fogni.
Snipa: Én nem adnék ki érte ennyit. 6 ropiért újonan Logitech G1 v. MX 310 v. Razer Salmosa e-bay-ről, vagy használtan valamit (szintén első hsz. alapján).
hoffman_: Itt a Windows 7 driver.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket a Microsoft SideWinder X3 egérrel kapcsolatban. Játékra mennyire alkalmas? Anyag minőség? Érzékelő stb... Ja és újonnan megtudnám most venni 4000HUF-ért annyit megér? Segítségeteket előre is köszönöm!
U.I: Sniper Snipa S.W.A.T.-ról némi információ? 6000HUF-t megér újonnan?
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
hoffman_
nagyúr
válasz bAtt001 #12032 üzenetére
Na igen, én itt véreztem el, imádom ha a rágcsálóm megtartja az egész tenyerem, nincs az a pénz, amiért megpróbálnék átszokni bármi másra
[oWn]f4te:
Leszedtem az XP drivert, nekem ez is bugos, bár közel sem annyira mint a W7. Köll a francnak driver, maradok szűziesen és tisztán windóz alól, kész
-
bAtt001
addikt
válasz hoffman_ #12031 üzenetére
laptop mellett több mint egy évig használtam az előző logitech egeremet (m195). tökéletesen megszoktam és szerettem, utána már az volt a fura ha egy nagyobb egérhez kellett nyúlnom nem olyan sokkal kisebbek ezek az egerek inkább rövidebbek szerintem, ezért nem tudod ráfektetni az egész tenyeredet. amúgy szerettem világítani az egeremmel de majd megszokom ezt is
-
hoffman_
nagyúr
válasz bAtt001 #12030 üzenetére
Én most fogok venni ajándékba M310-et. Az M235 és M305 nálam ott vérzett el, hogy nagyon apró. Nincs ezzel bajod?
akkor létezik optikai fény nélkül is?
Ofkorz, a fénynek elég széles tartománya van, az emberi szem ebből vajmi keveset lát csak Egyébként az én DB-m optikájának a fényét se látom, ellenben az ócsó Logi wirelessz egeremé veszettül vörös
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
[oWn]f4te:
Beruháztam a legújabb codra rendkívüli akció keretén belül, és arra jutottam, hogy fel akarom rakni a drivert. Tudjuk ugye, hogy nálam bugos a 64bites. Szerinted, ha felrako ma 32bitest, azzal menni fog a dolog? - W7 Prof. 64bit
-
philoxenia
MODERÁTOR
A személyeskedést fejezzétek be !
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
frango13
aktív tag
válasz FireKeeper #12019 üzenetére
Az könnyen orvosolható. Szétszeded és a gombok műanyag elemének hátsó részéhez beraksz zsepit vagy valamit hogy megtámassza. Vagy leszedsz kicsit a tartó oszlopokból.
-
rvs
aktív tag
Más:
MS Comfort Mouse 6000 volt már valaki kezében? Tényleg annyira gagyi, mint ahogy írják?Esetleg MX510essel azonos mikrokapcsolót (csak a rézlapot raknám át, nem akarok forrasztgatni) tartalmazó olcsó egeret tud valaki?
9 év alatt anyagfáradásban elhunyt az egyik lapocska, és már oldalt sincs olyan gomb, amiből ki tudnék venni egy frisset, vagy kevésbé elnyűttet amit helyre tudnék pofozni.[ Módosította: philoxenia ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #12019 üzenetére
Miért? Ott is lehet egy kis holtjátéka a gomboknak.
Amúgy ennél nagyobb bajom soha ne legyen egy egérrel.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #12018 üzenetére
tudom, pont azért mondom
az egyedüli dolog, ami egy picit zavar a DB-ben, az a főgombok holtjátéka, ez ugye egy ilyen "egybehátú" egérnél nem lép fel.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #12017 üzenetére
Nem jobb, mint a Diamondback-ed, csak a fogása más.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Végzet #12014 üzenetére
Mert a DAv2-ben a jól bevált Avago ADNS-S3888 IR LED szenzor van. Már ez is túl van a "kifinomult technológia" fogalmán.
Meg minek vennél 25+ k-ért egeret (amennyiért már veszel zsír egeret + padot + fülest, újonan)? Ez az összeg egy egérért önmagában ijesztő és vicces is egyben.
Wireless real-time játékok nagy részére (FPS, RTS) nem jó választás, ha meg rádugod a kábelt, értelmesebb venni egy alapból vezetékest, ami fele annyiba kerül, de még jobb is.
Ha tenyeres Razer, akkor én tuti DA-t vennék (ill. bármelyiket, amelyikben 3G / 3.5G infra van és vezetékes). (Ha meg néha akarsz fotelből egerészni, veszel mellé egy nanovevős Logitech-et 4-5 ropiért - még így is ~10k-val beljebb vagy, meg van egy vésztartalékod pluszba.)[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz jaffa 2843 #11996 üzenetére
A Zowie egerek egyáltalán nem rosszak és az Avago ADNS-3060 sem egy rossz optika.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Végzet #12004 üzenetére
DeathAdder v2 (vagy Abyssus, ha kisebb kell). Egyértelműen.
-
Egon
nagyúr
válasz nyunyu #12009 üzenetére
Köszi, akkor mindenképpen meg fogom tapizni, mielőtt megvenném (illetve megpróbálom a konkurenseket is megfogdosni, bár attól tartok, ez a Mambával tuti nem lesz kivitelezhető).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nyunyu
félisten
válasz shteer #11999 üzenetére
én azt hiszem feladom a BT egér projektet
Ilyenkor aldom az eszemet, hogy fel eve lecsaptam az apron arvalkodo egyetlen kekfogu MX Revora.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Apropó: a Performace MX mennyiben tér el az MX Revo-tól, már ami a formáját illeti? Utóbbit volt szerencsém megfogdosni, de szubjektíve kényelmetlen volt: számomra útban volt az oldalsó "görgő
Korabban tobbszor emlegettem, mi a bajom a Perf MX formajaval.
MX Revon nalam nem jatszik az oldalso "gorgo", mert a huvelykujjam a mouse4/5 gombokon van, gorgoig csak nyujtozkodva er el.
[ Szerkesztve ]
-
Végzet
csendes tag
Igazi kérdés az hogy megéri-e a pénzét. Tényleg egy olyan egeret keresek, ami bírni fogja sokáig, de a technikája is olyan, hogy évekig "korszerű" lesz. És annyira nem vagyok hc gammer, olyan médium+ vagyok.
4g-t vennék ami azért sokkal jobb akkuja van. És jobb a szenzora.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz Végzet #12004 üzenetére
Aprón árulnak 20K-ért is Mambát, vadi új bontatlant, 1 hó garral.
Kérdés, hogy számodra mennyire lenne kényelmes a G7 után (nekem legalábbis ez az MX500/700-ra hajazó forma jött be eddig leginkább).
Szerk.: a másik Razor egér vezetékes (a te döntésed, hogy el tudsz-e tekinteni a wireless adta szabadságtól, vagy nem).[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Végzet
csendes tag
Hello!
Gondolkozok egy új egeren, mert a G7 em beszart. Szóval eddig Razer Mamban gondolkoztam, de rossz véleményeket is hallotam. Az lenne a kérdésem hogy megéri-e megvenni az egeret (ha van pénzem) vagy gondolkoztak inkább Deathadderen? Játszanék vele, főként megbízható egeret keresek, ami azért nem fagy ki mindig. Mindenki dicséri a Mambat, de tényleg egy olyan egeret keresek,ami tartós, de azért rohadt jó is. Több véleményt is szeretnék kérni, hogy ne adjak ki 35k egy nem annyira jó egérért.
Válaszokat előre ős köszönöm!
-
kukamatyi
tag
válasz jaffa 2843 #11994 üzenetére
ráérdeklődöm
az egér állítólag patent állapotban vanPÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív):------ http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----15 eurónál ingyenes kiutalás....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz jaffa 2843 #11994 üzenetére
Mivel Magma, ezért sima Diamondback.
deadelon: Ikariban A3060 van. Amúgy ha ugyanaz lenne benne, attól még a firmware lehet más.
kukamatyi: Ha minden korrektes, akkor best buy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest