Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
bugyuta kérdés:
1, az új, 2 napos logi m505-ös egerem talpain karcok jelentek meg. Gondolom ez annak az eredménye is, hogy megvétel óta nem mostam a qck padomat sajnos. Ezek problémát jelentenek, vagy majd ahogy kopik eltűnik? Gondolom rendesen tisztítsam a szövet egérpadot.
2, logi m515-tel kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata? Főleg az érdekelne, hogy ezen is hangos kiemelkedően a klick hangja, illetve olvastam külföldi oldalakon olyat, hogy tapadósabb az egérpadokon ez az egér, hiába bármilyen felületen használható, kifejezetten kanapé, szőnyeg, és egyéb helyeken is. Ez igaz lehet?
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Wow. Tele vagytok eregerekkel kapcsolatos tapasztalatokkal, de ahelyett, hogy esetleg segítenétek másoknak, szinte érdektelen vitákat folytattok. Rossz kör volt írnom ebbe a topicba, azthiszem.
-
czanga
őstag
válasz cellpeti #8685 üzenetére
Az egy használhatatlan kalap "az".
A 13-as macbook pro mellé nem kell semmi a trackpad miatt, de az asztallin 10.5.8 fut, az pedig nem kezeli a magic trackpad-et sajnos.
Jelenleg kettő közt vacilálok, mivel nem ismerek más alternatívát, akár más márkából. Vagy logi m505, vagy m515, de utóbbi nekem csak egy feltúrbózott, parasztvakító m505-nek tűnik. Szín is nagyon fontos, mert jó lenne ha illeszkedne a többi dologhoz, pl apple alu keyboard. Fehér ezüst egerem nem hiszem, hogy lesz, tekintve, hogy azt a trust egeret ami volt már nem kapni, de ha nem is egyezik színben, és nincs benne fehér, legalább jó legyen a termák minden másban.
Szóval várom a tanácsokat, ötleteket.-vezeték nélküli (hatásos rendszerű)
-minnél kissebb vevőegység
-hasonló kialakítású mint az m505 (viszonylag kis kezem van)ez volt az előző egerem, ezt fogják remélhetőleg iponban becserélni:
-
czanga
őstag
Látom megy a vita.
Esetleg akkor a nagy vita hevében akár segíthetne nekem is valaki, hogy pl a logi m505-höz hasonlító (kialakítású, tudású), jó opciónak nevezhető egér létezik e?
Régebbi logitech egereket nem igazán ismerem, tőlem akár optikai is lehet.
Mac mellé kellene valami, mert tegnap beadta a kulcsot a Trust Wireless Laser Mouse for Mac egerem. Ezt például szerettem, hozzáteszem elég keveset játszom. Eddig ez volt a kedvenc, de ipon-os listában már nincs, így gondolom kénytelen leszek mást venni.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Logi m505 és 515 közt van méret belü különbség? Illetve mivel mindkettő kapható szürke színben, és a gyári honlap nem valami jó etéren, így megkérdezem, hogy van e tónusban eltérés? Mintha az m505 talán világosabb lenne?
(alu macbook pro mellé lesz, így próbálom belőni a gép ezüstös-világos szüksés színvilágát is) -
czanga
őstag
válasz Synthwave #6719 üzenetére
Ehhez annyit hozzáfűznék, hogy egy átlagos felhasználónak, amilyen szerintem ő is, vagy én is példának okáért (játék tekintetében) nem fog annyit nyomni a latba, hogy az adott egér most vezetékes, vagy vezeték nélüli. Írta, hogy nem hardcore gamer. Innentől fogva, szerintem inkább érdemes vezeték nélkülit nézzen, ha egyszer azt szeretne.
-
czanga
őstag
-
czanga
őstag
Üdv.
Asztali Mac mellé két egér közt vacilálok. Kívánalmak:
-lézeres legyen
-nagyjából dizájnban passzoljon
-wireless
-illetve egy bizonyos kialakítást kedvelek, amely látható a kivlasztott egereken is.Magic mouse szóba sem jöhet, számomra használhatatlan.
Eddig két befutó van egy logi m505 és a trust wireless egere mac-hez. Kivételesen az utóbbi felé húzok. Kérdés, hogy vajon mekkora ez az egér? Nagyjából az m505 lenne nekem méretre jó, de azt mondták az iponnál, hogy a trust picivel kissebb... Kérdem én vajon mennyivel, mert ha akkora légypiszok mint a logi m305,akkor felejtős.
-
czanga
őstag
Kérdésem csak annyi lenne, hogy érdemes lenne e lecseréljem a ganius navigator 620 laser-emet egy logitech m505-re? Teljesen álltalános felhazsnálásra kell, csak mac alatt fura az egér, pedig kompatibilis elvileg. Nem tudom, hogy ettől elvonatkoztatva a logi mivel lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest