Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
válasz 4nick8 #104254 üzenetére
Köszi a tippet. Ha jól látom Bluetooth-al egyedül a Keychron M2 mini jönne számításba.
Vagy van még egyéb opcióm?Amit még találtam az esetleg a Pulsar Xlite v3 mini. Jelenleg egy árban van a Lamzu Thorn-al. Az szerinted túl kicsit lenne? Vagy a Lamzu jobb egérnek számít?
-
Valkűr
addikt
válasz 4nick8 #103434 üzenetére
Sztem a fórumtárs nem igazán erre gondolt, hanem arra mikor a drága semmitérő nagynevű termékekről esik szó akkor is nehezményezd a magas árat. Lásd Asus, Logi, Razer ahol már nem a minőséget, hanem a nevet fizeted ki, mégsem hallani napi szinten hogy az áraikat vitatnák, pedig ezeknél lenne mit.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #103427 üzenetére
Nem, nem csodálkozom azon, hogy egy cég profitot termel. Az ilyen megjegyzéseken és a mentalitáson amit képvisel az ilyen megjegyzés, azon csodálkozom.
Ha nem érted mit írtam, akkor nem értem miért szólsz bele?
Nem a profittal van a gond. De fentebb leírtam.
És javaslom legközelebb akkor is jelenj meg a topikban amikor a 75k-s Razer árát piszkálják annak tükrében amilyen maga az egér.[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz 4nick8 #103132 üzenetére
Mondjuk az, hogy ők értékesítik az még nem bizonyítja azt, hogy az ők is gyártják és az ő albrandjük lenne, csak, hogy van üzleti kapcsolat. Én is megveszem tőled, attól még nem te gyártod.
De nem szőrözök veled, mivel nincs hiteles forrás erre, egyik márka oldalán sincs megemlítve a másik brand (ellenben mondjuk a vxe, vgn, atk esetében, ahol megtalálod ezeket oda-vissza az ő oldalain).
Még az is lehet mindkettőnknek igaza, és valóban a Lamzutól jött designer alapított saját céget, de a Lamzu pártolásával és valószínűleg azért, amit mondasz, hogy a Lamzu kísérleti terepe legyen. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #103120 üzenetére
Jobban örülnék neki Lamzu márkanévvel és dizájnos endoskeletonnal (még 2-3 grammal könnyebben ), de persze az sem volna hátrány, ha lenne olcsóbb, 1K-s verzió, mert itt a 8K csak árnövelő faktor.
De miért erőltetik ezt az optikai kapcsoló vonalat...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Santi22
aktív tag
válasz 4nick8 #103122 üzenetére
Tudtommal nem egy cég. Utánajártam, amikor friss volt, a Lamzutól lelépett egy tervező és ő alapított saját céget, ezt olvastam. Nyilván a forrás kínai és nem tudni sosem 100%ig ez mennyire hiteles, a fordítás is lehet rossz.
De valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készül ez is abban sztem biztosak lehetünk.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #102677 üzenetére
Az EC1 alacsonyabb, hosszabb és szélesebb kicsit. Ennyi erővel az meg az IME 3.0-t másolta.
---------------------------------------------------
(#102678) PR0JECTNR56: Jajjdejó. Mondjuk ennyi idő után már nem is vártam mást... Majd két év múlva megint visszatérünk rá, bár akkor már remélem, hogy könnyebb lesz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #102670 üzenetére
Az a kék nem mutat rosszul. Meg a fényre bezöldülő sem ellenszeves.
---------------------------------------------------------
(#102671) koxx: "A karbon az új magnézium"
Billentyűzet plate-ben is királyság.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz 4nick8 #102351 üzenetére
Köszi, de nagyon alaposan át kell néznem mert egyik ismerősöm is vett egy Asus-t 50k-ér még tavaly és egy kalap szar.... Olyan hangokat hallok tőle mikor dc-n beszélünk -játszunk, hogy az valami félelmetes...Nekem most egy kábeles Cooler Master van az tökéletes minden szempontból, engem is tisztán hallanak minden zaj nélkül és én is tökéletesen hallom azt akinek normális fülese van.
dqdb: igen,ezt találtam én is. Köszi azért, megyek is oda.
-
Pokesz007
senior tag
-
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #102023 üzenetére
De, nem te gyártod hanem a Pulsar, és ők meg látnak benne rációt. Ahogy a WL is.
Nekem tetszik és ha jó lesz én behúzok egyet.Anno az es verziónál is lehúztátok az oled kijelzőt, teljesen alaptalanul. Nálam itt van és zseniális az egér és az, hogy egyértelmű visszajelzést kapok. Energiában meg semmit nem fogyaszt. Nekem bejön. De az egér sikeres, mert többször fogytak már el.
És szerintem, úgy véleményt alkotni egy egérről, hogy nem volt az ember kezében, nem bölcs dolog. -
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #102023 üzenetére
mondjuk a töltő dokkoló egy jó ötlet, amit átvehetne több gyártó is, de az N+1-edik szarrá lyuggatott mAgnÉZiUm egérnek én se látom sok értelmét.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #101936 üzenetére
A hosszú hétvégén elkészülök vele végre, aztán majd belinkelem ide. Az oroszlánrésze már megvan.
-
Santi22
aktív tag
válasz 4nick8 #101933 üzenetére
Ezt a tegnapihoz kapcsolva a Sprime mivel ismertebb itthon, mint a Pulsar? Csak mert ez a PM1 kapható itthon több helyen is és ez egy 50ezres egér (legolcsóbb aquánál 47ért a piros). Viszik?
Nem akarok Pulsar nagykövet lenni, csak nehezemre esik feldolgozni, hogy nincs egy Pulsar itthon (még a 70-90 dollárosak sem), mert hogy nem kell senkinek, de közben egy 50ezres Sprime az vagy 10 helyen is van ák szerint. -
Santi22
aktív tag
válasz 4nick8 #101912 üzenetére
Tényleg nem kell hozzá érteni, hogy népszerűsítsd, példának írtam is, hogy VR-os srácok. Respect meg minden nekik, és bírom őket, de nem egér guru egyik sem, ezt tudjuk.
A Hamának azzal a pár videóval elég komoly szelet csináltak. Erre mondom, hogy akkor egy Pulsarnak, ami még jó is?
Vagy a Büki Dani is szépen népszerűsítette a White Sharkot még a Leetes időkben, úgy hogy ő sem éppen szakértő.
Akkor egy Pulsart is simán tudna bármelyik nevezett, hiába nem egy BadSeedTech egyik se.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #101911 üzenetére
Nem, nem ezt várom, de 7 évig voltam egy zrt vezérigazgatója. Nem kell bemutatnod sem a hazai árrést, sem azt, hogy ügyes emberek mit tudnak elérni egy gyártónál és mit lehet kiharcolni.
De én nem akarok sem beleszólni a te üzletpolitikádba sem tanácsot adni. Ez a magánügyed, hogy csinálod. Leírtam a saját meglátásomat, és ezzel nem kell egyetértened és megfogadnod sem kell. Eddig is megvettem a Pulsart máshonnan ezek után is megfogom.[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz 4nick8 #101906 üzenetére
Természetesen én.
Na jó ez nem igaz és ezzel tisztában vagyok én is.
De pl. Szellem is anno velem (is) egyeztetett, hogy milyennek találom a Pulsar egereit, mert nálam talált róla videót. Személy szerint én nagyon szeretem a Pulsart, és nem csak a minősége miatt, hanem mert nagy náluk a kínálat (gondolnak a balkezesekre is, stb).De a magyar ember a pénztárcájával "szavaz" illetve ha az nem akadály, akkor az ismert termékekre megy rá, és itt óriási előnye van a Razer/Logi/ASUS márkának. (Engem is egyre többet kérdeznek, hogy mikor lesz tőlük is valami teszt.)
Ugyanakkor hiába csinálok Pulsar videót (ez nem lepett meg mert a Xlite v2 se ment nagyot), a létező legrosszabb nézettséget hozza nálam is. Tudom, hogy nem összemérhető a csatornám egy előbb említett BadSeedTech-kel, de azért az eléggé árulkodó, hogy ha egy egérmárka nézettsége ennyire alacsony. Mindezt úgy, hogy szerintem mutattam már be pár terméket, és fogok is, amit máshol sem találnak meg az emberek, kevés róluk a teszt, és mégis többen megnézik, mint egy Pulsar videót.
Ugyanakkor kétségtelen, hogy itthon a Pulsar valahogy nem lett sikeres, miközben jól látszik, hogy a cég egyre erősödik, egér fronton biztosan. Szóval talán ez a külföldi pozitív megítélés idővel talán hazánkba is be fog gyűrűzni, vagy legalábbis szeretném ezt hinni, de aztán az is lehet, hogy naiv vagyok. -
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #101906 üzenetére
Ez most egy szélsőség, hogy BadSeesTech szinten kell tesztelni.
Van itthon pár youtuber, akiknek oda lehet adni tesztre az egeret. Ismert legyen ez a lényeg.
De én akire rábíznék egeret jelen esetben az Sythwave. De ő újságíró és nem youtuber, de már annak is lenne eredménye bőven.De számtalan teszt volt már vacakabbnál vacakabb egerekről és biztos volt eredménye.
Ott a Glorious ami hányadék minőségű egereket gyárt jelen pillanatban, itthon több helyen olvastam és láttam róla tesztet. -
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #101901 üzenetére
Hát, ha más cuccok vannak megmarketingelve, meg nem kap marketing szempontból teret a Pulsar mint termék, akkor nem is fogja senki megismerni.
Semmi bajom a kínai cuccokkal, illetve meg van a saját privát véleményem róluk, de az én bajom, de a Pulsarról itt akkor hallok, ellenben a kínai motyókkal szemben, ha valaki vesz egy Pulsar egeret vagy terméket, illetve attól hallok aki követi az Instan, a Facebookon, vagy az X-en.
Attól, hogy kirakok a webshopba valamit még nem lesz ismert, maximum egyel több termék van az eladható termékek között.
Én egy tesztet nem láttam a PH-n, ahol le lett tesztelve bármelyik Pulsar egér maga vagy a gyártó bármelyik terméke (vagy rossz a PH keresője). Szóval itthon, még mindig a Logitech, a Razer stb. az ismert gyártó. Csak itt a topikban, vagy a topikból tájékozódók veszik meg az itthon nem ismert márkákat.
Szóval no marketing, no ismertség.Plusz, amikor én megvettem a különleges Bruce Lee X2-t, felajánlottam tesztelésre. De nem kellett. Amúgy nem nekem mint fogyasztónak kellett volna ezt megtenni, hanem a hazai forgalmazónak. Szóval, sorry, de ha valamire nem áldozunk időt és energiát, akkor a végeredménye is hasonló lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz 4nick8 #101796 üzenetére
Sword X? hát ha megnézzük, hogy magnézium, meg ultrakönnyű, top szenzor akkor reális lehet annak tükrében, hogy pl egy dav3 pro még mindig ~55k huf. Aminek híresen fos a gyári görgője és nem is a legkönnyebb darab.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Delphinus
kezdő
válasz 4nick8 #101731 üzenetére
egyébként ezek a nagyon kicsi butik egérgyártóknak hol éri meg? Látom sok gyártónál szenved a legyártással is, raktáron sincs, ha meg van a gamerek talán még 1%-a SE veszi őket. hol van ebbe az öröm faktor kereskedői szinten? Mert még ha vki ért nagyon hozzá és összebuherálja az alkatrészeket és kitalál hozzá egy félig értelmes és használható formát és anyagot, összeteszi és maga használja otthon,még azt mondom ok, el pepecselt vele kis időt,lefoglalta, de piacra tenni ebben a formában 24-be édes kevés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mephike
őstag
válasz 4nick8 #101372 üzenetére
Már megvásárolható a hivatalos honlapon $99.99 áron.
-
dqdb
nagyúr
válasz 4nick8 #101372 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy ilyenkor a gyártók miért a rózsaszín = babarózsaszín vagy nagyon közeli pasztell árnyalat képletet alkalmazzák kivétel nélkül, amikor annyi király élénk árnyalata van a rózsaszínnek is, mint a lila felé eltolódó hot pink vagy a narancsos beütésű coral pink, és ezekkel kitűnnének a többi egyenrózsaszín közül.
Ettől függetlenül a színes periféria mindig örömteli dolog, a fehéren és feketén túl is van világ.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
0xmilan
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #100631 üzenetére
Az enyémeknek tetszene. Nincsenek túlságosan befásulva.
Raiden Classic XSOFT M-etek lesz valamikor?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Santi22
aktív tag
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #100178 üzenetére
ezzel mondjuk vitatkoznék, igaz csak Thorn volt a kezemben, nem atlantis. inkább azt mondanám hogy minőségben kb ugyanaz, de körítésben valóban jobb a Lamzu.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Csandi
őstag
válasz 4nick8 #100037 üzenetére
Amúgy ezt miért?
Ahogy nézem egy kisebb superlight shape, ugyanúgy hátsó púp nélkül. Vagy mivel kisebb mint a superlight kicsit előrébb fogva a középső púpot tudom arra hasznnálni, hogy betámasszak vele clawban?
Mephike: Nyilván amelyiket nem választom azt visszaküldöm[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #100020 üzenetére
Akkor az első elállásból származó darab stipi-stopi. Ha már a demót nem adtad el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest