- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
pezo00 #13603 üzenetére
Szerintem nem erre célzott.
Ha minőségibb dolgot veszel, azt lehet később bővíteni, nem kell mindent egyszerre megvenni. Azért egy bridge kompaktnál jobb bármelyik DSLR. De ahogy olvastam az az 1000D eléggé alja a DSLR-nek. Eddig az én véleményem volt, innentől meg a Te döntésed lesz.
Én mondjuk várnék még egy-két véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest