Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

Sziasztok!

A konfigom az adatlapomon látszik, az elején csak hobbiból húznám a jelenlegi i7-920-at, majd lehet cserélek Xeon X5660-ra és azt húzom, szóval TDP-ben fene tudja hol leszek, mondjuk max 180W. extrém esetben, ami azért nem kevés. A RAM-ok teljesen normális pórias verziók, semmi extra borda egyebek nincsenek. Lehet tower a hűtő mert nagyon komoly VRM része van a lapnak (P6T Deluxe V2), ez nem fog megfőni semmi emberi tuning alatt, ha nem fúj rá a CPU hűtő akkor sem.

1) Újat vennék 10 ezer alatt: LGA1366-ra van olyan hűtő, ami a mai legújabb foglalatokkal is kompatibilis, hogy netán platformcsere esetén se legyen gond a hűtővel?

2) Veszek használtat az apróról olyan 5 körül esetleg? Cooler Master Hyper 412S (150W) esetleg?

Alternatívák:

A jelenlegi bordámat nem tudom hova tenni használhatóság tekintetében mert rendes csendes 120-as venti túl nagy rá, a kicsik meg hangosak (80mm-est tudtam rápakolni).

Valamint van egy elgörbült CM 212 (talán...). Szerintem ezt nem lehet egyenesbe tenni már soha :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák