- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Potzee #45197 üzenetére
Ebben benne van a Ninja 3 is és elég sokat kerestem,ahol mindkettő szerepel.
Mine2 VS.Ninja 3 valóban nincs,úgy gondoltam ez is jó lehet kis összehasonlításra,hátha nem lelte még meg.
Egyébként nem akarom a saját hűtőmet ajnározni(megint),de a magas RAM-ok miatt esetleg Macho?
Elfér a venti előtt a RAM,vagy low profile-ra váltás.Mekkora dög ez,úristen.
-
Potzee
addikt
válasz
bombibmw #45196 üzenetére
Szerintem kromatika is olvasott már Scythe Mine 2 tesztet...
De ő most egy " Mine 2 vs Ninja 3 " összehasonlító tesztre vágyik...
Egyébként én is a Mine 2 felé hajlok...több hőcső, nagyobb tömeg, nagyobb venti (140mm), jobb ár
És egy brutális, 3 ventis kialakítás biztosan jól hűt...
A magas ramokkal lehetnek gondok... -
kromatika
veterán
sziasztok.mine 2 ről,mi a véleményetek?jobban teljesít mint a ninja 3?i7 2600K-ra lenne,amin alap feszes tuning lenne csak.mine 2 vs ninja 3 tesztet sehol nem találok sajnos.
-
matyiroli
tag
válasz
Rypejakten #45183 üzenetére
Én is tudom Neked ajánlani EKL Cold Tower Merlin Edition-t... Én egy 750k-hoz használom, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!
-
jeni
félisten
válasz
#98593280 #45191 üzenetére
akkor a jelzett proci hűtőre melyiket érdemes felszerelni?
a PWM az a 4. szálas amelyik fordulat szabályzós ha nem tévedek?
Gondolom a proci hűtőnek nem az a jó ha azonos fordulaton megy állandóan,hanem ha csak annyit pörögjön amit az alaplap megkér a hűtés szempontjából.
Így a PWM-s ventire gondoltam+ 1 vezérlő szálat kapva,amely nem lehet eltérés a sima 3 tűs ventitől,szerkezetileg? -
jeni
félisten
válasz
#98593280 #45189 üzenetére
érdekes
megtaláltam a Xilence Red Wing ventit a Bluechip boltban és ott a főcímben a venti nevezésnél szerepel a drágábbik PWM csatlakozás mint 4 tűs,de a csatlakozásnál csak 3 tűs szerepel
ellenben a Xilence Red Wing nevében nem szerepel a PWM de a csatlakozás formájánál ott 4 tűs van megadva!
tudtommal a 4 tűs venti mindig drágább a 3 tűs ventihez képest,vagy én értelmezem rosszul?
erősítsétek meg a feltevésemet
köszi
rosszabb esetben mindkettőre leadom a rendelést és csak a 4 tűs-t viszem el majd akkor(hétfőn?)
-
bombibmw
veterán
Tesztben volt a link,de azt hiszem Pc Gear.
(#45185) Rypejakten: Lehet 20K a keret,de a Macho a közelében sincs ennek és később,ha esetleg ráérez a tuningra,jól jöhet.
De tovább is viheti egy másik konfigra.
Persze van még alternatíva,de ezek ajánlását átadom a hozzábbértőknek.
Én csak személyes tapasztalatom alapján írtam mindezt(először én sem tuningoltam,de aztán...)
(#45187) mpeti3: Fekete-fehér(keret-lapát) színben fogod kapni(REV.A. BW.).
És ez a venti az egyik leghalkabb és nagyon jól is hűt.
De ki is cserélheted. -
mpeti3
csendes tag
válasz
Rypejakten #45185 üzenetére
Hát igen ebben lehet igazság... viszont úgy gondolkozok, hogy ha később fejlesztésre kerülne a sor esetleg... akkor a hűtőn már nem kellene agyalnom, ezért is szeretnék valami minőségibb dolgot...
Azért is vettem FM2-es lapot anno mert ez fejleszthetőnek tűnt, szóval szeretnék hosszútávra gondolkodni.bombibmw: Köszönöm a linket!
Így is jó, hogy debreceni vagyok, úgyis webshop a lehetőség kb csak...
És pont így gondolom én is, ahogy írtam már fentebb is, hogy hosszú távra terveznék ezért ez az árhatár.Már csak annyi bajom van ezzel, hogy nem tetszik a ventilátora
Nagyok az igényeim ugye?Egyébként csak azért, mert nekem már minden kék meg fekete a házamban, aztán olyan furcsán mutatna ez az érdekes zöldes-sárgás dolog benne, na nem mintha olyan sokat nézegetném belülről, ez biztos csak nekem ilyen agymenésem, hogy legyen szép kívül-belül...
Egyébként könnyedén kicserélhetem ezt a ventit egy nekem tetsző akármilyen 140mm-esre nemde?
-
jeni
félisten
válasz
#98593280 #45179 üzenetére
Üdv
Ezt a Red Wing hűtőt hol lehet megvenni 1000 Ft-ért mert sehol sem látom az árgépen.
1000HUF bagó érte
CPU hűtőre szeretném rátenni,talán éppen befér a optikai meghajtó alá egy ilyenre tenném rá,amin a gyárit cserélném le vele.
-
-
mpeti3
csendes tag
válasz
jookomak #45181 üzenetére
Igen néztem ezt a hűtőt is, csak valahol olvastam, hogy feleslegesen nagy terhelés ezt az 1kg-os hűtőt ráaggatni a processzorra ha nincs rá szükség... persze én nem értek hozzá, épp ezért kértem segítséget szóval hallgatok a nálam okosabbakra...
Néztem egyébként még a Cooler Master Hyper 412S-t is lehet ez is elég lenne nekem...
Egyébként ezt a Macho-t nem nagyon lehet kapni, most ahogy így hirtelen utána kerestem... -
mpeti3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Olvasgatok már egy ideje, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik hűtő lenne számomra a legjobb választás, úgy hogy kérnék egy kis segítséget...
Asus FM2-es alaplapom van AMD A8-5600K processzorral, amin az alapból hozzá adott hűtő van.
Ami gondot jelenthet, hogy magas RAM-ok vannak a gépemben...Nem húzom a processzort, igazából csak a halkabb működés és jobb teljesítmény miatt szeretnék egy új hűtőt, ez a gyári eléggé tud búgni, alapból ezzel olyan 35 fok körül van a proci.
Árban 20e alatt szeretnék maradni mindenképp, mondjuk olyan 15e lenne az optimális...
Néztem az Alpenföhn Brocken-t, de ezt nem lehet 90 fokkal elforgatni, viszont én szeretném ha elöl be hátul ki lenne a légáramlás a házban szóval emiatt ezt elvetettem...
Túl nagy, súlyos darabot sem szeretnék, mert nem akarom feleslegesen terhelni az alaplapot, hiszen olyan komoly processzor igénybevétel úgy sincs nálam...Előre is köszönöm a tanácsokat és a segítséget!
Üdv
Peti -
törölt tag
válasz
bombibmw #45178 üzenetére
Kitűnően, az egyik legjobb!
Legalábbis merevlemez előtt tökéletes!
Itt az ide való cikk. -
-
törölt tag
válasz
Merlinclub #45176 üzenetére
Thanx!
-
törölt tag
Akit esetleg érdekel:
20 db ventilátor egy i7-el, Matterhorn bordán -
bombibmw
veterán
Akit esetleg érdekel a Pix.l-nél tudnak kedvezményt adni procihűtőkre.
Én is ott vettem a Macho-t 12500-ért 14 valamennyi helyett.
Amennyiben ez reklámnak minősül kérnék egy Modit,törölje a hozzászólást. -
Maotun
őstag
az fx 8350 hez
[jó ez nekem]
ezzel a [2 db ventivel]
300-as fordulat !gondolom nem hangos netezés közbenha meg games akkor 93 m3/h légszállítás 1300 fordulattal elég lesz még tuninghoz is
-
Potzee
addikt
válasz
Rypejakten #45153 üzenetére
Szerintem nem.
keskeny...
-
Calell
csendes tag
sziaszok
Tudnátok segíteníteni abban, hogy egy [Cooler Master Hyper TX3 EVO] ventijét le lehet e cserélni egy csendesebbre? Esetleg ajánlanátok valmailyet.
Egy AMD FX 8120at hűtök, tuning-ot nem tervezek.köszi
-
Potzee
addikt
-
Potzee
addikt
válasz
Rypejakten #45149 üzenetére
Zalman CNPS 10X Optima ill. Performa, kicsivel 10k felett Thermalright Macho 120
-
dvd_R+
őstag
válasz
Strix Aluco #45158 üzenetére
Igen azt olvastam én is viszont ettől független h mostmár nem bugos hurrá (eddig sem kellet volna az legyen)
még noise és heatsing tesztek alapján mindig nem éri meg -
kromatika
veterán
válasz
-
dvd_R+
őstag
válasz
laca000 #45154 üzenetére
Léghűtés : THERMALRIGHT Silver Arrow SB E Extreme
Kompaktvízhűtés: Corsair H90 , H110 vagy NzxT Kraken X40Remélem tudtam segíteni
Strix Aluco: A H100i attól független mert manapság nagyon "menő lett " még nem jó .. rengeteg probléma van vele és mid hang és hűtésben se valami jó .. azért is irtam ha az ár dominál inkább H90 az jó érétkelést kapott nagyobb nevesebb oldalak eléggé kimeritő tesztjeiben is vagy ha az ár nem lényeges és a maximumot szeretné akkor H110 vagy még ha az ár fontos akkor a Nzxt X40
( Nzxt X60 at azért nem írtam mert az meg már túl drága az általa írt kerethez)
Az árakat illetően meg h100i-t már 30 ba is lehet venni újonnan
H110 kb 34k
-
laca000
őstag
20-30K körül, vennék egy "értelmesebb" hűtőt a processzorra, így az FX8350-el, 4.8-ra húzva nem bízom a Mugen2-esben, még akkor sem, ha minden rendben és nem fagyok, mi az amit ajánlanátok?
-
bankjob
tag
válasz
bankjob #45150 üzenetére
Egy, ilyen házba keresném a hűtést, a méretek miatt linkelem.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Alpenföhn Brocken - Xigmatek Loki
-
Rypejakten
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 150-155 mm környékén melyek a legjobb ajánlható hűtők úgy 10 ezer alatt?
Köszi,
Ryp! -
bebe159
aktív tag
válasz
Merlinclub #45147 üzenetére
Beférne egy tt v3 black házba?
-
bebe159
aktív tag
Milyen tapasztalatok vannak a Silverstone HE01 hűtővel?
És ugye 160 mm-es, de a ventillátorral is akkora? vagy mennyire lóg az ki? Tudja valaki? -
Potzee
addikt
válasz
bankjob #45142 üzenetére
Ebben a kategóriában Xigmatek Loki, Alpenföhn Sella, EKL Cold Tower.
92MM-ES COOLEREK TESZTJE -
bankjob
tag
Üdv. Mindenkinek!
A gépemet kicsit fel újítom és már csak a cpu hűtő kérdő jeles számomra, hogy milyet veszek.
Viszonylag alacsony ár-értéken gondolkodom, mert már a tálcám nem engedi.
A keretem 4.000Ft és 7.000Ft közé raknám. A kérdésem az lenne, hogy ebben az árban melyik hűtő lenne a legjobb vétel? Egy FX-6200-as processzort kellene lehűteni, de később gondolkozok egy FX-8320-on is, így 1 egy olyan hűtőt szeretnék vásárolni, amit majd később sem kell majd le cserélnem.A CM TX3 evo-ról sok jót halottam, olcsó is és halk is és egy kis tuningot is elbír ez jó vétel lenne számomra vagy van ennél sokall jobb hűtő ebben az árban.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Potzee
addikt
válasz
pisty2 #45139 üzenetére
Zalman CNPS10X Optima vagy Zalman CNPS10X Performa
4 irányba fordítva is felszerelheted, attól függően, hogy merre fújjon a venti, a ház teteje irányába vagy hátra... Keskenyebb házakba is beszerelhető (152 mm magas)
Extrém tuning esetén +1 ventit is feltehetsz.
10k környékén jó vétel még: Scythe Mine 2, Mugen 3 ill. a korábban említet Xigmatek Gaia (8k)
Ha magas ram-jaid vannak, akkor a cooler kiválasztásánál erre is oda kell figyelni, továbbá, hogy a cooler beférjen a házadba (ezt a gyártói oldalon megnézheted, ha tudod a házpontos típusát)
A K2 az Alpenföhn nagy kéttornyos coolere [link] -
pisty2
csendes tag
Sziasztok!
AMD FX-8350 -es procit szeretnék venni és már akkor a hűtőjét is lecserélném egy olyanra, hogy ha húznám, vagy nyári forróságban is megfelelő hőfokon legyen.
Sok bejegyzést és topic-ot végig olvastam, de nem találtam érdemleges infókat, főleg azért is mert nem vágom a rövidítéseket (K2 az nem tudom milyen hűtő)
Úgy 10k alatt szeretnék rá költeni, amiket használtak páran:
Arctic Cooling Freezer A30
Coolermaster Hyper 212 EVOEgy valaki ezzel a procival ezt használja:
Zalman ExtremeEsetleg Zalmanból van olcsóbb és megfelelő?
Előre is köszi.
-
bombibmw
veterán
válasz
*Tata* #45136 üzenetére
Azért nem semmi az Ivy milyen alacsony fesz mellett tud órajeleket tuningban.
Nekem 4,4-et megy ennyin mindennaposan,Linx 1,29V körül stabil.
Viszont úgy gondolom,ezek a hőfokok egy 2500k-nál kb. 6-8 fokkal alacsonyabbak lennének.
Az is igaz,hogy 10-12%-al több a teljesítmény azonos órajelen az Ivy javára.
Az is igaz,hogy nem megy egész nap a Linx AVX.
Jól ki van ez találva. -
*Tata*
senior tag
válasz
dvd_R+ #45132 üzenetére
Nos a vizes cuccról nincs tapasztalatom, de légnél a Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme a legjobb, legalább is itt pár fórumtársnak van, és csak jót írtak róla. Én Alpenföhn k2-öt használok, az kicsit olcsóbb, de szerintem neked is bőven elég lenne, és a hangját se hallani. Pedig egy 3570k-t hűt 4,8Ghz-en.
Gondolom, az se lehet valami hangos, ha így dicsérik.
-
dvd_R+
őstag
válasz
*Tata* #45131 üzenetére
Anyagi keret nélkül teljesitményben tudásban hang szintben , tuningban .. stb melyik a jobb
Mivel Nzxt phantom gépházam van így jobban hajlok az nzxt -hez meg itt forumon fentebb irtak pár olyan problemat ami elég zavaró a h100i-vel kapcsolatban
de ettől független érdekelne h melyik a jobb
-
*Tata*
senior tag
válasz
albinolynx #45128 üzenetére
Lehet
, én egy pöttyöt szoktam rakni középre, nekem ez bevált.
-
bombibmw
veterán
válasz
dvd_R+ #45125 üzenetére
Szerintem egyik léghűtés sem lesz hatékonyabb,maximum halkabb.
Igaz fele annyiból kijössz.
Ajánlani tudom a Thermalright Macho-t,nekem ez van és piszkosul elégedett vagyok vele.
De majd a hozzáértőbbek ajánlanak más alternatívákat is.
Egyébként a legjobb léghűtés a Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme,tudomádom szerint. -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Cpu vásárlás előtt álok kérdésem lenne milyet vegyek ? az adatlapomon lévő configba ? [link] (ami ott szerepel hűtés az nincs) mert jelenleg gyári intelel használomamit kinéztem az egy Corsair H100i
de kivancsi vagyok ti mit mondtok
-
L1ZRRR
senior tag
5-6 ventilátorra nem tudtok mondani boltot / személyt akinél jó minőségi ventiket lehet venni?
AC F12 , Enermax DUO , Corsair ezekből az újjakból ?
-
Potzee
addikt
válasz
ricsi08 #45119 üzenetére
" Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 163mm "
Ide elég sok cooler befér...
Intel® Core™2 Duo E8400 - Max.TDP 65W
Ebben a szellős házban egy Thermalright HR-02 Macho / Macho Rev.A BW vagy egy Scythe Ninja 3 passzívan is elvinné...
Ár/értékben jó vétel a Scythe Mine 2 (9.9k), Mugen 3 (9.9), Brocken (11k)
92 mm-es ventivel Xigmatek Loki (6k) , Alpenföhn Sella (5k) -
ricsi08
csendes tag
Van egy E8400-as procim, milyen hűtést vegyek rá?
-
Geresics
addikt
Gyors kérdés: én eddig sosem úgy csináltam, mint a lenti videóban, hanem a proci közepére nyomtam egy "labdát", azt szétkentem a fecskendővel nem túl alaposan, majd a hűtővel odapréseltem.
Szerintetek mi a helyes pasztázás?
http://www.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g -
DoubleW
csendes tag
Sziasztok!
Egy Intel 2 Quad Q8300 2.50GHz procira szeretnék hűtőt venni! Az elvárások hogy csendes legyen, ne legyen drága de mégis minőséges és beleférjen egy 450mm x 190mm x 430mm (L x W x H) méretű házba. Tuning végett szeretnék venni!
Előre is köszi a válaszokat! -
kromatika
veterán
válasz
Rypejakten #45112 üzenetére
szia igen jó lesz.amennyiben G860 esetében a gyári hűtő helyett csak halkabbat szeretnél akkor jó az AC Alpine 11 Plus.Gaia pedig a legjobb ár érték arányú 12 cm-es ventivel szerelt hűtő.
-
Rypejakten
addikt
Sziasztok,
Két fajta összerakásban gondolkodom. Az egyik FX8120-ra épül, a másik egy G860-ra.
Az előbbihez egy Xigmatek Gaia-t néztem ki, a másikhoz egy AC Alpine 11 Plus-t. A ház valszeg egy Xigmatek Asgard Pro lesz mindkét esetben. Jó lesz ez így?Köszi,
Ryp! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
dauphin #45108 üzenetére
95Wot talán a Thermalright HR02 Macho és a Silverstone Helgon bír el rendes házszellőzés mellett*, de ezek mindegyikének széles ház kell és mindkettő drága. pontosabban a Macho drága, a Helgon meg csúcskategóriásan van árazva. meg igazából ha már úgyis kell házszellőzés, akkor legegyszerűbb és leghatékonyabb azt a CPU bordára rakni.
amit Potzee írt azok jók, esetleg apróból egy Scythe Ninja is jó lehet.
*meg esetleg a HR01 plus, de az kb négy éve kifutott és emiatt nem igazán lehet tudni, hogy modern 95Wosokkal mire lenne képes. illetve újonnan drága volt, sose volt elterjedt, innentől apróban is fehér holló ritkaságú. házszellőzést belevéve pedig a HR02 már jobb.
-
Potzee
addikt
válasz
dauphin #45108 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy egy zárt házikóban egy 95W-os procit ne hűtsünk passzívan...
Ár/értékben az EKL Cold Tower Merlin Edition a legjobb.
5-6k körül új és jó cooler a Xigmatek Loki, Alpenföhn Sella. Ezek 92 mm-es ventivel vannak szerelve.
A 120 mm-es ventis coolerek halkabbak és hatékonyabban is hűtenek, de nyilván egy kicsit drágábbak is. Újonnan a legolcsóbb ilyen cooler a Xigmatek Gaia [link].
Itt az aprón is ki lehet fogni néha nagyon jó példányokat...Scythe Mugen, Alpenföhn Brocken, stb... -
dauphin
aktív tag
válasz
Potzee #45107 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Az általad felvázolt feltételek nálam nem állnak meg. Se a jól szellőző ház, se az alsó táp. A perforált felső részről ne is beszéljünk.
Akkor ennyi lenne az álmomnak? Semmiképp sem jöhet szóba a passzív hűtés?
Más lehetőség? Nagyon halk ventis hűtőbordákból mit ajánlanál nekem? A keret változatlan. Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Az AMD Athlon II X3 460-os procimhoz szeretnék egy passzív hűtést beszerelni, de eddig nem találtam a pénztárcámnak tetsző terméket.
Alapon megy a proci, nem húzom, nem tuningolom, így arra jutottam, hogy csendesség jegyében kiváltanám a gyári hűtést, ami mostanában mintha egy kicsit hangosodott volna. Nem akarom megvárni, míg zakatolni kezd nekem.
Eleve csak passzív hűtő nagyon kevés van a kereskedőknél, nagyrészt ventilátorral megsegített rendszereket kínálnak (ezekkel nem is foglalkozom egyelőre). Ti mit ajánlanátok úgy 5-6k körül? Tehát ventilátor nélküli megoldást keresek elsősorban. Köszönöm előre is.
-
Potzee
addikt
válasz
Statiszta18 #45104 üzenetére
Silver Arrow SB-E Extreme
-
Statiszta18
csendes tag
oké
Kösz.
De nem erre voltam kiváncsi.
Hanem hogy melyik a legjobb legerősebb léghűtés.:?? -
L1ZRRR
senior tag
válasz
Statiszta18 #45102 üzenetére
Tripla radis rendszerné jobbat nem találsz légbe.
-
Statiszta18
csendes tag
Sziasztok
Melyik léghűtő a jelenleg legjobbnak mondott?
Ami lenyomja könnyedén a vizes hűtést: Egy tripla radi 3ventivel,full réz blokk ebből áll most a hűtésem meg ugye tartály meg pumpa de ez nem lényeg. Csak érdekel hogy melyik a legjobb léghűtő mert lehet át állok arra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest