- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz Dr.Burn #7395 üzenetére
Pedig van még egy pár, pl. ez.
Vagy ha nem fontos a hagyományos elrendezés, itt van ez is.
Pár hozzászólással feljebb, említettek egy Thermaltake billentyűzetet is, meg ott van még a Roccat Isku is (utóbbit sokan szidják, előbbit nem ismerem). No meg ott van a Gigabyte K8100 is."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Dr.Burn
őstag
-
Egon
nagyúr
válasz Dr.Burn #7393 üzenetére
A K800 nagyon tuti billentyűzet: halk, anti-ghosting funkció jellemzi, és van belőle magyar kiosztás (bár mostanság nem nagyon kapni). Ezek az előnyei az X4-gyel szemben.
A hátrányai: vezetéknélküli kivitel (azaz valamekkora mértékű input lagra fel kell készülni), és több mint kétszer annyiba kerül, mint az X4.
A döntés a tiéd."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Dr.Burn
őstag
Logitech K800-on gondolkozom. A Microsoft X4-re azt mondjak hogy gyorsan kopnak a gombjai.
"Later Nerd!"
-
Stigma.HC
senior tag
-
nyunyu
félisten
Mindenki WriteOnly uzemmodban forumozik?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Komolyabb billentyűzetet szeretnék vásárolni, mindenképpen olyat, aminek világítanak a gombjai. A következővel szemezek: Thermaltake CHL002US Tt eSports Challenger !Lényeg, h világítsanak a gombok, lapos gombos legyen, ne csattogjanak a billentyűk lenyomás közben, vezetékes legyen, max 13e-ot szánok rá minél olcsóbb annál jobb, multimédiás gombok, hagyományos gomb elrendezés ne legyenek összezsúfolva a gombok! Elsősorban játékra használnám!
Üdv!
-
McKane
senior tag
van valami olyan billentyűzet a piacon,amely billentyűzet megvilágítással rendelkezik?
régebben hallottam,de mostanság nem tudom létezik-e az ilyen.. -
nyunyu
félisten
válasz < CyberBob > #7383 üzenetére
MX Revonal a reklamozott 10 meter hatotavolsag nagyjabol megvolt, 2 vekony falon keresztul 9 meterrol meg ment.
Mondjuk annak eleg nagy vevoje volt, nem ilyen miniatur.
Unifying vevot meg csak a mai hardverpiacos cikk iroja kepzelte ahhoz a billzethez, L weblapja szerint Nano vevoje van, ami csak az adott eszkozzel parosithato.
Mondjuk a Logitech weblapja ebben legalabb ennyire ludas, billzet oldalan a Jellemzok fulon nekiallnak reklamozni a Unifyingot.
Egyenkent biztosan velem van a problema, de valahogy egyik utobbi 3 evben megjelent L hardver sem fogott meg, egyre inkabb a marketingesek agymenesei dominalnak a muszaki tartalom helyett.
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Revoltec Lightboard XL3-mat.
Kék és piros LED-megvilágítást is lehet választani.
Eddig 3 hátrányát vettem észre:
-a szokásos helyett csak egy kis csík az enter, mivel fölé került az "ű" betű sajnos. Nem értem miért rontották el a kiosztást. (meg a bal shift is elég kicsi lett)
-nehézkesen működnek kissé a gombok, remélem csak azért mert új. Ugye csak azért?
-és a harmadik, ami nekem fontos lett volna: nem valami hosszú a kábel, még egy méter kellene rá. Ahogy nézem guglit, létezik usb-hosszabító. Akkor azt még vennem kell.
Amúgy kinek van még ilyen, mi a tapasztalat? (pl gombok akadásával)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Most láttam meg a Logitech Wireless Keyboard K230-at és érdekelne mennyire valós a 10 méter hatótávolság (persze falak nélkül). És hogy a hasonló átvitelt (Unifying) használó billentyűk mennyit tudnak. Persze szóba jöhet más márka is de a fenti típus szerintem nagyon jó áron van.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
3-4 ezer forint körül milyen billentyűt tudtok ajánlani? Előny lenne ha "lapos" gombjai vannak.
-
vlevi
nagyúr
válasz ratcache #7378 üzenetére
"ha megvan, majd írd meg lszi a tapasztalatokat! "
Remélem sikerül értelmeset írni róla.
Az biztos, hogy 8 napig a melóhelyemen lesz, és ott azért elég küzdelmes az élete egy billentyűzetnek
Arra leszek kíváncsi, hogy a gombostűfejnyi méretű funkciógombok mennyire használhatóak. Itthon nem veszélyes, mert csak néha nyomom meg az F2-t, amikor a címsorba akarok írni valamit, vagy a Windows intézőben átnevezni valamit.
De munka közben rengeteget használom a funkciógombokat...
Elsőre szerintem nekem tetszeni fog az a része, hogy egy kicsit emelkedik előre a billentyűzet (mint a moziban a széksorok ), azthiszem majd így könnyebben elérhetőek a felső 1-2 sor gombjai. De erről is volt olyan, aki úgy írt, hogy 2 hét alatt nem bírt hozzászokni. Hát, majd meglátjuk. -
wwhy
veterán
válasz ratcache #7378 üzenetére
A társát (ugyanilyen) 2008 óta használom, mondhatni 24-ből 12h-át. Olykor a párom is nyűvi
maximálisan meg vagyok elégedve vele, mind a forma, mind a minőség tekintetében. A billentyűk nyomáspontja nagyon jó, nem hangos, egy fikarcnyit sem kopott, kivéve az egér hátuljáról a Microsoft feliratot. Előtte volt mindenféle Logi, A4 stb. de én bill.+egér esetében csakis M$-ot veszek. A Logik esetében leginkább az volt idegölő, h kopogtak a billentyűk, illetve kattogott az egér görgője. Namármost ennek az egérnek hangja sincs, a görgő fokozatmentesen, simán, hangtalanul teszi a dolgát, ami a nap végére nem utolsó szempont.
Számomra a funkcióbill-k feleslegesek illetve bal oldalt a nagyítót használom rendszeresen.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
ha esetleg vkit érdekelne:
Eladó vadiúj Microsoft Wireless Laser Desktop 5000
Értelmes ajánlatért vihető, nincs minimálár.Illetve jövő héten lesz egy szintén vadiúj, Logi MK320 combo.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vlevi
nagyúr
válasz ratcache #7374 üzenetére
Nos, hát akkor bepróbálkozok.
Nekem azért "kell" az MS3000, mert ahogy nézem, máshoz nincs normális, 3-nál több gombos egér. Mármint ebben az árkategóriában. Logitechnél sem. Ott ugyan vehetnék unifying vevős szerkezeteket, de akkor, ha külön-külön vásárolnám meg, nehezen állnék meg 20 ezer alatt. -
aktív tag
ha szempont lett volna a vezetéknélküliség és kellett volna egér is, én is pont ugyanezt vettem volna meg.
igaz, nem teljesen ugyanaz a kategória, de nekem
utoljára ilyen MS egerem volt wireless, és már anno ezzel sem volt semmi lag probléma játékokban (single FPS-el és MMO-val használtam évekig). ha nem purcan ki a bal és a középső gomb, szerintem még mindig meglenne (bluetrack egerekről pedig csak jókat olvastam eddig, bár saját tapasztalat nincs...) -
vlevi
nagyúr
válasz ratcache #7372 üzenetére
"de pl. a vizes boltban még mindig jobb áron lehet kapni készletről."
Én az MS3000 bill+egér szettel szemezgetek. Nyáron még 10ezer körül be lehetett volna hozzájutni, de azóta már sokat drágult, de itt örömmel látom, hogy még 10ezer alatt van. Szerintetek ez a kék egér mennyire használható?
Igazából nem is a kéksége érdekel, mert asztalon, qck padon használnám, hanem, hogy mennyire késik az egér egy vezetékes egérhez késpest? Nem játék szempontjából érdekes, de láttam már olyan drótnélküli egeret, ahol az egérkurzor "fél körrel" le volt maradva, és olyat is, aminél az egérpadon körözgetés közben lemászott az egér a windows desktopról. Tehát pontatlan volt a jobbra-balra-fel-le mozgás. Ilyen egeret nem szeretnék... -
aktív tag
itt és itt írtam pár szót róla és a tapasztalataimról.
kb. 1 hónapja még jó 20%-al olcsóbb volt, de pl. a vizes boltban még mindig jobb áron lehet kapni készletről.
magyar képet nem nagyon találtam róla, de alapvetően mindenben teljes mértékben megfelel a hagyományos magyar kiosztásnak: kétsoros enter, dedikált í gomb, stb.
-
Egon
nagyúr
Jó cucc, szerintem megér ennyit.
Itt egy kép az angol (azaz nem az amerikai) verzióról, ugyanilyen a magyar is (értelemszerűen más gombfeliratokkal):[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
userxy
őstag
Halihó !!!
Microsoft Wired Desktop 600 erről a billentyűzetről mik a vélemények??
Megéri a 5900 ft-ot ?
és vki tudna nekem mutatni a magyar kiosztásáról egy képet mert sehol nem találok.
Üdv előre is kössz.
-
nyunyu
félisten
Szüleim netezős gépéhez anno vettem egy Logitech Ultra-Flat billentyűt
Hiba volt.
Amugy az nem sajat fejlesztesuk, hanem fogtak az olcso bill+egereket gyarto leanyvallalatuk billzetet, lesporoltak az extra gombokat rola, meg lecsereltek a matt szurke muanyagot fenyes fekete ujjlenyomat magnesre, es pofatlanul rairtak egy ketszer akkora arcimket.
Jeee, most nezem, mar 2-3 eve nem lehet kapni a Labtecet.
Biztos eltakaritottak, hogy ne legyen hazon belul konkurencia.Mint ahogy viharos gyorsasaggal megszuntettek az MX1100 es MX1100R egereket, amikor kijott a ketszer olyan draga Perf MX, ami gyakorlatilag alig tud tobbet az MX1100R-nel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kvazár
őstag
válasz WolfheartGR #7366 üzenetére
Nagy kár érte, mert azok pedig jól jönnének. Viszont olyan gamer bill. aminek a numpad része áthelyezhető, abból csak ez az egy fajta létezik? Vagy más is gyárt hasonlót?
Eladó cuccaim: -
-
-
Milonavi
csendes tag
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanra jutottam el oda anyagilag, hogy tudom alkalmazni a "drágább olcsóbb" elvet. Egyetemista koromban, mikor ösztöndíjból meg nyári melóból fejlesztettem a gépet, nekem is 2 ezer forintos billentyűzetem volt.
Viszont nem is voltak nagy elvárásaim. -
Egon
nagyúr
válasz Milonavi #7359 üzenetére
Engem 3 dolog köt össze a géppel: monitor, egér, billentyűzet. Ezeket nem cserélem minden gépfejlesztéssel. Viszont ha ezekkel baj van, hiába rakok bele 50 ezer forintos videókártyát.
Ott a pont. Nem véletlenül vettem én sem már kétszer is 100K feletti összegért monitort, és a billentyűzet-egér kombóm is kiszolgál már vagy 7 éve (anno majdnem 30K-ért vettem nagykeráron, pedig akkor az a pénz még igencsak többet ért).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként nekem ez tetszik nagyon FujitsuSiemens Wireless Keyboard slim. A cégnél is van belőle pár darab, megnyomorgattam nyomáspontra nagyon jó és halk is. Csak egy gond van újonnan már nem kapni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kvazár
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy az Microsoft SideWinder X6-nak milyen csatlakozási lehetőségei vannak? Az MS oldala most nem akar nekem betöltődni, így nem tudom megnézni...
Olyanokra gondolok, mint USB, füles, vagy mikrofon csatlakozó a billen.
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Igen, az ár egy érdekes kérdés...
Szüleim netezős gépéhez anno vettem egy Logitech Ultra-Flat billentyűt, gondolván az egy Logitech bill, tehát rossz nem lehet. Nos, tévedtem! Olyan botrányosan rossz nyomáspontú billentyű, amilyet még éltemben nem pipáltam... Egyszerűen, brutálisan rossz rajta gépelni, még a felhasználónév és jelszó beírása is egy kínszenvedés rajta!!!
Így annak a cseréje mindenképpen esedékes!Gondolkodtam azon, hogy veszek valami 5..10e közötti világítósat, hátha jó lenne az, de az itt olvasottak után már tuti nem fogok olyat venni...
Így marad a legönzőbb változat. Veszek magamnak egy jobbat, és a szülők megkapják az én billemet. Csak még nem tudom, hogy milyet vegyek?!
[ Szerkesztve ]
-
Milonavi
csendes tag
Kb egy hónapja van meg a K800 és csak megerősíteni tudom az első napok benyomásait:
-a leghalkabb full billentyűzet, amit valaha használtam/próbáltam (beépített laptop billentyű veri, de nem sokkal)
-baromi jól látható fényben, félhomályban, lámpafénynél és töksötétben is
-a space kivételével minden gomb kivilágított (F billentyűk is)
-nagyon jó ghosting képességei vannak (ahogy írták, überel kimondottan "gémer" billentyűzeteket), szívesen végzek még teszteket, ha valakit spéci kombó érdekel
-wireless, de be lehet dugni tölteni, ha gép előtt ülsz (én pl 99% úgy használom)
-egyáltalán nem érzek különbséget input lag tekintetében vezetékes billentyűhöz képest, tökéletesen alkalmas erre érzékeny játékokra (pl Battlefield3) is.
-masszív, egyáltalán nem hajlik vagy recseg
-magyar, hagyományos ins/del kiosztásúIgen, drága, de minden relatív.
Többször elhangzott már, hogy halk, világítós, jó minőségű, anti-ghosting billentyűt nonszensz 10k-ért keresni.
Vegyetek Trustot meg Geniust, de legyetek tudatában, hogy milyen kompromisszumot jelent az ár.Engem 3 dolog köt össze a géppel: monitor, egér, billentyűzet. Ezeket nem cserélem minden gépfejlesztéssel. Viszont ha ezekkel baj van, hiába rakok bele 50 ezer forintos videókártyát.
-
OnLy16
tag
Sziasztok!
Akik otthon vannak a témában, tudnának segíteni hogy a mechanikus billentyűzet piacon jelenleg mi a bestbuy?
Razert nem szívesen vennék, nézegettem a DAS Keyboardot, Filcot, Leopoldot, Steelseriest de drágának találtam. Unicompról pedig nem jókat olvastam :S
Jó lenne ha lenne belőle német kiosztás (vagy UK tökmindegy, csak legyen helye az 'í'-nek és az 'ű'-nek rendesen)
Cherry billentyűzeteket néztem még, de nem mindenhol találtam infót hogy melyik mechanikus melyik gumimembrános (Ausztriában lehet kapni, lehet ha lennénk többen megérné egy túrába beruházni?)
Legrosszabb esetben marad a wired 600 vásárlásra
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
Cyberpunk
félisten
Ajánljatok nekem valami notebook stílusú rövid úton járó billentyűzetet, ami viszonylag halk is gépelés közben. És kellemes tapintású gombjai vannak. Némi multimédia gombokkal. De ez nem szempont. A vezetékest részesítem előnyben, de lehet vezeték nélküli is viszont az bt-s legyen. Márka mindegy. Ár max 15k.
Ja és magyar kiosztású legyen.[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
TESCO-Zsömle
titán
Értem.
Képben volt az Isku is, meg a K800 és a K8100 is, de nem vagyok hajlandó 20-30k-t kiadni egy billentyűzetért, amit aztán ripityára szedek, hogy kicseréljem a háttérvilágítást. még ezt a 7k-t is sajnáltam erre a Revoltec-re, mert csak a látvány miatt kellett.
Engem sokkal jobban zavar a billentyűk rövidebb kivitele és járása, mint az, hogy 1-2 nagyobb beragad, ha rosszul nyomom meg.
Van egy kényelmes Genius-om, amit kerékpározás közben találtam.
Persze. Én is simán elvoltam 15 évig egy 96-os gyártású Samu-val. Játékra, gépelésre, mindenre azt használtam, kb a család első billentyűzete volt, ha a C64 nem számít. De le kellett váltani, mert már kezdtek kikopni a gombjai, és PS/2-es mivoltából adódóan nem lehetett menet közben dugdosni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Egon
nagyúr
Elég nehéz eldönteni, hogy a kettő közül melyik a "jobb". Mindkettő nagyon jó cucc, szubjektív szempontok alapján lehet dönteni szvsz (írtál is párat). Ha nekem kellene dönteni, én valszeg az X6-ot venném (már csak azért is, mert az annyival olcsóbb, hogy az árkülönbözetből tudsz venni egy jó egeret).
A K800 olyan szempontból valóban nem gémer, hogy nincs X darab makrózható gombja, de valahogy ez nekem sosem hiányzott, pedig elég sokat játszom, sokféle játékkal. Másnak persze ez lehet fontos szempont. A sebessége a vezetéknélküli voltához képest valószínűleg kielégítő: a felsőkategóriás wireless cuccok azért viszonylag tolerálható mértékű input laggal bírnak (szerintem legalábbis).[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Szerintetek melyik a jobb:
- Logitech G510
- Microsoft SideWinder X6Kinézetre és funkciókra nekem a Logitech sokkal jobban tetszik, viszont az MS levehető numpadja nagyon bejön, mert akkor úgy tudom az egérpadomhoz közelebb tenni a bill.-t, hogy nem lóg rá.
Szerk.
Egon: Igen, ez egy lényeges különbség, hogy mi az ami ténylegesen gamer és mi az amin meg csak simán lehet játszani.
Egy igazi gamer bill/egér általában tele van pakolva programozható macro gombokkal, így téve könnyebbé a játékot. Viszont egy megfelelően gyors eszközzel, csak azért mert nincs rajta annyi plusz gomb, még igen is lehet játszani.
És az, hogy a K800 elég gyors-e hozzá, az meg jó kérdés...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #7352 üzenetére
Nem a kollégának írtam, hanem neked. Te (is) kerestél világítós billentyűzetet, és ezt írtad:
Én ezen felül csak annyit vártam el, hogy magyar kiosztása legyen, ami be is határolta a lehetőségeimet. A Trust-tól és a Speedlink-től óva intettek, az Isku meg amellett, hogy 20k fölött van, a felhasználók szerint egy vicc.
Tehát neked képben volt (többek között) az Isku is (ami sokak szerint valóban egy vicc; én sem venném). Erre írtam, hogy - a felsoroltakon kívül - létezik még két klaviatúra, ami megfelel a kritériumaidknak (világítós és létezik magyar kiosztással is).
Én biztos nem vettem volna egy olyan hulladékot, amivel gyakorlatilag nem lehet normálisan gépelni, csak azért, hogy világítson (akkor inkább egy USB-s lámpa). A K8100 a legolcsóbb, már használható világítós, magyar billentyűzet. Ha meg drága, akkor sokkal inkább egy 2-3K-s Logi vagy MS, amit legalább rendeltetésszerűen használni is lehet...
De te tudod.Szerk.: amúgy a K800 - vezetéknélküli voltához képest - igencsak gémer (nézd meg a ghosting teszteket, jobbak mint pl. a K8100-nál, ami vezetékes is meg gémer is). Azért, mert nem raknak rá gémer címkét, még simán alkalmas játékra, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #7348 üzenetére
Van még a K8100 és a K800. Ezek legalább használható darabok, bár sajna húzós az áruk.
(#7349) Jhonny06: hogy érted, hogy hasonló? Olyan minőségű, fehér háttérvilágítású cucc nem igazán van. Magyar kiosztású, minőségi, világítós bill elég kevés léezik; ha nem fontos a honosítás, akkor könnyebb a helyzeted (ott van pl. a Microsoft X4).
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Logitech K800-hoz hasonló, háttérvilágítással megáldott billentyűzet létezik? Most hirtelen felindulásból majdnem megrendeltem, de ennyit azért mégiscsak sajnálnék egy billentyűzetre.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az nem vezeték nélküli, te pedig azt írtál.
Jembumbi: Hasonló árban nincs. 30-40k-ért már van, de persze azok nem magyarok.
nyunyu: Nagyjából ja. Én ezen felül csak annyit vártam el, hogy magyar kiosztása legyen, ami be is határolta a lehetőségeimet. A Trust-tól és a Speedlink-től óva intettek, az Isku meg amellett, hogy 20k fölött van, a felhasználók szerint egy vicc. Félre ne érts, és szeretem a jó viccet, de 21k-ból 5 standup-ra veszek jegyet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jembumbi
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #7343 üzenetére
Beragadós gombok, és még több Ű enter helyett a mondataim végén, hmmm. I'm not OK with this. Nincs esetleg más világítós billentyű hasonló árban, ami megbízhatóbb egy kicsit? Ugyanúgy kéne éjszakai irodai használatra, és játékra is. Bár a játék fontosabb lenne, max gyujtok lámpát.
Illetve néztem azt a jó kis Nostromot! De az méregdrága, 20k-ért. Nincs hasonló gépezet olcsóbban?
-
nyunyu
félisten
A gombok egy része hajlamos az akadásra, ha a szélükön (sarkukon) és főleg, ha ferde szögben nyomjuk meg. Középen megnyomva mindegyik tökéletes.
Magyarul alkalmatlan a gepelesre, de olyan szeeeeepen vilagit.
-
igor78
tag
Az nem nagy választék
Persze azért köszönöm, meg is nézem.... -
TESCO-Zsömle
titán
No uraim!
Az anyaghasználat nem rossz. A feliratok fénynél jól látszanak, de ha árnyék vetődik rá, már nem. Ez azért van, mert szürke színűek, ami nem elég kontrasztos a feketével. A világítás jó. Lapos szögből is láthatóak a betűk, és direkt megvilágításnál is látszik, hogy valami van. Fontos megjegyeznem, hogy a piros jobban látható, mint a kék, és hogy a funkció-sorra a kelleténél egy kicsit kevesebb fény jut, ami miatt kevésbé láthatóak. A világítás nem zizeg, nem zümmög, csöndben van.
A Lock-LED-ek fénye szemből brutális, ha viszont nem magukat a LED-eket nézzük a nyílásokon át, akkor ezeknek is megfelelő a fénye.
A gombok egy része hajlamos az akadásra, ha a szélükön (sarkukon) és főleg, ha ferde szögben nyomjuk meg. Középen megnyomva mindegyik tökéletes.
Rövid távon az egyetlen negatívumnak a két fényes fekete porgyűjtőcsíkot tudnám említeni, és talán az Ű-betű elhelyezkedését...
igor78: Tudtommal a Roccat Valo az egyetlen vezeték nélküli világítós gamer billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
igor78
tag
Üdvözletem!
Segítségeteket kérném.
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan vezeték nélküli billentyűzetet ami világít is (éjszaka játszok és nem szeretnék lámpát kapcsolni).
Előre is köszönöm! -
Kvazár
őstag
-
Jembumbi
csendes tag
Engem is érdekelne, főként az, hogy hány gombot bír egyszerre a kicsike, alkalmas-e játékra. Mert nnááágyonjól néz ki, és praktikus. (lóbüdzsé chicony bill helyett meg pláne )
-
userxy
őstag
válasz TESCO-Zsömle #7338 üzenetére
Engem érdekelne milyen
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, asszem ma beújítok egy LightBoard XL3-at.
Ha van rá igény, akkor rögtönözök egy élménybeszámolót ide, mielőtt nekifogok a Logout cikknek. Már csak azért is, mert utóbbiba bele akarom írni az átalakítást is, szóval nem holnap jelenne meg!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
zone
őstag
-
Dexar007
veterán
válasz Dexar007 #7331 üzenetére
De most ez mi de komolyan? Rádugtam a fönti gépre 3mp alatt felismerte (driver meg minden nélkül) és működött minden ahogy kell.
Rádugtam poénból xbox 360-ra..és ugyancsak gond nélkül install nélkül simán..
Vissza laptopra..és semmi..nulla..akárhogy próbálgatom.Give me your cum,bull!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Megvettem ma a MS Comfort Curve 3000-t :-) Szép csillogós és csendes, egyenlőre picit szoknom kell a hajlítottságát, de nem lesz gond úgy érzem.
Először megijedtem, mikor élőben láttam, mert a polcon olyan kicsinek tűnt, de erőltettem, hogy ez centire egyforma a régi billentyűmmel, szóval biztos jó lesz. És jó is lett. :-)
Kevesebb a kihagyott betű, mint a másikon, ami már vagy 5-6 éves volt...ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
FuRiONight
addikt
Hali
5-6e ft-ért szeretnék venni billentyűzetet, lehetőleg magyar kiosztásút! Néhány multimédiás gomb nem hátrány és ha világítós sem zavar!
Eddig a Logitech Compact Keyboard K300 felel meg ezeknek de bármilyen más véleményt, tapasztalatot meghallgatok!
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
nemrég jött meg a K400-as billem..de a laptopon (hp dv6 3010sg) nem ismeri fel..pontosabban mikor rádugtam a kis usb-t akkor kiírta, hogy ,,eszköz telepítése stb" és hogy sikeresen végrehajtotta.Ennek ellenére nem lehet használni...drivert leszedtem hozzá,de még mindig semmi.Aztán a Logitech Unifying is lejött..ott meg nem enged tovább a "next" nél mivel nem ismeri fel a cuccot:S..Give me your cum,bull!
-
Kvazár
őstag
válasz Sgt. Chris #7328 üzenetére
Nekem MS ARC-om volt/van, ugyan úgy ívelt és gépelni nagyon jó!
Csak játék alatt nagyon lassú, ezért kellett lecserélnem. A fura az volt benne, hogy win alatt nem tudtam olyan gyorsan gépelni, hogy már ne érzékelje a leütéseket, de SC 2 alatt már simán ment...Eladó cuccaim: -
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sgt. Chris #7328 üzenetére
én nekem jó lenne, csak éppen én világítósat hajtok most
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz cellpeti #7327 üzenetére
Ha sikerül, talán holnap megtapogathatok egyet ott én is..,de ezt a több billentyűs történetet nem tudom kipróbálni sajna...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sgt. Chris #7326 üzenetére
Rohadt jó, kényelmes. Én a Saturnba próbáltam
-
Sgt. Chris
aktív tag
Ezzel a Microsoft Comfort Curve 3000-es bill.-el szemezek, tetszik formára, de sajnos élőben még nem találkozhattam vele.
Valakinek vannak vele tapasztalata?
Tanultam gépírni, így meglehetősen jól megy a gépelés, de eddig csak "egyenes" billentyűzeteim voltak, ettől remélem, kevésbé lenne fárasztó a gépelés, mert a fősuli végett most megszaporodott a felvernivaló... :-)
Nem tudom milyen nehéz lenne az átállás erre....Vajon játék esetén a billentyűzet kombinációkra hogyan reagál??? Több leütés egyszerre...pl.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Dr.Burn
őstag
Hello!
Halk, nem tul nagy(mondhatni inkabb kicsi legyen) billentyuzetet keresek. Az sem baj, ha vilagitos. Mit tudnatok ajanlani? Par kiszemelt:
Logitech MK300
Logitech MK550
Logitech Illuminated
Tudom hogy az elso ketto nem vilagitos. Egyiket sem ismerem. Annyi kiegeszites hogy jatekra is szeretnem hasznalni.
Meg par jelolt:
SAITEK Eclipse Llitetouch
Saitek Eclipse II Illuminated
Saitek Cyborg V5Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Later Nerd!"
-
nyunyu
félisten
válasz Killer01 #7319 üzenetére
(kurzor feletti insert-home-stb egyben van szigetként)
Na jo, de melyik laptop gyartonak megfelelo idiota kiosztasban?
Egyszer ott volt az IBM/Lenovo USB Travel Keyboard, ami egy az egyben a ThinkPad szeria billzetenek felel meg, de ezen nem volt numerikus billzet.
Vagy a numerikus billzettel ellatott USB Think Keyboard, amibol viszont nem volt magyar kiosztasu.[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Üdvözletem!
Logitech K360 billentyűzetet néztem ki magamnak. Jól néz ki, jó az ára is. Amitől tartok az az, hogy wireless.
Miután leütök egy billentyűt előfordulhat késés? Főleg játéknál.Létezik vezetékes alternatíva?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Killer01
őstag
"Sziasztok,
olyan hagyományos kiosztású (kurzor feletti insert-home-stb egyben van szigetként) magyar billentyűzetet keresnék, ami a laptopokon van. Nézegettem a neten a vékonyabb játékosokat, de a franc tudja megmondani pár kép alapján, hogy olyan vagy csak hasonló. Tud valaki ilyeneket?"Erre van valami tanácsotok?
-
Stigma.HC
senior tag
Én egy ilyen trust elightot használok lassan 9 hónapja.
Még egyszer biztos nem vennék. A világítás megfelelő, nem túl erős, jól lehet látni éjszaka és filmezésnél sem zavaró de körülbelül a pozitív dolgok nekem ki is merültek ebben.
Elég hangosak a gombok, kicsit lötyögnek is és szeretnek beragadni erősebb nyomásra bár ez ritkábban fordul elő.
CoD2 Bad Company 2 és Battlefield 3 játékkal játszom de nagyon kényelmetlen használni. Eddig csak az ár tartott vissza hogy lecseréljem egy drágábbra ami a háttérvilágításon kívül kényelemes is.
( 4-ért vettem anno )"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
TESCO-Zsömle
titán
Van annyira jó játékra az a Revoltec, mint az a 16 éves Samu, amit tavaly nyugdíjaztam.
Nem sokkal rá szereztem egy Belkin Nostromo-t játszani. 8k-ba került. Ennyiért Gamer bill-t nem kapsz, és tud mindent, amit elvárható tőle. Innentől kezdve a bill csak gépelni van...
Nem hiszem, hogy 7k-ért nagyon gamer lenne a cucc...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kvazár
őstag
válasz TESCO-Zsömle #7313 üzenetére
Hmm. A Revoltec felkeltette a figyelmemet nekem is. Trust bill.-t meg nem igazán vennék...
Játékra szerinted mennyire jó? Régebben egy MS Arc bill.-t használtam, de vissza kellett téren a régi Logitech bill.-emhez, amikor ismét elkezdtem játszani...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
titán
5e szvsz felejtős itthon, de 7k környékén már ott a Trust eLight és a Revoltec LightBoard XL3. Én az utóbbit fogom megvenni, ha aktuális lesz. Mindkettőt árulják magyar kiosztással, ha ez számít. Ennél olcsóbban szvsz csak ebay-ről lehet összeszedni világítós billentyűt.
20$ környékén dobálják ennek a hajtogatható szilikonos billentyűzetnek a világító változatát. Nem egy hasra esés, beletoltak egy réteg EL-fóliát. A legalapabb világítós cucc, ami hagyományos kemény, az 50$-tól felfelé kezdődnek...Az árak postával értendőek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Olyan billentyűzetet keresnék, ami olcsó (max. 5e környéke) és világítós.
Tud valaki ilyet mondani/linkelni?
Thx. Üdv.
-
undisputed12
csendes tag
Logitech K800-ról mi a véleményetek? Mennyi idő alatt merül le, játékra mennyire alkalmas?
-
cellpeti
nagyúr
válasz WolfheartGR #7309 üzenetére
hát biztos nem adnék ki 9k-t egy angol billentyűzetért. Inkább megoldom valami sufni tuningval.
-
cellpeti
nagyúr
válasz WolfheartGR #7306 üzenetére
lassan 1 éve használok Trust Isla billentyűzetet és imádom, csak éppen éjszaka nyomatom a gamet általában és jó lenne látni iccaka.
-
undisputed12
csendes tag
Hello, létezik olyan gamer billentyűzet aminek laposak a gombjai?
-
Ringman
nagyúr
válasz icecave #7303 üzenetére
csak az általam preferált boltok (ipon, pcx, pcland) között egyikben sem volt, pedig nem a legkisebb boltok
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
cellpeti
nagyúr
válasz WolfheartGR #7302 üzenetére
Trust eLight-ot találtam 7k körül illetve a4tech-et is az is 7k körül van
-
Ringman
nagyúr
mi lett az icon7 céggel?
akartam venni billentyűzetet - icon7 classic, de sehol sincs, és más típusú sem? vagy más néven fut?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Suzuki topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest