Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

40 (max 45k) árban egy 7800x3D procihoz milyen lapot ajánlanátok, ami mikroATX vagy ITX méretű, van rajta normális hangkártya, hátul van rajta fixen 4 vagy több usb kimenet, régi körcsatis billzetet is képes kezelni, rendelkezik megfelelő tápkörrel a 7800x3d meghajtásához a gyári kereteken belül (csak a gyári tuning lesz rajta használva, ha van még olyan az AMD-nél) és a tápkör hűtése is bőven megfelelő. A két alaplapi ssd M.2 PCIe csati nem létfontosságú, egy is elég, de előny, ha van kettő. Sata csatiból is elég a max 2 db. Eddig MSI lapokat használtam, nem mondom, hogy mindenben megfeleltek az elvárásaimnak, de kb. tudom mire számíthatok a márkával. Ennek ellenére szívesen veszek más márkából is ajánlott lapot, ha megérős. Új lapot keresek, használt nem játszik. Cserét később nem tervezek, az elsőre összerakott komplett konfigok forognak a családban.

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák