Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
A méret-tömeg dolgon mindig nagyvonalúan átsiklom, mivel ezt egyértelműnek vélem. Akinek ez nagyon számít ott nincs is értelme a mérlegelésnek. Azért van a rendszerben (én is).
Azt hogy pár tízezerrel olcsóbb megint nem nézem, mert a szarrágók
(mint én) megint a rendszerben maradnak.
Én csak nem érzem ezt akkora üzletnek ennyiért. Ha sikerülne mondjuk megvennem a B&H-nél NY-ban akkor 130 ezer császári aranyat kéne érte fizetnem. Az már szerintem jó lehet. Viszont a várható, itthoni 180 ezres árhoz képest a Sigma 20 1,4 120 ezres (itthoni) felára bőven megéri. Azért az más liga.Ismét hozzáteszem, ha a stepless aperture funkció jelen van az obin, akkor nincs is miről beszélni. Legjobb vlogger üveg a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mint én) megint a rendszerben maradnak.