Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz vond #96746 üzenetére

    Már nem emlékszem, de anno szerintem több teszt is így tett. Most, hogy mennyire volt igazuk nem tudom, mint mondtam a videóhoz nem igazán értek (és jól van ez így :B ).

    Az ergonómia viszont egyáltalán nem objektív. Nekem a G80 markolatával egy egyetlen bajom, hogy túl rövid, és a kis ujjam lelóg, de még így is gond nélkül használható az említett telével is, csak markolattal áll helyre a világ (számomra). Ellenben a G9 valahogy túl bumfurdi, tök rendszeridegen a méret, plusz -ez csak saját nyűgöm- és a táskámat is át kellene hozzá rendezni a mérete/formája miatt (mondjuk ez pont nem fenyeget mostanában). Én mindenképpen javaslom annak, aki ebben a kategóriában nézeget, hogy kukkantson rá az E-M1km2-re is, hátha az lesz a nyerő (mégha drágább is), de ha nem, akkor is teljesebb képe lesz a kínálatról.
    Amúgy a G90 nem áll messze tőle, hogy egy ideálishoz közeli váz legyen számomra (aprólékosabb menü, de legfőképpen egy korrekt hi-res hiányzik belőle). Viszont az árazása nem oké, nem volt az már a megjelenésekor sem, de azóta sem sikerült ezt rendezni.

    Stauffenberg: már nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy nem egyedi eset volt, tehát nem csak egy oldalon olvastam.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák