Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz Lassú Víz #95794 üzenetére

    Nagyon sok esetben láttam már ilyen plasztikba ágyazott fém alkatrészt (pl.:tessauer anyát), illetve ennek deriváltjait. Sajnos mindenhol a plasztik enged.

    Csak egy: Szgk aksi tartó plasztik tálca, amibe az aksit rögzítő leszorítóhoz fém anyagú tessauer anyát használtak. Szerepe kimondottan fontos. Az aksi fékezésnél lehetőség szerint ne kövesse Newton vonatkozó törvényét. Elfárad 5-8 év alatt. Jól nézett ki a motorháztető. Ott is az olcsóbb engedett valóban... :((( (A forgalmazó szerint cserélni nem kell meghatározott idő elteltével, jó az úgy.)

    @MrChris: Azt el kell ismerni, hogy valóban nem tudjuk, hogy mi történt. Az azonban tényszerű, hogy a plasztikba történő fém anyagú rögzítések (perselyek, furatok, menetek, stb) mindig előrevetítik a tönkremenetelt. Minden bizonnyal vannak olyan műanyagok - mint ahogy ridegedéstűrő, vagy hőtűrő plasztikok is léteznek - amik nagyobb mechanikai ellenállással rendelkeznek, de nem ebben az árban.

    #### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk

Új hozzászólás Aktív témák