Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz Hi!King #95429 üzenetére

    Abban teljesen igazad van, hogy egy ff kit általában nehezebb, nagyobb egy mft kitnél. Viszont ez marhára nem mindenkit zavar. Engem zavar, téged is. Ezért erős kompromisszumot vállalva a képminőség terén megvesszük az olcsóbb mft kiteket. Mivel ez egy tech hobbi mások inkább copnak a jobb képminőségért. És valljuk be, nekik IS igazuk van. Különbözünk. (mi pedig copunk PS-ban :DDD )
    Hol hibázott az Olympus? Elhitette magával, hogy a világnak szüksége van a már nem könnyen hordozható, közel ff méretű kitekre, saroktól-sarokig pengeéles rajzzal és a ff-hez képest jóval több zajjal és alacsonyabb dinamikával, de ff/apsc áron. Az a néhány fan pedig nem képes eltartani egy maffiával is terhelt konglomerátumot.
    Ki jár ezzel rosszul? A fanok? Dehogy! Őket nem zavarja a gigászi méret, ár és tömeg. Most majd vesznek picivel nagyobbat és elhúznak Fujira például. Rosszul az ár-tömeg-teljesítményt patika mérlegen egyensúlyozó, ésszel vásárló userek járnak. Mivel ők nem tudnak mire váltani, ha kipusztul az mft. Igazság szerint az az mft már rég kipusztult. Az utóbbi években már csak gigászi vázakat és horror obikat hoznak ki, agyonvágva az induló filozófiát. Véleményem szerint a mai mft rendszerért nem kár, mert ha már "cipelni" kell akkor megette a fene az egészet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák