- Milyen monitort vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Nem vagyok járatos mft téren, persze olvasom a netet ilyen témában, de jobbnak láttam kérdezni.
Alapból ennyit tudtam volna elmondani a 2 vázról, hogy pana videóra, oly fotóra, és inkább rákérdeztem, hogy ezen kívül mit érdemes tudni róluk.
Az em10 van kb egy ligában a gx80-nal és most is panám van (mft fronton), csak az egyik legkisebb.Kategórián belül a szenzorokkal már nem nagyon foglalkoztam. Azt a "hangyányit" én lehet észre sem veszem, pixelt meg nem kukkolok (rájöttem rég, hogy felesleges).
(nikonon se hasonlítgattam össze az AA szűrős és mentes szenzorokkal készült képeket
különsképpen).Nyilván olyan szempont is játszik, hogy melyik tetszik jobban, de ennek eldöntéséért nem fogok fórumozni.
Begyűjtöttem, amire kíváncsi voltam.(#93493) vond
Sokat néztem a két ultrazoomot, sőt tükrös esetében is sokat gondolkodtam rajta (18-200 obik), de mft-n jobban számít a méret, mert ez az egyik ütőkártyája a rendszernek. 12-32 sokat használom, mert nagyon nincs is más
. Egy 12-60 valszeg jobb lenne (hozza a kb 18-105 átfogást), de így is elégedett vagyok vele (csak ne abba az irányba kellene "kinyitni", mint lecsavarni....
). a 12mm kezdet szimpatikus. Nem szándékozom eladni.
Használtban nem gondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Alkoholista nevelde
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
különsképpen).
. Egy 12-60 valszeg jobb lenne (hozza a kb 18-105 átfogást), de így is elégedett vagyok vele (csak ne abba az irányba kellene "kinyitni", mint lecsavarni....
). a 12mm kezdet szimpatikus. Nem szándékozom eladni.