Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Azon gondolkodtam, gyártanak-e ugyan (akár a kínaiak) kettős hátsó objektívsapkát, ami két oldalán egy-egy objektívet megfog, aztán ezeket a nem túl magas objektíveket belerakom együtt egy rekeszbe. Kiderült, hogy valóban létezik ilyen (mint amikor olyan egy évtizede a -2 alapú számábrázolással szórakoztam, aztán kiderült, negabinary szócikk alatt, hogy a lengyelek már az 50-es években számítógépet alapoztak rá
).
A Leica találta ki annak idején, egy fujis fórumban pedig írták, hogy az OP/TECH USA gyárt mindenféle bajonetthez ilyet, csak a Fujihoz nem /meg m43-hoz se/. (Mondjuk pont a Leica változatukat amúgy elrontották, mert azok nagylátóinak túl sekély)
Én amúgy úgy gondoltam, veszek két hátsó sapkát, összeragasztom és kész, szerintem az is lesz. Pár mikro 4/3-os is így gondolta egy topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).