Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Projektor topic
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Na egy kis komment a G3 fáj írási sebességéhez, bár már nem a legújabb váz, meg most akarják többen eladni, de azért nekem mindenképp érdekes tapasztalat volt. Volt alkalmam kipróbálni egy SanDiskExtreme (45MB/s) kártyával, gondoltam lemérem a különbségeket.
A régi memóriakártyám a formázás után kb 4-6MB/s tudott írni, kártyaolvasón keresztül 20, fényképező gépre kötve kb 4-6MB-tal lehetett olvasni.Mindig manuális lencsével lőttem, hogy a fókuszálás ne szóljon bele és nagysebességű sorozatot választottam.
RAW képeket lőve nem túl nagy a különbség (bár ott is van), mindegyikkel 8 képet tudott lőni (nem lassult a sorozat sebessége) utána betelt a puffer, majd utána még jó ideig ment ki. A régivel az egész folyamat, hogy fotózok és utána kiírja 24 másodperc, a Sandisk-kel 17mp, szóval érezhető, de nem változott sokat.
JPG-nél sokkal látványosabb a különbség. Azt nem futtattam végig, hanem 24mp-ig fotóztam és megvártam míg kiírja. A réginél viszonylag hamar belassul a sorozat, de sose áll le 1mp-nél többre, a legvégén is kb 1mp mire kiírja, összesen 14 kép készült ennyi idő alatt. A Sandisk esetében nincs semmi belassulás, az 60 képet lőtt ugyan ennyi idő alatt és utána egyből használható is volt.
Mondjuk ezzel nekem a legnagyobb érvem az Oly E-M10 mellett lecsökkent, mert ez a jpg sorozat sebesség már egész jó, ha nem is 8kép/mp.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Arena Breakout: Infinite
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest