Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Na egy kis komment a G3 fáj írási sebességéhez, bár már nem a legújabb váz, meg most akarják többen eladni, de azért nekem mindenképp érdekes tapasztalat volt. Volt alkalmam kipróbálni egy SanDiskExtreme (45MB/s) kártyával, gondoltam lemérem a különbségeket.
A régi memóriakártyám a formázás után kb 4-6MB/s tudott írni, kártyaolvasón keresztül 20, fényképező gépre kötve kb 4-6MB-tal lehetett olvasni.Mindig manuális lencsével lőttem, hogy a fókuszálás ne szóljon bele és nagysebességű sorozatot választottam.
RAW képeket lőve nem túl nagy a különbség (bár ott is van), mindegyikkel 8 képet tudott lőni (nem lassult a sorozat sebessége) utána betelt a puffer, majd utána még jó ideig ment ki. A régivel az egész folyamat, hogy fotózok és utána kiírja 24 másodperc, a Sandisk-kel 17mp, szóval érezhető, de nem változott sokat.
JPG-nél sokkal látványosabb a különbség. Azt nem futtattam végig, hanem 24mp-ig fotóztam és megvártam míg kiírja. A réginél viszonylag hamar belassul a sorozat, de sose áll le 1mp-nél többre, a legvégén is kb 1mp mire kiírja, összesen 14 kép készült ennyi idő alatt. A Sandisk esetében nincs semmi belassulás, az 60 képet lőtt ugyan ennyi idő alatt és utána egyből használható is volt.
Mondjuk ezzel nekem a legnagyobb érvem az Oly E-M10 mellett lecsökkent, mert ez a jpg sorozat sebesség már egész jó, ha nem is 8kép/mp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest