- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
így megy ez...
sőt sztem a kowa obik miatt indult be a dolog, szal térjünk vissza rá: ha az a 8mm manuál olcsó és penge lesz, Mercutio_ tájképelésre akkor sem vennéd meg mft-re, csak mert manuál? inkább a méregdrága oly vagy pana af-os üvegek mellett döntenél? de komolyan, most ha félretesszük a "fotózás, érzelmi alapon" dolgot akkor is, észérvek is szólnának mellette, de te akkor is könyökből elutasítanád, csakmert mf? vagy ott a kodak 25mm F0.95, ami egy nagy keresővel, peaking-el egy álom lehet street-re, ráadásul elvileg 400 dodó lesz...(#34810) Mercutio_: ja az elsző hsz-d még nem volt olyan ellenséges, inkább az utóbbiakban bújt elő belőled az "analógia, de minek?" dolog..van aki élvezi és kész, nincs ezen amiért vitatkozni, én is csak azért vitatkozok, mert nem értem mi értelme amikor ilyesmin vitatkozunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így megy ez...