Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Az X100 nekem nagyon szimpatikus, fincsi kis gép lett.

Ettől függetlenül maga a hybrid kereső engem annyira nem hat meg. Már bejelentéskor voltak vele szembe fenntartásaim. Már filmes Contax G1-nél is gyakorlatba problémás volt, hogy a keresőben nem látod az élességállítás eredményét.Az X100-nál fennáll ugyanez a probléma. A parallaxis eltérés miatt még a segéd kerettel együtt se pontosan ugyanazt a képet látod amit az obi, főleg közeli témánál. Ilyenkor könnyen lehet, hogy a fókuszpont se pontosan ott van ahová kivetíti a gép. De ennél még nagyobb baj, hogy a klasszikus távmérős vázakkal ellentétben itt az átnézeti kukucskán nem kapsz semmi visszajelzést arról, hogy oda állt e be az élesség ahová te szeretted volna.
Anno én elsősorban pont azért váltottam tükrösről, mert marhára élvezem hogy többet a nem kell ilyen-olyan fókuszhibákkal foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest