Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Az X100 nekem nagyon szimpatikus, fincsi kis gép lett.

Ettől függetlenül maga a hybrid kereső engem annyira nem hat meg. Már bejelentéskor voltak vele szembe fenntartásaim. Már filmes Contax G1-nél is gyakorlatba problémás volt, hogy a keresőben nem látod az élességállítás eredményét.Az X100-nál fennáll ugyanez a probléma. A parallaxis eltérés miatt még a segéd kerettel együtt se pontosan ugyanazt a képet látod amit az obi, főleg közeli témánál. Ilyenkor könnyen lehet, hogy a fókuszpont se pontosan ott van ahová kivetíti a gép. De ennél még nagyobb baj, hogy a klasszikus távmérős vázakkal ellentétben itt az átnézeti kukucskán nem kapsz semmi visszajelzést arról, hogy oda állt e be az élesség ahová te szeretted volna.
Anno én elsősorban pont azért váltottam tükrösről, mert marhára élvezem hogy többet a nem kell ilyen-olyan fókuszhibákkal foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- Sony FE 100mm f/2.8 Macro GM Lens (SEL100M28GM)
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs