Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz Throme #104079 üzenetére

"Ráadásul beviszed a szervizbe egy bedagadt utángyártott akksival a vázat, azt nem fogják ingyen javítani gari ellenére se."

Eddig az összes vázam akku és tartozék nélkül vették be szervízbe, nem nagyon feszegették mi volt benne és mi nem. Olyból EM1-MII és EM5-MII is járt így. Nyilván nem örülnek neki, meg le is van írva, hogy gyári tartozék blábláblá, aztán ha összeszámolom, hogy elmúlt pár évben lehet nem kockáztatok egy 500ezres vázat, de mikor csak akkun 500+ezrest spóroltam, akkor megint más a fekvés. Főleg mikor egyes márkáknál gyári is dagadt vagy repedt meg. Patonával a mennyisége alapján nem volt bajom, abból csilliárdot használok mindenfélében, ha meg azt nézem, hogy Oly/Fuji akkujaim 50%a lekonyult, akkor megint más az arány. Fostaliga Sonyt mondjuk nem értem, 3 évente feltöltöttem, most állt megint vagy 4et és szarrá merült állapotból is teljesen jóra felhúzta magát. Aztán megint hempereg, mert vázam nincs hozzá :-D Ez valami földönkívüli cucc.

Vannak AlisEbayes cuccok amit saját érdekében senkinek nem ajánlok, ennek ellenére ez is műxik, meg van a sima sárga dobozos fehér címkés. Ma nyektettem volna, csak nem sütött a nap

Patonából ez 6ezer lenne ma, annyit még megérne. Annó a Fujiba 3-5ezresért vettem az akkukat, megtették amit meg lehet, akkor Tripontban 24ezer volt az ára, most lassan veri a 30ezrest. Ebből azért nem vennék csak úgy 2-3 darabot, vagy havonta bővítve a készletet, aztán ezek alapján mindenki mérlegelje magának.

Új hozzászólás Aktív témák