Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Throme #103651 üzenetére
Egy offtopic gépen (Samsung) ugyanez a helyzet. Szerintem a gumi az egy lágyított műanyag vagy szilikongumi, és a lágyító szép lassan kiszivárog belőle, ehhez pedig nem ragad semmi. Ezért azt találtam ki, hogy alaposan letisztítom a fémet, és öntapadós bicikli gumiragasztó foltot szabok be a helyre, ide elég kis darab kell. Ha nagyobb a borítás, akkor is lehet próbálkozni a tisztítás+öntapadós valamivel, esetleg kétoldalas ragasztó de az növeli a vastagságot. Van a dekoros boltokban vékony habosított lap, kb. 2 mm vastag, arra szerintem tapadnak a ragasztók, nem tudom oldják-e az oldószeresek, ha igen, akkor vizes bázisú ragasztóval, de a dekoros boltban biztos tudnak ajánlani hozzá ragasztót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest