- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
aginor #103615 üzenetére
Az a bibi, hogy sok gép a puttyonyban van mint lehetséges befutó. Évek után visszatérve a fotózáshoz nem szeretnék első körben nagyobb összeget elkölteni, mert ha 1-2-3 hónap után lelohad a lelkesedés...akkor nem leszek boldog.
Olyan spektrumot bejártam már a kinézett gépek terén, hogy ihajjjj. Új, kisebb MILC gép kitobival....egészen a régebbi DLSR valami 50mm obival és csók. Aztán a DSLR-t kezdtem elvetni...nagy, nehéz és a mai MILC-ek közt már akad amelyik eléri a hasonló minőséget.
Lehet rá kellene pihennem egy kicsit, mert kezdek besokallni. Sokat nézegetem a hirdetéseket és próbálom belőni melyik gép+obi lenne a megfelelő választás. Vagy magam sem tudom mit szeretnék, de ez már másik probléma...másik topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest