Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
redzsi
üzenetére
Szia!
A gx9 egy tök jó gép, az is egy jó opció ha az lesz. Viszont azok az m43 obik nem olyan durvák, hogy pótolhatatlanok lennének más rendszeren.
Az XT30 II is egy tök jó gép.
Én is hasonló dilemmában voltam mint te. Nekem GX80-am van 12-32-vel, egy 20/1.7 és egy pana 45-150. Én emellé vettem egy XT30 II-t, 18-55-öt, 23/1.4-et és 35/1.4-et. Az mft rendszert nem adtam el, és milyen jól tettem. A mai napig használom mind a kettőt felváltva. Jó rendszer a Fuji és nagyon jó a mindent vázon állítás mint koncepció. Viszont ha ma döntenék akkor nem venném meg az új rendszert, helyette vennék egy x100v-t és a maradékból pedig az m43-hoz obit, valószínű makrót. Lényegében azért nem venném meg az új rendszert mert ugyanazt csinálom vele mint a panával, kb ugyanazokra alkalmas obikat vettem meg hozzá (most telét nézek a fujihoz), és azt vettem észre hogy semmi olyan nincs egyikben sem amit a másikkal nem lehet megcsinálni. A jobb jpg kimenet nekem aránylag fontos volt, de a GX9 pl ebben jobb a GX80–nál, tehát ha ebbe az irányba mész tovább akkor az is jó.
Így lényegében hasonló cipőben járva érdemben nem tudok neked segíteni, mert két jó választás között gondolkozol szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs