Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
szabi__memo #41653 üzenetére
Ja csak egy etf-ben ha kihullik pár cég még akkor is pluszban leszel 10 év múlva ha minden jól megy, ellenben 1 hotelre feltenni a pénzt jelenleg, én biztos nem merném. Ki tudja milyen tartalékai vannak, meddig képes fent tartani az egész láncot. Szerintem ez nagyon hosszú kutatómunkát igényel mint átfogó kockázatelemzés. Ráadásul ilyen helyzet még nem volt.
Persze mindenki abba kockáztat amibe akar, nekem ha van rá 1% esély hogy csődbe megy a Hilton az is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest