Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Igen ezen bosszankodtam én is, de most nyitok majd egy cib számlát, ami ingyenes lesz és tudom majd megújítani a forrásokat
Az OTP lekötést addig még lehet megjátszom, csak 2 hete járt le az egyik csomagom, amit újra kötöttem már axa-nál.Kérdés, hogy OTP-nél az utalás mennyi? Mert félek, hogy amennyivel most jobban járnék a 11%-al azt az utalási díjon elvesztem.
-
_BM_
senior tag
Érdekes ez az OTP-féle 11%. Általában feleannyi kamatot szokott adni, mint a többi bank......
-
_BM_
senior tag
OTP 11%-ot kínál új pénzre. Kamatemelés lesz belőle.
-
-
Agyzuzo
addikt
"ezt kiszámitani előre........"
Hogymi? Ezt a mondatot szerintem a tőzsdén nem lehet értelmezni.
Esetleg megjósolni, megtippelni, valószínűsíteni, érezni, sejteni lehet, na de kiszámítani?
Amúgy meg pont úgy halad az EUR/HUF, ahogy azt hónapokkal előre behúztam (lásd, alsó kék vonal - még januárban húztam be, csak akkor még ellenállás volt, most támasz lett
):
Javasolt most bevásárolni ejróból...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Solar_Wind #13687 üzenetére
röhej a mozgás, ezt kiszámitani előre........
-
Solar_Wind
senior tag
Mindig péntek délután erősödik a forint. Most 278-nál van. Dollár 226 alatt.
-
Cyrin
addikt
válasz
concret_hp #13683 üzenetére
azt, hogy lesz I(brahim) M(ustafa) F(erhad) hitel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #13683 üzenetére
Állami spekuláció.
Mit is mondott a kedves ferde szemű miniszterünk a köcsög spekulánsokról nemrég, amikor 300 HUF fölé ment az euro?
-
concret_hp
addikt
-
törölt tag
a kaszinóban is lehet tudatossággal nyerni, csak azok az emberek ki vannak onnan tiltva
(fejben számolók stb. a nyereséges kaszinó legnagyobb ellenségei.Fényképes lista van az ilyenekről és ha a belsős biztonsági szolgálat nem figyel, mind mennek a levesbe)
Továbbra is fenntartom a hasonlóságot a két dolog közt.Mindkettő tanulható, de mégis kevesen űzik nyereséges szinten.A többség csak dobálja be a zsetont és eteti a kevés tulajdonost
-
Murphistic
aktív tag
Ha már szóba került a tőzsde: a mai nap felfedezettje számomra: [link]. Érdemes 5 éves távra rakni a diagramot és számolgatni, hogy vajon mennyit veszthetett vele a legnagyobb lúzer és mennyit nyerhetett vele valamilyen guru.
Egyébként gondolom itt a tőzsde egy kicsit offtopic vagy inkább on, mert az is befektetés?
Murphistic
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #13675 üzenetére
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #13669 üzenetére
Valoban! Mert ha ilyen *keteselyes*lenne a tozsdezes,akkor mindenki tozsdezne,es a Szerencsejatek RT...tonkremenne!
-
g@bo
nagyúr
-
zeno70
tag
Megkerdezhetem, hogy hol tarolod a tobbfele valutat? Mar nem konkretan (cim szerint
), hanem bank kinal-e olcso (esetleg ingyenes), tobb valutara kiterjedo deviza szamlat, es ha igen, melyik...ahol meg a kamat miatt is erdemes lenne betenni?
Ha a parnacihaban van, akkor nem szoltam.
Azert kerdezem, mert nekem is van dolcsi, font es juro, de egyenlore nincs beteve sehova. -
degu
senior tag
En a MOL-ra tennek!
Az biztosan szarnyalni fog! Karacsonyra megtippelem az 500Ft-os benya arat.T.k. annyit emel,amennyit akar,de folyamatosan kuszik felfele.
Ha vennek 100 rugoert reszvenyt-ha jol tippeltem,akkor nyerhetnek rajta 15-20 rugot.De nem tudom,hogy mennyi a tranzakcioval jaro koltseg.Lehet,hogy nem lenne jo uzlet,es akkor meg ott a kockazat,hogy kiderul-ennyiert nem veszik meg a csorok a benyat!
Akkor buktam egy nagyot!Nem is lehet megsaccolni,hogy mekkorat...
/Es 100 rugoval nem is nagyon erdemes elkezdeni/
Tuti tipp pedig nincs! -
g@bo
nagyúr
ma volt az alja?
-
Rive
veterán
ez is ertelmesen hangzik?
Még rosszabb. Ha tőzsdézni akarsz, akkor nyiss előbb egy demo számlát valahol (vagy kevés lóvéval (amit úgyis el fogsz vesziteni) egy éleset), minimum egy évre (részvényre, nem CFD-re).
Amit vázoltál, az kezdőként ~ rulett.
Illetve inkább itt a piros, hol a piros. -
FehérHolló
veterán
Az általad leírt elvárt hozam, a kockázatkerülés és a "kisebb" forgatandó összeg alapján én inkább valamilyen alacsonyabb, vagy közepes kockázatú befektetési jegyet javasolnék számodra.
OTP-ről csak annyit, hogy pont egy éve másfél hónap alatt 5530-ról 2680 forintra esett az árfolyama. Nagyon nem ajánlott hosszútávra, akkor sem, ha most épp alacsonyan van. Utóbbi egyébként téves feltevés, az OTP jelenleg a 180 napos átlagérték közelében van (kicsit felette).
-
orvil
tag
arra gondoltam, mivel az OTP jelentos szereplo a piacon, es mivel most relativ alacsony a reszveny arfolyam, elkezdenem venni havonta, majd 5-10 eves intervalumon eljatszani vele, mondjuk a meglevo reszvenyek 50%-a mindig megmaradna, a tobbivel lehetne ugyeskedni (eladni/venni) arfolyam fuggvenyeben, szoval nem x milla erteku reszvenyt akarok felhalmozni 10 ev mulva pedig eladni.
nem csak OTP jatszana, meg nehany nagyobb ceg, melyeknek a totalis bukta lehetosege kevesebb, mint a tobbinel, ergo a haszon lehetosege is mersekeltebb, a tobbi "szerencse" dolga.ez is ertelmesen hangzik?
az osszeg azert ennyi, mert ha ezt bukom abbol semmi nem lesz.
-
Rive
veterán
Hosszú távot nézve pillanatnyilag minden félúton van. Ha laikusként akarsz befektetni, akkor szerintem inkább kamat vagy hozam, a részvényekkel egyelőre jobb óvatosnak lenni.
Ui.: viszonylag rövid időn belül előfordulhat olyan helyzet, amikor érdemes lehet átszállni részvénybe. Tehát inkább a rövidebb lejáratú befektetések között kell nézelődni.
UiUi.: az, hogy ekkora időtávon gondozás nélkül ellegyen a lóvé, eleve felejtős - hacsak nem elégszel meg ótvar alacsony hozammal.
UiUiUi.: szerintem.
-
orvil
tag
valami otlet, ha a fent emlitett intervallumban gondolkozom havi 50-100ezer befektetendo osszeg mellett?
lekotesekben max 12 honap (barmi kozbejohet), ezert gondoltam a reszvenyre, OTP jelenleg eleg alacsony arfolyamon van, ha szerencsem lenne 5-10 ev mulva talan visszatalal, vagy rosszul latom?FehérHolló: még nem szedtem be semmit, laikus vagyok, probalok tapogatozni, infot gyujteni.
-
DeFranco
nagyúr
Személy szerint azért vennék, mert viszonylag stabil [link] indokolatlan mennyiségű kőolajon ülnek, viszonylag közel vannak, prudens gazdaságpolitkát folytatnak, és nagy valószínűséggel sem csődbe nem mennek, sem nem bolondulnak meg.
Nagyot szakítani nem ezen fogok, nem is akarok, de nagyot valószínűleg bukni sem. Úgy gondolom, hogy tartalékoláskor 1/4 1/3 súlyban az EUR és egy másik deviza mellé indokolt lehet. Jelenleg jó árban van, ennél számottevően (>10%) jobban gyengülni nem fog a forinttal szemben, erősödni erősödhet.
De ez csak a laikus véleményem erre kértem volna megerősítést, vagy cáfolatot.
-
g@bo
nagyúr
válasz
DeFranco #13650 üzenetére
hátakkor írd le, te miért vennél norvég koronát? az kőolaj v esetleg halászatuk miatt?
tehát kell az euró /és forint/ ellenében olyan -most- pénz, ami ha minden bili borul, mi akkor is hátradőlve mosolyoghatunk. aranyat 20 dekát se tudnánk -együtt- venni.
én -indok nélkül- továbbra is a CAD és CHF et tartom szem előtt.
-
orvil
tag
erdemes OTP reszvenyt venni mostansag, ha 5-10 eves intervallumban gondolkozom?
-
g@bo
nagyúr
válasz
DeFranco #13647 üzenetére
nem okoskodom, csak a véleményem írom le. szvsz mindannyiunk célja az, hogy a kis pénzecskéjét megóvja.
örüljünk annak, hogy most egy kis levegőt kapunk, a forinttal együtt...
írja le mindenki az elképzelését esetleg indokkal, a többiek meg agyalhatnak azután, mibe is "meneküljenek".
nem célom a vita, nem szólok le semmit és senkit, csak leírtam ahogy én mint laikus, spekulálok...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dorian #13645 üzenetére
az USD ez euró para miatt drága, 231 ért az. sokat lehet vele bukni, de nyerni is.
még mindig világpénz urak... a legtökösebb menedék akkor is, ha nyomtatják tonnaszám.Az euró ellen jó a NOK, ha a serpenyő másik felét nézed, és most váltanál nem túlértékelt pénzt mint GBP USD CAD AUD CHF.
az EUR/NOK keresztet kell 2008 ig vizslatni, lehet benne fantázia.
én se tettem mindent euróba, sőt.... van cad gbp chf usd csomagom is. én is megraktam mindkét oldalt ha az euró rohad, akkor a többin lehet kasza, de összességében a forint lesz a legnagyobb lúzer.
-
DeFranco
nagyúr
Minden valutát megindokolsz, hogy miért ne vegyünk (EUR-t zárjuk ki, tételezzük fel, hogy abból van elég) a NOK-ot meg lesöpröd.
Továbbra is kérdem, miért?
Van EUR-om, 270-en tartom számon, nem kell több és nem is fogok drágábban venni, a többiben egyetértünk hogy drága, egy valutát látok, amiben látok fantáziát, azt meg különösebb indok nélkül lepöckölöd. Nem baj, valószínűleg tévedek, de hadd tanuljak, továbbra is kérdem: mire alapozod ezt?
Ha csak nem tetszik a szine, az is egy indok, csak akkor tudjunk róla.
-
g@bo
nagyúr
válasz
DeFranco #13644 üzenetére
az euró most reális áron van. 280 nem vészes.
ha borul a bili persze ütik az eurót is, de a forint lesz a vesztes /320+/ akkor még mindig jobb helyen a pénzed.
a serpenyő másik fele, amit mondottam....... az euró problémái miatt az USD CAD CHF GBP.... ezek az EUR/ .... kereszt miatt most is drágák.
tavaly a GBP 300 volt nyáron, most 360. tehát 20% drágább. ehhez képest a chf 231. ha 20% ot lekapok 185..... dodi 231 szintén 185. valahol ott lenne a helyük 280 as euró mellett.
231é szerintem a chf se rossz vétel / de nem is a legjobb /.
norvég koronát meg vegyen a franc.
-
Dorian
félisten
Pont az, hogy a forint valamennyire együtt mozog vele. Ha lesz a közeljövőben egy újabb rossz hangulat / pánik (Görögo, Spanyolo.) akkor az euro is romlik. Norvég korona meg most a 3 havi mélypontján van, ha gyengül a forint, euro, nyerhetünk vele.
USD sztem erősen túlértékelt rövig távon is.
Veszek ma Euro-t is, de csak 800-at nyaraláshoz. -
g@bo
nagyúr
válasz
Dorian #13641 üzenetére
mi bajod az euróval?
azt most reális áron vehetsz, 282 olyan nem gázos. nyilván a 275 265 jobb lenne, de ennek is örülni kell.
mivel az eur/ usd - cad - gbp - chf kereszt nem túl jó, a többi valuta helyzethez képest drága.
minek norvég korona? elhintették, hogy milyen szuper tartalék valuta lehetne, ehhez képest lapos még mindig. inkább USD az pörgős cucc, csak most nem olcsó, és összességében van mögötte bőven nyomdaipar és infláció. seftelni jó, nem hosszútávú befektetésnek.
esetleg CAD, nem most, 225 alatt. az egy pöpec menedéklé. / nyersanyag, alacsony infla /
és esetleg AUD...szerintem nem vészes az euró. csípjétek meg 280 körül de inkább alatta, és lekötésre is elég jó most a kamata. aztán ha újra ég a ház, akkor a forint 100* előbb bedől, mint a nyavalyás unió.
Ha meg újra az EU kerül képbe -jobban mint most- akkor CAD,USD,GBP CHF a serpenyő másik fele. szeptemberre várható, hogy Görögország végleg kidől. jöhet egy tuti hiszti/ forintesés.CHF 231, nem olcsó, de évekig téphetik a pl. törlesztők és eu válság miatt.
-
Mercutio_
félisten
Eurót, Kunát hol érdemes most venni? (nyaralásra, nem befektetésnek lesz
)
-
Cyrin
addikt
Nem csoda, 277-nél járunk...
-
attiati
veterán
Az a legnagyobb baj, hogy már itt is mindenki elkezdett ft gyengülésen és eur vételen gondolkodni.
-
g@bo
nagyúr
én is vettem, persze még zsákolok ha lejjebb megy /275/ és akkor átlagolok...
én így szoktam, a kívánatos ponton beleveszek, várok merre mozdul, és csipegetek még.volt amikor megszívtam, a font mikor megindult 300-ról fel, /tavaly 9-10. hó/, aztán 330/340-nél tökölt kicsit le... ("profitmaximalizálási" para) kicsit megint fel majd le, akkor már elvesztettem a fonalat, majd irány 370+.
azóta 342 volt az alja, most az eur/gbp kereszt pocsék, így 365-ön időzik, pedig már 340 alatt lehetne..egyébként, lehet most fog majd a jónép nagyban eurózni, tekintettel a stabil gazdaságra, meg a spekik is lassan profitot akarnak, így lehet, nem nagyon nézzük meg a 270-et.
-
Cyrin
addikt
én is vettem 283-ért, mert hittem neked...
nade nehéz eltalálni az alját, meg egyébként is:
Itt az idő újra a forint ellen menni? -
g@bo
nagyúr
a fransz... vettem 284é fél raklappal.....
279.916 -0.964 (-0.34%) eur/huf
meglesz a 275?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13629 üzenetére
még...
és nem irreális dolgokat álmodtam. továbbra is tartok a nagy mágustól mikor kattan be, vagy csinál baromságot, de ha most kivételesen nem is őrűl meg, magyarország gazdasági teljesitménye kiszámithatóan.... xar, és ez belátható időn belön szvsz nem is javul.
szóval az árfolyam kizárólag a befektetők kezében. amig zabálják a kamatot, nézegethetjük a 280 körüli árfolyamokat, ami szuper, miközben 200 féle adót fizetünk, élni meg alig van már miből.
-
-
lajafix
addikt
kedves róth, ez csőfaszság, összeesküvés-elmélet.
1. nem lehet olyan hülye a magyar állam, hogy az imf hitelből finanszírozza az árfolyamot.
2. a "lóvé" egy része fog csak tudni kimenni, ua a forint/deviza konverzió a menekülés elkezdésekor odavágja az árfolyamot. 4000 mililárdról beszélsz, az kb 18 milliárd USD. Ennyi pénzt nincs a magyar piacra...
3. semmilyen hiteles magyar gazdpol lépésről nem írtál, mitől srófolnák fel a magar papírokat a minősítők? -
_BM_
senior tag
válasz
#24334592 #13624 üzenetére
De csak neked
Szal megint itt csücsül 6 ezer mrd ft forrótőke állampapírban (2008-ban csak a fele volt).
Szerintem az imf-megállapodás már régen létrejött, ahogyan 2008-ban sem akkor kötötték meg, amikor közölték, hanem fél évvel korábban, de ez most lényegtelen. A lényeg az, hogy minden részletre kiterjedően hazudni kell. Nem a bírók nyugdíjazásáról tárgyalnak ezek, hanem fusiznak.
Elképzelésem szerint a 6000 mrd-ból olyan 4 ezer távozni készül az ősszel kitörő euro-turbulencia hatására, és az imf kényszerhitel nyújt fedezetet a nyereséges manőverre. Kimegy a lóvé, utána bedől a forint, kamatot emel az mnb, de hasztalan, és jövő tavaszra akár 350-ig is elcsúszhat az árfolyam. Nagyjából ekkor "rendeződik" az "euróválság", és kezdik újra veszegetni a magyar papírokat. 350-en és magas hozammal. A hitelminősítők elkezdik srófolni felfelé a magyar papírokat, köszönhetően a hiteles gazdaságpolitikának. Irányt vált a ft és kezdetét veszi a kamatcsökkentés. Talán jövő ilyenkor ismét 280 lesz az árfolyam, ami azt jelenti, hogy kockázat nélkül tisztán csinálnak 30%-ot. 4000 mrd esetén ez 1200 mrd ft (ennyi pénzt droggal sem lehet csinálni).
Az adófizetők meg törleszthetik az imf-hitelt, és választhatnak egy másik maffiózót maguknak. -
törölt tag
válasz
FehérHolló #13622 üzenetére
nem tok mindegy minek hivjuk ha mukodik...felolem belekbol is josolhat
BM: azert toljad csak a prognozist
-
degu
senior tag
Sugjatok lecci,hogy mikor erdemes az angol fontot bevaltani-forintra?
Most,vagy varjak,amig a Haza Megmentoje eluzi az IMF-et,vagy mindegy?
Mennyire stabil valuta az angol font? -
_BM_
senior tag
válasz
FehérHolló #13620 üzenetére
"Egyszerűen mákod volt."
Ez nagyon-nagyon rosszul esett
Már éppen le akartam írni a következő fél-egy éves prognózisom, na de így.....
És azt is tudom, hogy mit beszélt B Kaufmann Vargával, bibibíííí. -
FehérHolló
veterán
Azért remélem érzed, hogy egy egyszerű várható értékre alapuló tendencia szinte semmit nem mond.
Egyszerűen mákod volt. Ha már idén februárban ide ösztökélték volna az IMF-et, akkor máshogy állna a helyzet. Az most részletkérdés, hogy 2011 közepén rég itt lett volna az ideje, de mindegy.
-
_BM_
senior tag
Nem szeretném magamat fényezni, de érdemes egy pillantást vetni tavaly karácsonyi hsz-emre. Az akkori jóslatom nem teljesült 100%-osan (még), de azokban a hetekben mindenki arról beszélt, hogy 350 lesz-e a ft vagy 400.
-
Cyrin
addikt
válasz
FehérHolló #13617 üzenetére
legközelebb megkérdezlek, és hiszek neked
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
DopeBob #13612 üzenetére
útlevelet voltam csináltatni, detto ez volt, bementem délután, egyedüli ügyfél voltam. az irodában 5en lézengenek, az útleveles nő meg épp a nyaralását beszélgeti 10 percen keresztül telefonon gondolom egy hasonlóan elfoglalt barinőjével.. és persze egyeltalán nem is zavarja a helyzet..
a másik dolog meg hogy baromira túlszabályozott a rendszer. csomó dolgozónak nincs joga ehhez, meg ahhoz, ezért összevissza küldözgetik egymás között a különböző iratokat.. persze hogy 30-60 stb napos határidővel dolgoznak. mondjuk a túl nagy "hatalom"/jogosultság a korrupció melegágya.. de hogy hol az ideális megoldás azt nem tudom. valszeg nem a mostani azért
mindezt persze nem teljesen beleoffolási célból írtam, csak hogy az állam a legkevésbé sem hatékony termelő ott sem ahol nem szociális ill egyéb feladatokat lát el. nincs aki nyakonba**a az alkalmazottat, mert akinek kéne az is épp a ****** verija és a másik amit akartam, hogy nem mindegy hogy 200 ember jó terméket állít elő, vagy 500 x*rt
írországban érdekes volt hogy heti szinten naprakész volt a fizum, az összes adóm, adójóváírásom stb, és nem kellett annyit szenvedni semmilyen ügyben sem mint itt, ha hivatallal kerültél szembe. -
Cyrin
addikt
válasz
FehérHolló #13603 üzenetére
már nem jár messze (281)
-
DopeBob
addikt
Nyilván csepp a tengerben, csak amit nemrég tapasztaltam:
Jogsi hosszabbítás, első voltam, nyitás előtt ott voltam kb fél órát kellett várnom így is. Közben mindenki jön megy a kis kávéjával. Végre bemehetek bent vannak 5-en, beszélgetnek, az egyik éppen a körmeit festegeti...
Miközben az egyikük az ügyemet intézi, simán felveszi a mobilját és jókedvűen elcseveg pár percet valakivel, nyivlán nem munka ügyben. Én ugye ráérek, meg különben is örüljek, hogy egyáltalán megcsinálják.
Persze nem szép dolog általánosítani, de máshol nyilván agyon vannak hajszolva.
-
g@bo
nagyúr
válasz
lajafix #13610 üzenetére
kedves laja, akkor te a jól fizető állásodból, megfelelő szakmai végzettséggel és széleskörű rálátással tudományosan megállapítottad, hogy az állam és közigazgatásban dolgozók nagyjának 50%-a a másik 50%- nak generál melót, ebből levezethető, hogy összességében az alkalmazottak 96%-a felesleges.
elfogadható érvelés. témát zárjuk.
-
lajafix
addikt
kedves gabo, az állam által jelenleg ellátott funkciók nagyja felesleges, az egyik csinál munkát a másik felének feleslegesen. Nem arról beszélek hogy 200e ki és a maradék ugyanazt végezze. A hatékonyság hiánya nem -csak- azt jelenti hogy láblógatás folyik, hanem azt, hogy az elvégzett munka jó része egyenesen felesleges.
-
g@bo
nagyúr
válasz
lajafix #13605 üzenetére
" Az 500 tengilengi ember sose fog olyan minőségű munkát végezni mint 200 motivált "
ez így van, de mégse törekednek arra, hogy kevesebb de hatékonyabb gárda legyen, jó fizetés, és motivációs rendszer mellett.
ettől függetlenül, nem biztos, hogy 500 embert 200 pótolna, az emberi teljesítőképesség figyelembevételével. ( tehát hiába a jobb pénz, ha 1 ember nem képes x-nél többet teljesíteni, és még a szuper-fizetéses se pörög mindig 100%-on )
megjegyzem, a versenyszférában a 80 nettós melós se motivált.
-
lajafix
addikt
"nincs miért megküzdeni. ill egy állásért küzd 250 ember"
nincs ez annyi, ebből 225 csak benevez."nem... a szakmailag legjobb nyer, hanem a legolcsóbb."
bezony, ha elég egy adott tudásszint akkor ott sose lesz megfizetve a többlet, mert nincs rá szükség. Megjegyzem a kvalifikált munkákra jelentkezőkről inkább a fordítotja derül ki: közel sincs összhangban az alap tudás (nemhogy a gyakorlat) és az igény. Magyarán: a jelentkezőnek inkább takarítónak kellene mennie, mint komoly állást várnia. (elnézést a takarítóktól)"80-90 nettóért te nem fogsz gyors, hatékony, minőségi munkát kapni."
mondom hogy akkor nincs rájuk szükség. Az 500 tengilengi ember sose fog olyan minőségű munkát végezni mint 200 motivált. -
g@bo
nagyúr
válasz
FehérHolló #13603 üzenetére
a próféta szóljon belőled. 275 nél már bőven pucolni kell......
-
g@bo
nagyúr
jut eszembe
szerintetek most 285é euró, vagy 238é chf? dollár 230é sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest