- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrico77
csendes tag
válasz
tototos #124352 üzenetére
Hi,
Nekem a portólióm 10%a kripto. Talán tavasz végén döntöttem el, hogy érdemes tartanom ilyen eszközöket is, de sokat olvastam és kutakodtam a témában előtte.
Mivel rendszeresen rebalanszolok (havonta) így eddig folyamatosan vettem, mint bármi mást is.
Most hogy megugrott, már a balanszt elvitte, így már adtam el és vettem ha jól emlékszem SC EU ETF-et.Szóval én nem próbálom megfejteni mikor van csúcs, hiszek benne, mint a többi ETF-ben és amikor a matek azt mondja eladni, vagy venni kell, akkor meglépem.
De én is úgy gondolom, hogy csak azért mert emelkedik, ne vegyél, ha érdekel olvass utána.
Elemzések szerint 4éves ciklusok voltak a múltban, e szerint most vagyunk a bika elején, kb. egy évig tarthat a lendület, DE! nem feltétlenül kell hinni benne. Én ezért balanszolgatok rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest