- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reyhach
csendes tag
Üdv!
Tudnátok véleményt mondani vagy a tapasztalataitokat megosztani velem az FSP 550W Raider S 550 tápról és úgy általánosságbab véve at FSP tápokról?
Köszi!
-
tornas
őstag
"Mai modern gép alá nem való."
Azért azt most is vígan elvinné... 300 W-ot tud a 2 db 12 V-os ága. És minden olyan csatlakozó rajta van, ami egy "mai modern" gépbe kellhet. Még 6 pin PCI-E csatlakozó is van rajta.
"Passzív PFC, 70% alatti hatásfok"
Olyan 70 % körül van félterhelésen...
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítségeteket kérném abban hogy melyik lenne a jó választás keresztfiam gépébe? Most q8300 (95w)-as proci és nincs tuningolva +MSI 6790OC 1GB (kb200w) és egy M-Tech 600w os táp hajtja aminek a 12v-os ága 288w-tal terhelhető így nagyon melegszik.
Kérdésem az lenne, hogy CHIEFTEC GPS-450AA-101 A vagy CHIEFTEC CTG-400-80P?
Használtan 1-1 db-ot árul egy srác, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.A CTG szerintem jobb, de kicsillem a 400w ot (12v-os ágon 300w), a GPS 450-et meg watt-ban jobbnak találom de szerintem minősége rosszabb...vagy nem ?? -
Zsohi
őstag
válasz Balathruin #69892 üzenetére
Egy nagyon jó minőségi tápegység, de ősrégi. Passzív PFC, 70% alatti hatásfok. Mai modern gép alá nem való.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
jim bcs
nagyúr
válasz Delillusions #69889 üzenetére
ez nem mod és nem tuning, Seasonic belsővel rendelkező nagyon ajánlott táp 5év garival
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Balathruin
veterán
A Delta DPS 350AB 4A nevezetű csoda mennyire gáz?
-
Delillusions
újonc
válasz jim bcs #69888 üzenetére
Köszi, de a 660-as után nem akarok hozzányúlni a VGA-hoz. Őszintén szólva az egész géphez nem akarok hozzányúlni, csak ha valami kimegy benne. A gépemben gyakorlatilag minden alkatrész garija lejárt már. A GTX275 is elég lenne nekem, de renderelésnél gondok vannak vele.
Vagy a program nem támogatja, mert régi, vagy kevés a VRAM. Ilyenkor vagy megáll és kezd előről, vagy átdobja a procinak, de akkor egy frame kb 50 perc alatt készül el, amit a GPU kb 8 alatt megcsinálna. Ahogy nézegettem a 660 kevesebbet fogyaszt, mint a 275, de ezt lehet, hogy Ti jobban tudjátok. Az előző VGA-m egy 8800GT volt, abból lett egy GTX275.Azért köszönöm az ajánlatot. Listára teszem és megnézem, bár személy szerint XFX-ről még nem sokat hallottam, bár nem vagyok túlzottan otthon a tuning, mod világban.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Delillusions #69887 üzenetére
neked is a jövőre nézve erősebb vga csere esetére XFX TS Series 550W Bronze ~19-20k
[ Szerkesztve ]
-
Delillusions
újonc
Hi!
Bocs a zavarásért, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudnátok nekem ajánlani valamilyen tápot?
Fejleszteni akarom a jelenlegi gépemet, de lépésekben, nem egyszerre( most egy táp, majd egy VGA, memória, CPU hűtő, ...stb.). A gond, hogy a végleges konfig nagyban fog függeni az éppen aktuális piaci áraktól. A fejlesztést azért március környékére szeretném már befejezni.
A gép főleg 3D-s modellezésre, renderelésre kellene, de ez hobbi szintjén lenne, szóval nem vérprofi szinten. A renderelés fontos, mert közben a VGA könnyen kaphat akár 90%-os terhelést is, akár 1-2 órán keresztül is.
Nálam a gépen az egyedüli overclok-ot a VGA kaphatja, de annak is gyárinak kell lennie, házi tuning szóba sem jöhet(se VGA, se CPU). Kivéve a ventillátor, MSI Afterburnerrel átállítom, hogy olyan 40C-nél is már közel 60%-on pörögjön, 60-70C körül meg már 100%-on dolgozzon a hűtés. Nem érdekel, hogy hangos. Inkább legyen hangos, de ne főjön meg még nyáron sem.A végleges gép terveim szerint valami ilyen lenne:
-I5-ös rendszer
-6GB RAM DDR3
-2 SATA HDD (nem SSD-k)
-3-4 USB-s eszköz, de ami 100mA-nél többet fogyaszt, az kívülről lesz táplálva
-2-3 12cm-es ventillátor
-1 DVD író
-GTX 660 TI 2GB VGAA VGA az még változhat, de azzal már szemezgetek
A jelenlegi gépem egy Core2Duo E6750-es CPU, 3GB DDR2 RAM és egy GTX275-ös VGA egy 450W-os Chieftec táppal.Az LC Power és társait már elvből elvetem, hallottam róluk eleget, bár nem volt hozzájuk személyes szerencsém, de nem is akarok róluk hallani.
Szemezgetek olyn 500-550W-os Chieftec GPS és CTG szériás és FSP Hexa+ 500W-os táppal.
10K alatt nem akarok kiadni egy tápért, mert azért a minőségért adni is kell valamit, de 20-30K-t sem akarok már adni. Az általam említett tápok olyan 15K körül beszerezhetők.Ha a fentiekről tudnátok mondani valamit, vagy valami mást ajánlani, akkor annak örülnék.
Bocs, hogy hosszú lett.Előre is köszi!
-
helltp
aktív tag
-
MMIX
addikt
-
helltp
aktív tag
Sziasztok.
Ubuntu alapú szerverhez kellene egy táp. A 'konfig': Intel Pentium G2120-as proci 4gb ram egy B75-ös alaplapon, 2tb-os WD HDD-vel. A lehető legolcsóbb kellene, használtban is gondolkozok. Másik topikban az FSP hexa 400-at és az FSP 350 60 apn-t ajánlották.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
xuldar
addikt
válasz Bjørgersson #69876 üzenetére
Meg. 3e-rel drágább. Annyit nem ér, hogy 1db kábellel kevesebb legyen egy olyan házban, amiben bőven van hely eltüntetni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
alapabb
csendes tag
Üdv!
Van nekem egy nvidia geforce gtx 770 4gb-os videókártyám. Annó vettem mellé egy tápot is, de nem volt megfelelő csatlakozás rajta, így maradt a régi tápom ami egy elég noname táp nem is túl megbízható. Szeretnék most már egy újat és ebben kérném a segítségeteket!
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_vs_series_vs650/297112
Ezt néztem ki, de nem tudom, hogy ez jó e. Vélemény?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz vittorio7 #69845 üzenetére
Cégre lesz véve, szóval ez nem játszik.
(#69846) vittorio7
Ritka, hogy elkapkodnék ilyen dolgokat.
De remélem ez nem gond.(#69850) Gazsi00
Akkor nem arra értetted, a "felejtős" dolgot, hogy nem fogsz venni még egy VGA-t?
Már látom, hogy félre értettem.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
jim bcs
nagyúr
válasz xuldar #69875 üzenetére
(#69875) xuldar
mobilx már tart hála az istennek még evga-t is, kérdezhetted volna hamarabb is
lehet annyit nyüstöltem őket hogy nem bírták tovább és igencsak megnyomták a termékek kínálatát(#69874) Topanka
30k alatt, ár szerint csökkenő
XFX XTR Series 550W
EVGA SuperNOVA G1 650W
SEASONIC G Series 450
XFX TS Series 550W Gold
SEASONIC S12G 450W
SEASONIC M12 II 520W[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Topanka
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz Topanka #69871 üzenetére
Na akkor írj egy keretet, simán mehet a ventis hallani biztos nem fogod még vga-val sem ezt garantálom. Meglátjuk mennyi a keret mert olcsóbban Seasonic belsővel még az XFX lesz az ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Korábbi "Milyen tápot vegyek" kérdésemre - (#69656) Zsohi válasza Topanka (#69654) üzenetére - SEASONIC SS-400ET lett javasolva, 13.720.-Ft az ára.
Nos azóta belemerültem egy kicsit a seasonic tipusokba - de kár volt -, mert mind jó. A táp királyának írják.
A tápegység vásárlására szentelem a legtöbb odafigyelést, a lehető legjobbat veszem meg az ésszerűség határain belül.
Seasonic-ot veszek , ez biztosnak tűnik. Na de melyiket? Ebben segítsetek.
Csendes legyen, úgy gondolom nem feltétlen kell passzív, ventisben is van nagyon csendes, csak az árát nyomná nagyon fel. Seasonic Platinum Fanless 460W moduláris tápegység (SS-460FL2) 39.890.-Ft
Bár csábító!
Mivel VGA nélküli gépem lesz, 400-500 watt bőven elég, de a seasonicnak vannak olyan tipusai is, ami 20, és 100 % kihasználtságon is 80 felett van a hatásfoka: Seasonic S12 Energy+
Vagyis többet is kiadnék mint amibe kerül a SEASONIC SS-400ET, csak azt nem tudom melyik tipus lenne a jó.
Hogy moduláris legyen? ...Igazából nem tudom, hogy megéri a felárat?
Van moduláris, és nem moduláris tápom, jelentősége akkor volt, amikor összeszereltem a gépet, azóte nem kellett hozzányúlnom a vezetékekhez, nem kellett vele foglalkoznom. Vagyis nem volt jelentősége.
Összegezve, a táp hatásfoka legyen 20-100% kihasználás mellett is min 80% hatásfokú, csendes, a legcsendesebb ami a ventisnél csak lehetséges, 400w, és 600w közötti.
Ismételve a konfigot:
1. Ház - SilverStone GD06
2. Alaplap - Asus H97M-Plus
3. CPU - Intel Core i5 4570 BX80646I54570
5. SSD - Samsung 840 EVO Basic 250 GB
6. HDD - 4 db Western Digital 3,5" Red 3TB 64MB IntPow SATA3 (WD30EFRX)
7. RAM - 4x4GB Corsair
8. 1 db optikai meghajtó
9. Rendszerventik 3db 120-as
Ne kelljen plussz kábelt venni, szolgálja ki a beépített hardvereket.
Mit javasolnátok, és miért?
Így később, ha mégis akarnék VGA kártyát berakni, egy jó erös középkategóriás is beleférne, persze 1db.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #69867 üzenetére
nem biztos de igencsak az kérdezd meg, amúgy 1 vagy 5 teljesen mindegy ha gebasz van nem sok bolt szokott jó fej lenni így talán nem is baj ha közvetlenül a gyártóval vagy kapcsolatban, a gyártó hivatalosan 10-et ad tehát regisztrálj azonnal amire több fajta variáció van, nyílván ezek plussz költségek de 10év távlatra igencsak megéri mivel ha valami van azonnal küldik a cseredarabot ha azt az opciót választottad
pár éve volt egy gyári hibás evga (mert hogy előfordul ez is) amihez a kívánt opció után az történt, hogy mi elküldtük a hibás tápot az evga-nak de ezzel párhuzamosan ők is útnak indították az újat így egy hétvégét is beleszámolva 8 nap múlva kéznél volt az új tehát nem mindegy, azt hozzáteszem hogy ez volt az egyetlen ilyen darab amivel az évek alatt találkoztam
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Had kérdezzem már meg hogy miért jó 4ágas tápot gyártani?
Samsung Galaxy S10+
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #69865 üzenetére
EVGA SuperNOVA G2, Seasonic, CORSAIR RM, BE QUIET!
mindegyik hangtalan még full terhelésen is, ha közel hajolsz akkor egy kis szélzajt hallassz ami természetes, 50cm-ől semmit
az M12 azért jó áras mert bronz szériás, a goldok fentebb vannak árban ezért is írtam az EVGA-t, a G2 850-ssel garantáltan elleszel bár még a 750-ssel is, ha regisztrálsz akkor meg garantáltan megvan a 10év gari így ebből a szögből talán az evga a nyerő
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #69859 üzenetére
nem akarom felsorolni az összeset, ebből akármelyik jó lesz
EVGA SuperNOVA G2 750W
EVGA SuperNOVA G2 850W
EVGA SuperNOVA NEX750G 750WSEASONIC M12 II 750W
SEASONIC M12 II 850WCORSAIR RM Series 850W
BE QUIET! Power Zone 750W
XFX Pro 750W Modular Edition (Bronze)
XFX Pro 850W Modular Edition (Bronze)[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
-
+1
én is úgy tudom hogy az RM széria CWT beles...
az enyém tuti az, RM850szerk: pcgamer01: hopp szérián belül is vannak eltérések? mik vannak
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
jim bcs
nagyúr
Max keret?
-
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #69852 üzenetére
(#69852) Gazsi00
a Corsair RM jó de még egy 280X-hez nagyobb lenne az ajánlott(#69853) xuldar
Sajnos ez elég sűrűn előfrodul az FSP-nél, nem gyárt rossz tápokat de ezek az anomáliák valóban idegesítőek. Pár hónapja csináltam egy gépet amibe anyagi okok miatt egy FSP 400 került és szintén mint számtalanszor én is tapasztaltam hogy előjött a ciripelős probléma, idegességemben nyakon hajítottam egy egészséges jobb tenyeressel na azóta csendben van. A lassú fordulatot meg hagyjuk terhelésen is ugyanez van sőt még hangosabb, de ezenkívül hibátlanul üzemelnek. Javaslom az XFX felé orientálódjál ár/minőség szempontjából.(#69857) perecKING
Amennyiben nem használod a C6/C7-et mindegy hogy haswell ready vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
Ez jol hangzik en is ranezek szerintem a 40% feletti venti az en igenyeimet is kielegitene.
Szerk: na ez meg nincs rajta a haswell ready listan
Ugy latom mire talalnek egy tapot addigra ossze jon a fanless ara is
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
Esetleg FSP Aurum CM 650W?
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
Nyugi emberek!
Nekem is Raider 550 van, alapjáraton megy a venti, és kussban van!
(tudom, az én örömöm mást nem vígasztal)Nincs itthon csokid??
-
xuldar
addikt
Vettem a múlt héten egy FSP Raider 550-es tápot. Alapjáraton ciripelt a ventilátor. Mivel elég halk a gépem, rettentően idegesített. Visszavittem, egy másik ugyanilyen is pont ugyanígy viselkedett. A boltos szerint a túl lassú fordulatszám miatt a golyók kattognak. Nem tudom, ebből mi igaz, viszont érdekelne, más is járt-e így. Nagyot csalódtam az FSP-ben.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
rayoliviero
veterán
válasz Szoszo94 #69851 üzenetére
Jól gondolom akkor. 550 így felejtős, mert később veszek hozzá mégegy 280x-et, akkor megint vehetek új tápot. Tápot én nem szoktam gyakran cserélni.
Ezért most olyat akarok, amiben van bőven tartalék.Nem tudom, hogy mennyire probléma, hogy CWT belsős ez a Corsair RM650. Mert tetszik benne, hogy csak 40% feletti terheléses indul be a venti.
-
Szoszo94
őstag
válasz rayoliviero #69850 üzenetére
Kettőhöz már karcsú lesz.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Berv
csendes tag
válasz Lacielvtárs #69848 üzenetére
Bocsánat, ezek szerint felületesen néztem körül, nem találtam ezt a totyikot.
Köszi szépen, megyek is át oda!Nem vagyok aláírásra jogosult !
-
szia
ez egy kiváló topik a kérdésre...
viszont érdemes szétszedni és a megnézni a ventinek az adatait...
hány mA, mekkora fordulat és mekkora légszállítás, stb
majd ezen adatok ismeretében keresni egy olyat vagy hasonló teljesítményűt.
A linkelt topikban anno én is ezt kaptam tanácsként"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Berv
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, h. nem idevaló a kérdésem, de hátha...
Van egy 5 éves FSP Saga II 500W-s tápom, ami sajnos az utóbbi időben rakoncátlankodik. (a védelmek miatt nem csinált galibát, de jelenleg biztonsági okokból nem használom) A ventilátor a gond.
Mivel javíttatnám, de nincs még csere venti, ezért a kérdésem:
Hogy még további éveket kiszolgáljon ez a valóban kiváló táp, milyen márkájú ventilátort vegyek bele?
Köszönöm, BervNem vagyok aláírásra jogosult !
-
vittorio7
őstag
válasz fi:zi'k #69835 üzenetére
Eddig csak a 450-es XFX járt nálam az nagyon halk volt. A gyári oldal alapján ez sem ígérkezik kifejezetten hangosnak.
De, ha internetes rendelés lesz, és magánszemélyként veszed meg a cuccot, akkor úgyis elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül, ha valami nem felelne meg Neked.
-
bombibmw
veterán
válasz rayoliviero #69840 üzenetére
CM V700
-
nagyúr
válasz rayoliviero #69842 üzenetére
Ha csak nem akarsz vmi übertuningot, akkor szerintem elég lesz ez az 550.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
rayoliviero
veterán
válasz fi:zi'k #69841 üzenetére
Ezt láttam amúgy az előbb, tetszik, kár, hogy nincs 650 belőle.
Amit néztem:Corsair RM650
FSP Aurum 92+ PlatinumLáttam, hogy Te is 280x-et nézegetsz hozzá. Én is olyasmit. Elvileg elég hozzá a 2
425-ös Enermaxom. De ha tuningolom a kártyát és a 3570k-mat is, úgy biztos ki lesz centizve. Hogy a jövőben mégegy kártyát mellé vegyek, az meg felejtős.
650-es táp pedig a jövőben is elég nekem bármire.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rayoliviero #69840 üzenetére
550-es nem elég?
-
rayoliviero
veterán
650-es moduláris tápokból melyek az ajánlott darabok 35000-ig? Minél halkabbak.
Nem elég, mert ez volt a mostani 425-ösömmel. Azt mondták anno bőven jó lesz, ki lett centizve. Aztán most nem akarok ebbe a hibába esni, mert tápot nem szoktam cserélgetni. Ha veszek egy 650-est, biztos jó lesz hosszú távon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az Antec Platinum tápok milyen bélést használnak?
Sajnos nem moduláris, meg nem is hibrid, viszont az eddigi legolcsóbb, amit láttam.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
törölt tag
válasz Potzee #69803 üzenetére
köszi
Még itt láttam 2 tápot.
CHIEFTEC CTG-450-80P 450W BOX
ZALMAN ZM500-LE 500WA SEASONIC SS-400ET ezeknél is jobb minőségű?
Bocs hogy ennyit kérdezek csak nem akarok rosszul járni mint ami tönkrement a gépben LC POWER táp (persze a boltos istenítette milyen jó táp hát nem az lett)
-
bombibmw
veterán
válasz Kandanna #69826 üzenetére
Te tudod,én csak próbáltam rávilágítani,hogy összelehetne jobban is pakolni a gépet.
Az Asus nagyon jó,de ebben a szériában az Msi is toppon van,ráadásul halkabb is loadban,valamint 3 év gari van rá,nem 2(nem is értem egyébként,Asusra szinte mindenhol 3 év a gari).
A Dell meg egy komolyabb monitor az LG-nél.
A gépet meg Te is össze tudod pakolni,csak követni kell az összeszerelési útmutatókat,ha nincsen senki,aki segíteni tudna.[ Szerkesztve ]
-
Caizz
csendes tag
Sziasztok!
A konfigurációm a következő:
Intel Core i3-4340 processzor
2x4 GB Corsair Vengeance pro RAM
WD 1TB merevlemez
GIGABYTE r9 280x
GIGABYTE GA-Z77-DS3H alaplap
ASUS dvd-író/olvasóEhhez keresek tápot. Mindenképp Corsairt szeretnék, ha fogalmazhatunk így, Corsair fan vagyok. A 750W Corsair 80 plus Gold edition bírná-e ezt a gépet, és elég lenne-e egy későbbi Crossfire-re egy másik r9 280x-el?
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
nagyúr
válasz fi:zi'k #69752 üzenetére
Akkor kicsit módosítva 500-550W-ig továbbra is a Corsair RM sorozat a legoptimálisabb?
(#69826) Kandanna
Pedig a Pre-Sequelt jóárasítva átvenném.Nem az Lg annyira rossz (legalábbis gondolom ), hanem a másik annyira jó.
[ Szerkesztve ]
-
Kandanna
csendes tag
válasz pcgamer01 #69823 üzenetére
Hát gondolom hogy annyira bekapcsolják, hogy megnézzék, hogy megy-e.
(#69824) bombibmw MSI dolgokat nem nagyon szeretem :/ Asusról tudom, hogy jó a support meg bízom is a dolgaikba. A Monitorra meg már nem maradt +10k-m :/ Bár a videokártyából maradna annyi (de azt meg nem akarom máshol venni meg MSI-t nem szeretem), de nekem az LG termékekkel eddig nem volt gondom.
Ennyire rossz ez a monitor?Szerk: Az a baj, hogy én nagyon nem tudok PC-t összeszerelni. És vidéken nem is nagyon van. ( olyan, aki meri vállalni a felelősséget, hogy ha netán elrontana valamit akkor kifizeti vagy valami)
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
-
-
nagyúr
4690k, R9 280x, 2 HDD mellé elég még a 400-450 W-os kategória?
-
Kandanna
csendes tag
válasz Grave_444 #69816 üzenetére
Köszi! Tudom, hogy az lenne jó, de már se Iponnál, se pcx-nél nem lehet kapni (pcx-nél kéne tápot vennem mert összeszereléssel kérem a gépet).
Holnap megkérdezem tőlük hogy mikorra várható megint táp, de akkor megint nem lesz a gépből semmi jövőhéten.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz rayoliviero #69813 üzenetére
Elég lesz a táp R9 280 mellett is.
Kandanna Inkább ez, de jobb lenne Raider-t venni,
[ Szerkesztve ]
-
Kandanna
csendes tag
Sziasztok!
[link] Erről a tápról van valami tapasztalatotok/véleményetek? Ebbe a gépbe lenne:
Ez elég lenne bele ha jó a táp?
Köszi!
-
rayoliviero
veterán
Egy tuningolt 3570k-val és egy R9 280-al hosszabb távon is megbírkózik az Enermax Modu82 425 tápom? Vagy cserélni kell? Azt írták a videókártyás topikban, hogy igen. De ahogy olvasom, mindenki legalább 550-es tápot vesz ilyen kártyához. Nem szívesen vennék új tápot, mert ez az Enermax anno 27000 Ft volt, eladni kb. pedig csak tíz ezerért tudnám. Akkor inkább R9 270X.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoost
tag
Sziasztok!
A régi Chieftec GPS-450AA tápom megadta magát. A hozzászólások alapján két tápot néztem ki a lenti konfighoz. Szeretnék egy kicsit "túl" tervezni, sose tudni mi kerül még a gépbe Melyiket válasszam?
a, FSP Raider 550W
b, XFX TS Series 550WIntel i5-3470, Asus 6870 DCU II, WD 640GB, WD 2TB, Samsung 830 64GB, 2 x 4 GB Kingston HyperX
köszi,
Battle.net: Mcghoost#1381
-
perecKING
senior tag
válasz speedydb23 #69799 üzenetére
Es egy gx550w? Milyen lenne? Ez van ocson az aproba
-
csiga8
senior tag
Sziasztok!
Irodai gépet rakok feleségemnek össze.
FSP Hexa+ 400W -ot kaptam tippként hozzá.
Ebben az árkategóriában jó, vagy esetleg van más ajánlott?
Fontos a megbízható, és nagyon csendes működés. Pár évig nem lesz cserélve.
(CM N200 házban Asrock H81M-HDS+ G3220 +1 db SSD+ 1 db WD 500 GB vinyó)
[ Szerkesztve ]
-
Pingvin1985
tag
-
MMIX
addikt
-
Szoszo94
őstag
válasz Balathruin #69801 üzenetére
Ajj de jó
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Gyuri27
félisten
Urak.
Ez a cm b500 milyen táp?Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz #65388800 #69779 üzenetére
Üdv!
Melyik lehet a jobb táp?
CORSAIR VS Series VS450 10.220 Ft (volt utoljára)
SEASONIC SS-400ET 400W 13.367 FtSeasonic felé hajlok én is amit gbors ajánlott, de nem tudom minőségben mi a különbség a 2 táp között, mert a corsair-ról sem hallottam rosszat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest