- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Köszi az infót!
Tudom, hogy a Paris, London nem HEC hanem CWT beles. ...mint ahogy ezt írtam is.
Nem lesajnáltam a GreatWall-t, hanem egyszerűen nincs róla infóm sem tapasztalatom ezért én ezt nem merem ajánlani...mint, ahogy ezt is írtam...
De szerencsére itt vagy Te és a birtokodban lévő információkat megosztva Általad újabb ajánlható tápegységek kerülnek a látótérbe, a Thermaltake London ill. Paris valamint a GreatWall beles Corsair CS széria.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
MMIX
addikt
válasz Potzee #68198 üzenetére
Az Te vagy , 20-25 K közöttiről beszélünk, a HEC-s a tízen ezresek. Én a Párizs és London-ról írok.
a groupos Seasonic (a nem 50-re végződő S12II)
Tt London, Toughpower Gold, CWT DC-DC (a Corsair CX750 ugyan ez, csak bronz)
A lesajnált Great Wall-os Corsair CS, meg LLC+DC-DC.Már nem azért, de látszik, hogy melyik elektronika a jobb. Ha ugyan annyiba kerül. (inkább legyen 3 év garanciás, mint 5, ez az egyetlen érv a Seasonic, Raider group-os mellett). A többin, lehet segíteni, ha lejár a 3 év garancia. Egyszerűen jobb alapok az LLC, DC-DC-s elektronikák. (forrasztás, kondik, venti, feljavíthatók probléma esetén)
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Potzee #68195 üzenetére
20-25k körül ezek, szerintem nem jó ár/érték, mert itt már DC-DC moduláris tápok vannak, igaz nem Seasonic
pl. Thermaltake városok , Tt Toughpower Gold , és az EVGA tápok. Én a Corsair CX750(M)-et és a CS-t sem "pöckölném le" egy group-os Seasonic és FSP-ért.
Egyébként az IPON-ban a Supernova G2 750W Goldot a B2-vel keverik össze. (múltheti történet)
[ Szerkesztve ]
-
petike2014
aktív tag
Üdv!
A szakiktól kérnék egy kis segítséget, ajánlást.ASRock Z97M Pro4
INTEL G3258 oc tervben 4,2-ig legalább
2x4GB DDR3
Gigabyte GTX750Ti
120GB SAMSUNG 840
2TB WD Green
1x DVD+/-RWAdott ez a konfig, jelen piaci helyzetben mi a legjobb ár/érték arányú tápegység alá?
Amiket néztem:Hexa 400W, XFX 450 (ez még a régebbi ts verzió előtti), Raider 550, SEASONIC S12 II 430W.A fő kérdés,hogy a 400W-osak egy 4670k-t és egy gtx 760-at elbírnak-e (későbbi upgrade)
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Chapel #68192 üzenetére
Talán a CTG 600, a másik kettőt hanyagolnám, de 20-25k körül ezek az egybe hagyott 12V-os ággal rendelkező cuccok jobb választás: FSP Raider 650 vagy 750, Seasonic M12II 620W
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
vittorio7
őstag
-
vittorio7
őstag
válasz Chapel #68192 üzenetére
Szia!
Corsair CX 600 V2 - CWT belső inkább NE.
ha már mindenképpen váltani akarsz, akkor: SEASONIC M12 II 520W [link]
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Üdv,
Eladom a mostani (amúgy szeretett) Chieftec 500W CTG-et, mert jön egy 290-es ati, a mostani 3 vinyó+ssd mellé. Szerintem határeset, de nem akarom centizni, így veszek inkább egy 600-700W-os darabot.
Amiket kinéztem elsőre:
(nagyker áruk 20-22k)Be quiet Pure Power L8
Corsair CX 600 V2
Vagy a Chieftec CTG 600W?Ezek vagy más tipp?
i7 3770
asus P8H67Mpro (cserélve lesz)
8gb 1333Mhz
500Gb Samsung x2
1000Gb Samsung x1
256Mb samsung evo ssd
R9 290 MSI Gaming 4Gb[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Headers
tag
válasz BomiBoogie #68186 üzenetére
Köszi!
Gondoltam, hogy valami ilyesmi megoldás lesz a 6 pinesre, csak biztosra akartam menni.
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Adott lenne egy 80W TDP Körüli i5-ös gép, 1 ssd + 1 hdd, jelenleg egy GTX 750Ti lenne mellette, valamint egy ODD. Később majd vennék bele komolyabb VGA-t, de max R9 280X szintű fogyasztás mellett.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá?
Én néztem az FSP Aurum S 400W GOLD-ot, valamint Be quiet! 400W BQT L8 Pure Power és ennek a 350W-os változatát is. Nem akarok filléreskedni, de nyilván amennyire lehet, szeretnék spórolni. Melyik tápot tudnátok ajánlani ilyen célre? Sokat menne a gép, szóval a jó hatékonyságot is szem előtt kéne tartani!
Köszi előre is, ja és egy NZXT Elite 210-es, alsótápos házban lenne, ahova az Aurum kábelei pl megfelelő hosszúak!
Köszi előre is még egyszer!
-
Ipadipad
tag
sziasztok
érdeklödni szeretnék hogy
i5 2400s
hd7870 2gb
4gb ram
1tb hdd
90gb sddmelyik táp lenne jóbb hozzá ?
THERMALTAKE HAMBURG 530W (W0392RE) (TR2-530AH2NSW) (Sirtec belsős)
vagy
FSP HEXA 500WL26bKz
-
=HG=
addikt
Sziasztok! A régebbi XILENCE 480 2.0 tápról valami vélemény ? Előre is köszi!
-
Headers
tag
Hali!
Egy új gépet raknék össze, ezek már biztos pontok:
Intel i5 4670k
Asrock Z87 EXTREME4
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X 11230-00-20G
2x 4 giga 1600 MHz RAM
2db 7200 rpm HDD
1db SSDA procit kis mértékben szeretném húzni egyelőre, mivel normális hűtőre már nem marad a keretből.
A vga-t is minimálisan húznám egy picit.Amit eddig kinéztem az az FSP 550 raider. Ez elég lenne szerintetek? A másik kérdésem pedig, hogy ennek 2db 8 pines vga csatlakozója van, az R9 280-nak pedig 2db 6 pines kell, ez mennyire probléma?
Vagy legyen inkább raider 650?
(Egyébként mi a különbség a raider 650 és a 650S között?)[ Szerkesztve ]
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
szika87
aktív tag
Egy Thermaltake 630 Smart 80 plus,elég lenne ehhez a konfighoz: Asrock z77 Extreme 3,I5 2300,4gb DDR3,7870 Tahiti,1T Samunsg HDD.
Tudom elvileg nem a legjobbak között van a Thermaltake,de gondolom nem kell tartanom nagy bajtól.Gondolkodtam egy Corsair CX 600-on is de a Thermaltake erősebb a részletes adatok alapján.
Ajánlottak XFX pro-t de jelenleg nincs olyan itt az apródon ami jó lenne árban,és teljesítményben.We are here for a good time, not a long time.
-
sys25
aktív tag
válasz tornas #68176 üzenetére
" Az M-tech-nél még a Codegen is fényévekkel
jobb..."
Az a szörnyű,hogy a múltkor egy számtech boltban az elöttem lévő vásárlónak bőszen ajánlgatta az eladó 7rugóért azzal,hogy "7rugóért nagyon megéri mert csendes és megbízható és van olyan jó mint egy Fsp táp,csak ez olcsóbb!"
Kerekedtek a szemeim rendesen!
Tudom hogy el kell passzolni minden árút,de azért nem kéne ennyire átb@szni a vevőt!
Ha meg galibát okoz a táp és magával ránt 1-2 hardvert,akkor meg hárít és biztos a user volt a hibás,meg az otthoni áramhálózat stb stb... -
Baryka007
őstag
válasz tornas #68176 üzenetére
Értem, köszönöm a gyors válaszokat
Akkor a következő kérdésem ami már nem ennyire OFF ... Melyik táp lenne a legalja ami elbírja ezt a konfigot ? (Pénzről beszélünk) Most épp nem úszkálok a zöldhasúak között :\
HD 5870 (188w Max TDP 2x 6pin PCI-E csati)
FX 6300 (125w Max TDP)Plusz ami már annyira nem lényeges 8gb vengeance memória (--> Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB PC3-12800 Kit ) ---> 2db 4gb os 1600 as CL9 ram.... úgy tudom ezek már fogyasztanak ( ha jól tudom fejenként MAX 12w ) de lehet hogy h*lyeséget mondtam és nem esznek ennyit.... Ez nem biztos...
Valamint Gigabyte 970A-DS3 deszka... ( ehhez viszont csak egy 4 pin és egy 20 pines kábel kell )
[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
válasz Baryka007 #68173 üzenetére
"De azért megkérdezem hogy ezek a jelenségeket a tápegység miatt lehetettek ?"
Igen...És pengeélen táncoltatod a gépedet ezzel a táppal, szó szerint. Amíg nincs megfelelő minségű tápod, addig én NEM használnám azt a gépet.
"És a tápegység tűzforró.... a gépház falán keresztül is...."
Még eggyel több ok, hogy NE...Rossz minőségű a NYÁK-lapja, így akár ki is gyulladhat a tápod.
Az M-tech-nél még a Codegen is fényévekkel jobb...
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Baryka007
őstag
Ne haragudjatok.... de nem találtam a kérdésemhez jobban hozzáillő témát a fórumon ....
Szóval a kérdésemet avval kezdeném hogy van egy 500w os M-Teches tápom ( tudom jól kezdődik )
A táp végén pedig egy HD 5870 es videó kártya ( mégjobb 188w os max tdp je van ... ) És egy Bulldozer FX 6300 as proc ( ez mégjobb 125 w tdp-s ) 8gb os vengeance memóriákkal... meg egy Gigabyte 970A-DS3 deszka.... Combosabb játékokban 10 perc játék után ( Grid 2, Crysis 3) Fekete képernyő és felpörögnek a ventilátorok és a hang elkezd egy végtelen ciklust ( mint amikor a DJ pörgeti a lemezt oda-vissza ). És a tápegység tűzforró.... a gépház falán keresztül is.... a tetején és mindkét oldalán is....Ekkor kikapcsolom a tápot... majd 3mp után újra be... És elindul a gép mintha misem történt volna.
Se kék halál .... se semmi... csak kiírja hogy a Windows nem megfelelően lett LEÁLLÍTVA.... Tudom hogy a tápegység egy semmitérő valami ... És cserélni is fogom.... a jövő héten az fix... De azért megkérdezem hogy ezek a jelenségeket a tápegység miatt lehetettek ?
-
szacsee
nagyúr
válasz BomiBoogie #68163 üzenetére
Kösz! R9 290X még belefér vagy már necces? (300W tdp) proci húzva kb 120w + 20w egyéb (ssd+hdd+3 venti)
[ Szerkesztve ]
-
petike2014
aktív tag
Üdv!
A szakiktól kérnék egy kis segítséget, ajánlást.
ASRock Z97M Pro4
INTEL CORE i5 4670K
2x4GB DDR3
ASUS GTX760
120GB SAMSUNG 840
2TB WD Green
1x DVD+/-RWAdott ez a konfig, jelen piaci helyzetben mi a legjobb ár/érték arányú tápegység alá?
Amiket néztem: XFX 450, Raider 550, Seasonic G360
A fő kérdés ,hogy a G360 ha mondjuk 4.4ghz 1.25V menne a cpu a vga alapból oc verzió akkor elbírja-e még, mert ugye akkor azt választanánk.
köszönöm előre is.
-
guftabi96
addikt
válasz BomiBoogie #68167 üzenetére
Huh
Akkor jó. Kicsit féltem, de akkor nem lesz baj ezek szerint.
Kicsit hurkább tápot kellett volna venni egy éve#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz BomiBoogie #68165 üzenetére
Helyére
Mimden maradna, csak a 7770 lenne kicserélve r7 260x-re#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Sziasztok! Nem teljesen ide illik a kérdés, de táppal kapcsolatos:
Van egy Fsp 400 60apn 85+ tápom. Cpu:fx 4130 4,4ghz alapfeszen
Vga: Hd7770 ghz edition (msi).
Ezen kívül van egy hdd, 3 házhűtő venti a gépben.
A kérdés az lenne, hogy most rendeltem egy Asus R7 260x vga-t és elbírja-e ezt a konfigot a 400w táp.
Ebbe csak most gondoltam bele, remélem nem kell tápot is cserélni. (Egy éves a táp)#KeepFightingMichael
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz xuldar #68161 üzenetére
Nincsen.
A 780Ti max. TDP-je 250W, a táp meg egyágas, 40A-es. -
xuldar
addikt
válasz BomiBoogie #68160 üzenetére
Gyakorlatilag, vagy teljesen? Van olyan egymagos VGA, amivel már valószínűleg nem bírna el egy tuningolt proci mellett?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok! Egy seasonic MII 520 milyen kaliberű Vga-t bír táplálni kényelmesen egy tuningolt i5 társaságában?
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Vhaerun #68153 üzenetére
Nekem is van egy ilyen tápom, egy régebbi FSP belsőre épül és egy csúszócsapágyas Yate Loon venti forog benne. Nálam 3-3 1/2 év után enyhén morogni kezdett a venti...vannak ügyes trükkök az újrakenésükre ezáltal ismét halkan járnak majd egy ideig...
Az egyik fórumtárs korábban leírta lépésről-lépésre, hogy miként kell ezt az újrakenést csinálni, ha megtalálom, belinkelem.
A korábban belinkelt holmik közül egy új táp pl. SS 400ET, szerintem halkabb és a golyóscsapágyas venti is tartósabb.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Vhaerun
tag
válasz Potzee #68107 üzenetére
Köszi az infokat!
Találtam otthon egy ilyet: GIGABYTE Superb 460W GE-R460-V1 ,lecseréltem a Chieftec tápot erre. Sokkal halkabb lett, kérdés hogy ezek az új tápok vajon még halkabbak lehetnek?? (Már az is motoszkál a fejemben,hogy lehet hogy a 7200-es winchestert , amin a rendszer van kellene lecserélnem SSD-re?!) -
zolee0307
őstag
a webshopoknál lévő ajánlásokból ne indulj ki, olyan jókat szoktam röhögni azokon, ott még a hkc és társai tápokat is megbízható, jó tápoknak tartják .
Inkább az előttem szóló által ajánlott tápok közül döntsél.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Nowi
tag
Sziasztok!
ez tenyleg erdemes megvenni??
mert az ajanlasok szerint nagyon jo tap....
van itt tapasztalat vele??
arban kellemes... -
szika87
aktív tag
Melyiket ajánljátok, Corsair CX 600 vagy Xfx pro 650? Kb egy árban tudnám beszerezni őket.
We are here for a good time, not a long time.
-
Simivok
senior tag
Fricu, sys25: FSP Raider 550. Nekem is ilyen van, és most 5 év garit adnak rá.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
sys25
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami nagyon-nagyon csendes 500-600W közötti tápegységet max 15e ft-ig?
Lehet új és használt is,csak férjen bele a maximális 15e-be!
Köszi előre is! -
Fricu
tag
Sziasztok
az alábbi konfighoz milyen tápot ajánlotok?
Asrock 960 GM/U3S3-Fx
FX 8350
ATI 7790
no tunning.
Csendes, hűs, megbízható legyen.
KösziFricu
-
Buko01
tag
válasz BomiBoogie #68137 üzenetére
Sajnos most nem vagyok otthon de a géppel egyidős lehet. A gép 2 éves ha nem tévedek.
-
Buko01
tag
Sziasztok adott egy jelenlegi konfig i7 870 , 4x4gb ram , fx 1400 vga, 1tb hdd , és ez alatt van egy Delta 500W-os táp, most kicserélném a vga-t egy 7970-re és kap még egy ssd-t akkor elég lesz -e ez a táp, vagy ajánlott azt is lecserélni?Ha igen milyenre? köszi, üdv.
-
VWtuning
csendes tag
Sziasztok!
Tápegységre lenne szükségem, de nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem. PCX-ből rendelném, mivel a 750W-os Raiderem ventije elkezdett zörögni, és nem tudták javítani, ezért rendelhetek egy másikat. A lényeg hogy legalább gold minősítésű legyen, moduláris, csendes, lehetőleg seasonic beles.
Ezek alapján a választásom erre a 2 tápegységre esett:
Be quiet! Straight Power 580W BQT E9-CM BN198 31,5k
CoolerMaster v700 35,6k
A limit max 35k, de ebben az árkategóriában pedig a v700 a legjobb, csak a teljesítménye felesleges lenne a rendszeremhez. (i7 920 OC + GTX460) SLI-t nem tervezek.
-
tick
aktív tag
nem OEM tápokhoz jár fali csatlakozós (220, nem tudom hirtelen jobban leírni) kábel ugye?
Everything that has a beginning... has an end
-
-
current
tag
Sziasztok!
Konfig: MSI P55-GD85 lap, Intel Core i5, Nvidia GTX560Ti, 2 db SATA vinyó, 4GB Kingston DDR3. Na most elszállt a 650-es tápom, és vettem egy vadiúj Corsair RM550-eset, mivel azt tanácsolta valaki itt, hogy az jó lesz. Most elindítanám, de meg se mukkan. Nem lehet, hogy mégsem elég ez a táp? Köszi. -
Eduardo89
aktív tag
válasz quailstorm #68123 üzenetére
Zsohi:; quailstorm: Vannak még nálam ilyen csodák, mjad lövök még pár képet.
Van valahol egy ilyen Tyhuang XingCsengTeng szétnyílt szétfolyt kondikkal.De a kedvenc storym, az volt amikor fater egyik ismerőse hozott ide egy P3as gépet, hogy a kislánya a venti felőli nyíláson bedugott egy kötőtút a tápba és azóta nem megy a gép
Mondjuk annyira nem vicces, mert ha megy a gép akkor csúnya vége is lehetett volna...[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
quailstorm
nagyúr
válasz tornas #68121 üzenetére
Valamit félreértettél. Én még mindig a tápot gyanúsítom. Főleg annak fényében ahogy a harmadik HDD áll.
A dll meg ilyenekhez kell pl mint GTA 4. Köze HDD-hez? Semmi. Runtime cucc...(#68122) Eduardo89: legalább nem 105°C-os a pufferkondi.
Amit én fotóztam azt se hiszem hogy annyit tud...[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
válasz quailstorm #68120 üzenetére
Elképzelhető... Nem mindig a táp a hibás a HDD-k pusztulásáért.
-
quailstorm
nagyúr
Egyébként xlive.dll-t másolt be. Tört játékhoz kell, szerintem abszolúte semmi köze az egészhez és nem is veszélyes. Csak egybeesés.
-
tornas
őstag
válasz quailstorm #68118 üzenetére
Ja-ja, mert léteznek betonkocka PFC-vel szerelt tápok is...
-
tornas
őstag
válasz quailstorm #68104 üzenetére
Köszi a képeket...
Légáramlás útjába elhelyezett PFC tekercs mérnöki precizitásra vall.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
válasz Simivok #68112 üzenetére
Igen.
Ha olcsóbb megoldás kell: FSP 350W FSP350-60APN 85+ oem tápegység is jó megoldás. Bár nem a külsejével hódít.
[ Szerkesztve ]
-
Simivok
senior tag
g3220
b85m-d2v
4GB
120GB SSD
felső tápos matx házMilyen táp kéne? FSP Hexa 400W jó lenne?
Galaxy S23 256GB Cream
-
konci79
őstag
válasz Sinesol #68105 üzenetére
Itt egy német teszt róla.
Ilyenem van,igaz csak APU van vga nincs,de nem fogod megbánni,nem olcsó de cicergés és zajmentes,gyakorlatilag nem hallod hogy megy. -
Potzee
addikt
válasz Vhaerun #68101 üzenetére
Seasonic SS 400ET, XFX Pro 450W, be quiet! System Power S7 400W kb. egyforma halkan üzemel mindegyik. Nálam az SS 400ET a nyerő.
A használtakról nem tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy mennyit és milyen körülmények közt mentek,de új korukban mindegyik nagyon halk volt Enermax Pro82+ 385W, ProII82+ 425W, Chieftec CTG 500-80P, Corsair VX450PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
muszor
tag
Sziasztok.
Annyi mindennek jártam már utánna, hogy belefáradtam. Lehet nem tökéletes a konfig, de most így alakult. Az a kérdés, hogy milyen tápot tudnátok ehhez a cucchoz ajánlani. Azért ne legyen feleslegesen túl erős, de kiszolgálja a cuccom.
alaplap:
MSI H97 GAMING 3 (ALC 1150 codec)
Proci:
INTEL Core i5-4670 3.40GHz 1150 BOKSZ
Procihűtő:
COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1
Videókártya:
ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 GTX760 2GB GDDR5 OC PCIE
Ram:
KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G (2x4GB)
SSD:
128GB Corsair SSD-SATAIII Force GS meghajtó (CSSD-F128GBGS-BK)
Vagy
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW
HDD:
WD Black 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEXHÁZ:
Zalman zm z9 u3 fekete
Vagy
FRACTAL DESIGN Define R4 Fekete
ÍRÓ:
Pioneer BDR-209DBK Blu-Ray író feketeElőre is köszi ha tudtok segíteni
Ja annyit, hogy nem muszály hogy moduláris legyen, ennél feljebb nem szeretném fejleszteni[ Szerkesztve ]
zsoltee
-
Sinesol
veterán
Üdv
Kinéztem ezt a tápot, mivel egy jófajta néma tápot keresek:
http://www.ipon.hu/webshop/product/be_quiet!_straight_power_400w_e9/204417
Szöget ütött azonban a fejembe hogy miert van ezeknek a kisebb modelleknek a nevében az e9 jelölés. Lehet hogy ez gyengébb minőségű belsőre utal?
Érdemesebb lenne a sima e9 jelölés nélküli 500W-os Straight Powert venni?Proci az egy haswell i5+ 280x de kesöbb talán egy gtx 770/780 is elképzelhető. Gondolom egy ilyen Gold minösítésű táp siman elviszi az emlitett konfigot. Nem lesz semmi tuning meg stressztesztelés csak napi hasznalat+game.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Milliók vágya teljesül!
Volt egy legendás noname táp. XDL DL-ATX450WNem fotózta senki.
Képek belülről: flickr
Hozta haver. Valami dll kellett valami játékhoz mert nem ment (pirát Win7 SP nélkül) berakta. Azóta nem megy két HDD. Na azok full kuka állapotban vannak. Megkotlott. Egyik meg se mozdul, másiknak csk a feje csapkod és BIOS fagyást okoz.
Kenjem a HDD-re? Ami maradt, rendszerHDD az is badsectoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest